|
|
#3091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
Mozesz być bardzo zaskoczona. Niczego nie skreslaj z góry (poza ewidentnymi kichami) Cytat:
Ale nie tylko wady człowiek ma, zalety też. Nikt nieżyczliwy Ci o nich nie wspomni, wzmocnij sama siebie. Bo im ładniej bedziesz wyglądać, tym komentarze nieżyczliwych będą okrutniejsze. Obracanie w żart jest fałszem. Tylko jednego się boję...że lubisz sobie dowalać. I niepotrzebnie sobie język strzępię. Widziałam wczoraj 10 lat mniej. Dwa maszkarony, serio, jedna nie tylko szczurowata, ale jakby jej ktoś skórę ściągnął w dół, druga szczerbata, z nosem jak zjeżdżalnia, widać, że postawiły już krzyżyk na sobie, jako kobietach. Ale kiedy je ubrali, posłali do dentysty, umalowali, uczesali i pilnowali, żeby dbały o siebie, to mówię Ci, te biedne istoty stały się kobietami, z błyskiem w oku. Inaczej się poruszały, mówiły, gestykulowały. I nie, nie stały się piękne, nawet ładne trudno by mówić, ale to, że potrafiły o siebie zadbać, że były z siebie zadowolone, powodowało, że na mankamenty nie zwracało się uwagi tak dużej, jak na zalety. ale się wywnętrzniłam
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie fakt
się zastanowię............... ...........Nie ma to jak umilać facetom czas
|
#3093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie komentuje tylko babcia, że schudłam i czy się na jedzenie obraziłam ![]() jak włosy skróciłam, to powiedziała że miałam ładne i brzydko mnie obcięła ale chyba miała wtedy focha o coś innego odpowiedziałam, że dobrze mnie obcięła i mi się podoba temat się skończył a chuop ja mnie rano widział bez maski, to chciał lecieć po świeże ogórki żeby mnie plastrami obłożyć i brał winę na siebie, że mnie zarostem podrażnił choćby go przypalali i kołem rozciągali, to będzie twierdził, że jestem piękna i nawet jak mi przybędzie 40 kg to mnie będzie chciał ciekawe jak długo trwa taka sielanka ![]() Cytat:
![]() jantar jest tylko na 3 tygodniową kurację, tym się pocieszam i staram się być systematyczna trzymam pod ręką, po myciu, jeszcze na wilgotne włosy parę psików tak żeby do skóry dotarł trochę usztywnia i unosi u nasady Cytat:
![]() ale chyba rzeczywiście, sama nabieram ochoty na porządki wiosenne ![]() to odonoś sie do dziedziczenia pewnych cech
|
|
#3094 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
z gracjami jesteś za pan brat?? ![]()
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie tak
|
#3096 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Naprawdę, może też zapisz się na jogę i nie świruj ![]() A oto sweter (i rozgwiazda ), ale nie wiem, czy uchwyciłam bling bling
|
|
|
|
|
#3097 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. taaak, ale moje zalety są wątpliwej jakości, np. podoba mi się że mam jasną cerę - i co z tego skoro wyglądam na zmęczoną i chorą? Albo że długie włosy - to się dowiaduję, że z krótkimi lepiej, że długie są ulizane i smętne. Z drugiej strony nie chcę wracać do blondu, opalenizny, kolorowych ubrań i weź tu bądź mądry. 3. potrzebnie ![]() Tak czy siak krzyżyka na sobie nie stawiam bo dopiero bym się dobiła przejrzawszy niechcący w sklepowej szybie. Cytat:
2. A tekst o podrażnieniu... ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
Sweter super! Ty chodzisz w końcu na jogę? |
|||||
|
|
|
#3098 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3100 |
|
BAN stały
|
Szkocja zarezerwowana
|
|
|
|
#3101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co Wy bierzecie że chce Wam sie tyle pisać?
mi się nie kce :niee: nic ![]() ale mam pytanie a wlasciwie dwa jedno do Melk i innych paznokciowych : Czy istnieje w końcu lakier który jest eee... bezbarwny ale różowy coś jak pink tint Sally Hansen ? bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć ![]() drugie do wszystkich: Co macie na podłogach w przedpokoju? panele , terakotę, gres, marmur a może jeszcze co innego? i chciałam się pochwalić że mam wreszcie utwór z Na dobre i na złe co go szukałam z rok temu albo i więcej ![]() i jeszcze chciałam narzeknąć... wiosna idzie i niestety mus kupić but , coś na wierzch, portki jakieś i to jest masakra czy tam amsakreska
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb, ujawnij, co to za utwór?
|
|
|
|
#3104 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Faaajnie Gres. Albo terakotę bo ja tego nie rozróżniam. |
|
|
|
|
#3105 | ||
|
BAN stały
|
To jak już będę obrzydliwie bogaty
Wy tam macie we bloku tzw. rzygowniki? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3107 | ||
|
Zakorzenienie
|
o to to
yhmm ![]() yhmmm ![]() całkiem niedawno z trudem w sieci ofkors ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- miliony przesłuchanych kawałków w sieciuni , a extrememusic wyszło mi bokiem
|
|
#3108 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Apropo brwi, ja używam tego - rudobrązowy, ale juz mi widać dno i szukam czegoś latwiej dostępnego http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...2&tx=183&ty=96 Moje tak nie robią , bo wiedza że odpoweidz nie będzie sympatyczna. Cytat:
Byle nie do tego stopnia co Linda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2.Wcale nie. Ty tak uważasz, czy reszta? Pokombinuj z brązerami czy jakimiś rozami i tyle. Bląd ci ie pasuje. No przykro mi ale w rudym super. 3. A wcale nie. Pod warunkiem,ze przyjmujesz konstruktywną krytykę. I rozsądną. I nie ma czegoś takiego jak nieistniejaca atrakcyjność. Każdy ma jakieś atuty, tylko kwestia odpowiednio je podkreślić. A Ty masz syl. Juz samo to jest atrakcyjne. Gratuluję ![]() Miałam tyle cytatów ale mi wywaliło...no do bani.... |
|||||||
|
|
|
#3109 | |
|
To ja :)
|
Otóż dziękuję wszystkim za kciuki, smiesznie było
![]() Przede wszystkim podoba mi się, że mój ulubiony dentysta nie trzepie kasy za wszelka cenę, tylko zachowuje rozsądek. W Warszawie kazali mi usunąć 4 ósemki. Po pierwsze on doliczył sie jedynie trzech Po drugie uznał, że skoro zaciskam zęby na policzkach i je zagryzam, to raczej wystarczy wyrwać tylko jedną górną, gdyż dolną juz do niczego tego policzka nie przygryzę... W sumie jasne ![]() Po czym dostałam znieczulenie, zanim zaczęło działać, asystentka mi ocyściła paszczę ultradźwiękami i takie tam... Potem podszedł on i mówi, że sprawdzimy, czy znieczulenie działa, włożył jakieś narzędzie do paszczy... -Boli?? -Nie -A tutaj?? -Tez nie -To dobrze, już skończyłem ![]() Trwało to ze 30 sekund max, nic nie bolało, teraz też nie boli, ale jestem grzeczna i raz na jakiś czas przykładam sobie mrożonki do paszczy, żeby nie spuchnąć ![]() Zatem rwanie zębów? Pfff... Przyjemniejsze od oczyszczania cery u kosmetyczki ![]() Cytat:
|
|
#3110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A to myślisz, że już śniegu nie będzie? To może ja też mój uwiośnię ![]() Cytat:
O ! ![]() Macham znad muffin niebiesko- (tj. jagodowo- z pozdrowieniami dla Polly )- kukurydzianych
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Ups... Za późno! Ta oferta była tak atrakcyjna, że jest już nieaktualna. Sprawdź inne podobne ogłoszenia w swojej okolicy " ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewentualnie zapodaję ją z innymi lubianymi kolorami: czerwienią, fioletem, granatem. Albo kontrastowo z białym ![]() Poza tym mam tylko z połowę ciuchów w czerni, reszta w najróżniejszych kolorach, co mi akurat w ręce wpadło w sklepie: brązy, szare, niebieskie, beże, róże... ![]() Co do Ciebie, to masz inny typ urody niż ja, nie wiem rude włosy to mi się z wiosną kojarzą, może poszukaj coś na ten temat? Jakieś beże, zielenie, błękity, turkusy, ceglasta czerwień itp?
|
|
#3113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#3114 |
|
Piers do przodu
|
Melk
zazdraszczam, to i moje marzenie pozwiedzać Szkocję
|
#3115 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wogole nie wierze ze sabastiane albo en hiver moze sie nie podobac ![]() bo ofkors nie ma tak ze kogokliwek wszystkie kawałki są dobre
|
|
|
#3116 |
|
To ja :)
|
Historyjki mi się kończą, muszę się powtarzać
![]() Dent rewelacyjny, ale mówił, że to nie zawsze jest taka bajka... W każdym bądź razie właśnie czule przytulam kilogram zamrożonego schabu do policzka -na wszelki wypadek, bo nie puchnę jak dotąd. Brat mnie jakiś czas temu zobaczył z tym rekwizytem i zasugerował, żebym sobie to do paszczy włożyła, będzie lepiej działać...
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3118 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bosh...kobito ad to i to potem o mamie ![]() stara dupa jestes a masz rozkminy jak 14 stka ![]() ja bym sie od razu odcieła typu-mamusi wiek tez nie słuzy lub cokolwiek , a smaa robisz z siebie taką sierote po której az kusi zeby sobie pojeździć ![]() co do ciuchów nos to w czym sie dobrze czujesz i juz, za bardzo sie przejmujesz, z chaupy prawie nie wyłązisz a rozkminiasz o strojach i urodze jakbys z tego zyła conajmniej w dodatku jestes ładna i zgrabna i praestan pitolic bo nas tu wszystkie w kompleksy wpędzasz ![]() ![]() w dodatku jestes jak stary moher z tym swoim "co ludzie powiedzą" niech se myslą co chcą! kogo to obchodzi? ad czerni-to chodze w czerni, czasem ubieram czern i beż (tak jest teraz topowo ) czasem czern i czerwien, jak czyje ze musze kolorowo to ubieram kolor-mam ze 2 ubrania zielone , ze 2 sliwkowe i jakby mi ktos powiedziałze powinnam cos nosic to bym go lutnęła
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-03-04 o 19:22 |
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Red i tak tego nie łyknie. Mursz, gratuluję, tak powinno być ![]() A fogle to niedługo będę blondi i nic ani nikt mnie nie powstrzyma. Jeszcze jedno, ad sinupret nie wychodzenia z domu - ja też tak mam i jak wychodzę nawet do marketu to czuję się, jakbym szła na wielką galę Może Red też tak ma?
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2013-03-04 o 19:23 |
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

przeterminowana, no nie mam serca do wcierek
z gracjami jesteś za pan brat?? 

czy tam amsakreska

może Ty mi kupisz i podeślesz?

i 

zazdraszczam, to i moje marzenie pozwiedzać Szkocję