![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg do Wielkanocy
hej Dziewczęta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
noo to gratuluję silnej woli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
wiecie co? wcale mi się nie chce ćwiczyć ostatnio
![]() w piątek byłam na siłowni, ale w domu wcale nie ćwiczę - a miałam co drugi dzień to robić... ewidentnie po prostu mi się nie chce męczyć hahaha nie mam żadnej wymówki! ![]() a Wy ćwiczycie regularnie? ja np. dzisiaj miałam ćwiczyć, ale odkładałam to, odkładałam i w końcu się wieczór zrobił... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, gratuluję wyników!
![]() ja ważę się i mierzę jutro, także trochę się denerwuję, ale chyba będzie jakaś zmiana ![]() w piątek kupiłam kolejny karnet na siłownię (nie wierzę, że chodzę tam już 2 miesiące!) postanowiłam kupić jeszcze karnet na kwiecień (plan był chodzić na siłownię przez 3 miesiące, bo na tyle miałam pieniędzy :P), bo chcę zrzucić 5 kg do początku maja/matur ![]() czyli plan na marzec i kwiecień: 3 lub więcej razy w tygodniu siłownia (1,5-2h bieżni i orbitreka), a od jutra zaczynam shreda ![]() a któraś z was ćwiczy/skończyła już shreda i chce się podzielić efektami i wrażeniami? ![]()
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja zamiast ciężarków brałam półlitrowe butelki wody a z tą siłownią nie przesadzaj - również w zeszłym roku chodziłam na nią ok. 5 razy w tygodniu i końcowo jak mnie rodzice zobaczyli to pełne przerażenie - przybrałam tyle mięśni, że wyglądałam jak gruby facet. całe lato pozbywałam się mięśni nieróbstwem ;D ![]() dlatego w tym roku chodzę na siłownię raz w tygodniu i 3 razy przejeżdżam ok. 5-10 km na rowerze. W planie było ćwiczenie na zmianę: shreda, bun killera też Jillian i skalpela Chodakowskiej tak ze 3 razy w tygodniu, ale zupełnie mi się nie chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczeta.
![]() Trzymam dietke caly czas. Chodz od kilku dni waga zatrzymala sie na 62 kg i nawet nie drgnie... ![]() Musze wprowadzic jakies urozmaicenie moich posilkow, bo zaczynaja mi sie juz nudzic.. Codziennie ten sam zdestaw procz obiadow. Moze macie jaies ciekawe pyszne rozwiazanie na sniadanko? Pozdrawiam i milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
hmm... owsianka z jabłkiem i cynamonem? naprawdę szybciutko się to robi
![]() albo jogurt z płatkami, albo sałatka owocowa taka prowizoryczna, szybka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
matko, ale byłam dzisiaj bliska grzechu
![]() idę sobie do kuchni w pracy, a tam leży cała patera takich ich ciastek, co jedzą jak my jemy drożdżówki - A TAAAAAAAAK pachniały, mówię wam, już była decyzja w głowie: BIORĘ. TRUDNO. Ale moja koleżanka powiedziała: ja biorę tylko pomarańczę, więc wzięłam tylko nektarynkę. czekam na brawa, pokusa była OGROMNA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ambitny plan ! Cytat:
![]() ![]() wczoraj miałam dosłownie odkurzacz, wtrząchnęłam.. Jezu, 3000 ckal. ale. ALE. koniec z tym. jednorazowy wybryk i wykorzystana jedna dozwolona uczta na cały marzec ![]() dziś chcę ok. 1000 ckal, i na razie wszystko idzie w dobrym kierunku ![]() za mną już 55 minut siłowni w tym: 10 minut rowerek 10 minut orbi 20 min bieżnia , tempo 8 km/h 15 minut stepper wieczorem może jeszcze coś Ewki puszczę? jakie piękne słonce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś też się trzymam ![]() ![]() 8:30 - 150g sera białego chudego 13 - 2 kromki chlebka z ziarnami ciemnego, pierś z indyka pieczona w domu, pomidor 17:30 - 2 pulpety chude w sosie pomidorowym, kasz, ogórek kiszony nie mam pomysłu na kolację, nic dobrego w domu nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a i dziękuję Wam za brawa ![]() aza3994 a może jogurcik? ja dzisiaj na kolację zamierzam podgrzać jakiś mrożony mix warzyw i tak na sucho, bez dodatków zjeść ![]() Edytowane przez ladyasia Czas edycji: 2013-03-04 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny.
![]() Dzis mnie oswiecilo. Trafilam na reklame ksiazki pt:'' alchemia odchudzania''. Nie mam jak jej teraz kupic ale znalazlam na chomiku i se podejrzalam. Kobieta baaardzo madrze pisze jakie bledy sie popelnia przy dietach. Mianowicie pisala moich bledach. Postanowienie : schudnac. Drastyczne ograniczenie kalorii czyli do ok 700 dziennie. Szybki spadek wagi- 3 kg w ciagu 4 dni i pozniej WIELKIE STOP na wyroczni(wadze). ![]() Ale ale... jestem na dobrej drodze. W ksiazce jest napisane wszystko czego potrzeba do racjonalnego odchudzania.Wzor na to ile powinnam przyjmowac kalorii dziennie aby spalac tluszcz w stosunku do swojej wagi i trybu zycia. Podane jadlospisy. Baaardzo polecam ta ksiazke!! Od jutra zaczynam wcielac w zycie zasady tej madrej dietetyczki ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy mówimy o tej samej książce, ale ta nazwa coś mi mówi i od razu mi się skojarzyła książka, którą oglądałam w Polsce latem.
Była to książka o diecie, również z jadłospisami, ale co najważniejsze - były tam jadłospisy dla różnych grup wiekowych oraz osobno dla wegetarian. Nawet sobie nie wyobrażacie jak teraz żałuję, że nie kupiłam! Chwilę stałam w księgarni i naprawdę była super, bardzo mądrze to wszystko brzmiało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj za mną pierwszy dzień shreda- nie było najgorzej, ale faktycznie się zmęczyłam (czyli tak jak myślałam) jutro idę na siłownię pobiegać i będę już miała hantle 1 kg, także odstawię butelki z wodą ![]() ![]() teraz tylko czekam na cieplejszą pogodą i z koleżanką będziemy sobie biegać i na rolki ze znajomymi chodzić ![]() jutro się dowiem jak mi poszła matura próbna z polskiego ![]() co ja bym dała, żeby być jedną z tych 60 osób... ale tak dobrze to mi chyba nie poszło :P
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() co do shreda - na początku każdego levelu jest ciężko tak przez 3 dni, a potem tak jak i ona czasami wspomina - aż się dziwisz że jakoś lżej idzie ![]() co do basenu to nie martw się, kiedy mnie nachodzą takie myśli, to sobie myślę że są kobiety grubsze ode mnie i wydaje im się, że wyglądają dobrze ![]() ![]() a co do matury i konkursu, to trzymam kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za konkurs ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Czy mogę się do Was dołączyć? Wczoraj powzięłam postanowienie że do świąt ma być 65 kg choćby skały s***y! Zaczęłam odchudzać się jakoś w styczniu ale co schudłam w tyg to w weekend przytyłam :/ od października (od mojego ślubu do którego schudłam 10 kg) przytyłam 6 kg... dzięki obrzeraniu się wszystkim... Mężulek może to dlaczego ja nie? ![]() ale teraz koniec tego! doszłam do 71 kg ![]() teraz ważę 69.9kg i zamierzam ważyć 65kg... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
no ale pewnie, że możesz!
![]() ![]() powiedz nam, jakie masz sposoby na chudnięcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moje dzisiejsze menu: 8 - serek wiejski 11- kromka pumpernikiela z pieczonym cycem indyka i pomidorem 15 - kromka pumpernikiela z serem pleśniowym 18 - serek wiejski + banan 19:30 - warzywa na patelnię z aktywności to wizyta na basenie, aktywne pływanie ![]() ![]() a teraz siedzę i się uczę... chciałabym mieć już wakacje... ![]() swoją drogą, za miesiąc mój TŻ ma urodzinki, znamy się dość długo, 3 lata, jesteśmy trochę mniej, ale przed miłością łączyła nas przyjaźń, więc jesteśmy dość mocno związani ![]() pierwszy pomysł to jakiś portfel, ładny, elegancki, ale nie wydając przy tym majątku... i do tego chciałam mu wszyć w środek malutkie srebrne serduszko, aby było coś "intymnego"... a drugi to w sumie niesprecyzowany... bo TŻ uwielbia Auta... i w tym momencie chodzi mi o tę bajkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Witam.
![]() Fajny pomysl z tym wyszytym serduszkiem w portwelu. Moj kochany kiedys dostal ode mnie poduszke z ulubiona bajka z dziecinstwa z moja dedykacja.Spi na niej od 10 lat Hehe. Na allegro mozesz znalezc cos fajnego. A teraz cos odnosnie watku o odchudzaniu. Laski jak wam idzie?? Mi srednio!! Wczoraj 1 dzien diety z alchemia odchudzania. Waga drgnela w koncu w sumie 0.5 kg ale zawsze cos! Cwiczyc mi sie nie chce, ale wczoraj kupilam piekna czerwona sukienke do ktorej musze zgubic troszke brzuszka... I to jest moj cel na ta chwile!Wierze ze uda mi sie zgubic jeszcze to 3 kg do wielkanocy! Ps. Polecam alchemie odchudzenia po wczorajszych posilkach nie czulam sie pelna ale nie glodna przez caly dzien!! Super przepisy. Wczorajsza dietka: S 100gr indyka pieczonego+ogorek swierzy+czerwona papryka II S Jajko na twardo +pomidor+jablko O 90 gr lososia pieczonego+szklanka kaszy jeczmienniej+ salata+pomidor P 30gr pestek z dyni+3 marchewki gotowane K 90 gr indyka + szklanka brokul+kalafior Pozdrawiam i zycze silnej woli (bez podiadania!).
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za przyjęcie
![]() ja standardowo stosuję MŻ, jem 4-5 posiłków i stałych porach i ćwiczę 3 razy w tygodniu... biegam 30 min lub godzinkę na orbitreku... ale niestety podjadam słodycze co jest moją zmorą ![]() mężuś chudzinka więc zajada się pysznościami więc i ja czasem się skuszę ![]() a na wadze 69.4 kg ![]() mam takie pytanko-jak ustawić coś ala pasek wagi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogę dołączyć? Po raz kolejny się przymierzam do dietki, bo mam bardzo słabą wolę, wytrzymam dwa dni, trzeci dzień już odpuszczam. Ale teraz jest już tydzień na diecie ( mało - ale dla mnie i tak sporo) i nie chce mi się jeść za bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Pasek z kilogramami czy z czym tak sobie kto chce robi sie w edytorze podpisu jak sie nie myle...
Ja tez mam slaba wole jesli chodzi o jedzonko. Dla mnie prosta zasada odchudzam sie ja wiec i moj maz. Obiady je normalne ale nie je slodkosci... Poswieca sie( a przynajmniej przy mnie stara sie nie jesc...) Jak je sie 5 posilkow dziennie to przynajmniej w moim przypadku ie odczuwa sie glodu. Ps. Dziewczyneczki ile wody powinno sie pic przy diecie z ograniczona liczba kalorii?? Orientuje sie ktoras? Ja stosuje diete 1400 kcal dziennie. I wierze ze sie z nia uda:P
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że powinno się pić standardowo, min.2 l...
spróbuję z tym podpisem ![]() ![]() Edytowane przez Mysia 19 Czas edycji: 2013-03-06 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że co najmniej 1,5 l wody + herbatki i ziółka ![]() ![]() też mi się nie chce ćwiczyć, ale dziś pobiegam i poćwiczę z Ewką... trzeba się ruszać ![]() ![]() moje dzisiejsze żarcie: 8 - koktajl bananowo-jagodowy 10:30 - serek wiejski, 2 mandarynki 14 - 2 kromki ciemnego, pełnoziarnistego chleba z plastrem pieczonego cyca indyczego 16:30 - warzywa na patelnię 19 - jajecznica z 2 jaj z pomidorem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
coś nie mogę tego podpisu ustawić ....
wpisuję dane ale i tak po zatwierdzeniu nie wyświetla się na forum ooo już jest ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Witam
Ciężko oj ciężko to idzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To Ja tak obrazowo wkleję A ![]() B ![]() C ![]() Pozdrawiam As Ko p.s spóźniłam się ![]()
Kiedy się urodziłam, Diabeł się skrzywił i mruknął: "Szlag! Konkurencja!" ![]() __________________ Edytowane przez As Ko Czas edycji: 2013-03-06 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
To Ja tak obrazowo wkleję
dziękuję i tak ![]() a to jaką dietę stosujesz, że same brokuły jesz?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.