|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() nie, po prostu jakoś nie miałam okazji ![]() weekend miałam mega dietetyczny. zjadłam "tylko" pizzę, frytki, białe pieczywo i piwsko a w tygodniu tak pięknie szło ;( co do studiów, to niestety też poszłam na studia nie myśląc o pracy po nich, no i dlatego biorę się teraz za biolę. mam nadzieję że biola (spec. ekologia i zoologia kręgowców) + Błękitny Patrol WWF + pasja pomogą mi znalezc prace w zawodzie. chciałabym chociaz do ZOO na początek albo do Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego ![]() ale absolutnie nie żałuję tego 2,5 roku na obecnych studiach. mam zamiar je skonczyc, a poza tym to było najlepsze 2,5 roku w moim zyciu
|
|
#4232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() codziennie z tzem gdzieś łazimy, i udajemy ze jest niedziela. "hm hm hm, ale pachnie obiadem. ale czemuu nie rosolem, przeciez jest niedziela a jest sroda . itp :P to przez ten alkohol Cytat:
a zycie studenckie - to prawda w jakiejs tam czesci rekompensuje dalsze niepowodzenia zyciowe zwalane na wybor nieodpowiedniego kierunku studiow
|
|
#4233 |
|
Zadomowienie
|
a tak będę wyglądać latem:
![]() jutro znowu dietka i może w końcu zacznę Brazilliana.
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowanie:
Duration: 37 min (interwały) Distance: 5.14 km Calories: 330 kcal Do tego: - owsianka z jabłkiem i cynamonem - zupa pomidorowa - jajecznica z indykiem i waflem ryżowym - będzie jabłko.
|
#4235 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam tak monotematyczne życie, że nie mam czego tu pisać
![]() Ale podczytuję Was jak tylko mam chwile.... |
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Pikanteria, no co Ty? :P
Laura, tyyyyyyyyyyle biegania a tak mało jedzenia?! jak to robisz! mnie sstrasznie ssie jak biegam ![]() właśnie się wybieram
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Cytat:
A tak to żyję miłością i to mi wystarcza
|
|
#4239 |
|
Zadomowienie
|
Szaruch wymagań dużych nie masz, taka tam opalona lasencja
![]() yyyy.... no może nie ale bynajmniej próbujecie dietkować ![]() A u mnie dieta wygląda tak: jak mam dobry dzień to jem normalnie, po leku nie jem w ogóle, bo nie moge nic przełknąć, a potem nadrabiam w drastycznym tempie ![]() Ale..... Właśnie przez caaaaałe, dłuuuuugie pół godz ćwiczyłam I dziś się dowiedziałam, że od szefa na dzień kobiet dostanę jakiś karnet do klubu fitness/sauna/siłownia. Spytałam czy jestem aż tak wstrętna, że zamiast standardowych kwiatów musi dbać o moje zgubienie kg i się bidula zmieszał i głupio mu było w sumie to nie głupi pomysł, pójdę z koleżanką i może się przekonam, złapię kondycję i pójdę na zumbę - też tam jest
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po bieganiu mogłabym baniak wody wypić. Normalnie w ciągu dnia wypiję butelkę wody, a wczoraj jak wróciliśmy to zanim poszłam spać chyba jeszcze druga butelka doszła.
Apetytu potem nie mam, całe szczęście :P |
|
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
hahaha!
ja będe tak wyglądała : :P ![]() Cytat:
a co do prezentu, to gałgan z Ciebie że tak mu powiedziałaś! trzeba ładnie podziękować a nie podejrzewać go o to, ze myśli, że jesteś grubciem :P następnym razem kupi Ci goździki za taki numer! :P wg mnie facet wpadł na świetny pomysł może sama podsunę ten pomysł Tzowi? ![]() Cytat:
tylko w ciągu dnia lipa, bo w nieoczekiwanych momentach chce mi się do wc tz ma przez to ze mną różne perypetie i musi mi szukac kibla, jak małemu dziecku ![]() a biegaliście dzisiaj ? ![]() mi to bieganie chyba nic nie daje
|
|
#4243 |
|
Rozeznanie
|
No a ja jadłam w weekend śląskie żarcie
![]() ale było warto.W ogóle Katowice calkiem ciekawe są, nie spodziewałam się Mała Pikanteria: Ty okrutna jesteś biedak. Faceci są czasem tacy bezradni jak mają do czynienia z kobietami. A ja będę wyglądać tak: ![]()
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, jutro idziemy biegać, co drugi dzień chcemy
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama z pracy ma wyjście do SPA na Dzień Kobiet. Też fajnie. Ciekawe co mi TŻ da na Dzień Kobiet. Raz zapomniał Wiecie co przeczytałam? Że po odstawieniu pigułek antykoncepcyjnych można utyć. Wierzę, że to nagromadzona woda w organizmie. Chociaż nie wyobrażam sobie czekać po odstawieniu np. pół roku, żeby wszystko wróciło do normy. Chyba nigdy nie odstawię pigułek
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-04 o 22:31 |
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
SłodkoOstra co Ty u mnie robiłaś?! Opowiadaj mi szybko co dobrego jadłaś
) Zaraz się okaże czy dobrze wybrałas! Bania, widzę, że Ciebie też inspiruje Miranda! *.*
|
#4247 |
|
Rozeznanie
|
Agnessik: Ja zdecydowałam, że na pewno nigdy nie wezmę do ust tabletek (tzn. nie w celach antykoncepcyjnych, bo oczywiście wiadomo że są używane też do innych celów) kiedy zobaczyłam ten wątek na wizażu:
https://wizaz.pl/forum/poll.php?do=s...lts&pollid=649 tylko 20% dziewczyn nie miało skutków ubocznych ![]() :conf used: masakra. Laura: A taki weekendowy wypadzik z TŻ byliśmy w kopalni w Zabrzu, potem wieczorem na % na Mariackiej, w niedzielę zwiedzaliśmy.Ja jadłam wodziankę z b.... (jakas nazwa na opiekane i pysznie doprawione ziemniaki) + kluski śląskie z masłem, TŻ roladę, czarne kluski i modrą kapustę
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
SlodkoOstra, mnie się na szczęście poważne skutki uboczne nie trzymają (poza suchością pochwy), ale cholera wie co wyjdzie w badaniu krwi na przykład. Dlatego tak się zastanawiałam nad zmianą metody, ale naprawdę, na chwilę obecną nie wiedziałabym co wybrać. Myślałam kiedyś nad wkładką, ale lekarze nie chcą zakładać ich nieródkom i koło się zamyka.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-04 o 23:05 |
|
|
|
#4249 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzień 1 ![]() Cytat:
Uwielbiam kosmetyki Nivea...... Chyba głównie dlatego, że to marka jedna z niewielu drogeryjnych, która mnie nie uczula ![]() Też kocham majonez! Keczup może nie istnieć, ale majonez to obowiązkowo! :P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale tutaj dietetycznie! Zmobilizowałyście mnie i od jutra biegam, nie ma bata Też uwielbiam Mirandę Kerr, ale ostatnio wpadło mi w oko to zdjęcie i póki co kobitka jest moją mobilizacją
|
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliście w Parku Chorzowskim? Cytat:
Codziennie wyróżniają 10 osób, a konkurs trwa do 13.03 Moim zdaniem Nivea ma prosty skład i to ich sukces Właśnie zaczęłam drugi tydzień diety, życie jest takie lekkie! Powiem Wam, że nigdy nie czułam się tak dobrze!
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette już 2 tygodnie?
![]() W Twoim podpisie to chyba o 2013r chodzi, a nie 2012?
|
|
#4252 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
![]() wczoraj wróciłam do domu. uff jak dobrze były urodziny, sporo żarcia, cista, ale nie dałam się karpatce i snikersowi Cytat:
Cytat:
matko! ja tyle jem chyba przez 3 dni jak czegoś nie bede wiedzieć, to napiszę, bo ja jeszcze sporo sie musze nauczyc o żywieniu ![]() Cytat:
bez niego w kuchni byłoby mi dziwnie ![]() w ciąży się przydał, do robienia paćki dla Oli :P niech ta motywacja Cię nie opuszcza! Cytat:
ćwiczę,ćwiczę, wszystko schodzi,a te cholerstwa stoją w miejscu :/ a no, mój tż z tatą super sie dogadują cieszy mnie to jak nie wiem co! też gra? Cytat:
Na szczescie dzięki temu że ćwiczę tam, zachęcam też jego siostrę no ja mam tak samo... źle mi jak zjem za dużo. Cytat:
i jak mało jedzonka Cytat:
Cytat:
ja się cieszę,że odstawiłam, bo wróciły normalne życiowe potrzeby, a nie nie lubię gumek, ale lepiej mi bez tabsów moje nowe dziecie <3 :
|
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
MalaPikanteria, może i nie mam, co nie zmienia faktu że Cintia Dicker jest dwa razy szczuplejsza niż ja :P
a co do piguł to ja nie mam skutków ubocznych w sumie i nie wyobrazam sobie innej metody ![]() przy prezerwatywach bym umierała z nerwów co miesiąc ![]() no i nie zaczełam wczoraj ćwiczyć - szczurek mi umarł zamiast diety i cwiczen było piwo i czekolada u TŻ.ale już zaczełam szukać nowych podopiecznych, bo klatka taka pusta stoi... edit: a przepraszam, przy pigułach mi cellulit wyskoczył. ale prócz tego jest perfekt
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekm... tak. Pora odstawić alkohol! Dziękuję Cytat:
Staram się, bo zauważyłam, że od gadania nic się nie zmienia i niestety NIC SIĘ SAMO NIE ZROBI A ciągle żyłam w takim przekonaniu... Tyle wygrać! Piękny! Coraz bardziej zastanawiam się nad tatuażem, ale jeszcze nie wiem gdzie.. wiem jedno, że chciałabym coś niedużego i całkowicie mojego. Początkowo myślałam o znaku nieskończoności, ale to chyba zbyt oklepane. No nie wiem.. Muszę to rozpatrzeć. Tak mówicie o odstawianiu tabsów, a ja powoli zbieram się do tego, żeby zacząć je brać. Niestety nie wiem czy nie będą kolidować z lekami na astmę, bo na przykład moja mama nie może ich brać przez lekarstwa.. Ale gadaniem do niczego nie dojdę, muszę iść do lekarza. Mam już dość nauki
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2013-03-05 o 13:36 |
||
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też kocham majonez. I pomyśleć, że kiedyś w ogóle go nie jadłam ![]() Agnesuk, jak dawno odstawiłaś tabsy? U mnie za parę dni mijają dwa lata odkąd biorę. Na pewno teraz na inną metodę się nie zdecyduję, ale z drugiej strony przeraża mnie, że nie znam własnego organizmu, cyklu itp. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-05 o 13:46 |
|
|
|
|
#4256 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja za karpatką nie przepadam jakoś specjalnie..tż móglby jeść codziennie ![]() dziękuje tatuaże są genialne! idź do ginka, zrób pełen zestaw badań i zobaczysz co Ci powie frytki z majo? nie jadłam tak nigdy ![]() Cytat:
boje się tylko o cerę.bo wcześniej mialam z tym problem i tabletki anty robiły swoje... na razie zobaczymy.
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Znam to :-/ Też miałam problemy z cerą, ktore przy tabletkach zniknęły. Nie wiem co to będzie, jak odstawię :P Chciałabym, żeby to było dopiero, gdy będę się szykować do zajścia w ciążę, a nie np. dlatego, że mam złe wyniki krwi.
Świetny tatuaz Który to już?
|
|
|
|
#4258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych i nadal nie mam i co? nie wierze, że jestem raptem w tych 20%, na pewno takich kobiet jest więcej. Dobrze dobrane pigułki nie niosą za sobą tycia, suchości, spadku libido itd. Kiedyś nawet escapelle łyknęłam i co? nic, nawet głowa nie bolała, a okres przyszedł w terminie. Za to w internecie naczytałam się grom wie czego i już widziałam siebie na sor-ze Zaczął jakos od września-października. Do tego trzymał dietę, ale nie restrykcyjną bo sam zauważył, że waga za szybko mu leciała. Pilnuje posiłków przed i po bieganiu, ale mówił że zdarza mu się i patelnie placków ziemniaczanych wciągnąć. Teraz biega i po 20km., był czas że biegał z plecakiem, nie wiem jak teraz. Na zimę wydał kupę kasy na profesjonalne ciuchy i buty. Podziwiam go razem z tż i chyba nikt tak dawno mnie nie zmotywował Ja mam odwyk od majonezu, dopiero na święta zjem ![]() Wróciłam z pracy, poszliśmy biegać, a teraz czas na relaks ![]() Dzisiejsze menu kiepskie, ale w ogóle nie mam apetytu. I: ok.7:00- musli z mlekiem 2% II: ok. 12:00- grahamka z szynką i ogórkiem, kawa 3w1 III: ok.18:00- pasztecik francuski z kapusta i grzybami Do tego duuużo wody ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Aaaa Agnesuk, tatuaż fajny, kiedy następny? rozkręcasz się :P
|
||
|
|
|
#4259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem czemu ankieta na wiżażu miałaby nie być wiarygodna. Świetnie, że u Ciebie wszystko o.k., ale nie u wszystkie organizmy reagują tak samo...Mi wystarczy koleżanka, która z powodu długoletniego zażywania hormonów nie może zajść w ciążę, a także fakt, że po zażywaniu hormonów wielokrotnie zwiększa się szansa na bliźniaki - oczywiście to samo w sobie nie jest niczym złym, ale daje pojęcie o tym jak ogromne zmiany hormony powodują w naszym organizmie. Nawet jeśli prawdopodobieństwo negatywnych skutków, które mogłyby zagrozić mojemu przyszłemu zajściu w ciążę wynoszą ułamek promila nie podejmę tego ryzyka... Ale to jest indywidualny wybór każdej z Nas, chyba i tak ja nie przekonam Ciebie a Ty mnie
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Argument o problemach z późniejszym zajściem w ciążę nigdy mnie nie przekona- chyba że ktoś udowodni, że przed braniem tabsów miał super płodność (a nie np.:już jedno dziecko)
A koncerny farmaceutyczne tak samo mają zyski z tabletek anty jak z leków na cukrzycę, na ciśnienie czy zwykłych otc, a i tak każdy je bierze i nic nie gada. I nikt nie widzi skutków ubocznych polopiryny tylko łyka. Ale po to jest tyle metod antykoncepcji, żeby własnie każdej z nas dogodzić i żeby każdy mógł wybrac coś dla siebie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

albo do Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego 

Piekarnik Laury
BLOGUJĘ 

w sumie to nie głupi pomysł, pójdę z koleżanką i może się przekonam, złapię kondycję i pójdę na zumbę - też tam jest

zamiast diety i cwiczen było piwo i czekolada u TŻ.
A ciągle żyłam w takim przekonaniu... Tyle wygrać!