|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
mam staroświecki sposób, bo zbieram do skarbonki puszki zaklejonej z każdej strony mocno że nie wyjmę za wcześnie na pewno!! No i mam w sobie tyle determinacji że aj. Będę chciała chyba też pożyczyć od rodziców jak nie dozbieram.. Chyba pojadę do Niemiec po autko ale jeszcze sama nie wiem jakie w 100% chcę. Ogólnie to b.lubię zbierać na jakiś cel pieniążki na razie tylko niestety nie mam pracy więc często odmawiam sobie różnych rzeczy, żeby tylko rzucić do puchy! Zbieraczki biedaczki górą hehe.---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Misiadelko, i u mnie w rodzinie ( chociaż ja za rodzinę za bardzo te osoby nie uważam..)są takie osoby jak u Ciebie... |
|
|
|
|
#422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
no to teraz tylko przeprowadzać się ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
no nie dziwie się ) zrób test i będzie po krzyku ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
tez to widziałam i byłam w szoku... ale chodzi o aids ;p ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam w portfelu to wrzucam i TZ-towi wybieram
|
|
|
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle co Wy tu niektóre za kryzysy w związkach macie ?
![]() my obecnie z TŻ przeżywamy związkowe szczyty ale u nas też nie zawsze bywało kolorowo, więc i Wam też się wszystko ułoży jak trzeba
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby.... bo ja już nie wytrzymuje nerwowo
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cudeńka
|
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
eeee też tak gadałam
nawet snułam już plany jak mu pierścionek oddać i co?
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#429 |
|
Wtajemniczenie
|
no jak jest naprawdę źle to lepiej oddać niż się pchać dalej w taki związek
![]() ja poznałam kiedyś taką parkę zakochanych, zaręczeni byli, wielkie love itp itd i ostatnio się dowiedziałam, że ona oddała mu pierścionek, bo chciała się bawić na imprezach cokolwiek to miało znaczyć
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boje sie ze jak oddam to juz nie wróci....
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawiałam z tż, nie wiem czy nie rzucę studiów, do maja mam pracę a potem już nie, i będę chyba szukała stażu, ale wtedy nie będę miała kasy żeby płacić na studia. Bałam się że tż mnie zjedzie, ale poparł mnie
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w pracy zajrzałam do Was na szybko, patrzę mało nadrabiana - więc już uradowana, a tu teraz widzę, że wy już w nowym wątku szalejecie
![]() Kto mi streści najciekawsze newsy z weekendu? jakieś suknie/sale/nowe Pmki? U nas póki co bez zmian ale dochodzą coraz to nowsze dodatkowe zajęcia i czasu coraz mniej ![]() btw. przejrzałam ostatnie trzy strony i widzę, że po raz n-ty znów o dzieciach i domach
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli taka decyzje podjęłaś to na pewno będzie Tz cie wspierał a może weż dziekankę a nie od razu rzucaj? Może sytuacja finansowa za rok się poprawi ?
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
bo Cię zara trzepnę
![]() kochacie się to się dogadacie. takie chwilowe kryzysy każdemu się zdarzają ![]() a jaki później
|
|
#435 |
|
Polka Ogarniaczka
|
melduje sie, alescie napisały
![]() u nas tez ostatnio niespecjalnie miło, ale staramy sie, mysle ze to przesilenie na nas oboje jak płachta na byka działa... jestem zmeczona przez pracę, ale trzeba siedzieć w narzuconym galopie i koniec mnie możecie z kiecka dopisać i poki co na 7.06 jesli o termin ślubu chodzi ![]() postaram sie byc z Wami na bieżąco, chociaż to dość trudne ![]() my o własnym 'm' nawet nie myślimy na razie, z wielu przyczyn wynajmujemy obecnie i dobrze nam tak poki co...
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
sęk w tym że nie kręci mnie to co miałabym robić po studiach..
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam was z telefonu
siedzę w pracy i udaję że się trzymam, ale tak na prawdę to ledwo na oczy patrzę ale jutro idę na popołudniu więc sobie odeśpię nawet nie wiecie jak bardzo nienawidzę swojej pracy :/ Widziałam że temat ciąży pojawił się na tapecie a nie chciałabym przed ślubem. Tym bardziej że rodzice i moi i TŻta brali śluby jak nasze mamy były w ciąży moi rodzice z bratem, jego z nim ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- No wstawać no ja tu co chwilę zaglądam z komórki, żeby poczytać, a tu cisza |
|
|
|
#438 |
|
BAN stały
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa... Jesteście kochane... Za dużo pisać nie mogę, bo ktoś kto bardzo bruździ jest na wizażu...
Jak na ironię... dostałam dzisiaj umowę od kam. Tak więc:Zaklepani...
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
witam się
ale mam dzis mega do dupy dzien. poklocilam sie wczoraj z TŻ wyszedł odemnie i trzasnął drzwiami z mieszkania... nadal sie nie odzywa. A wszystko moja wina bo marudzilam i powiedzialam pare słów za dużo ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
hmmm mam wrazenie ze mamy podobne kłopoty, tylko ja mam takie z ciotką TŻ |
|
|
|
|
#440 |
|
BAN stały
|
Rzuć to w cholerę, to trzeba naprawdę czuć, że się tego chce. Nie warto się męczyć, jeśli się nie ma prawdziwego powołania...
Misia, ja mam wokół fantastycznych ludzi, a się odwrócę i dupsko mi się obrabia, że aż szczypie... Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-03-05 o 07:18 |
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc masz rację, jeśli ktoś czuje że konkretne studia nie są jego powołaniem, to lepiej zrezygnować niż się męczyć. Ja po dwóch latach już nie rezygnowałam, bo więcej było za mną niż zostało do końca, więc jakoś przecierpiałam. |
|
|
|
|
#442 |
|
BAN stały
|
Ja nie żałuję, bo poznałam na studiach TŻta
Ale fakt, cztery lata w plecy
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#444 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja nie żałuję wybranego kierunku, choc moglibyśmy mieć lepsze warunki bytowe w budynku, instrumenty itp bo władze uczelni mają nas ewidentnie w
jeszcze nie wiem jak to odbije sie na mojej przyszłości, ale jakos sobie dam rade. Uciekam do roboty, kciukam sama za siebie żebym mogla wyjść wczesniej, bo co ja na tygodniu tam 9h bede robić, to nie wiem ![]() miłego dnia Kochane
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Nic, zaczyna się robić kolejka więc spadam
zajrzę do was po pracy
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt faktem zdemotywowała mnie poprawka którą mam mieć, ale i też burdel na tej uczelni za który płacę miesięcznie 400 zł!! totalny brak organizacji, profesorzy zapominają że mieli mieć z nami zajęcia i nie przychodzą, dwóm koleżankom z roku pozwolono napisać test za kolegę który był w tym dniu na nartach, itp...
Tym bardziej ze czas mojego zastępstwa w obecnej pracy się kończy.. a ze stażu nie dam rady opłacać studiów. no i męczę się na tym kierunku |
|
|
|
#447 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
mamy dziś baaaaaaaaaaaardzo słoneczną pogodę!!wczoraj był masakryczny wypadek -> http://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,...266-15099.html i tak często jest, że ludzie przechodzą, przebiegają na czerwonym by zdążyć na uczelnie, na inny tramwaj... masakra 20letnia dziewczyna... pewnie dopiero co studia zaczęła... Cytat:
najlepiej popytaj osoby, które na co dzień zajmują się składaniem kuchni o ich zdanie ![]() Cytat:
![]() nie oddawaj! Cytat:
super, gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Dzięwczyny!!!!!! Wiosna idzie!!! A wiosna ma to do siebie, że wszelkie kłótnie w związkach zwalcza moja new teoria więc nie zamartwiać się kłótnie były, są i bedą niedługo Wam się wszystko pięknie ułoży TRZEBA MYŚLEĆ OPTYMISTYCZNIE !! Za rok nasze śluby, noooo!!!!![]() tym optymistycznym akcentem wracam do szykowania się na uczelnię
|
|||
|
|
|
#448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() misiadelko no przykro to czytać ale nic się na to poradzi. jedyne wyjście to olać i się nie przejmować. znam to z autopsji...
|
|
|
#449 |
|
Winter is coming
|
Witam
Czytam, że u niektórych z was kryzysy w związkach... Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie problemów Większość par przez to przechodzi, ale warto znaleźć w sobie siłę i przezwyciężyć kłopoty.Ja za to nie pamiętam nawet, kiedy się z moim pokłóciłam, sielanka ostatnio u nas. Co do studiów to faktycznie na nielubianych i kiepskich nie ma się co męczyć, ale dla dobrych studiów na dobrej uczelni warto poświęcić trochę czasu Ale z opcji, które miałam do wyboru z moim mózgiem to wybrałam dobrze.
|
#450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w tą piękną pogodę
![]() Cytat:
i wolimy mieć ładniejsze zdjęcia.Wogóle plener planujemy nad Bałtykiem (odległość 600 km) ![]() Mnie tz też strasznie wkurza ostatnio aż mu powiedziałam, że jak nie zmieni swojego postępowania to oddam mu ten pierścionek bo nie zamierzam się męczyć przez reszte życia. Narazie poskutkowało ciekawe na jak długo.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

ale zbierać będę na wesele więc do 14.08.2014 będę biedakiem 
ale jeszcze sama nie wiem jakie w 100% chcę. Ogólnie to b.lubię zbierać na jakiś cel pieniążki
więc często odmawiam sobie różnych rzeczy, żeby tylko rzucić do puchy!
Zbieraczki biedaczki górą
hehe.

cokolwiek to miało znaczyć 

mamy dziś baaaaaaaaaaaardzo słoneczną pogodę!!
super, gratuluję
Większość par przez to przechodzi, ale warto znaleźć w sobie siłę i przezwyciężyć kłopoty.