Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 13:47   #511
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
No to gratki Dobra firma lepiej wygląda w CV i pewnie więcej się nauczysz. A jak będzie koszmarnie, to po stażu możesz zwiać w razie czego ;]
nie dziękuję! bo najpierw pup musi się zgodzić (chcę robić staż w innym województwie niż tam, gdzie jestem zameldowana). Też właśnie doszłam do wniosku, że te pół roku wytrzymam, a później zwieję ale już z doświadczeniem

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Oooo, ekstra! Gratuluję! lepsza firma z wyższej półki trzymamy kciuki żeby pup się zgodził hm najniższa krajowa przez dwa lata... nie ma co się przejmować na zapas. Zobaczysz po stażu co zrobisz
dziękuję jeszcze raz za słowa wsparcia i rady

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Kate Noir Gratulacjeklas ki:

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Kate Noir Gratulacje
ale z własnego doświadczenia wiem bo też wybrałam "lepszą bardziej znaną firmę" i męczyłam sie w chorej atmosferze w fimie poł roku. Czułam sie jak tania siła robocza...

wiec serio zastanów sie czy nie lepiej isc tam gdzie jest milej. To jest dzień w dzień, w tym miejscu z tymi samymi ludźmi...

jesli nie ma zle to jak najbardziej ale jesli czujesz ze to nie to to nie pchaj sie tam ;p
ale jakoś przemęczyłaś się? Za co odpowiadałaś, jeżeli mogę zapytać?
Z jednej strony uważam, że to dobry start, a z drugiej trochę się boję
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 13:49   #512
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Dobry

Docik, dziewczyny dobrze radzą spokojna i miła rozmowa, musisz tego swojego Kochanego TŻa (bo kochany jest bez wątpienia, z tego co piszesz), trochę za jezyk pociągnąć i z uśmiechem nie dać się zbywać, że on nie lubi planować.

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
ja Cię pocieszę i powiem Ci, że mój by się ze mnie śmiał, jakbym dostała wysypu po bratku, nie jest na każde moje zawołanie bo ma też swoje sprawy które też są ważne, jak jestem bardzo chora to nie przyjeżdza do mnie bo ja i tak śpię i mam go gdzieś, auta swojego nie mam ale jak jedziemy gdzieś razem jego autem to on odśnieża a ja siedzę w zimnym aucie bo mu szkoda paliwa na ogrzewanie
w walentynki pojechał sobie na narty a ja siedziałam w pracy
7 marca mamy rocznicę a TŻ ma w tym tyg na popołudnie do pracy, więc i w dzień kobiet się nie zobaczymy
mam pisać dalej?
No, tutaj też bym rozmowę zarządziła, tylko zdecydowanie mniej miłą niż u Docik

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
tadaaammmmmmm Zaproponowano mi staż w biurze z najwyższej półki w branży Aż nie mogę w to uwierzyć.
Gratulacje.
Z wyzyskiem, faktycznie nie fajnie, ale jeśli staż w tej firmie ma zaprocentować w przyszłości to bym brała bez wahania, a o resztę martwiła się za pół roku.

Witam się w towarzystwie kawki i.. ciasta.
Miałam dzisiaj kilka spraw do załatwienia, więc uciekłam z biura o 12. Dwie rzeczy już za mną, teraz zjechałam do domu, a na 16 maszerować muszę do administracji na zebranie. Zmienia nam się zarządca wspólnoty - będzie to robić teraz prywatna firma a nie administracja (w końu może zacznie się dobrze dziać) więc jako właściciel mieszkania muszę się zgodzić i pewnie milion pięćset świstków podpisać.

Żeby nie było za różowo, odsapnę chwilę i biorę się do pracy, sama się ona nie wykona (ba! nawet lepiej że w spokoju mogę ją zrobić w domu, bo w biurze wiecznie coś! ).

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 13:49   #513
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawiałam przez chwilkę z tż przez tel. bo wyskoczył z pracy do lekarza bo miał mieć ostatnią wizytę przed zabiegiem na tą przepuklinę i lekarz pomimo tego, że był zapisany stwierdził że nie może go przyjąć bo coś mu wypadło. Tż miał miły głos więc chyba zły nie jest na mnie za te sms-y Wkurzył się tylko na lekarza , powiedział że nie wie czy ten zabieg będzie miał 14-ego i że wreszcie chwyci go taki ból że karetką go zawiozą i będzie musiał mieć ten zabieg na już. Szkoda mi go jest, bo się z tym męczy w pracy nosi jakieś ciężkie rzeczy. Ps. nie nawiązał nic do moich smsów. Poczekam jeszcze, może coś wieczorkiem napisze na ten temat

Na zabieg czeka już od listopada 2012
Widocznie już zapomniał o tym może lepiej na żywo do tego tematu wrócić a nie tak przez smsy?

Cytat:
napisałam sobie na kartce co chce dziś powiedzieć TŻ zeby ie zapomniec niczego ;p

czeka mnie trudna rozmowa..
docik za Ciebie tez trzymam kciuki
Też kiedyś napisałam sobie na kartce co chcę powiedzieć TŻ i czytałam z niej

Trzymam za Was kciuki misia880 i docik

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
skąd ja to znam

mój tż też jest zamknięty w sobie - wszytsko musze z niego wyciągać Musimy wkońcu zdycydować gdzie chcemy mieszkać. Jak tak was czytam to w sumie bez sensu byłoby się budować bo tż jest jedynakiem więc dom będzie dla niego. Oczywiście jeżeli przeprowadzą wreszcie postępowanie spadkowe (wczoraj dowiedziałam się że dom widnieje jeszcze na babcie) i rodzina nie będzie robiła problemów jeszcze teściowie którym się nie spieszy do uregulowania tego stanu

Tż w ramach walki o lepszy wygląd (brzuuuuuuuuuch mu urósł) kupił rower i jeździ nim codziennie do pracy
O, ja i TŻ też uwielbiamy jeździć na rowerze w wakacje wstawał codziennie o 5 i jeździł jakieś 15-20km, podziwiam

Ale tak czy siak macie możliwość posiadania własnego domku, a to jest już wiele
Stary 2013-03-05, 13:51   #514
misia880
Zakorzenienie

Kate Noir w dziale targowym pracowałam - przy organizacji targów, każdy był prrzypisany do odpowiedniego projektu ja miałam akurat pomoc przy targach laboratoryjnych itp.
Za organizowanie powierzchni targów, kosztorysy stoisk, ogólnie opieka nad wystawiającymi się firmami. Bazy danych, praca ciekawa ale towarzystwo...
każdy chciał być lepszy - ludzie po studiach itp a zachowywali sie jak małe dzieci, byle tylko komuś coś zepsuć, byle tylko komuś zepsuć projekt.
Dusiłam sie tam. Uciekłam po stażu gdzie piepsz rośnie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 13:52   #515
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Tak mówicie o dzieciach. Moja znajoma wczoraj urodziła córeczkę

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 13:53   #516
docik10
Zakorzenienie

misia880 , Waniliova my to jesteśmy agentki , jak tak pomyślę że tż wyskoczyłby mi z karteczką co ma mi do powiedzenia to bym chyba kulała się ze śmiechu Ale jak na takie pomysły ja wpadam to nie wydają się już takie śmieszne
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 13:55   #517
Kate Noir
Zakorzenienie

Jak czytam o Waszych tż'ach to jak bym czytała o swoim
Mimo wkurzających wad (największą jest to, że on uważa że nie ma żadnych ) za nic w świecie bym go nie oddała mimo, że czasami braknie mi siły by przemówić mu do rozumu

Angel to jednak nie zostaniemy ciociami
cała nadzieja w romantyczce
Stary 2013-03-05, 13:57   #518
ijaa
Zakorzenienie

Aaaa w ogóle chciałam jeszcze powiedzieć, że moje wczorajsze zakupy kostiumu nie powiodły się, więc w ramach pocieszenia kupiłam sobie (przez internet) torbę!

Stary 2013-03-05, 13:59   #519
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Kate Noir w dziale targowym pracowałam - przy organizacji targów, każdy był prrzypisany do odpowiedniego projektu ja miałam akurat pomoc przy targach laboratoryjnych itp.
Za organizowanie powierzchni targów, kosztorysy stoisk, ogólnie opieka nad wystawiającymi się firmami. Bazy danych, praca ciekawa ale towarzystwo...
każdy chciał być lepszy - ludzie po studiach itp a zachowywali sie jak małe dzieci, byle tylko komuś coś zepsuć, byle tylko komuś zepsuć projekt.
Dusiłam sie tam. Uciekłam po stażu gdzie piepsz rośnie
super! też bym chciała pracować przy organizacji... fajna sprawa
Jak weszłam do biura to nikt do nikogo się nie odzywał Babka od razu powiedziała mi, że jak się sprawdzę, to zastąpi mną jakiegoś pracownika, więc wyobraźcie sobie jaka tam musi być atmosfera. Kurde koniec gadania... do czasu zatwierdzenia wniosku przez pup
Stary 2013-03-05, 14:02   #520
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Są dwie ekipy, ale nie wiem nic o tej drugiej TŻ z tekstem do faceta "bo wie pan, żeby to jakiś student nie był", a on mu na to "właściwie to będzie, bo to mój syn maturzysta nagrywał filmik z psem i w tym roku idzie na studia "
Ha ha ha To jak będziemy [u nich to poprosimy o syna od pieska....

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Hej masz super faceta, przeczytaj to co napisałaś Może po prostu jest taki skryty, są przecież małżeństwa gdzie faceci tacy właśnie są i dobre im się układa Może faktycznie nie chce planowac teraz żeby się nie rozczarować- nosek do góry
O tak! NOSEK DO GÓRY!!!

Cytat:
tadaaammmmmmm Zaproponowano mi staż w biurze z najwyższej półki w branży Aż nie mogę w to uwierzyć.
GRATULUJĘ!!!

Ja mam dziś same spotkania i już nimi... wymiotuję. Robota leży, a na spotkaniu być trzeba.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 14:03   #521
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
nie dziękuję! bo najpierw pup musi się zgodzić (chcę robić staż w innym województwie niż tam, gdzie jestem zameldowana). Też właśnie doszłam do wniosku, że te pół roku wytrzymam, a później zwieję ale już z doświadczeniem

dziękuję jeszcze raz za słowa wsparcia i rady
Nie ma za co zawsze do usług i do dobrego wniosku doszłaś poza tym, może nie będzie tak źle? często jak coś się kiepsko zapowiada to jest inaczej

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Tak mówicie o dzieciach. Moja znajoma wczoraj urodziła córeczkę
O, gratulacje dla niej i jak dała jej na imię?

Cytat:
misia880 , Waniliova my to jesteśmy agentki , jak tak pomyślę że tż wyskoczyłby mi z karteczką co ma mi do powiedzenia to bym chyba kulała się ze śmiechu Ale jak na takie pomysły ja wpadam to nie wydają się już takie śmieszne
Racja pomyślałabym, że nieźle go pogięło

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Aaaa w ogóle chciałam jeszcze powiedzieć, że moje wczorajsze zakupy kostiumu nie powiodły się, więc w ramach pocieszenia kupiłam sobie (przez internet) torbę!
Poka jaką! ja też miałam wczoraj sobie coś kupić to pokłóciłam się w mamą i du** z tego była
Stary 2013-03-05, 14:03   #522
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Ach, i do dziewczyn, które chciały namiary na dermatologa - mam już wszystko od znajomej. Piszcie na priv

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 14:04   #523
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
dziewczyny mam taka schizę ciążową że obiecałam sobie że jak tylko teraz nie będę to koniec z do ślubu
Skąd ja to znam. Obietnice, a potem tylko się kończy @ i dawaj O obietnicach nikt nie pamięta hehe, ale dobrze, że wszystko się wyjaśniło.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A ja jakoś nie mam schiz ciążowych. Uważam, że skoro przez tyle lat nie wpadłam to nie wpadnę. Raz na jakieś pół roku zapomnę tabletki albo zwymiotuję, wezmę następną i bez paniki. Z rozsądku mogłabym teraz zajść w ciążę bo sytuacja w pracy mi sprzyja, więc może dlatego podświadomie czuje, że nie byłoby tragedii. Ale psychicznie to żadnych dzieci przez najbliższe nie wiem ... 5 lat nie chce, nie lubię, jestem egoistką i szkoda mi ciała i czasu na dzieci. Już samo to świadczy o tym, że do macierzyństwa ani trochę nie dojrzałam :P Na szczeście tż podobnie mysli.
Ja z kolei bardzo chciałabym dziecko, gdybym tylko była w dobrej sytuacji i miała umowę na czas nieokreślona, a nie na zastępstwo. Poczekam do ślubu

Cytat:
ja tez poznalam TŻ na studiach
Ja poznałam TŻ w mojej pierwszej pracy, choć nauczycielem nie był i teoretycznie znalazł się tam ni z gruszki ni z pietruszki

Kate Noir gratulacje
Jak ja lubię wtorki. Fakt, że wstaje o 4, ale za to o 14 już w domku. Tydzień temu miała być hospitacja- nie było. Teraz ma być w czwartek. Mam nadzieję, że się odbędzie jednak i będę miała to z głowy.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 14:07   #524
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Nie ma za co zawsze do usług i do dobrego wniosku doszłaś poza tym, może nie będzie tak źle? często jak coś się kiepsko zapowiada to jest inaczej

O, gratulacje dla niej i jak dała jej na imię?

Racja pomyślałabym, że nieźle go pogięło

Poka jaką! ja też miałam wczoraj sobie coś kupić to pokłóciłam się w mamą i du** z tego była
Julia

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-03-05, 14:09   #525
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Julia
Strasznie podoba mi się to imię tak samo jak Nikola albo Oliwia
Stary 2013-03-05, 14:11   #526
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie podoba mi się to imię tak samo jak Nikola albo Oliwia
Ja też upodobałam sobie imię Julia, choć już chyba od pół roku mówię, że córci dam na imię Amelia. TŻ ciągle komentuje: "Co? Amelinium?"
Ja wybieram dla dziewczynki, On dla chłopca. Na takie ustępstwo mogę iść

Do ślubu 459 dni

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-03-05 o 14:16
Stary 2013-03-05, 14:12   #527
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja dobrze to znam jak chce sobie kupić coś konkretnego a nie kupie bo np nic nie pasuje albo nie ma tego co chce to zawsze mojej mamie mówię i ona już wie "poczekaj bo muszę sobie kupić coś na pocieszenie bo wyjdę ze sklepu niepocieszona" to może być cokolwiek jakiś wisiorek, kolczyki, gumka z kwiatkiem

Zapomniałam jeszcze dodać chwaląc TŻ, że on nienawidzi zakupów a obiecał mi, że po ślubie pojedziemy do ikea na początku się upierał że nigdzie ze mną nie pojedzie choćby nie wiem co bo wymyśliłam sobie ikea jak na miejscu tyle sklepów ale któregoś dnia sam od siebie powiedział, że pojedzie ale dopiero po ślubie. Ja chciałam teraz bo sobie upatrzyłam lusterko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00073893/
ale to nawet lepiej, że po ślubie bo wtedy będę miała do wydania 2 wypłaty a nie tylko jedną, moją

:
Stary 2013-03-05, 14:12   #528
misia880
Zakorzenienie

mnie się Maja podoba i Natalia

a dla chłopca Bruno ale mój TŻ sie nabija że jak do psa nikomu sie to imie nie podoba a mi tak ;p

Stary 2013-03-05, 14:17   #529
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
super! też bym chciała pracować przy organizacji... fajna sprawa
Jak weszłam do biura to nikt do nikogo się nie odzywał Babka od razu powiedziała mi, że jak się sprawdzę, to zastąpi mną jakiegoś pracownika, więc wyobraźcie sobie jaka tam musi być atmosfera. Kurde koniec gadania... do czasu zatwierdzenia wniosku przez pup
Maskara!

Cytat:
Taką: http://etorba.pl/product.php?id_product=222
Chciałam coś neutralnego, żeby do większości rzeczy pasowała, ale nie czarną, bo mam i.. mam jej dość.

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja z kolei bardzo chciałabym dziecko..
Ja też. I TŻ też (co najlepiej od daaawna, jemu pierwszemu się załączyło )

Ja do umowy na czas nieokreślony nie mam zamiaru czekać. Teraz mam do wakacji, a następna (dopiero druga, jeśli oczywiście będą chcieli dalej ze mną współpracować) pewnie będzie na rok albo kilka. Finansowo wyjdę tak samo, więc nie ma na co czekać.

Cytat:
Jak ja lubię wtorki. Fakt, że wstaje o 4, ale za to o 14 już w domku. Tydzień temu miała być hospitacja- nie było. Teraz ma być w czwartek. Mam nadzieję, że się odbędzie jednak i będę miała to z głowy.
Marzy mi się taka praca BARDZO! Oczywiście bez wstawania o 4.

Tak sobie z TŻ kilka razy gdybaliśmy, że jeśli sytuacja finansowana nam na to pozwoli, to jak pojawią się dzieci i będą małe to chciałabym pracować max. na 3/4 etatu by jednak pobyć trochę z nimi w domu.
Albo jeszcze lepiej na 1/2. a ewentualnie dorabiać coś sobie zdalnie.

Siedzenia na dłuższą metę w domu sobie absolutnie nie wyobrażam, podobnie jak pracy tak jak teraz - wychodzę o 7 i przy najlepszych wiatach jestem w domu 17:30.

Stary 2013-03-05, 14:17   #530
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Jeśli kiedyś będę miała dziewczynkę, chciałabym właśnie Julię, a chłopca - Tadeusz

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-03-05, 14:21   #531
ijaa
Zakorzenienie

A u nas będzie Aleksandra albo Zofia, albo.. cholera wie. W sensie nie mamy pomysłu dla chłopca.

Podobają nam się klasyczne imiona no i tylko takie będą pasować do nazwiska TŻ - również bardzo klasycznego.
Podobało mi się Krzysztof do niedawna, ale tam ma na imię mój bezpośredni dyrcio, a średni jest i już mi przeszło. Grzegorz też mi się podoba i Sławek.
Będziemy dywagować jak będzie trzeba.

Stary 2013-03-05, 14:22   #532
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też upodobałam sobie imię Julia, choć już chyba od pół roku mówię, że córci dam na imię Amelia. TŻ ciągle komentuje: "Co? Amelinium?"

Do ślubu 459 dni
Nam dla chłopca podoba się imię Igor więc i w tej, i w tej płci jesteśmy zgodni Amelia też ładnie, tak inaczej, tzn. mało spotykane w sumie

Cytat:
Jak ja dobrze to znam jak chce sobie kupić coś konkretnego a nie kupie bo np nic nie pasuje albo nie ma tego co chce to zawsze mojej mamie mówię i ona już wie "poczekaj bo muszę sobie kupić coś na pocieszenie bo wyjdę ze sklepu niepocieszona" to może być cokolwiek jakiś wisiorek, kolczyki, gumka z kwiatkiem

Zapomniałam jeszcze dodać chwaląc TŻ, że on nienawidzi zakupów a obiecał mi, że po ślubie pojedziemy do ikea na początku się upierał że nigdzie ze mną nie pojedzie choćby nie wiem co bo wymyśliłam sobie ikea jak na miejscu tyle sklepów ale któregoś dnia sam od siebie powiedział, że pojedzie ale dopiero po ślubie. Ja chciałam teraz bo sobie upatrzyłam lusterko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00073893/
ale to nawet lepiej, że po ślubie bo wtedy będę miała do wydania 2 wypłaty a nie tylko jedną, moją
Ikea hehe no tak, po ślubie to już po dwie wypłaty będziemy miały a lusterko fajne

Cytat:
mnie się Maja podoba i Natalia

a dla chłopca Bruno ale mój TŻ sie nabija że jak do psa nikomu sie to imie nie podoba a mi tak ;p
Maja też super haha no Bruno szczerze mówiąc też kojarzy mi się z psem

Cytat:
Maskara!

Taką: http://etorba.pl/product.php?id_product=222
Chciałam coś neutralnego, żeby do większości rzeczy pasowała, ale nie czarną, bo mam i.. mam jej dość.

Ja do umowy na czas nieokreślony nie mam zamiaru czekać. Teraz mam do wakacji, a następna (dopiero druga, jeśli oczywiście będą chcieli dalej ze mną współpracować) pewnie będzie na rok albo kilka. Finansowo wyjdę tak samo, więc nie ma na co czekać.

Marzy mi się taka praca BARDZO! Oczywiście bez wstawania o 4.

Tak sobie z TŻ kilka razy gdybaliśmy, że jeśli sytuacja finansowana nam na to pozwoli, to jak pojawią się dzieci i będą małe to chciałabym pracować max. na 3/4 etatu by jednak pobyć trochę z nimi w domu.
Albo jeszcze lepiej na 1/2. a ewentualnie dorabiać coś sobie zdalnie.

Siedzenia na dłuższą metę w domu sobie absolutnie nie wyobrażam, podobnie jak pracy tak jak teraz - wychodzę o 7 i przy najlepszych wiatach jestem w domu 17:30.
Fajowska ta torba ja też nie wyobrażam sobie siedzenia w domu... zwariować można. Rok pracowałam w domu i nie chcę do tego wracać

Cytat:
Jeśli kiedyś będę miała dziewczynkę, chciałabym właśnie Julię, a chłopca - Tadeusz
Tadeusz... tak poważnie z Panem Tadeuszem się kojarzy hehe
Stary 2013-03-05, 14:22   #533
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

Też umowę mam do wakacji, ewentualnie kolejną od września jeśli będzie opcja kolejnego roku pracy w tej szkole.
Dlatego zdecydowałam, że wytrzymam do ślubu, a po ślubie niezależnie od umowy można się starać Nie chodzi już nawet o to, że skończyłam 26 lat, ale ja już nie mogę doczekać się dziecka.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-03-05 o 14:23
Stary 2013-03-05, 14:22   #534
ijaa
Zakorzenienie

Cholercia.. miałam się za robotę wziąć i co..?!
Wasza wina.

Stary 2013-03-05, 14:23   #535
garfieldek
Zakorzenienie

Kurcze u mnie w okolicy to co druga dziewczyna jest Julia, straszny popyt na to imie

wrocilam od zembologa, przezylam

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 14:24   #536
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Witam się dziewuszki,
Florystka wczoraj wieczorem przesłała mi wycenę dekoracji w kościele - 1060 zł i od tego mamy jeszcze 25% zniżki bukiet wyceniła mi na 190-250 zł, a bukiecik dla świadkowej ok. 80 zł. Jestem bardzo zadowolona, jak któraś jest zainteresowana szczegółową wyceną mogę przesłać na PW.
Dziękuję No widzisz, Twoja florystka potrafiła Ci konkretnie powiedzieć co i za ile, a moja nie..... Mówi, że dopiero w marcu 2014 r jak będziemy podpisywać umowę, to się dowiem (chodzi tu o ceny kwiatów -no i co mi się tam zamarzy, aby mieć). Wiem jedynie, że dekor kościoła od 450 zł czyli jest to dekor. klęczników i 4 krzeseł, duży bukiet pod ołtarz i tiule przy ławkach.
Ja sobie jeszcze dołożę 4 małe bukiety (na boczne ołtarze po jednym i na ołtarzu głównym dwa), te bombki z kwiatkami co druga ławka i na zakończenie (za ławkami) ciągnący się lekko tiul i lampiony.
A to nasz kościół:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 599732_382149998508405_1979620603_n.jpg (135,3 KB, 17 załadowań)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 14:24   #537
docik10
Zakorzenienie

Cytat:

Do ślubu 459 dni

Nasze dzieci będą miały na imię Zuzia i Antoś. Tż chciał dać po dziadku Władzio ale zagroziłam, że dam naszej córci po mojej babci na imię Ludwika skoro mamy dawać po dziadkach. Dla dziewczynki ja wybrałam imię na które tż się zgodził a Antoś wziął się stąd... jak byliśmy na krupówkach to przebiegał obok nas taki mały chłopczyk i mama do niego zawołała "Antoś zaczekaj", Tż na mnie ja na niego i oboje powiedzieliśmy Antoś a TŻ dopowiedział "no to mamy imię dla syna"

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-03-05 o 14:29
Stary 2013-03-05, 14:25   #538
misia880
Zakorzenienie

w takim razie chyba na złość wszystkim kupie sobie psa i nazwe go bruno
bedę miała swojego Bruna ! aa co! ;d

Stary 2013-03-05, 14:25   #539
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Cholercia.. miałam się za robotę wziąć i co..?!
Wasza wina.
Ja też. Spadam ogarniać konspekt i lekcję
Wieczorem poczytam, co tu naklepałyście

2014

Stary 2013-03-05, 14:26   #540
myboyismine
Zakorzenienie

KateNoir, gratulacje

ja teraz nie moge starać się o staż, jestem na 120dniowym wygnaniu
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości