|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
moje bobo zaczyna już gaworzyć i nazywać rózne przedmioty
i tym sposobem smoczek został nazwany "baaa" heh słodkie to
|
#3812 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
U mnie piękny wiosenny dzień Byłam u znajomych na nowym mieszkaniu, co ciekawe przeprowadzili się z malutkiego do większego i nie mogą pomieścić się z rzeczami, brakuje im miejsca a doszedł jeden pokój i kilka metrów więcej mają teraz.. fajne mają to mieszkanko, też bym takie chciała :PMuszę popracować strasznie mi się nie chce a później jechać do pracy, powalczyć trochę z jednym pracownikiem eh Zepsułam dzisiaj rano kran, leje się woda
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
pogwiazdorzyłam
lecę pod prysznic i do pracy :/ Dziś zaczynam sezon rowerowy!
|
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogrzało Was z Arrą kurde u mnei to wy☠☠☠☠ow straszny jest
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
rety to już??!! zaczęłam się stresować i czekam z niecierpliwością
Cytat:
![]() mój mąż dostał polecenie służbowe - nagrać filmik 1 min. przedstawiający jego zakres obowiązków - ma to zrobić na jutro ![]() stwierdzam, że w tych centralach to się ludzie chyba nudzą, że takie cuda wymyślają
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh nie mam weny do pisania tej prezentacji ...
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- a u mnie cieplo i slonecznie wiosna
|
|
#3817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Jest poniedziałek, a już sie umawiamy z dziewczynami na sobotę na imprezę To lubię! A tymczasem jutro konferencja...
|
||
|
|
|
#3818 |
|
MBZ♥
|
Oszek
![]() Carmi dobrze robić plany na weekend już w poniedziałek szybciej zleci![]() Naj zazdroszczę rowerowania, ja pójdę za to na długi spacer
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
idziemy dzis z Lolka na kontrole, trzymajcie kciuki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
Witam się z malowniczej i słonecznej wsi mojej ale mam dzisiaj humor dziwny![]() Kawa właśnie chciałam pytać jak tam Lolka bo koleżanka w piątek była ze swoją suczką i biedna cały czas jest osłabiona... No i właśnie też mają problem bo mieszkają w bloku i muszą ją znosić po schodach Naj faktycznie skoro luby znalazł lepszy program na zmywarce to już lepiej być chyba po prostu NIE MOŻE A jeśli chodzi o poranny seks to ciężko mnie do niego zmusić ale jak już się poddam to jest zawsze najlepszy ![]() Do naszych ciężarnych ![]() Mam pytanie bo prowadzę wywiad środowiskowo-przyszłościowy Jak jest u Was z seksem podczas ciąży ? Bo dzisiaj weszłyśmy z koleżankami na ten temat w pracy i trochę się zszokowałam Wiadomo, że na początku to spoko ale później jak już jest mega brzuch a człowiek jest mega kupą i chce już urodzić to też Wam się chce ?Bo koleżanka mi opowiadała, że uprawiała seks ze swoim mężem dzień przed porodem i ja byłam w szoku Wieczorem seks, rano poród, masakra Tak mnie naszło na tematy ciążowe |
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jesteś zgrabna z tym brzuszkiem, że aż Ci zazdorszczęTakże nie wpisujesz się w standardy No ale rozumiem, że te 3 kropeczki mogą oznaczać udane pożycie seksualne Także jednak to nie jest takie dziwne jak myślałam wkońcu Ty też już niedługo będziesz miała Roszpunkę przy sobie![]() Mnie to jakoś odrzuca... no bo tam dziecko jest przecież i paczy
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bez powodu się mówi, że piździ jak w kieleckim
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam z internetowego niebytu
Doprowadziliśmy mieszkanie do porządku Mieszkanie ochrzczone I tv chodzi Steczkowska mi z tym lookiem z sobotniego The Voice kojarzyła się ze sztucznymi ustami Kory z MBTM Ja nie wiem, co te kobiety ze sobą robią... Simply, gratuluję znalezienia sukni! Osz, zakres obowiązków? to jakoś dużo ma pracy, że aż 1min ma to trwać
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Domestos w oku mnie powalił, Med
dobrze być razem, co? nie jechałam jednak rowerem, jutro jadę. nie wyrobiłam się po prostu :/ i znów mam zgryz z tym straplessem - w jednym sklepie mi piszą, że 70E mam brać, czyli klasycznie, a w drugim, że miseczka powinna być mniejsza, czyli 70 DD. Zresztą i tak go pewnie nie kupię, bo planuję za 1,5 miesiąca to zrobić, a rzekomo ma go nie być w tej kolekcji |
|
|
|
#3826 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Także długo luzu nie miał ![]() Cytat:
o tej porze najfajniej ![]() Cytat:
Cytat:
No i ja Ci na przykład tego zazdroszczę ![]() Nie idź!!!!!!! Jeszcze poród wywołasz!!! a przed 17-tym to trochę głupio ![]() Cytat:
21.08.2011- maraton wieczorno nocny. 22.08.2011, 5 rano - pierwsze skurcze ![]() Powiem Ci w tajemnicy - uwielbiam seks w ciąży Mam dzień kobiety bezdzietnej - widziałam Mrówkę ostatnio o 7:30 Ale już tęsknię za nią . Jutro mamy rocznicę. Byłam na zakupach, długo szukałam romantycznego prezentu rocznicowego dla męża i w końcu nabyłam.... wyścigi na PS3 ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- hmmmm...... wiesz no, nawet amant ze sprzętem długości armaty TAM nie dosięgnie
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, a no fajnie
tylko, że tego wspólnego czasu za specjalnie wiele nie było, jakbym chciała W sobotę od rana pracował do 20, w niedzielę wieczorem odwiedzili nas jego bracia, a dzisiaj był do 12 na angielskim i w dziekanacie, po czym o 15 pojechał do domu i wróci dopiero jutro wieczorem lub w środę (a w środę ja jadę do Sosnowca, bo mam zajęcia organizacyjne z fakultetu). I dodatkowo obwieszczam, że jestem w Katowicach 15.03 ![]() Domestos w oku to nie przelewki, ale mamy mocną końcówkę prysznica i wszystko ładnie wypłukałam. Jednak chyba tylko mi potrafi coś wytrysnąć przy przestawianiu na wysokość pół metra ![]() Gwizdak, to za wygraną będzie seks, a za przegraną dwa seksy?
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
albo 2 i 3
![]() domestosa w oku, to się wystraszyłam, jak przeczytałam...
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Uhuhu, to jak będziecie rozgrywać po kilka rund, to będziesz chodzić jak szeryf
![]() Noo, aż mnie wzięło na przemyślenia, że przez tyle zajęć na laboratoriach z niebezpiecznymi substancjami nic sobie nie zrobiłam (a taki natrysk dooczny był, tylko nie działał), a w domu się załatwiłabym pięknie..
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Są tu wielbicielki Rayana Gosslinga? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0gSKbsWBqto
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Med patrząc na to jak mam wyżarte dresy w których piana (czyli już rozcieńczone) z domestosa mi kapnęła to dobrze, że masz nadal oko.
|
|
|
|
#3832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ooo, przypomnij jeszcze mi w piątek o tym 15 marca ale nie wiem, jaką zmianę będę mieć :/---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
myślisz?
chciałam mu dać coś od serca, takiego ten.... ale obeszłam wszystkie sklepy w wielgachnym centrum handlowym i nic od serca nie znalazłam. Patrzę, a tu sklep z grami na PS3 takie mało romantico, ale przynajmniej coś co lubi---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- no właśnie ja to od psychofanki dostalam z dopiskiem "zobacz, to ja powinnam śpiewać"
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, oby...
bo jak na razie to mi się chłopak pali do pracy 24/24, w sensie, że jak znajdzie robotę w branży i będzie mieć po 2tyg lub miesiącu wolne, to w tym wolnym pójdzie do pracy - która kończy się średnio 18-19. Już na zapas zapowiedziałam, że się nie zgadzam... Przypomnę się Gwizdak, i pewnie fartuch musiał być nowy na kolejne zajęcia? ![]() Aleks, doceniłam swoje oko jeszcze bardziej
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety
Dżiny też musiałam nowe nabyć Szczęśliwie noga ocalała
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak a strach zachodzić w ciążę
ja teraz szaleje bo @ nie ma a hormony mi buzują![]() Simply Gratuluję wyboru sukienki na pewno wyglądasz pięknie![]() Aleks powodzenia na kursie ![]() Osz może chcą go do telewizji? dziwne pomysły![]() Med strasznie zazdroszczę wspólnego mieszkania Dobry w sobotę chyba widzę się z moimi dziewczynami a tak generalnie popadam w jakąś wiosenną zamułe heh
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, zmiatam z domu, bo się umówiłam z rodzinką na zakupy
Się tak stęskniłam za Córunią że nie wiem nie mogłabym chyba pracować, bo bym zeszła z tęsknoty...
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje dziewczyny zareagowały tak samo ej ciężarówki - mam idealnie płaski brzuch tłusty, acz płaski |
|
|
|
|
#3839 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak tam Roszpunka?? Cytat:
nadrobiłam jesteście duumne???
|
||||
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- w rzeczy samej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

a doszedł jeden pokój i kilka metrów więcej mają teraz.. fajne mają to mieszkanko, też bym takie chciała :P

pogrzało Was z Arrą kurde u mnei to wy☠☠☠☠ow straszny jest

Jak jest u Was z seksem podczas ciąży

nadal czepiam się i wyszukuję dziury w całym zamiast docenić to co mam
. Jutro mamy rocznicę. Byłam na zakupach, długo szukałam romantycznego prezentu rocznicowego dla męża i w końcu nabyłam.... wyścigi na PS3 

ale nie wiem, jaką zmianę będę mieć :/