![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Wal Szpiegu - coz się stało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | ||
Zakorzenienie
|
Karolina, na plotkowym watek o gospodarzu domu mojego autorstwa - przeczytaj.
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
Piszę abyście nie myślaly ,ze poszlam w siną dal.Więc piszę w skrócie,jeden jedyny raz.A potem ani slowa więcej.Chyba,ze wpadnę w depresję i będe jojczyć.Jest żle.Choroba jest b.poważna.
Nie można jej leczyć ,ani na razie operować Trzeba czekać aż sie pogorszy bardziej.A pogorszyć się musi,samo nie przejdzie.Operacja trudna i obarczona dużym ryzykiem. Utrata wzroku zagraża obu oczom.Na pytanie jakie są rokowania na okres roku p.doktor powiedziała,ze nikt mi na to pytanie nie odpowie.KONIEC,KROPKA. Wiem,ze jesteście ze mną i dziękuję.
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kotku, jeśli pomógłby Ci dzień lub dwa na wsi, to serdecznie zapraszam. Ja i mój Krzyś. Na pewno nie będziemy się nad Tobą roztkliwiać, przydzielimy Ci zadania do wykonania (niestety, nasi goście muszą się z tym liczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | ||
Zakorzenienie
|
Starsza Pani, nie martw sie.
![]() Jeśli będziesz chciała kiedyś czegoś podobnego do "inni mają gorzej" zapraszam na gadulca. Z chęcią komuś opowiem w końcu swoją historie.
![]() |
#1807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też chętnie posłucham (czytaj "poczytam"), bo myślę, że to ważne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||
Zakorzenienie
|
Każdej która będzie potrzebowała wyciągnięcia z jakiejś doliny. Ponoć moja historia, jak to kiedys ujela moja znajoma, udowadnia ze inni maja gorzej :P
![]() |
#1809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że nie brak mi "dolin", a myślę, że innym dziewczynom w wątku również, niestety. Gdybyś chciała podzielić się swoimi doświadczeniami, to proszę w imieniu moim i pewnie wszystkich dziewczyn ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Danusiu
![]() ![]() Nie chcę zostać żle zrozumiana...ale może warto byłoby jeszcze to skonsultować... ja padłam ofiarą mylnych "oględzin" lekarskich...wynikiem tego były trzy poważne operacje... przeciągane w czasie do granic możliwości... Nauczona doświadczeniem -wiem, że trzeba się konsultować kilkakrotnie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Danusiu idź na konsultacje do innego lekarza,wiesz trzeba poznac ze 3 wersje,żeby być pewnym.
Szpiegu podaj link do tego twojego wątku.Jesteś fajną dziewczyną,a takiego jakoś masz pecha.Jestem z tobą, trzymaj się dzielnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | ||
Zakorzenienie
|
Robótko, skoro chcesz, to prosze link.
Niby nic strasznego, ale podbiega pod gnebienie. Nie wiem, jak można być dorosłą dojrzałą kobietą i robić takie rzeczy jak moja dozorczyni...
![]() |
#1813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tez sie ciesze,ze Gdansk podoba sie Caro,cale Trojmiasto jest cool,bardzo do niego tesknie... Juz tez zauwazylam,ze na perfumach-niby taki trywialny temat,dlatego juz od dawna mi sie odechcialo tam uczestniczyc-mnostwo jest okropnie czepialskich osob.Zajrzalam na ten watek-nie rozumiem,o co sie tak czepiaja moderatorow.narozrabialy, musza ponosic konsekwencje,regulamin jest dla wszystkich,tyle ze niektorym sie wydaje ze z racji"stazu" maja sazczegolne fory.Wydaje mi sie ,ze niektore za malo maja innych zajec,za duzo siedza w necie,zbyt intensywnie zyja tym wirtualnym zyciem.Niektorym przydaloby sie troche dystansu.
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz- ta akurat dziewczyna która usunęła zdjęcia z Perfum i od której sie zaczęło- rozumiem ją. Inna wizażanka zaczęła wieszać na niej psy, śledzić jej poczynania na allegro, podejrzewać i ciskać oskarżenia o finansowe żerowanie na koleżankach... Szkoda słów. Nie miała ochoty w tym uczestniczyć. Rozumiem ją. Edytowała i chciała wycofać się z forum. A potem, już bez jej udziału, rozpętała się żenująca awantura.... ![]() Koniec tego tematu. Trochę optymizmu. dziś lepiej, słoneczniej, cieplej. Cool Trójmiasto pokazuje ładniejsze oblicze. Niby mieszkam nad morzem- nie niby w sumie ale naprawdę ![]() Pozdrawiam porannie Wszystkich odwiedzających ten wątek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Śledziłam wczoraj trochę tą awanturę i jestem deczko zniesmaczona. Nawet niespecjalnie chce mi się wchodzić na perfumy, a lubie ![]() Szpiegu, przeczytałam o Twojej dozorczyni i po prostu "ręce i nogi się uginają" Ludzie to potrafią umilić sobie życie, no, no... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochane Dziewczęta,jeszcze raz dziękuję,wiem że jesteście całym sercem ze mną ale nie mówmy teraz na ten temat.Może potem,jak oparzone nogi wydobrzeją.Może potem zwrócę się z prośbą o wskazanie dobrego szpitala okulistycznego,dobrego okulisty-chirurga.Ale teraz sza.Tyle jest innych,fajniejszych tematów. Bardzo niedobrze się stało,ze zlikwidowano możność edytowania.Czasami trzeba było poprawić treść,dopisać brakujące ogonki przy a lub e, o błędach stylistycznych,a nawet ortograficznych (matura w roku 60-siątym ubiegłego wieku-ale to brzmi) zauważonych po czasie nie wspomnę.Zaprotestujmy gdzieś. Carolinko,w którejś Twojej wypowiedzi chyba czytałam wskazówki jak umieścić link.Czy mogłabyś nauczyć mnie? ![]() ![]() ![]() A jak ze Skype Dziewczęta u Was? No teraz nacisnę "wyślij odpowiedż",okaże się,że są pomyłki,niedociągnięcia i nie będę mogła juz poprawić.A Wy się będziecie męczyć podczas czytania.Przepraszam Moderatorów ![]()
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Starsza Pani
![]() są dwie możliwości wstawiania linków - 1. - zaznaczamy cały adres strony, na której jesteśmy - klikając w niego myszką - naciskamy PRAWY klawisz myszy -(wyświetli się - wytnij, kopiuj, wklej, usuń) - zanaczamy - KOPIUJ - wracamy do okienka, w którym piszemy post - - w miejscu, w którym chcemy umieścić link - naciskamy ponownie PRAWY klawisz myszy i zaznaczamy WKLEJ -link został wklejony ![]() 2. możemy też link ukryć w słowie - to bardzo proste - nauczyła mnie tego Elsi ![]() spróbuję ukryć link do naszego wątku z słowie STARSZA PANI - PISZEMY w okienku odpowiedzi- STARSZA PANI - zaznaczamy myszką te wyrazy - ( jak zaznaczamy - trzymamy lewy klawisz myszki i przejezdzamy po naszych wyrazach, które podświetlą się na czarno ) - teraz naciskamy CZWARTY przycisk od prawej - w okienku z grubością czcionki, kursywa, podkreśleniem itd.- ( jak najedziemy na niego myszką - wyświetli się WSTAW LINK ) - po naciśnięciu tego przycisku pokaże się nam okienko - - lokujemy się w okienku o nazwie Adres URL - naciskamy prawy przycisk myszy i zaznaczamy - WKLEJ - klikamy OK ![]() adres zadziała tylko, jeśli na początku będzie http:// Jeśli wszystko zrobiłyśmy prawidłowo - STARSZA PANI JAK USUWAMY LINK Z WYRAZU - - PONOWNIE ZAZNACZAMY NASZE "PODLINKOWANE" WYRAZY - klikamy trzeci przycisk od prawej - ( USUŃ LINK) - i gotowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziekuję bardzo ![]() - Mam dobrą wiadomość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||
Zakorzenienie
|
E, carolina, z 'ukrywaniem linkow' pod slowem mozna prosciej:
[url= link jaki chcemy ukryc oczywiscie bez spacji po znaczku rownosci]Slowko pod jakim ukrywamy[/url ] <- tu tez wywalamy spacje. Wg mnie tak jest szybciej ;P
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny,siedzialam sobie teraz na tym watku chyba z ponad godzine i probowalam go calego przeczytac,w pewnym sensie sie udalo.Zostalam na niego naprowadzona przez carolinascotties,chcialam sie dowiedziec jak zaczela sie jej przygoda z Kosowo(podziwiam cie dziewczyno i chyle czola przed toba,twoja odwaga.....)Reszte wiesz, jakie zdanie mam na temat tamtejszych ludzi,tamtej kultury z opowiesci mojego Przyjaciela (kazal ci serdecznie podziekowac),ciesze sie ze cie poznalam.
Co do watku starszej pani-wspanialy,czytajac go mialam gesia skorke,walczylam z lzami-najlepszy watek jaki kiedykolwiek czytalam. Zalozycielce tego watku,pomimo ze sie nie znamy,a mysle ze sie jeszcze poznamy zycze wszystkiego Naj,Naj,Naj........ ![]() Reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam ![]() Ps.carolinascotties caly czas sie usmiechal ogladajac twoje zdjecia!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję za pozdrowienia - i serdecznie Was pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
Danusia,podpisuje pod postem Robotki i Caro w 100 procentaqch!Skonsultuj innych lekarzy!natychmiast!I to juz!Nie zwlekaj!!!!!Jak Mame kocham,jak bedziesz mnie potrzebowala,przyjade!!!! !
Nie zwieszaj glowki-MUSI byc dobrze!Nie ma innego wyjscia!!!!! jestem sercem z Toba!!!!
#1824 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam wszystkich z wątku.
Starsza Pani jak wszyscy tu,,,,myslami i sercem jestem z Tobą,,,,nie załamuj się... Edytowane przez Toogra Czas edycji: 2008-03-02 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam porannie i zostawiam napis TU BYŁAM.
Kiedy rano pędzę do pracy (jeżdzę kolejką miejską), wysiadam z tłumem tak samo pędzącym do pracy, przy drzwiach z dworca Gdynia Główna Osobowa mijam codziennie kawałek swojego ułamanego obcasa tkwiący między prętami metalowej wycieraczki. Złamałam go rok temu, a ciągle tam jest! W głowie zawsze zagości dumna myśl- TU BYŁAM, zaznaczyłam tę miejską przestrzeń swoją obecnością ![]() Zaznaczam także tem miły wątek... miłego dnia wszystkim Starsza Pani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Rozeznanie
|
Witam sąsiadeczki
![]() Nie poddawaj się !!!!!!! Sprawdż, potwierdż gdzie się da i po drodze masz szansę dowiedzieć się jak z tym walczyć !!! Jeden lekarz to nie wyrocznia !!!! Ogromne buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() W celu zmiany nastroju - czytać na głos: Adres pewnego Anglika Mr. A.A. Cottquidva Sharebure Oby 2 Julian Tuwim ![]() W sąsiedztwie przywołujemy wiosnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
Puk, puk - jest tu ktoś?No niestety, wszystkich wcięło.Musze sama poranną kawkę pić.
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||
Zakorzenienie
|
Ja nie pijam kawy
![]() Za 2,5h musze sie zjawic u lekarza. Po dwoch latach... boje sie...
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po ostatniej operacji, która była dokładnie trzy lata temu...miałam isć na rezonans kontrolny...ale jakoś nie mogę...i nie chcę ![]() Mówią, że 5 lat to deadline ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.