|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII
"W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy.
Uprzejmie informuję, że paczka została skompletowana, w przeciągu tygodnia paczka powinna być dostarczona." Już jest "w toku"
|
|
#3332 |
|
Zadomowienie
|
Chyba z myślą o mnie dali ten prezent bo właśnie miałam ochotę kupić coś na moje pociążowe pokarmieniowe wydmuszki a kto wie może się dźwigną
, poczekam jednak na jakiś kod dodatkowy bo przecież cały miesiąc przed nami i dk i święta to myślę że może być ciekawie.Z oferty urodzinowej dostałam oczywiście beret, lada dzień moja mama dostanie ofertę pocztą i jestem strasznie ciekawa czy to będzie wersja z VN do wyboru. Strasznie cierpię z powodu Cocona bo mam już tylko jedną butlę i co ze mną będzie , uruchomiłam koleżanki z poza granic może gdzieś jeszcze są ale jak znam moje szczęście to już po ptokach.Mam pytanko może ktoś ma porównanie i wie który krem pod oczy lepszy oval lifting czy serum vegetal bo wychodzą w tej samej cenie i nie mogę się zdecydować. |
|
|
|
#3333 | |
|
Kazar Lady
|
czy ktoś zamawiał juz z oferty na DK z prezentem do wyboru?
Powstrzymuje mnie tylko to, że musze dzwonić, bo via net ta oferta wygląda inaczej. Ciekawam, czy bez problemu mi zmienia prezent mailowo, czy będe musiała sie z nimi użerać? ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...0&string=cocon |
|
|
|
|
#3334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może to YR napędza innych, że niby te torby takie fajne, bo im nie schodzą ![]() Cytat:
|
|
|
#3335 | ||
|
Zadomowienie
|
Ech, szkoda w taki razie, że wzięłam zestaw do demakijażu - postanowiłam być praktyczna, akurat płyn dwufazowy mi się kończy... Bardzo fajny gratis
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
A czy konwalia jest bardzo wyczuwalna? ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() W pewnym wieku warto te rejony czymś smarować Może jak ma się dwadzieścia lat i stabilną wagę, to takie rzeczy uważa się za fanaberię, ale wierz mi, potem się zmienia zdanie Ja akurat używam czego innego, to serum jak dla mnie za drogie, na szczęście póki co tańsze specyfiki wystarczają ale gdybym wiedziała, że jest w ofercie, to bym się skusiła...
|
||
|
|
|
#3336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3337 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
|
#3338 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie dość dobrze wyczuwalna
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze troszkę i paczuszka będzie u Ciebie. A do mnie przyszły dziś próbeczki. Prosiłam o wybrane zapachy i podkłady i przysłali tylko 3... Ale lepszy rydz niż nic ![]() Będę testować Flower Party, So Elixir Purple i podkład niebrudzący. |
|
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Raczkowanie
|
Popełnione
![]() Kod oferty wysyłkowej : PYB2AC02 Data zamówienia : 04.03.2013 33061 SZAMPON PRZECIW WYPADANIU WŁOSÓW 1 12.9zł 86551 PURE CALM ML+TONIK 2W1 200ML 1 14.9zł 00271 PEELING DO STÓP 1 12.9zł 85927 KR.NAWILŻ. DO RĄK 1 8.9zł ELIXIR 7.9 AKTY.MŁODOŚCI 30ML 1 Gratis Razem w złotych 49.6 zł Koszty wysyłki 9.95 zł Razem w złotych 59.55 zł |
|
|
|
#3342 |
|
Zadomowienie
|
Coś nie mam szczęścia do zamawiania przez telefon
![]() Dzwoniłam dzisiaj, żeby złożyć z DK... i okazało się, że zestaw miniatur CS nie może zostać objęty promocją 2w1, bo nie ma go w tej ofercie. I znowu kazali mi zamówić w każdej linijce po kolei, mimo że chciałam tylko 2 produkty, pani nie poszła mi na rękę I uprzedziła moje pytanie - mówiąc, że nawet gdybym składała przez internet takie zamówienie (np. tylko 2w1,lub tylko -50%) - nie wysłali by go, gdyż nie przeszło by weryfikacji Ech, a wiem że nie raz wysyłali... widać co konsultantka, to inne zasady I nie zamówiłam nic...Ale przynajmniej pani potwierdziła, że oferta jest do 3-krotnego wykorzystania i do każdej dołączają prezent I obiecali wysłać próbki podkładów osobnym listem, a prosiłam, żeby dołączyli do mojego zamówienia internetowego
|
|
|
|
#3343 |
|
Raczkowanie
|
Pani bzdury opowiada
W internecie można wybierać kolejność zniżek taka jak nam pasuje, u niektórych konsultantek również. I zamówienia z wysyłkowej nie są weryfikowane, tylko te ze sklepu stacjonarnego ![]() Zaczyna mnie to już coraz bardziej irytować. Te Panie nam łaskę robią, że przyjmują zamówienia za które PŁACIMY? Chyba za bardzo poczuły "władzę". Jak firmy nie stać na promocje i gratisy to niech przestanie tworzyć takie oferty. Ich celem jest zysk, ale to oni powinni walczyć o klienta i o niego dbać. Wszystkie kraje to rozumieją tylko jakoś zarząd YR w Polsce ma z tym problemy. Nie mam zamiaru przepłacać za coś, co mogę kupić taniej. Zwłaszcza, że firma i tak na tym zyskuje, bo te ceny rzeczywiste są baaaaaardzo wygórowane. Edytowane przez fragari Czas edycji: 2013-03-04 o 17:43 |
|
|
|
#3344 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już się zastanawiam nad kolejnym zamówieniem za jakieś 40zł (może któryś krok??), żeby nazbierac kilka buteleczek trafionej niespodzianki ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Wiem, że to bzdury - jak napisałam wyżej - wszystko zalezy od konsultantki...a ja zawsze mam pecha i trafiam na jakąś mało-pomocną
|
||
|
|
|
#3345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=fragari;39581451]Pani bzdury opowiada
W internecie można wybierać kolejność zniżek taka jak nam pasuje, u niektórych konsultantek również. I zamówienia z wysyłkowej nie są weryfikowane, tylko te ze sklepu stacjonarnego ![]() Tu muszę zgodzić się z tobą Ja zamawiałam z internetu i najpierw wziełam 2w1, -50% i 2w1, nie było żadnego problemu zamówienie zrealizowane i dostarczone do domu.Nie wiem dlaczego tak tobie powiedziała.Skoro nie chciała przyjąć zamówienia na telefon to wyślij z internetu
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Święte słowa Trza inwestować w ładne cycki... znaczy w jędrny dekold póki jeszcze mamy na to wpływ, bo któregoś dnia może się okazac, że tylko silikon pozostaje
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
A jakaś dobra duszyczka mogłaby napisać jak ze składem tego cuda do biustu? Chętnie bym wypróbowała, ale wolę wiedzieć, co w siebie wcieram... Byłam po drodze z pracy w stacjonarce, ale nie było tego serum.
W ogóle jakieś pustki, chciałam zrealizować ulotkę, ale nie było błyszczyka w kolorze, w jakim chciałam i się zniechęciłam do dalszego oglądania
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, masz racje... też chciałam tak zrobić ale żaden z prezentów przez net mnie nie interesuje, a chcąc dostać taki jak chcę (eliksir 7.9) musze do nich zadzwonić a przy moim pechu pani konsultantka zamiast zamienić mi gratis anulowałaby całe zamówienie
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Raczkowanie
|
Kod na elixir 7.9 PYB2AC02
Edytowane przez ewa241287 Czas edycji: 2013-03-04 o 18:29 |
|
|
|
#3351 |
|
BAN stały
|
Skład serum
aqua, glycerin,ethylheyl stearate,sodium mannuronate, methylsilanol, glyceryl stearate se, dimethicone, cocos nucifera, oil, sesamum indicum seed oil, propylheptyl ceprlate, cetyl alcohol, butyroserum parkii(shea butter), biosaccharide gum-4, mangiferin butylene glicol, perfum, sodium polyacrylate, sorbitan stearate, phenoxyethanol, vp/dimethylaminoethyl-methacrylate copolymer, methylparaben, mica, xanthan gum, tocopheryl acetate, ethylaparaben, lactic acid, centella asiatica leaf extract, propylparaben, tetrasodium, edta-ci77891(titanum doxide) Edytowane przez dobra_wróżka Czas edycji: 2013-03-04 o 18:45 |
|
|
|
#3352 |
|
Rozeznanie
|
Tak sobie myślę o prezentach z polskiego YR - słabo jednak u nas jest... W UK mają teraz 9 do wyboru. I żadnych niespodzianek: http://www.yves-rocher.co.uk/control.../~struct=gift/
(Już o obniżkach -50% i więcej nie wspominając) |
|
|
|
#3353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jednak nie warto. czekam jeszcze na ofertę wysyłkową na DK, ciekawe co mi przydzielą jako prezent. Edytowane przez julietta83 Czas edycji: 2013-03-04 o 18:53 |
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Raczkowanie
|
moje zamówienie jest jako wysłane
a dziś poszło drugie niestety kod - 50 zł działa tylko raz- wiec poszło z drugiego konta. 90 zł płaci kuzyn a za fatyge mam gratisy (niespodzianka i peeling) oraz wartość upustu- wzięłam Un Matin au Jardin Róża
|
|
|
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
No, proszę, co my tu mamy, "oferta" na Dzień Kobiet:
http://www.yves-rocher.com.pl/dzien_kobiet_2013_a Ale lecą w kulki ![]() Szczególnie krem CS za 75 zetów rzuca o glebę
|
|
|
|
#3358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja dzis wydenkowałam krem CS Czekam na 8 marca ciekawe czym zaskoczą
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

, poczekam jednak na jakiś kod dodatkowy bo przecież cały miesiąc przed nami i dk i święta to myślę że może być ciekawie.
, uruchomiłam koleżanki z poza granic może gdzieś jeszcze są ale jak znam moje szczęście to już po ptokach.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I uprzedziła moje pytanie - mówiąc, że nawet gdybym składała przez internet takie zamówienie (np. tylko 2w1,lub tylko -50%) - nie wysłali by go, gdyż nie przeszło by weryfikacji