|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie kombinujesz nie żyjesz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja mam dzis na pozniej wiec ide sie pouczyc ale bede do Was zagladac. Pytalyscie o wlosy-lekko je pofalowałam lokowka,zeby zobaczyc czy sie kreca. Dzis sie obudzilam i mam takie same falki jak wczoraj ![]() ![]() Ale ja dzialam, w zyciu by mi nie przyszło do głowy zrobic sobie doczepy. Znaczy nie-inaczej. Nosilam sie z tym kilka lat! A tak wyszło spontanicznie, nagle moja Monia fryzjerka mowi doczepiamy a ja ok ![]() ![]() Takie figle od losu to ja lubię :P ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Ale wlasnie sobie pomyslalam jak wysłałam juz tego posta, ze jednak nie wszystko co nieoczekiwanie sie dzieje jest ok... |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | ||||
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() Ale piękna pogoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale wam fajnie, że chodzicie na siłownię i fitness. Ja nie mam z kim zostawić synia. Ale od dzisiaj zaczynam trening w domu ![]() A ja mam Papieskie Kremówki, i też wcinam. A co tam ![]() ![]() Cytat:
![]() Już doczytałam ;-) Cytat:
![]() Edytowane przez 201606240916 Czas edycji: 2013-03-05 o 06:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() te castingi chyba mocno wysuszają ![]() ale masz boski kolorek na tych zdjęciach, ja tam ocieplenia nie widzę ![]() ![]() ![]() a pytałaś o londę 18, po tych 3 tyg trochę żółkła..ale co 3 tyg w sumie już robilam znowu odrost wiec tragedii nie bylo ![]() wychodziła mi jak na pudełku-nawet foto kiedyś cyknęłam dla porównania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym brała też 140 ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
a co Ty nie umiesz?
![]() ![]() ![]() dzień dobry ![]() trzymajcie kciuki za mnie od 10, cooo? ![]() ![]() ![]() Ex mnie też Rimmel wysusza usta ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-03-05 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Ex spróbuj Rimmela, ja mam kilka szminek Rimmela i mi nie wysuszają ust, a wiem, że dziewczyny skarżą się, że właśnie wysuszają, może Tobie jednak też przypasuje
![]() ![]() Lavia spoko ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- ankaa86 daję radę ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Infuś ślicznie było Ci w C12 ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- nigdy nie miałam suchych ust bo co chwilę smaruję usta, zawsze mam jakiś błyszczyk albo pomadkę ochroną pod ręką, w kieszeniach, torebce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć
![]() Moje wlosy po farbowaniu Londą 12/9 przepraszam za nielad na glowie, ale dopiero co wstalam i korzystam z tego ze jest dobre swiatlo jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta londa wychodzi tak chłodno- popielato? ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Kitka ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- polecam też szminki revlon ![]() ja gustuję w kremowych, matowych, bez żadnych drobinek ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2013-03-05 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Lady-
![]() ![]() szkoda, że wycofaaaali ![]() ja wczoraj u koleżanki pomalowałam się jej nowym Apocalips od Rimmel ![]() ![]() i tak jak Buahhot mówiła-nawet jak się zetrze, to zostaje pigment na ustach, bardzo fajna sprawa ![]() ![]() a tu są wszystkie kolorki http://www.katiesbeautyblog.com/2012...es-review.html jaka ta dziewczyna śliczna ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() a jak odrost wychodzi? na fotce trochę bardziej beżowy się wydaje? ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2013-03-05 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kupiłam ten błyszczyk przez Buahhot ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() edit: aaa i po illuminie, ktora troche zrudziala na odroscie... na poczatku mialam fioletowe wlosy, a pozniej jednak na odroscie bylo rudawo ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2013-03-05 o 07:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
http://www.katiesbeautyblog.com/2013...es-review.html
boskie te szminki ![]() ![]() ![]() a te....wow! ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() ![]() a włosy jak zwykle mega masz.. ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2013-03-05 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ta pomadke z bourjois tez mam, ale w kolorze 04 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bede trzymac kciukolce ![]() Miałam pomadke z Rimmela "Nude Delight" ale to nie moja bajka ![]() Bardzo wysuszyła mi usta i takie smugi zostawiała ![]() gdzies ja jeszcze mam ale bede musiała wyrzucic, bo juz dawno chyba jej termin minał ![]() U mnie dzis takie słońce wali do okien,że spac nie mogłam rano ![]() ale wiem ,że szykuje sie wyzwanie...mycie okien, nie ma przebacz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kciuki będą zaciskane ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę robić Skalpel z Ewą Ch. Mam nadzieję, że wytrwam. Synek deklaruje, że będzie ze mną ćwiczył. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Infa fajne te szminki sleek wzięłabym wszystkie nawet te bordo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze rozjaśniają np palette a10, 219, alfaparf 11.10, 11.11, 11.21 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Konto usunięte
|
Ja już po treningu. OMG, myślałam, że się zasapię. Ale się nie poddałam, i robiłam wszystko. A jak się cieszyłam, jak dotrwałam do końca
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Dziewczyny a jakich filtrów używacie do twarzy? Macie jakieś swoje ulubione, co nie bielą i nie przetłuszczają twarzy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ee tam ja już kiedyś robiłam Castingami i wcale mi mocno nie wysuszały włosków a wrecz przeciwnie chyba miałam je właśnie w lepszej kondycji niż mam teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() też nie spodziewałam się że ta londa aż tak ochładza ![]() lece do pracki ![]()
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
no dobrze już się mogę przyznać co zrobiłam i po co były mi Wasze kciuki
![]() ![]() 1 zdjęcie z wczoraj ![]() 2 z dzisiaj znajdźcie różnicę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie na spróbusa wezmę tą z miss sporty, a potem jeśli mi czerwień podpasuje to wtedy rimmel ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kitka jest cudnie ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() później wstawię z fejsem, bo zaraz idę z przyjaciółką na spacer ![]() a ombre rzeczywiście wyglądają teraz ekstra, nawet właśnie mój fryzjer powiedział, że jest super ![]() ![]() ale szczerze mówiąc jeszcze nie wiem czy mi się podoba, muszę umyć włosy jutro i ułożyć po swojemu, wtedy zobaczę ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-03-05 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz jak ułożysz włoski na szczotce będzie super- takie lekkie, proste włosy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- A ja dzisiaj wpadłam na pomysł, żeby odkładać pieniądze i jak na citeam pojawi się okazja wykupić kupon dla mnie i tż na jakiś weekend nad morzem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() teraz też są na szczotę wysuszone, ale wiadomo, że nie po mojemu. Mam troszkę dłuższy przód - różnica między przodem a tyłem jest ok. 3 cm, więcej się nie dało, bo miałam mocno wycieniowane włosy no i mam grzywkę, więc aż takiego efektu nie ma, no ale jak się nie ma co się lubi... ![]() dobra idę na spacer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
malo sie tutaj odzywam, tylko podczytuje, ale teraz musze ![]() ![]() Duzo scielas. ile cm? z 15? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() OMG Kitka zrobiłaś to! ![]()
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kitka! Ślicznie, pięknie, cudownie, wspaniale! ![]()
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
Zgubilam wlosy na wiosne,to co zniszczone zostalo sciete
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.