|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 11 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.11 |
|
8 | 14,04% |
| Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. V-VI 2013 cz.11 |
|
14 | 24,56% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
4 | 7,02% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.XI |
|
1 | 1,75% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.11 |
|
8 | 14,04% |
| Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
2 | 3,51% |
| Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
1 | 1,75% |
| Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
0 | 0% |
| Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.11 |
|
0 | 0% |
| Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
1 | 1,75% |
| Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
0 | 0% |
| Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.11 |
|
12 | 21,05% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
4 | 7,02% |
| Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.11 |
|
2 | 3,51% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Przynajmniej wiem co na niego działa jak się pojawia Niestety nie znika na zawsze ...
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
oby juz tak bylo caly czas
|
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracam do roboty
|
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie haftuje, ale mam zgagę taką, że non stop mi się odbija rzygami czasem chce sie płakać:/ teraz zeżarłam pół torby migdałów i szklankę mleka wypiłam, nie cofa mi się, ale dalej pali w gardło:/ ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- mhm
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
widocznie niektorzy lekarze nie zlecaja. lepiej sie upomniec.
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o celulit to mi pomagały masaże bańką chińśką. Co prawda miałam siniaki, ale celulit prawie zniknoł i po połogu zamierzam właśnie je stosować, a teraz jak na razie nie zaobserwowałam żeby mi się powiekszył. A to, że niektóre mają więcej rozstępów niż ja czy mają żylaki, czy inne problemu nie jest dla mnie żadnym pocieszeniem bo niby czemu miałabym się cieszyć z czyjegość nieszcześcia, że ja niby lepiej mam...
|
|
#4807 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaak, od razu chce się żyć!!!
|
#4808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuruj się czym możesz, czosnek przede wszystkim Cytat:
podobnie jak laser, leczenie kanałowe niektórych zębów, białe plomby i wiele innych... ![]() Cytat:
Mysia mysz Diabli Candace Katate Ashyshqa ahhhh.... Dziękuję Wam za docenienie mojego sensorka ![]() widzę, że wszystkim się podoba Cytat:
nie dokucza Ci bardziej w ciąży ? ja się zastanawiam i czy i tam przypadkiem coś mi się nie tworzy ajjj te moje genetyczne problemy z żylakami Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2013-03-04 o 18:15 |
||||
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
a zapomniałabym
dzisiaj na SR ordynator mówił, że byłą jakaś modernizacja na połozniczym zobaczę w przyszłym tygodniu jestem bardzo ciekawa
|
|
#4810 |
|
Wtajemniczenie
|
Jurek ma czkawkę...
|
#4811 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja w czwartek idę na film "Uwolnić poród" . Mój mąż zapytał, czy to dokument czy fabularny. No to mu powiedziałam, że fabularny, a główną rolę gra Bruce Willis Ale chyba go nie wezmę, bo on na samo słowo - poród - robi się bardzo nerwowy
|
||
|
|
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
W szpitalu, w którym chcę rodzić są jakieś wściekło czerowne ściany w salach http://szpital-msw.bydgoszcz.pl/pl/i...lnosci/75.html
matko
|
#4813 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
itp. ale dla kazdej z tych osob ich problem jest duzy i ma prawo tak myslec i narzekac itp. i narzekajcie chociazby na pryszcza na d...pie ![]() mnie bola nogi i kostkii bleee
|
|
#4814 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciebie przerażało leżenie, to, że nie możesz sprzątać i wszystkim usługiwać i pójść do Kościoła, niektóre przeraża cellulit i rozstępy, Color musi sobie radzić ze wszystkim sama i nie ma wsparcia, diabli ma problemy z tarczycą, Can rzyga non stop, Ash i Aaś mają problemy z cukrzycą, mi powyłaziły naczynka na udach... Każda z nas ma coś. I nie oznacza to, że mamy siedzieć cicho, bo inni mają gorzej. Jasne, mają gorzej, trzeba w miarę możliwości pomóc i wspierać takie osoby, ale narzekanie ludzka rzecz...! I tylko dlatego, że Can rzyga i siedzi nad kiblem i pewnie ma gorzej niż ja- osoba, która ani razu nie rzygała w ciąży- nie będę siedziała cicho, tylko ponarzekam sobie na swój cellulit, popękane naczynka i na to, że mi się ogniska łuszczycowe zaostrzyły! o! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Fakt, poniosło Cię z tasiemkami, ale wygląda to uroczo!A powiedz, ile Ciebie wyniosła ta przyjemność? (tak mniej więcej polarek+tasiemki?) Cytat:
za 30 tc!Moja wizyta wyglądała podobnie, no ale mnie chociaż mój wymacał ![]() Cytat:
, ale nic nie działa, a na twarz Pharmacerisa N nawilżająco-wzmacniający. Z tym, że ciężko u mnie z systematycznością. Ale jak smaruję, to są chyba mniej widoczne... Wiem, że z serii N przedstawiciele dają aptekom próbki. Znajdź aptekę, w której sprzedają Pharmacerisa i podpytaj o próbki i wypróbujesz czy Tobie coś da. Color- ----- Ej, głodna chyba znowu jestem... I nie wiem co wszamać, bo zgaga mnie męczy...
Kubuś ex-aparatka ![]() góra- 30.06.10- 17.11.11 dół- 01.09.10- 26.08.11 koszt leczenia- 6225 zł Edytowane przez szprotka_mada Czas edycji: 2013-03-04 o 18:39 |
|||||||
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczyłam zdjęcia porodówki sprzed 2 lat ciekawe jak teraz to wygląda
jak zobaczyłam ten fotel porodowy to się troszkę zestresowałam :P jeszcze 3 miesiące i tam zasiądę![]() http://krakow.gazeta.pl/krakow/51,39...74929.html?i=2
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
haloo
wróciłam i nie mam sił byłam w pracy, na poczcie (stałam 40 min!), w banku (dobrze że się rozdzieliłam z TŻtem i wcześniej poszedł zająć kolejkę jak ja na poczcie stałam), w 3 aptekach (oczywiście nigdzie nie mają żadnych próbek) a na koniec jeszcze zaliczyłam tesco. Jestem strasznie zmęczona i nie wiem czy nie będę chora. Bo to sie zgrzałam w kurtce to wyszłam na zewnątrz i tak w kółko. Eh nie chcę być chora ![]() nuna za glukozęa do porodu to faktycznie trzeba się POZYTYWNIE nastawić ![]() justyna za brzuszek
|
|
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny za chwile na tvn style powtórka O MATKO
|
|
|
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak uszyję drugą.Polarek kosztował 28zł za metr bieżący (szerokość materiału to aż 1,5 metra, więc ja wzięłam 30cm, zostało mi jeszcze sporo materiału więc mogę szyć o szyć )tasiemki już nie pamiętam, ale bardzo różnie.. od 0,80 do 2,50zł za metr. Ja brałam wszystkich po 50cm ![]() za wszystko zapłaciłam jakoś poniżej 20 zł ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- ooo już jest !!!!!!!!!!!! ten program o ciąży- o matko ![]() włączcie TVN Style |
|
|
|
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co dzień to zauwazyłam, że jak ćwiczyłam na siłowni i prowadziłam aktywny tryb życia to było ok, a jak zmieniałam się w leniwca kanapowego to wyłaził. Cytat:
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, już jest
![]() lubię tę babeczkę i program wiem co jem czy wiem co kupuję. Więc ten pewnie też będzie fajny
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vvgh - masakra z tymi ścianami, nie wytrzymałabym tam |
|
|
|
|
#4822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi się ostatnio ta przytulanka spodobała http://www.babyono.com/produkty/zaba...w-z-grzechotka
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
tatusiowie w akcji
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i również mi się spodobała ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- ojejjjj... oglądacie tvn style? niedawno nasze dzidziusie też były takie malusie ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Diabli o ktorej jutrao jedziesz do tych gliwic? |
|
|
|
|
#4825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz wiercioszki nie mieszczą się już w całości na ekranie monitora od USG ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Buahaha! Ten ogór z dżemem na koniec programu to mnie rozbroił całkowicie
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). jeśli np. macie tonik do twarzy z alkiem zaraz po wodzie, to o ile nie złagodzono tego alku dużą ilością nawilżaczy, może podrażniać naczynka. wszelkie myjadła do twarzy - należy szukać delikatnych specyfików. choćby żel hipp świetnie się spisze jeśli chodzi o kremy, to nie mogę polecić żadnych konkretnych, bo nie testowałam pod tym kątem... ale wiem, że serum z witaminą c również wzmocni naczynka, a przy okazji rozjaśni skórę, pomoże pozbyć się lekkich przebarwień. chyba najlepszym z tych co znam jest NuFountain, ale trzeba sprowadzać z USA można też kupić proszkową witaminę c w jakimś sklepie z półproduktami i wodę do injekcji w aptece i zmieszać sobie na świeżo porcyjkę serum 10%. podobno też super działa...Cytat:
Cytat:
|
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
Tatusiowie tatusiami ale jedna biedulka ma nóżkę w gipsie.
A tak w ogóle to dobry wieczór ![]() lecę podczytać |
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ale, że już koniec ledwo się zaczęło i już koniec
|
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Veronic za wizytę i 30 tccolor witaj diabli jak z tym laktatorem co kiedyś pisałaś? to dalej aktualne? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

i szczerze Ci współczuję bo przy porodzie może Ci jeszcze bardziej wyjść
Przynajmniej wiem co na niego działa jak się pojawia
Niestety nie znika na zawsze ...

Ślub 27. X. 2012

Dziękuję Wam za docenienie mojego sensorka 

ledwo się zaczęło i już koniec