|
|
#3061 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
![]() Cytat:
Ino jak świat krzyczy "brzydkooo" to się człek zastanawia... Porobię foty ![]() 2. |
|
|
|
|
#3062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miód chabrowy musi być pycha!!!! Cytat:
Ja mam takie udy ze wszystkie spodnie kótre pasują mi w tyłku na udach sa tak opięte ze tszeszcza szwy! ![]() Cytat:
ad. wędzonego dorsza (ide sie napić otrembowej breii bo mi teraz burczy f brzuchu).
|
|
#3063 | ||
|
Zakorzenienie
|
phi
![]() Cytat:
a jantara muszę zanabyć wreszcie, chociaż mi ze wcierkami nie po drodze Cytat:
ad2. te odkurzacze to mi się śnić będą , miało być tanio niby, a już jestem przy zelmerze za 450 zł i ma turboszczotkę wracam chyba jednak do tańszych samsungów
|
|
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3065 |
|
Nindżopesz
|
Mam doła
Se narzeknę jak Maja: Pokazywałam wczoraj Kruszynce stare foty i na koniec podsumował, że za młodu miałam ładniejsze włosy bo gęste i blond (to po kiego wała stwierdzał, że woli rude?) a i tak najlepiej wyglądałam na focie w kapeluszu, no dzięki. Dzisiaj oglądałam jakąś swoją aktualną fotkę, wchodzi matka i mówi, że o boże jak można mieć taką minę i że strasznie dziwnie wyglądam. No dzięki, a to było jedno z korzystniejszych zdjęć. To ja na to, że tak wyglądam przeca a ona "no tak, masz twarz jak szczur". Dooobra, wiem, nie trzeba mi tego ciągle przypominać! Jeszcze mówi, że czytała gdzieś tam o tej pannie co od 11 lat nie obcinała włosów i mają już dwa metry po czym wyniknęła rozmowa: ona: myślisz, że to możliwe? ja: bo ja wiem, włosy rosną 1-2 cm na miesiąc... o: twoje nie rosną j: coś tam rosną o: wcale nie rosną, od kilku lat masz takie same No dzięki, jestem gruba, szczurowata i z ulizanymi włosami do ramion
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak nieprzemyślane stwierdzenia, moja Mam też mnie potrafi "podbudować"
:glasiu :
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. jantara się przelewa do atomka 3.
|
|
#3068 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie wiem, zazdrosna, że ja o siebie jakoś tam dbam a ona już olała?EDIT albo teksty, że po co się maluję jak jestem taka pryszczata, albo, że cud, że TŻ ode mnie nie uciekł skoro tak wyglądam
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-03-04 o 14:54 |
|
|
|
|
#3069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tak lubi dosrywać nietopsz(niby nie ma nic złego na myśli), za każdym razem jak umyję włosy to się pyta co tak z nimi wydziwiam, że co że myję ![]() smaruję wieczorem twarz kremem: nie przesadzasz z tymi kosmetykami? resztę Wam zaoszczędzę ![]() Ktoś reflektuje? ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-03-04 o 15:00 |
||
|
|
|
#3070 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Co do odgryzania to nie ma sensu bo wszak prawda to, obracam w żart. Tylko mnie wkurza w takich momentach jak dzisiaj, kiedy mam zryw, chcę coś z sobą zrobić, wybrać kolory, zrobić sobie ładne brwi a ktoś celnym komentarzem uświadamia, że guzik mi to da. No i rzeczywiście mi się odechciało, jedyne co osiągnę to kolejne 10 min stracone co rano przed lustrem na kunsztowniejszy makijaż szczurzej mordy. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-03-04 o 15:05 |
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
nooo, a najgorsze jest to, że powinnam jeszcze lodówkę kupić
![]() masakra prrr ale ja nie wiem czy ona poza pachnięciem coś robi ![]() moja poprzednia wcierka przelana do atomka skończyła w śmietniku przeterminowana, no nie mam serca do wcierek
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i tak bym w żartach rzuciła; zazdrościsz?nie umiem trzymać języka za zębami ![]() Tylko zeby Ci nie przyszło do głowy zaoszczędzić zeby kupić dwie rzeczy na raz lepiej po kolei a dobre![]()
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ma intensywny delikatny smak i pieknie pachnie , ja mam świra na punkcie miodu.
Kupuję je w sklepach ekologicznych albo na targach med. naturalnej w ilości 5-6 słoiczków, każdy inny . co do odkurzaczy ja mam, Philipsa, dalam kilkaset złotych, nie pamietam ile , był droższy z tych tańszych Działa już 6 lat bez zarzutu. Wywiosniłam sie z uwzględnieniem wizażowych konsultacji i poszłam na zakupy do jarzyniaka. Pan jarzyniak , stwierdził ; o widac ,że wiosna nadchodzi . Chciałam powiedzie ,że raczej jesień ale co się bede wychylac https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=151300 Dzisiaj muszę uwiośnic po zimie balkon. Masakra.
|
#3074 | |||
|
BAN stały
|
Znad rozwijającego się horupska
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Czas na jakieś wiosenne porządki, ale mi się chce...
|
|||
|
|
|
#3075 |
|
Piers do przodu
|
Chętnie bym obejrzała ROZ-ter-KĘ we wiosennej kreacji
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obracasz w żart , a cię boli i przeżywasz , ukróć te gadki i tylewszyscy na tym skorzystacie Cytat:
, byłam zachwycona bardzo, ale nieprzeżył był
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-03-04 o 15:26 |
||
|
|
|
#3077 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Więc chyba nieszczególnie mnie to rozwesela Pierścionek z kolorowym oczkiem pewnie tak samo ![]() Nie wiem, nie myślę o tym w ogóle, wisi mi to. I właśnie, Ty masz włosy kolorowe, więc total look Ci nie grozi ![]() A dziś byłam ubrana szalenie kolorowo, muszę sweter obfocić. |
|
|
|
|
#3078 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toż Ty chodząca wiosna byłaś![]() Na balkonie bym chętnie pomogła O to nie tak źle, gorsze jest przez ch Ja też, czyli na czarno O fłaśnie, kuleżanka pefnie instrukcyji nie czytała
|
|
#3080 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ty masz cerę promienną i brak sińco-zmarch. Poka sweter! |
||
|
|
|
#3081 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj nam się dostało , bośmy z mamą Agaty stwierdziły ,ze chętnie z nią pojedziemy wybierac ślubną suknię Wiecie , co ja mam ochotę powidziec jak ktos mi coś dosrywa : spierdalaj . Mało , mnie się to zdarza mówic ![]() Kiedys jakiś typ zapytał mnie czy to prawda ,że kobiety z wydatnymi nosami maja bujny temperament. Tak - odpowiedziałam - ale pan się nie skrzepisz ![]() I nie nalezy się przejmowac głupim gadaniem.Te nietopszyce są zazdrosne o swoich synusiów. To jakaś choroba.☠ Red , Ty mogłas wyglądac lepiej w jasnych włosach , masz szczupłą buzię, jasne włosy łagodzą rysy a rude wyostrzają. Chociaz w rudych wygląsz dobrze Charakternie.---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- najlepiej z całym mieszkaniem do kompletu , sam żle by wyglądał. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- jak powiesz spierdalaj , to raczej nie wyjdziesz na hrabine
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2013-03-04 o 18:31 |
|
|
|
|
#3083 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
może Ty mi kupisz i podeślesz?![]() Cytat:
|
|
#3085 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. o boszz ale się uśmiałam
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam pracę, ciekawe tylko co to za relacje mają być
i czy podołam warunkom: inteligentnych na tyle by wiedzieć jak mile wypełnić czas mężczyźnie po całym dniu jego pracy
|
#3089 |
|
Piers do przodu
|
Szatą - ale praca na etacie i umowę o pracę
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trza się puszczac na czarno ! Tylko trzeba uważac z tym wysokim poziomem, żeby na hrabinę nie wyjśc
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

skuteczne i smaczne . Potem na cała twarz peelin pudrowy Kanebo łacznie z ustami i jest niezle.

, miało być tanio niby, a już jestem przy zelmerze za 450 zł 

toż Ty chodząca wiosna byłaś