|
|
#151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
![]() Panika zaciskam
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-03-04 o 12:26 |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Pani aż mi tchu brakuje jak sobie pomysle, że Ci jutro szew ściagaja....
Tak Ci kibicowałam a za chwile Torresik będize z nami... Jeszcze Lunka i Monia Agatka daj Boże zeby ok 30 było...pewnie bedzie malutka
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe Ty mnie takimi niskimi wartościami nie strasz ....
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ty masz wyniki w necie?? Czy musisz po nie iść? |
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
niestety musze jechać....ale od kwietnia będa w necie
całe szczęście....
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz będziesz dużo musiła robić badan
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak to przeżyje ale dam radę
![]() P.S. na kopercie adres był szwagierki podany a nie mój
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba ze blizniaczki beda ![]() Cytat:
nie wiem... ale na sama mysl mi niedobrze ![]()
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem kochana..i poproszę i Twoj bo tez dostaniesz ode mnie prezent Tylko jeszcze chwile poczekam...upewnimi sie i wtedy wysle... ![]() Nawet nie wiesz jak mój mąż sie cieszy, że zobaczyłaś dwie krechy |
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
haha oj chciałabym bardzo....ale raczej nie realne...
Chciałabym chłopaka ale obstawiam dziewczynkę Cytat:
Jaki Kochany ucałuj męża tylko tak w policzek cobyś nie była zazdrosna
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zazdrosna jestem bo u nas posucha od testu i zaczyna mi sie w głowie juz przewracac Dziewczyny czy jak mam na koszulce po jeden stronie czasem mokre a po nocy plamki (2-3 kropki) koło sutków to leci mi siara?? Z jednej piersi??
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że żadna póki co nie rodzi to idę karmić Stanisława
|
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zeberko świetnie, że Kasia raczkuje ![]() Cytat:
Pani, Monika, Luna jak się czujecie?? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39575057]Ja mam trzeci rok meble z Bodzia w kuchni (system Ola) i sprawują się doskonale. Są duże, pojemne i póki co nic się z nimi nie dzieje. Może nie są to najpiękniejsze meble na świecie, ale w kuchni chodziło mi o funkcjonalność i się spisują.[COLOR="Silver"][/QUOTE] właśnie się zastanawiałam nad meblami do kuchni - bo mam dużą kuchnię a meble niby mocne i porządne, ale mi się nie podobają już i tak kręcę męża żeby nowe kupić ![]() dziś byłam zrobić pozostałe badania HCV, HIV, Tsh i grupę krwi - będą jutro, a w czwartek idę do gina zobaczyć czy wszystko się u mnie oczyściło no i jak skonsultować wyniki badań...wyniki kariotypu będą pod koniec marca... całe szczęście mam kochanego męża, który mnie wspiera - wczoraj do mnie mówi: a kiedy zaczynamy się starać o dzidzię? ja mówię: no chyba miesiąc zrobimy sobie przerwę, a on: eee tam, trzeba działać i już także po czwartkowej wizycie u gina działamy ![]() Dziewuszki powiedzcie mi jedno: czy brałyście immunoglobuliny po #?? dziś babka z diagnostyki pytała mnie o to, bo już mnie tam znają. Mówiła, że niby zawsze powinno się to brać po #. Ja nigdy nie brałam tego i właśnie mam zamiar o tym poczytać... Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-03-04 o 13:22 |
||
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Rena a wy macie z mężem konflikt? Z tego co wiem to jeśli Ty masz krew rh- a Twój mąż rh+ to powinnaś do 72 godzin po poronieniu otrzymać zastrzyk z immonuglobuliny. Ale czytałam że jeśli # było na bardzo wczesnym etapie to przeciwciała mogły nie zdążyć się wytworzyć. Chyba można to zbadać. Najlepiej tak jak mówisz dopytaj lekarza.
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niby ok, ale ciężko mi już.. będzie dobrze! jeśli masz gr krwi rh - a mąż rh + to po każdym poronieniu powinnaś dostać. ja dostałam. gdzieś na tej karteczce mam spisane wytyczne kiedy powinno się podać, ale pamiętam na pewno, że obowiązkowo po każdym poronieniu, potem po porodzie dziecka rh + i jakieś jeszcze inne sytuacje były wpisane. |
|
|
|
|
#168 |
|
MBZ♥
|
witamsię w nowym wątku
![]() Agatko ![]() Teraz ten cień cienia robi mi disco w brzuszku ![]() Pani ojoj to prucie już poważnie brzmi ![]() Rena my mamy konflikt z Mężem i po każdym # miałam podawany zastrzyk. Teraz w ciąży w każdym trym mam badanie na obecność przeciwciał |
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
miałam napisać i zapomniałam, właśnie nam się kolega zapowiedział z odwiedzinami na jutro i do środy. hm.. tż dziś do nocy w pracy, więc nawet nie będzie kiedy ogarnąć, a jutro i w środę normalnie pracuje.. fajnie byłoby się spotkać, ale jednak imprezka + organizacja to nie jest to o czym teraz marzę..
|
|
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
Agatka zapomniałam Ci napisać. W wątku mam listopadowych 2013 (zerkałam z ciekawości) też dziewczynom Bobo test nie wychodził
To jakiś felerny test chyba, ale naprawdę mało czuły.
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
to juz... No wypraszam sobie- Cynamoniatkowa pierwsza beta byla na poziomie 32 jednostek a teraz Adas bryka az milo Poza tym kocur mial chyba 18 jednostek a teraz jaki juz Marcelek duzy Bedzie dobrze- musi byc Juz blizej niz dalej Melduje sie w nowym watku ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39577860]Agatka zapomniałam Ci napisać. W wątku mam listopadowych 2013 (zerkałam z ciekawości) też dziewczynom Bobo test nie wychodził To jakiś felerny test chyba, ale naprawdę mało czuły.[/QUOTE]U mnie wychodzily testy o czulosci 25 a 10 nie |
|
|
|
#172 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
No, gdzie ta 16.00? ![]() Agatko, ja wiem, że beta będzie piękna! Choć rzeczywiście aż na 500 bym się nie napalała ![]() Cytat:
Na RZS mi to nie wygląda [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39556470] Dziś mija 11 miesięcy.. Później się przejdę na cmentarz. Ale tak tam jest szaro i brzydko, że nic nie kupuję, czekam do świąt i rocznicy i wtedy kupię śliczne wiosenne kwiatki i znicze. Dziś tylko zapalę jakiś mały znicz.[/QUOTE] ![]() Ja też bym chciała coś innego oprócz znicza postawić, ale u mnie trochę to się mija z celem, bo przed każdym pogrzebem grabarze usuwają wszystko z płyty i potem albo to leci do kosza, albo stoi za grobem lub w ogóle przy innym pomniku... Już mi tak sprzątnęli tasiemkę z napisem "Śpij, Aniołku" i aniołkowy znicz ![]() Cytat:
A jak tam mamy wizyta? Ty już jutro po pruciu (brr...) zostajesz w szpitalu do porodu? Cytat:
Ja ją rozumiem. Sama chyba będę się starać ograniczyć wizaż po ujrzeniu II... Strasznie się do Was przywiązałam i wszystko to, co się u Was dzieje zawsze mocno rozpamiętuję i przeżywam... Cytat:
Cytat:
![]() A ja kciukuję za Olusiową wizytę! ![]() Cytat:
![]() W moim rodzinnym domu właśnie sprzątanie i porządek jest wartością nadrzędną. Strasznie mnie to wkurza...Może staraj się nie sprzątać w trakcie weekendu, kiedy mąż jest w domu, tylko sobie hobbistycznie sprzątaj pomalutku w trakcie tygodnia ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą miałam kiedyś na kursie zajęcia z panią rehabilitantką, która opowiadała o rozwoju dziecka w pierwszym roku jego życia. I przytoczyła właśnie przykład, kiedy to spanikowani rodzice zadzwonili do niej mówiąc, że ich pociecha nie raczkuje. Babeczka zaleciła im rozłożenie dywanu w pokoju. I było po problemie Trzymam kciuki za wizytę u pediatry. A na tamtego, pożal się boże neurologa, bym wysmarowała gdzieś w necie stosowną opinię ![]() Cytat:
Dziewczyny, Lunka dziś odstawiać miała fenoterol! Luna, daj znaka, co u Ciebie! Jak się czujesz i jak tam po przeprowadzce! |
||||||||
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39577860]Agatka zapomniałam Ci napisać. W wątku mam listopadowych 2013 (zerkałam z ciekawości) też dziewczynom Bobo test nie wychodził
To jakiś felerny test chyba, ale naprawdę mało czuły.[/QUOTE]Dzięki ja tam nawet nie wchodzę....a dziś jak patrzę na ten test to kreseczka jest widoczna Dziewczynki mamy okazję kupić psa shitzu za 150zł od kuzynki bo kupiła ale gryzie sie z jej yorkiem....a My kiedys chcieliśmy kupić psa....a teraz nie wiem....
|
#175 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wiesz co... Ja bym sobie darowała tego psiaka... Aaaggusia, widzę Cię! Pisz, co u Was
|
||
|
|
|
#176 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja gdybym kupowała psa, to właśnie takiego maleńkiego, bo mam małe mieszkanko. |
|
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39578628]Moi rodzice mają 2 shih tzu - takie słodkie głupolki, zero agresji, ale mózgu też niezbyt
![]() Ja gdybym kupowała psa, to właśnie takiego maleńkiego, bo mam małe mieszkanko.[/QUOTE] hehe no własnie,...ona była u weta z nim piesek odrabaczony i wszystko ma książeczkę itd my właśnie też mamy małe mieszkanie..póki co.....ale nie wiem jak to będzie z tym wszystkim...a pies to też w sumie wydatek jakiś jest....
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak to nie prowadzi kart????
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#180 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39578628]
Moi rodzice mają 2 shih tzu - takie słodkie głupolki, zero agresji, ale mózgu też niezbyt ![]() Ja gdybym kupowała psa, to właśnie takiego maleńkiego, bo mam małe mieszkanko. [/QUOTE] Ja mam psiaka ale podwórkowego, jakoś nie chciałabym mieć psa w mieszkaniu.. Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2013-03-04 o 15:22 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

z każdym dniem przyrasta 
Będzie boleć?

chyba ze blizniaczki beda 

To jakiś felerny test chyba, ale naprawdę mało czuły.

Mój małż wyznaje zasadę, że zamiast sprzątać, to lepiej się położyć i odpocząć. Jeśli chodzi o pomoc, to chętnie mi pomaga, wczoraj przyszedł myć to nieszczęsne okno, ale po zimie to ja wolę umyć sama
Takie mycie zajmuje mi 15 minut a jemu pół dnia
Strasznie mnie to wkurza...