Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz. 4! - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-04, 10:30   #2161
magda20003
ex Moderator

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez bebe90 Pokaż wiadomość
możecie wrzucić link do męskiego outletu? bo nie mogę znaleść a może coś tż bym wkkońcu kupiła
O to samo chciałam zapytać

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:30   #2162
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
tak bez problemu
Dziekuję

jeszcze jedno
czy któraś z Was ma te baleriny? czy one są ze skóry? bo skład nie jest podany
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KI%20PLECIONKA

Edytowane przez Madzia_M77
Czas edycji: 2013-03-04 o 10:33
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:34   #2163
Fufka
Zakorzenienie

Można A Sol mądrze prawi, jadę dzisiaj po moje ostatnie paczki. Będę dzisiaj z wami siedzieć, ale raczej już niczego nie kliknę :/

Miłego dnia wszystkim życzę
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:37   #2164
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
ja bym wlasnie ja zamowila jakby byla w innym kolorze
daj znac jak wrazenia jesli zamowisz
Ja tak samo jestem ciekawa, a kolor trochę zniechęca, nie wiadomo, czy nie żarówiasty
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:38   #2165
wspaniala
Zakorzenienie

odbiegajac nieco od zdarzen zwiazanych z allegro i niesprzedanej torebki... pare dni temu kurier odebral ode mnie buty letnie do zwrotu (niestety nie tarfilam z rozmiarem - tak jak ktoras pisala, rozmiarowka ich nieco zawyzona byla). nie dostalam na meila zadnego potwierdzenia od pull&bear, ze dokonalam zwrotu itp., na koncie takze nie widze pieniedzy ze zwrotu. jak dlugo sie czeka na jakas reakcje drugiej strony (sklepu P&B)? czy to juz ten czas, w ktorym powinnam sie martwic ?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:38   #2166
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
tak jak obiecałam, wrzuciłam pasiakowe spodnie na bloga

http://www.pina-fashion.pl/2013/03/p...u-paski-i.html
wyglądasz już nie mogę się doczekać kiedy moje przyjdą tylko ten rozmiar mnie martwi oby 34 było dobre
Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, już się nie kłóćmy. We wszystkim wskazany jest spokój, zdrowy rozsądek i umiar

Myślę, że Marudna nie chciała obrazić wszystkich pracujących w sklepach ludzi, ot miało być to żartobliwe. Wiadomo, w złości palnie się różne rzeczy, inaczej zabrzmią one w realu, inaczej tu na forum.

A dziewczyny pracujące nie powinny brać tego aż tak do siebie, trochę dystansu.

Co do allegro - temat wałkowany już milion razy. Jak ktoś sobie sprzeda kilka rzeczy bo mu się odwidziały to spoko. Hurtowniom mówimy niet. Koniec tematu

cindirellaaa pewnie też w złości chciała roztrząsać sprawę, zresztą to w tym wątku jej poradzono, żeby narobiła smrodu ekspedientce, to nie był jej pomysł. Złość przejdzie, zacznie trzeźwiej myśleć, sprawa ucichnie

Naprawdę, nie ma się o co kruszyć kopii
Dziewczyny każda z Was jakby pracowała np w pullu i ktoś zwróciłby rzecz na którą pullujecie to wiadomo, że kupiłybyście przecież to oczywiste, choć dla klientów to trochę nie na rękę, ale co najważniejsze przecież to są tylko ciuchy, buty.. są ważniejsze rzeczy w życiu choćby nawet zdrowie itp itd nie ma co nerwów sobie szarpać o takie pierdoły
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:43   #2167
Maksiunio
Zadomowienie

Cytat:
Hehe, ja też mam takie zapędy Ale chciałabym umieć szyć również dlatego, bo czasami w sklepach nie mogę czegoś znaleźć, a tak to bym siadła sobie, 2 nocki i gotowe
Tylko przy moich zdolnościach... Chociaż mój dziadek był krawcem, może mi coś w genach zostało
Cytat:
Dziewczyny, już się nie kłóćmy. We wszystkim wskazany jest spokój, zdrowy rozsądek i umiar

Myślę, że Marudna nie chciała obrazić wszystkich pracujących w sklepach ludzi, ot miało być to żartobliwe. Wiadomo, w złości palnie się różne rzeczy, inaczej zabrzmią one w realu, inaczej tu na forum.

A dziewczyny pracujące nie powinny brać tego aż tak do siebie, trochę dystansu.

Co do allegro - temat wałkowany już milion razy. Jak ktoś sobie sprzeda kilka rzeczy bo mu się odwidziały to spoko. Hurtowniom mówimy niet. Koniec tematu

cindirellaaa pewnie też w złości chciała roztrząsać sprawę, zresztą to w tym wątku jej poradzono, żeby narobiła smrodu ekspedientce, to nie był jej pomysł. Złość przejdzie, zacznie trzeźwiej myśleć, sprawa ucichnie

Naprawdę, nie ma się o co kruszyć kopii
Podpisuję się pod tym.
Maksiunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:45   #2168
asiuuunia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ot, mądre słowa!

Poradzicie w kwestii bluzki? Bo nie wiem, czy się w niej nie upocę jak w worku Ale cena kusi...i kolor.
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...ZYKIEM%20BASIC
Ja mam tę bluzkę! Kupiłam ją w tamtym roku w kolorze głębokiej butelkowej zieleni i powiem tylko, że uwielbiam ją!

Specjalnie gorąco też w niej nie jest, bo dekolt na plecach ma spory

asiuuunia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:47   #2169
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
nie mam na Was siły, produkujecie tyle postów, że po 2 dniach nieobecności nie jestem w stanie tego nadrobić
odebrałam wczoraj pasiaste spodnie i 34 jest w sam raz, może nawet minimalnie za luźne w kolanach no ale mimo wszystko zostają, bo są fajne
jutro będe odbierała motocyklowe botki ze skóry, więc trzymajcie kciuki, żebym tym razem trafiła z rozmiarem - zamówiłam 37 bo 36 były za małe, ale jak znam życie to te będą za wielkie generalnie pullowa rozmiarówka mnie wkurza bo zawsze zamawiam odwrotnie niż powinnam
minika zawsze nosisz 34? czy zdarza Ci się 36?
Stary 2013-03-04, 10:48   #2170
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość

nie nadrabiam, bo piszę z pracy

coś ciekawego się wczoraj działo ?
mnie cały weekend nie było, TŻ się zbuntował i domagał uwagi

Skórkę czekoladkę oddałam, gdybym przyjechała w sobotę rano to bym ją miała za 70zł, ale TŻ mi nie pozwolił już wydawać $
Za to z magazynu przyniosła mi babeczka cukierkową S, która była po prostu brzydka i nawet za 70zł jej nie chciałam, także pozdrawiam szczęśliwą posiadaczkę czekoladki z Poznania

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
przez neta wszystko wolno

dorzutek brak, ale za to cala niedziela w atmosferze przepychanek, niemilych sytuacji i takich tam bzdur
ooo to będzie co czytać

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy zamawiając rzeczy z outletu można je potem zwracać w sklepach stacjonarnych?
można

ja już na nic nie pulluję, no chyba że dorzucą czekoladkę, ale to w sumie niekoniecznie bo właśnie zamówiłam na ebay trencz
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:49   #2171
se_b_ek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cindirellaaa Pokaż wiadomość
narazie napisalam po polsku, bo pull od niedawna obsluguje takze po polsku, jesli napisza ze chca po angielsku to im wtedy wysle po angielsku, jednak na pewno wtedy straci to troche szczegolow.

dzieki za maila jak mi dzis nic nie odpisza to wysle tez na ten co mi podales.

a Ty dawno skladales?
Na maila którego podałem ponad 2 tygodnie temu
Przez stronę ponad tydzień temu
Napisałem po polsku dostałem odpowiedź że obsługa po angielsku i kilku innych językach więc wysłałem po angielsku i cisza
se_b_ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 10:55   #2172
ewcik
Zakorzenienie

Moje zamówienie z czwartku nadal w trakcie realizacji, też tak macie?

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
mnie cały weekend nie było, TŻ się zbuntował i domagał uwagi

Skórkę czekoladkę oddałam, gdybym przyjechała w sobotę rano to bym ją miała za 70zł, ale TŻ mi nie pozwolił już wydawać $
Za to z magazynu przyniosła mi babeczka cukierkową S, która była po prostu brzydka i nawet za 70zł jej nie chciałam, także pozdrawiam szczęśliwą posiadaczkę czekoladki z Poznania

ooo to będzie co czytać

można

ja już na nic nie pulluję, no chyba że dorzucą czekoladkę, ale to w sumie niekoniecznie bo właśnie zamówiłam na ebay trencz
Katia, czyli problem skóry rozwiązany?
Tak sobie myślę, kiedy dodadzą coś XS, bo S są na mnie za duże dziś mam 4 paczki do odebrania, TŻ będzie mega zadowolony
Ja jeszcze kliknęłabym koszule panterkową, szpilki nudziaki, ale tego to już dawnoo nie dokładali i już pewnie nie dołożą
Stary 2013-03-04, 10:58   #2173
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez asiuuunia1988 Pokaż wiadomość
Ja mam tę bluzkę! Kupiłam ją w tamtym roku w kolorze głębokiej butelkowej zieleni i powiem tylko, że uwielbiam ją!

Specjalnie gorąco też w niej nie jest, bo dekolt na plecach ma spory
A nie rozciągnęła się? Bo czasem się takie szmatki robią z ubrań I czy też tak odstaje z tyłu jak na modelce? Wiem, że to niby 9,90 tylko ale po co mi kolejny zawalacz szafy.

Stary 2013-03-04, 10:59   #2174
mak polny
Rozeznanie

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...55305975766395 - outlet męski

peep toe z tłoczeniami r 40
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...C5%81OCZENIAMI
mak polny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 11:07   #2175
_czarny_kot
Zakorzenienie

cindirella - moim zdaniem masz rację - tu nie chodzi o głupią torebkę za 10zł tylko o to, że zrobili z Ciebie w tym sklepie idiotkę specjalnie czekałaś na tą torebkę, a potem tak Cię potraktowali

przecież ta ekspedientka mogła od razu (jak pierwszy raz zapytałaś) powiedzieć np. "przykro mi ale nie" zamiast odstawiać taką szopkę

trochę ta ekspedientka się zbłaźniła

Edytowane przez _czarny_kot
Czas edycji: 2013-03-04 o 11:09
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 11:09   #2176
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

ooo to będzie co czytać

niekoniecznie bo właśnie zamówiłam na ebay trencz

jaki znowu trencz? pokazuj tu szybko
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Moje zamówienie z czwartku nadal w trakcie realizacji, też tak macie?

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Katia, czyli problem skóry rozwiązany?
Tak sobie myślę, kiedy dodadzą coś XS, bo S są na mnie za duże dziś mam 4 paczki do odebrania, TŻ będzie mega zadowolony
Ja jeszcze kliknęłabym koszule panterkową, szpilki nudziaki, ale tego to już dawnoo nie dokładali i już pewnie nie dołożą

no wlasnie..tez czekam na XS..pociesze Cie , ze w stradim teraz sa XS
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 11:10   #2177
asiuuunia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
A nie rozciągnęła się? Bo czasem się takie szmatki robią z ubrań I czy też tak odstaje z tyłu jak na modelce? Wiem, że to niby 9,90 tylko ale po co mi kolejny zawalacz szafy.
ad.1 Swojego rozmiaru ani fasonu nie zmieniła (piorę ją ręcznie).
ad. 2 Trochę odstaje, bo to taki fason Ja ją dlatego kupiłam heheh

asiuuunia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 11:13   #2178
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
jaki znowu trencz? pokazuj tu szybko

no wlasnie..tez czekam na XS..pociesze Cie , ze w stradim teraz sa XS
jest coś ciekawego?
Stary 2013-03-04, 11:15   #2179
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
jest coś ciekawego?
fajna kolekcje maja..tylko ze w spodnie 34 nie weszlam az dziwne
Stary 2013-03-04, 11:18   #2180
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez asiuuunia1988 Pokaż wiadomość
ad.1 Swojego rozmiaru ani fasonu nie zmieniła (piorę ją ręcznie).
ad. 2 Trochę odstaje, bo to taki fason Ja ją dlatego kupiłam heheh
A napiszesz jaki masz rozmiar? Bo ja niby mała jestem ale w cycu się nigdy nie mogę wcisnąć więc pewnie Mkę wzięłabym Ale boję się efektu "namiot"

Stary 2013-03-04, 11:18   #2181
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
fajna kolekcje maja..tylko ze w spodnie 34 nie weszlam az dziwne
ja za stradim nie przepadam , chociaż mam 1 spodnie które
właśnie, zamawiasz pasiaki? jak się tylko pojawią?

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2013-03-04 o 11:20
Stary 2013-03-04, 11:20   #2182
echme
Zakorzenienie

Dziewczyny jak jest z rozmiarówką pasków? 75 to jak to patrzeć? Chciałabym pasek na talię, a nie na biodra. Mam w talii 65 cm.
Stary 2013-03-04, 11:24   #2183
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak jest z rozmiarówką pasków? 75 to jak to patrzeć? Chciałabym pasek na talię, a nie na biodra. Mam w talii 65 cm.
Chcesz kupić łańcuszkowy pasek? Ja wzięłam ten większy, tak na wszelki wypadek Ale Ty z pewnością możesz wziąć 75 cm (wychodzi z rozmiarówki, że będzie dobry na Ciebie)

Stary 2013-03-04, 11:24   #2184
ewcik
Zakorzenienie

właśnie echme myślałam o Tobie Ty kliknęłaś S jasną ze złotymi guzikami?
Stary 2013-03-04, 11:28   #2185
echme
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie echme myślałam o Tobie Ty kliknęłaś S jasną ze złotymi guzikami?
Mówisz o tej dżinsowej? Tak, ja kliknęłam. Mam nadzieję dzisiaj dostać smsa, że są do odebrania i zobaczę co z nią
Stary 2013-03-04, 11:30   #2186
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
ja za stradim nie przepadam , chociaż mam 1 spodnie które
właśnie, zamawiasz pasiaki? jak się tylko pojawią?
nie moj styl
Stary 2013-03-04, 11:30   #2187
Martolek
Zakorzenienie

Nie ma to jak zniszczyć czyjąś karierę zawodową dla torebki za 10złotych

Że tak powiem skonczie już ☠☠☠☠☠☠☠ic bo się odechciewa wchodzić na ten wątek teraz przez cały dzień będą się wszyscy wypowiadac i kłócić kto ma rację.. Przypominam, że nie do tego służy ten wątek

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-04, 11:34   #2188
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Mówisz o tej dżinsowej? Tak, ja kliknęłam. Mam nadzieję dzisiaj dostać smsa, że są do odebrania i zobaczę co z nią
czyli dobrze pamiętałam jak dziś ją odbierzesz wrzucisz zdjęcia, bo chciałam ją real zobaczyć
Stary 2013-03-04, 11:36   #2189
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Nie ma to jak zniszczyć czyjąś karierę zawodową dla torebki za 10złotych

Że tak powiem skonczie już ☠☠☠☠☠☠☠ic bo się odechciewa wchodzić na ten wątek teraz przez cały dzień będą się wszyscy wypowiadac i kłócić kto ma rację.. Przypominam, że nie do tego służy ten wątek
dokladnie mam takie same odczucia
mam nadzieje, ze dzisiaj nas rozpieszcza dorzutkami
Stary 2013-03-04, 11:41   #2190
ewcik
Zakorzenienie

Martolek jak tam Twoje zamówienia z czwartku? m.in pasiaki. Nadal w trakcie realizacji?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości