Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-03, 21:30   #3811
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
chyba za wcześnie go pochwalilam rano miałam takie smugi brązowe na nogach po nim
za to ich peelingi sa baaajeczne
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-03, 23:41   #3812
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
[...]
poza tym mój kot zachorował i żyję teraz w stresie...
[...]
przyłączę się do prośby, też lubię się inspirować, a planuję jakieś zamówienie w najbliższym czasie żeby zmieszać serum z wit.C

daj znać jak wrażenia, bo już kilka miesięcy o niej myślę.
Życzę zdrowia dla kotka
Dam znać, jak będę zamawiać, ale na razie się spłukałam finansowo, więc jest ciężko

Caate, zajrzałam na Twojego bloga, gdzie Ty kupujesz rzeczy typu torebki? Ta nowa jest cudna szukasz na allegro, czy możesz jeszcze polecić jakieś strony, jakieś sklepy?

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-04, 09:37   #3813
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Życzę zdrowia dla kotka
Dam znać, jak będę zamawiać, ale na razie się spłukałam finansowo, więc jest ciężko

Caate, zajrzałam na Twojego bloga, gdzie Ty kupujesz rzeczy typu torebki? Ta nowa jest cudna szukasz na allegro, czy możesz jeszcze polecić jakieś strony, jakieś sklepy?
zazwyczaj dosc skomplikowanie
kiedy nie wiem co chce, a wiem, ze chce to odpalam ulubione blogi, mam tez swoje ulubione sklepy. nastepnie w google grafika wpisuje np "torebka pikowana", tam mi sie jakis model spodoba i pozniej slecze godzinami przed kompem i szukam takiej
swoja wypatrzylam w novamoda.pl, ale znalazlam o 30% tansza na all. Jednak zawsze zanim kupie, wysylam mail, bo np na all byly wszystkie tego typu lakierowane, a ja chcialam taka bardziej matowa i musialam sie upewnic, ze uzytkownik po prostu nie ukradl zdjecia, a wysle mi lakierowana ogolnie zajmuje mi dobry tydzien znalezienie torebki, ktora mi odpowiada i na nia sie zdecyduje, nie jest latwo, a stacjonarnie to ostatnia rok temu kupilam
Stary 2013-03-04, 15:40   #3814
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

caate, ładna ta torebka

u mnie szykują sie gruntowne porządki, tyle żeby chęci były xD
byłam dzisiaj na szybko w rossmanie zrobić mamie małe zakupy i trafiłam na te gąbeczki http://www.rossnet.pl/Produkt/Calyps...u-2-szt,114566 . Tak się zastanawiam czy sobie tego nie kupić do demakijazu z żelem. To wkestia jedynie 5 zł, ale nie wiem czy nie narobiłoby to mojej twarzy więcej szkody niż pożytku. Stosuje któraś z Was tę metodę demakijażu?

w ogóle pędzle do pudru i różu mi się sypią, musze niedługo zaopatrzyc się w coś, bo te ktore mam już się zniszczyły, czas i prawie cpdzienne pranie nie działa na ich korzyść xD i myślę też czy nie kupić sobie flat topa, ale nie wiem czy sposób aplikacji takim pędzlem by mi odpowiadał

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2013-03-04 o 16:33
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-04, 16:34   #3815
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
caate, ładna ta torebka

byłam dzisiaj na szybko w rossmanie zrobić mamie małe zakupy i trafiłam na te gąbeczki http://www.rossnet.pl/Produkt/Calyps...u-2-szt,114566 . Tak się zastanawiam czy sobie tego nie kupić do demakijazu z żelem. To wkestia jedynie 5 zł, ale nie wiem czy nie narobiłoby to mojej twarzy więcej szkody niż pożytku. Stosuje któraś z Was tę metodę demakijażu?

w ogóle pędzle do pudru i różu mi się sypią, musze niedługo zaopatrzyc się w coś, bo te ktore mam już się zniszczyły, czas i prawie cpdzienne pranie nie działa na ich korzyść xD i myślę też czy nie kupić sobie flat topa, ale nie wiem czy sposób aplikacji takim pędzlem by mi odpowiadał
Ja miałam te gąbki ale żadna rewelacja..

Cześć
Stary 2013-03-04, 16:47   #3816
Soph
Zakorzenienie

hej
jakoś ciężko wchodzę w ten nowy tydzień...

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ja miałam te gąbki ale żadna rewelacja..

Cześć
też je mam i bez szału
przydają się przy zmywaniu maseczek lub domywaniu makijażu.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-04, 16:56   #3817
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej
jakoś ciężko wchodzę w ten nowy tydzień...

też je mam i bez szału
przydają się przy zmywaniu maseczek lub domywaniu makijażu.
no właśnie chodzi mi o takie domywanie makijażu. Bo ja zazwyczaj najpierw wykonuje demakijaz jakimś mleczkiem/płynem, a pozniej wszystko poprawiam żelem, który myje akurat twarz. Stąd pomyśłałam, ze to 'cudo' mogłoby się sprawdzić tyle, że mam tradzik i nie wiem, czy po tarciu ta gabka po twarzy nie rozniosłabym sobie tego ustrojstwa jeszcze bardziej.

idę na ćwiczewnia, trening gwiazd Chodakiwskiej, bo jest lekki, a na 3 dzien @ jeszcze nie chce szarżować
Stary 2013-03-04, 19:22   #3818
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
caate, ładna ta torebka

ja mam flat topa z pixie oraz hakuro h54, ale podklad nakladam tylko tym z pixie moja milosc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-04, 19:57   #3819
Aysell
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
zazwyczaj dosc skomplikowanie
kiedy nie wiem co chce, a wiem, ze chce to odpalam ulubione blogi, mam tez swoje ulubione sklepy. nastepnie w google grafika wpisuje np "torebka pikowana", tam mi sie jakis model spodoba i pozniej slecze godzinami przed kompem i szukam takiej
swoja wypatrzylam w novamoda.pl, ale znalazlam o 30% tansza na all. Jednak zawsze zanim kupie, wysylam mail, bo np na all byly wszystkie tego typu lakierowane, a ja chcialam taka bardziej matowa i musialam sie upewnic, ze uzytkownik po prostu nie ukradl zdjecia, a wysle mi lakierowana ogolnie zajmuje mi dobry tydzien znalezienie torebki, ktora mi odpowiada i na nia sie zdecyduje, nie jest latwo, a stacjonarnie to ostatnia rok temu kupilam
Acha,rozumiem Nie wpadłabym na wpisanie w google grafika! Dzięki za pomysł ja stacjonarnie nie kupuję zbyt wiele, jakoś nie mam szczęścia do zakupów... A czy znasz może jakieś fajne sklepy internetowe z butami? Kojarzę tylko czasnabuty, bucikowo... Z ciuchami też mam problem, lubię wszystko bardzo dopasowane, przez co większość np. bluzek jest dla mnie zbyt szeroka ;/ Allegro trochę pomaga, bo w sklepach ciężko
Cytat:
no właśnie chodzi mi o takie domywanie makijażu. Bo ja zazwyczaj najpierw wykonuje demakijaz jakimś mleczkiem/płynem, a pozniej wszystko poprawiam żelem, który myje akurat twarz. Stąd pomyśłałam, ze to 'cudo' mogłoby się sprawdzić tyle, że mam tradzik i nie wiem, czy po tarciu ta gabka po twarzy nie rozniosłabym sobie tego ustrojstwa jeszcze bardziej.

idę na ćwiczewnia, trening gwiazd Chodakiwskiej, bo jest lekki, a na 3 dzien @ jeszcze nie chce szarżować
A jak Twoja twarz reaguje na tarcie czymś? Np. moja bardzo źle, nawet peelingów nie robię.
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja mam flat topa z pixie oraz hakuro h54, ale podklad nakladam tylko tym z pixie moja milosc
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...top-brush.html Masz taki Pixie? jaka jest różnica między flat topem, a flat topem z innej firmy? Mam na razie EcoTools, ale brak mi porównania i nie wiem, czy może są lepsze i mogę kupić? Czy to jedno i to samo...

Stary 2013-03-04, 20:19   #3820
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Myslalam o tym z hakuro, ale skutecznie odradzila mi g klezanka. W zeszlym roku kupilam jej go na urodziny i nie wytrzymal nawet roku, na poczatku wlosie lecialo na potege a pozńiej w koncu sie rozkleil ja uzywam jezyczkowych do podkladu, ale chce jakiegos urozmaicenia
Cytat:

A jak Twoja twarz reaguje na tarcie czymś? Np. moja bardzo źle, nawet peelingów nie robię.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...top-brush.html Masz taki Pixie? jaka jest różnica między flat topem, a flat topem z innej firmy? Mam na razie EcoTools, ale brak mi porównania i nie wiem, czy może są lepsze i mogę kupić? Czy to jedno i to samo...
Ja peelingi robie, kiedy mam w miare ok cere, bo sa takie okresy, ze przez miesiac mam moze z 5 wypryskow a pozniej gladko, a sa miesiace keidy mam wlkan na wlkanie wiec wtedy daruje sobie tarcie calej twarzy i robie peeling tylko na nos i brode, bo tam wypryskow nie mam, a najwiecej mam tam tych okrutnych zanieczyszczen
Eco tools ma w swojej kolekcji flat topa??? dzisiaj ogladalam je w hebe i ne widzialam
Stary 2013-03-04, 20:29   #3821
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hej

Acha,rozumiem Nie wpadłabym na wpisanie w google grafika! Dzięki za pomysł ja stacjonarnie nie kupuję zbyt wiele, jakoś nie mam szczęścia do zakupów... A czy znasz może jakieś fajne sklepy internetowe z butami? Kojarzę tylko czasnabuty, bucikowo... Z ciuchami też mam problem, lubię wszystko bardzo dopasowane, przez co większość np. bluzek jest dla mnie zbyt szeroka ;/ Allegro trochę pomaga, bo w sklepach ciężko
Ja jestem szczupla w talii, to praktycznie wszystko ciocia krawcowa mi przerabia, chociaz teraz mama naprawila swoja maszyne to bede ja meczyc, albo sama sie uczyc

z butami nie doradze, bo akurat po nie to chodze po sklepach :P
zdarzylo mi sie cos jednak nabyc z z pandoria, stylowebuty, bardzo lubie zelando tylko ich ceny mniej
Stary 2013-03-04, 20:58   #3822
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
tak, ten mam ale nie mam porownania z innymi flat topami, mysle, ze roznica moze byc w ilosci wlosia- zbiciu wlosia. Dla mnie ten z pixie jest idealny, ten z hakuro nie jest zly, ale szczerze mowiac... nie uzywam go trzeba się sim wiecej namachac po twarzy
Cytat:
Myslalam o tym z hakuro, ale skutecznie odradzila mi g klezanka. W zeszlym roku kupilam jej go na urodziny i nie wytrzymal nawet roku, na poczatku wlosie lecialo na potege a pozńiej w koncu sie rozkleil ja uzywam jezyczkowych do podkladu, ale chce jakiegos urozmaicenia
z moim h54 nic nie jest, ale ja go naprawdę mało używam...

Stary 2013-03-04, 21:01   #3823
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
Ja peelingi robie, kiedy mam w miare ok cere, bo sa takie okresy, ze przez miesiac mam moze z 5 wypryskow a pozniej gladko, a sa miesiace keidy mam wlkan na wlkanie wiec wtedy daruje sobie tarcie calej twarzy i robie peeling tylko na nos i brode, bo tam wypryskow nie mam, a najwiecej mam tam tych okrutnych zanieczyszczen
Eco tools ma w swojej kolekcji flat topa??? dzisiaj ogladalam je w hebe i ne widzialam
No to musisz sama wypróbować gąbeczki zwłaszcza w okresach bezpryszczowych
Flat topa mam takiego : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ing-brush.html Kupiłam w Rossmannie
Cytat:
Ja jestem szczupla w talii, to praktycznie wszystko ciocia krawcowa mi przerabia, chociaz teraz mama naprawila swoja maszyne to bede ja meczyc, albo sama sie uczyc

z butami nie doradze, bo akurat po nie to chodze po sklepach :P
zdarzylo mi sie cos jednak nabyc z z pandoria, stylowebuty, bardzo lubie zelando tylko ich ceny mniej
No właśnie, ciężko dostać coś wąskiego Ja też mam parę bluzek zwężanych przez Mamę
Dziękuję, zaraz zajrzę Już na zalando patrzyłam, ale ceny dla mnie powalające Też wolę kupić buty w sklepie, bo widzę, jak leżą, zdarzało się, że np. coś mnie gniotło gdzieś itd... Ale teraz szukam butów z frędzlami, które już chyba są niemodne i zniknęły ze sklepów, więc stąd moje zainteresowanie butami w internecie

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
tak, ten mam ale nie mam porownania z innymi flat topami, mysle, ze roznica moze byc w ilosci wlosia- zbiciu wlosia. Dla mnie ten z pixie jest idealny, ten z hakuro nie jest zly, ale szczerze mowiac... nie uzywam go trzeba się sim wiecej namachac po twarzy

z moim h54 nic nie jest, ale ja go naprawdę mało używam...
A, możliwe, dzięki jak będę przy kasie,to może sobie kupię ten Pixie, żeby spróbować

Stary 2013-03-04, 21:04   #3824
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A, możliwe, dzięki jak będę przy kasie,to może sobie kupię ten Pixie, żeby spróbować
Tej mojej wersji chyba juz nie ma w sprzedazy- z pol roku temu na all nie widzialam, teraz nie patrzylam. Ale mysle, ze ten z eco tools tez jest niezly

Stary 2013-03-04, 21:10   #3825
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
No to musisz sama wypróbować gąbeczki zwłaszcza w okresach bezpryszczowych
Flat topa mam takiego : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ing-brush.html Kupiłam w Rossmannie
o dzięki za linka :0 w hebe ich już nie było, zresztą mało co się tam zostało z eco tools, bo było -25% na wszystkie pędzle.

Wy tu gadacie o zwęzańiu bluzek, a ja nienawidzę takich do ciała czuję się mega nienaturalnie i tak sztywno wolę węższe doły a maxymalnie szerokie góry inaczej czuję się jak grubas [chociaż i bez tego tak się czuję xD]
Stary 2013-03-04, 21:30   #3826
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Aysell prosze
tez szukam z frendzlami jak znajde to napisze
Stary 2013-03-04, 21:43   #3827
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Tej mojej wersji chyba juz nie ma w sprzedazy- z pol roku temu na all nie widzialam, teraz nie patrzylam. Ale mysle, ze ten z eco tools tez jest niezly
Ooo,szkoda, szkoda ale pewnie wygrzebię jakiś na KWC, będzie mnie kusiło, czy nie lepszy od mojego
Cytat:
(...)
Wy tu gadacie o zwęzańiu bluzek, a ja nienawidzę takich do ciała czuję się mega nienaturalnie i tak sztywno wolę węższe doły a maxymalnie szerokie góry inaczej czuję się jak grubas [chociaż i bez tego tak się czuję xD]
Pewnie od przyzwyczajenia też zależy Ja odkąd pamiętam chodzę w obcisłym wszystkim, więc teraz nie może być inaczej chociaż dawniej uwielbiałam dekolty w łódkę, teraz noszę te zwyczajne, bez dekoltu czuję się źle
Cytat:
Aysell prosze
tez szukam z frendzlami jak znajde to napisze
O, dobrze, dzięki ja płaskich szukam, takich nad kostkę super, jakbym znalazła jeszcze zamszowe i koniecznie czarne

Stary 2013-03-04, 21:54   #3828
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Aysell niewiarygodne mamy te same wymagania
chociaz z doswiadczenia wiem, ze jakas ladna brazowa skorka moze mi zawirowac w glowie
Stary 2013-03-04, 21:58   #3829
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo,szkoda, szkoda ale pewnie wygrzebię jakiś na KWC, będzie mnie kusiło, czy nie lepszy od mojego

Pewnie od przyzwyczajenia też zależy Ja odkąd pamiętam chodzę w obcisłym wszystkim, więc teraz nie może być inaczej chociaż dawniej uwielbiałam dekolty w łódkę, teraz noszę te zwyczajne, bez dekoltu czuję się źle

O, dobrze, dzięki ja płaskich szukam, takich nad kostkę super, jakbym znalazła jeszcze zamszowe i koniecznie czarne
o tak, tak jak ja całe LO chodziłam z mega dekoltami, tak teraz zakładam bluzki z takimi wycięciami niezwykle rzadko, a jak już to robię to czuję się mega nieswojo. Tak samo miałam z ultrakrótkimi spódnicami, teraz też czuję się dziwnie. Ewidentnie starzeję się
Stary 2013-03-04, 22:38   #3830
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Aysell niewiarygodne mamy te same wymagania
chociaz z doswiadczenia wiem, ze jakas ladna brazowa skorka moze mi zawirowac w glowie
Haha będziemy razem szukać na razie allegro mniej więcej przekopałam, nie widziałam niczego takiego niestety... Ja nie mogę brązowych, nie mam żadnego brązowego dodatku, żadnej torebki ale podobają mi się brązowe również
W ogóle zauważyłam, że teraz jest masa butów z ćwiekami, u Ciebie w sklepach też? (mówię o takich zwykłych, małych sklepikach w takich jest większa szansa na znalezienie czegoś niż w galerii według mnie )
Cytat:
o tak, tak jak ja całe LO chodziłam z mega dekoltami, tak teraz zakładam bluzki z takimi wycięciami niezwykle rzadko, a jak już to robię to czuję się mega nieswojo. Tak samo miałam z ultrakrótkimi spódnicami, teraz też czuję się dziwnie. Ewidentnie starzeję się
Ja też się starzeję czasem mam dziwne wrażenie, że czegoś JUŻ nie wypada mi założyć chociaż to głupie, przecież aż takie stare to my nie jesteśmy

Stary 2013-03-04, 22:44   #3831
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się starzeję czasem mam dziwne wrażenie, że czegoś JUŻ nie wypada mi założyć chociaż to głupie, przecież aż takie stare to my nie jesteśmy
ja tak mam w przypadku np jakiś bluzek z nadrukami - często mam wrażenie, że jestem już na to za stara i jeśli już faktycznie biore coś z nadrukiem to jest to jakiś neutralny napis . Tak samo jak na jakiś element dominujacy w garderobie w jakimś neonowym kolorze.

Ja też musze przypolowac na jakieś wiosenne obuwie, mam niby 3 pary botków, ale chciałabym cos innego i nie wiem czy nie pochodze po tych mniejszych sklepach, szansa na trafienie czegoś ciekawszego dobrze, że już pwooli okres chodzenia w zimowych kozakach się kończy - moje skórkowe dzisiaj perfidnie pękły po wewnętrznej stronie kostki nawet nie chce sobie myśleć ile na nie poszło kasy, zdecydowanie mój największy niewypał jeśli chodzi o zakupy.
Stary 2013-03-05, 06:46   #3832
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: a ja chodzę koło tych alg, chodzę i nie kupiłam. Tzn tych z bielendy, mam jakieś małe z organique, ale ostatnio używałam spiruliny i tak sobie leżały.

Za to wczoraj kupiłam maskę anti-age z organique. I jeszcze jakąś jedną, ale muszę spojrzeć jaką bo zapomniałam
Ogólnie to poszłam po woski yc, ale że w sklepie były i kosmetyki to wiecie

Też lubię rzeczy wcięte w talii. Nawet większość koszul jest prostych :[ Ale jak się poszuka to się czasem coś znajdzie. Nie aż tak wąskich jakby się chciało, ale lepsze to niż nic.
Najgorsze są te bluzki ze ściagaczem na dole:/ +15 kg na dzień dobry.

soph: no to mamy zamianę Kiedyś ja miałam problem z zakupami i czytałam jak Tobie dobrze idzie dziwiąc się gdzie ja mam oczy albo gdzie Ty kupujesz.
Ja robię zakupy głównie w bb i może stąd umiem coś kupić
Silesie to odwiedzam głównie przez super-pharm jak biowaxów potrzebuje.

I zdrowia dla kotka

ghana: Gąbkę mam, ale używałam jej głównie do zmycia maseczek z glinki itd.
A jeśli masz problemy z wypryskami to może zamiast peelingów mechanicznych przestaw się na czarne mydło oliwkowe i glinkę zieloną sypaną?

nie wiem jaki dekolt to dla Ciebie mega dekolt. Ja jakiś mega nie noszę, ale to raczej dlatego żeby jakieś wsiosi nie topiły tam oczu, a nie dlatego że mam wrażenie, że nie wypada.
Mega miniówek nie będę nosić niezależnie od figury, bo to niewygodne. Trzeba uważać jak się siada, schyla po coś itd.

A nadruki właśnie od niedawna lubię. W gimnazjum nosiłam takie 'szatan mrok cały rok' potem przestałam, a od jakiegoś czasu się 'odmładzam'

https://www.google.pl/search?q=stop%...03%3B750%3B750

taki sobie kupiłam np Chociaż to głównie podomowo.

Unikam tylko tych z nazwami miast, w których nigdy nie byłam.

---
Jeśli o zakupy chodzi to problem mam z marynarką. Te na guzik albo wyglądają jak prosto z lat 80 czy których tam. A inne jak dla dobrej pracownicy korporacji i postarzają mnie o 10 lat.
Chcialam coś zasuwanego, albo z guzikiem ale od wewnątrz. Z takim guzikiem od wewnątrz mierzyłam w h&m ale jeden oddech i się rozpinał, za mała w biuście i to sporo :/ A taka z suwakiem była 'przypakowana' w ramionach i totalnie zaburzała proporcje sylwetki.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-03-05 o 06:56
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 08:36   #3833
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.
Jaka u Was pogoda? U mnie cudowna.
Szkoda, że mała została w domu, bo poszłam bym na spacer.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 08:38   #3834
Soph
Zakorzenienie

hej
oczywiście dziś sobie zaspałam

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
[B]
Za to wczoraj kupiłam maskę anti-age z organique. I jeszcze jakąś jedną, ale muszę spojrzeć jaką bo zapomniałam
Ogólnie to poszłam po woski yc, ale że w sklepie były i kosmetyki to wiecie

soph: no to mamy zamianę Kiedyś ja miałam problem z zakupami i czytałam jak Tobie dobrze idzie dziwiąc się gdzie ja mam oczy albo gdzie Ty kupujesz.
Ja robię zakupy głównie w bb i może stąd umiem coś kupić
Silesie to odwiedzam głównie przez super-pharm jak biowaxów potrzebuje.

I zdrowia dla kotka
w piątek byłam w bb, ale tylko w sferze i nic nie kupiłam
w Silesii trochę ciężko się chodzi weekendami, a byłam w sobotę,
może w ten piątek rano uda mi się podjechać i na spokojnie pochodzić.

dostała jakieś witaminy i zastrzyki, mam nadzieję, że dojdzie do siebie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 08:53   #3835
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja ostatnio byłam w sarnim(zdążyłam wejść do hm, empiku i rossa bo tam przejazdem byłam), chociaż w h&m mają nieprzebrane kolekcje i spory wybór rozmiarów. I jakoś logicznie to poukładane.
No i do tego jaki jest tam rossman Wybór kosmetyków tołpy, jakieś kremy z takich dróższych były w cdn. Bez problemu dało się dostać płyn do kąpieli fur mama.
No i fajne gratisy dostałam- tusz l'oreal i parę drobiazgów, a nie np zeszyt przy zakupach dużych (to już wolę w takim wypadku nic nie dostać, niż zeszyt z palmolive)

I widziałam też noni care w cdn, wiem że kiedyś używałaś rzeczy z tej firmy także informuje

W sferze byłam ze 2/3 tygodnie temu, coś tam upolowałam. Jakoś ostatnio mam szczęście :P Bo wiadomo jak to jest- chowają, wyciągają, chowają, wyciągają.

Do silesii w weekendy to w ogóle nie zaglądam, nawet w ndz tuż przed zamknięciem tyyyle ludu potrafi być.
A poza tym za duszno tam jest i za gorąco A mnie to od razu przyprawia o ból głowy.

---
Wciągnęłam się w czytanie pretty little liars(nawet tytułu nie przetłumaczyli, ale to dobrze bo powstałby znowu jakiś śmieszny twór). Wczoraj skończyłam 4 część (akurat trochę byłam w drodze, więc miałam nieco czasu na lekturę) i zaczęłam 5.
Powstało 10 części póki co, ciekawe ile jeszcze będzie
Czytam też w wannie, przez co za długo w niej siedzę i skóra nie jest z tego zadowolona. A jeszcze wczoraj olejku żadnego nie dolałam.
Lubię olejki jako dodatek, ale mycie wanny po nich już niekoniecznie
Szczególnie, że te mleczka w sprayu podrażniają mi gardło Teraz kupiłam produkty frosch i chociaż mogę po nich normalnie oddychać.

buahhot: (napisałam snow na początku ) co z tołpy polecasz jeszcze ciekawego? bo wiem, że też lubiłam kosmetyki tej marki.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 10:03   #3836
Aysell
Wtajemniczenie

Hej wstałam dzisiaj po 6

Cytat:
(...)
---
Jeśli o zakupy chodzi to problem mam z marynarką. Te na guzik albo wyglądają jak prosto z lat 80 czy których tam. A inne jak dla dobrej pracownicy korporacji i postarzają mnie o 10 lat.
Chcialam coś zasuwanego, albo z guzikiem ale od wewnątrz. Z takim guzikiem od wewnątrz mierzyłam w h&m ale jeden oddech i się rozpinał, za mała w biuście i to sporo :/ A taka z suwakiem była 'przypakowana' w ramionach i totalnie zaburzała proporcje sylwetki.
Dla mnie najlepsze są te wcale niezapinane, których nie da się zapiąć, bo materiał nie sięga jakby ( mam nadzieję, że logicznie piszę xD) . Inne, mam taki wrażenie, mnie spłaszczają.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.
U mnie też, słoneczko jest, ale za to wcale nie tak ciepło, jak to wygląda za oknem

Stary 2013-03-05, 14:15   #3837
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wstałam dzisiaj po 6

Dla mnie najlepsze są te wcale niezapinane, których nie da się zapiąć, bo materiał nie sięga jakby ( mam nadzieję, że logicznie piszę xD) . Inne, mam taki wrażenie, mnie spłaszczają.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

U mnie też, słoneczko jest, ale za to wcale nie tak ciepło, jak to wygląda za oknem
U mnie na szczęście ciepło 16 stopni. W ogóle dowiedziałam się, że wiosna tutaj przychodzi 6 tyg. wcześniej.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-05, 16:18   #3838
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

ghana: Gąbkę mam, ale używałam jej głównie do zmycia maseczek z glinki itd.
A jeśli masz problemy z wypryskami to może zamiast peelingów mechanicznych przestaw się na czarne mydło oliwkowe i glinkę zieloną sypaną?

nie wiem jaki dekolt to dla Ciebie mega dekolt. Ja jakiś mega nie noszę, ale to raczej dlatego żeby jakieś wsiosi nie topiły tam oczu, a nie dlatego że mam wrażenie, że nie wypada.
Mega miniówek nie będę nosić niezależnie od figury, bo to niewygodne. Trzeba uważać jak się siada, schyla po coś itd.

A nadruki właśnie od niedawna lubię. W gimnazjum nosiłam takie 'szatan mrok cały rok' potem przestałam, a od jakiegoś czasu się 'odmładzam'

taki sobie kupiłam np Chociaż to głównie podomowo.

Unikam tylko tych z nazwami miast, w których nigdy nie byłam.
widzę te mydełka dostępne tylko na necie. Nie ma ich w jakiś aptekach czy innych sklepach? nie lubię bardzo zamawiać z neta a z glinką miałam do czynienia tylko w maseczkach, wiec z pewnościa za dużo jej tam nie było mówiąc 'mega dekolt' mam na myśli coś w tym stylu http://bi.gazeta.pl/im/4/11018/z11018364O.jpg co do bluzek - właśnie przypomniałaś mi o moim t-shircie z house'a z takim wielkim ratlerkiem na przodzie musze ją wyłowić z czeluści garderoby i może założę ją do czegoś no ale trzeba się do tych porządk ów zmusić. Tyle, że co z tego, jak dzisiaj wstałam, wzglednie sie ogarnelam i kolezanka zadzwonila - czyli 2 h w plecy xD
Cytat:
Cześć.
u mnie tez piękna, dzisiaj miałam cały dzień okno na oścież otwarte, bo nie moglam dzisiaj wyjsc - siedziałam z dziadkiem. Ale niestety dzisiaj na wp czytalam, ze kolo piatku pogoda ma sie popsuc ale ile w tym rpawdy to też nie wiemy..
Cytat:
Hej wstałam dzisiaj po 6

ale wstalas tak, bo muisalas, czy sama z siebie? ja jutro mam ambitny plan pobudki o 8 xD a co do bluzek - średnio zrozumiałam xD

---
zdążyłam jedynie poćwiczyc - cała nowa płyta ewki. teraz siedze z kallosem latte na włosach i maseczką peel off sake z planet spa pozniej pojde sie wydepilowac, zrobić peeling ciała, naoliwkowac ciałko no i pewnie troche się powyleguje w wannie, chyba, ze TŻ szybciej przyjedzie

poza tym wczoraj tak grzebałam na kompie i znalazłam jakieś stare foto od tylu jak miałam długie włosy. AS potem takie porownanie jakie są krotkie. Te dlugie mialam takie zaniedbane i spalone od rozjasniania i prostowania/suszenia, ze zal slow. Ale jakbyscie byly ciekawe jaka miałam długośc to mogę wkleić

PS. wykonczylam dzisiaj kolejne opakowanie cukrowego peelingu z daxa i od kolejnego razu bede testowac bielende - granat 'skora normalna' mam nadzieje, ze mnie nie podrazni

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2013-03-05 o 17:00
Stary 2013-03-05, 18:57   #3839
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie na szczęście ciepło 16 stopni. W ogóle dowiedziałam się, że wiosna tutaj przychodzi 6 tyg. wcześniej.
U mnie po południu było 12 stopni tylko rano i w południe zimno.
Cytat:
(...)

ale wstalas tak, bo muisalas, czy sama z siebie? ja jutro mam ambitny plan pobudki o 8 xD a co do bluzek - średnio zrozumiałam xD
(...)
Musiałam, sama bym tak nie wstała za nic na świecie miałam na 8 do szkoły.
Chodziło mi o marynarki, takie coś np : http://img19.allegroimg.pl/photos/or.../38/3072913804 , tylko wiadomo, to już nie należy do takich eleganckich, jakie czasem są wymagane... Ale to już inna sprawa

Stary 2013-03-05, 20:14   #3840
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
za to ich peelingi sa baaajeczne
musze przetestować

Coś mi się z cerą zrobiło i mam jak skorupa ją Nigdy tak nie mialam.. Najgorzej na czole

Zaraz zmyję maskę drozdzową z włosów i z twarzy nawilżającą i się wezmę za paznockie bo skórki wołają o pomste do nieba

I złozyłam sobie zamówienie na kokardi

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości