|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39599762]
Hahahah ![]() Jakbym utyła do końca miesiąca to się nie dziwię bo zaczynam znowu jeść byle co, a wszystko przez to, że nie mogę już patrzeć na warzywa, serki wiejskie i inne takie.[/QUOTE] Łoj, jak ja Cię rozumiem pocieszam się jedynie owocami, ale one z kolei mają dużo cukrów i skutecznie podbijają mi węgle [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39599762] Racja Nigdy się nie nadawałam i nigdy się nie będę nadawać [/QUOTE]No i gut. Każdy musi znaleźć sport dla siebie. Taki, który będzie go cieszył, a nie był udręką i przymusem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
już ustawiam ![]() I moja! sasasa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4114 |
|
Zaszynszylowana
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39598390]Zjadłam na obiad schabowego z frytkami i pekińską
Mega kalorycznie, ale co tam. Idę ćwiczyć za chwilkę [/QUOTE]A co tam! nie dajmy sie zwariować Jak 2-3 razy w miesiącu zjesz taki obiad to i csię nie stanie
|
#4115 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak naprawdę to wolałabym zjeść jabłko niż się wiejskimi zapychać. Co ja teraz będę jadła. Wrócę znowu do kanapek MasakraNo i takim moim sportem jest w tym momencie rower bez którego żyć nie mogę
|
|
|
|
|
#4116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja już po uczelni
Tak sobie jechałam do domu autobusem i myślałam.. a zjadłabym sobie jakąś drożdżówkę.. koleżanka mi nawijała o pizzy... ale tak chwilę pomyślałam i mówię sobie, co ja powiem dziewczynom na wizażu Sikorka może po prostu za mało jesz spróbuj zwiększyć jedzenie, po 2 tygodniach sprawdź jak to na Ciebie zadziałało?Madzia jestem z Ciebie dumna kurde ja też wpadam do Ciebie na Śląsk Traxx zazdroszczę schaboszczaka ![]() BIEGACZKI !
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak was czytam od rana i coś dostaję już na głowę, wracają "chore myśli"... Kurde czy te kalorie są najważniejsze? Czy grzechem jest to,że jednego dnia zjecie więcej białka a drugiego więcej węgli? Pomyślcie trochę nad tym bo zaczynam zauważac,że to wszystko idzie w złym kierunku, przecież takie odżywianie ma nam zostać do konca życia i teraz pytanie do końca życia chcecie jesc tylko serki, jajka i to wszystko co ma dużo białka bo przecież grzechem jest zjeść jabłko zamiast serka...
A jak już tak bardzo chcecie liczyć kalorie, W,B i T to weźcie przykład z Madzi, która według mnie robi to z głowa, nie głodzi się, je to na co ma ochotę, je różnorodnie i widać że dietka jest służy. Poza tym każda z nas jest PIĘKNA i każda z nas już wiele osiągneła od stycznia, także czas złapać trochę pozytywnego myślenia a nie skupiać się tylko na kaloriach, jadłospisie i ćwiczeniach a może wasze organizmy są już przemęczone i dlatego waga nie spada... Ja chyba narazie muszę się odciąć od tego wszystkiego, bo jak pisałam zaczynam zauważać u siebie nawrót pewnych myśli i nawyków a do tego nie mogę dopuścić...
|
|
|
|
#4118 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Promyczku, mądrze to napisałaś. Dlatego ja już nie patrzę dokładnie na rozkład węgli wobec białek, bo przecież nie będę do końca życia jadła wieśniaka na kolację, bo "tak trzeba". Ja naprawdę się na tym nie skupiam, bo wiem do czego to prowadzi... i dla mnie zjedzenie jabłka zamiast jajek, serka czy tuńczyka nie jest złem. Mam ochotę to jem. Jem raczej wszystko, tylko z głową. Fakt, ograniczam smażone, słodkie i wszelkie fast-foody, no ale to akurat nie zabiera mi wielkiej przyjemności. Mogę się bez tego obejść. Właśnie uczę się zdrowego, racjonalnego jedzenia, bez sztywnych reguł i granic
Kochana
|
|
|
|
#4120 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie odpisały już na mojego posta. W ogóle nieciekawa atmosfera tam jest, laski piszą zupełnie nie na temat. Tak więc pomocy nie otrzymałam. Cytat:
|
|
#4122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kalorii nigdy nie obliczałam i obliczać nie będę, bo mi się nie chce jem to na co mam ochote tylko w mniejszych ilościach i zdrowiej
|
|
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stosowałam się do prawie wszystkich zasad i ładnie waga leciała i czułam się dobrze, miałam na wszystko siłe Cytat:
i tak powinno być ja nie mówie,ze mamy jeść słodycze i fast foody ale właśnie takie zdrowe, racjonalne podejście do jedzonko i wtedy będzie okey
|
||
|
|
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
przepadły mi zajęcia wieczorne!
Cytat:
pięknie spadło!!! a z jakiej wagi startowałaś? ile już za Tobą? jaki cel?Cytat:
![]() ja nigdy nie liczyłam całego tego BTW czy kalorii, dla mnie to paranoje oczywiście nie krytykuję tego u innych dziewczyn, jeśli to im służy ale przecież staram się zmienić nawyki i żyć tak całe życie, nie na chwilę, a przy okazji zobaczyć spadek na wadze. mieć ją prawidłową, ale bez przesady. nie wyobrażam sobie do końca życia maniakalnie patrzeć na zawartości tłuszczu w produkcie czy podliczać kalorie. przecież bym zwariowała poza tym po pewnym czasie, po rozmowach tutaj, po wszystkim tym co już przeczytałyśmy o prawidłowym odżywianiu, wiemy mniej więcej jakie ilości jeść i co jeść, prawda? więc po co to wszystko? miłego wieczoru
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-03-05 o 16:37 |
||
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga-
powiem tak, wybrany przeze mnie odcinek drogi jest pętlą, gdzie jest bardzo pod górkę w pewnym momencie, ale ale ja nie biegam pętli, tylko 1/2 właśnie do tego wzniesienia i wracam, ponieważ tam dalej jest las i się boję, takie tochę odludzie, ale jak będę biegała z kumpelą to będę robiła pełne pętle to jest jakieś 5 km ale dodam do tego jedno mniejsze kółką i będzie fajnie Dziś biegałam tylko 30 min, bo skurcze łydek mnie łapałyCytat:
Tak więc melduję 30 min biegu, teraz czekam aż mama wróci z pracy, bo ma mi jakies jedzonko przynieść ze sklepu
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-03-05 o 16:43 |
|
|
|
|
#4127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedz mniej, nie obżeraj się na noc, ale też nie świruj, że np. nie masz pod ręką brązowego/dzikiego ryżu. Zjedz biały, przecież to nie taka tragedia ![]() Cytat:
![]() Brawo za bieg kurcze, ja znów się nie mogę podnieść do ćwiczeń... a to dlatego, że boli mnie głowa i jak zacznę skakać to wiem, że ból się nasili na dodatek po wczorajszym Boxer treningu z Tiffany napier.dziela mnie mięsień na plecach ![]() nie mogę wykonywać gwałtownych ruchów prawą ręką...
|
||
|
|
|
#4128 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja mam luźniejszy dzień, więc próbuję utworzyć jakieś bardziej twórcze przepisy (na wzór Madzi
) niż te co dotychczas.Promyczku ja np. jak sobie wszystko ładnie rozpisuje, to raczej się tego trzymam, a jak nie mam listy jedzenia na dany dzień to łatwiej mi zgrzeszyć i dlatego sobie wszystko podliczam (BWT), a przy okazji w kalkulator spojrzę na kalorie, ale tylko by wiedzieć ile było. a czy jest 1200 czy 1600 to się jakoś wielce nie przejmuje.Elsay a Ty jesteś wysoka, dobrze pamiętam? zazdroszczę spadków ![]() Dziś pierwszy raz w tym roku wyciągnęłam sunglasses ![]() cudowne uczucie
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie dziś głowa bolała w szkole praktycznie cały czas, może to na zmianę pogody
|
|
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pogodynka mówi, że w następnym tyg ma być co najmniej -5 stopni
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jaka na święta będzie pogoda..heroine- dopiero teraz weszłam w Twój album. Cudowne fotki
|
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo, dzięki
![]() Mam nadzieję, że im się te prognozy nie sprawdzą...
|
|
|
|
#4135 |
|
Konto usunięte
|
Melduje dzisiejsze ćwiczenia:
- Biegi 1km ![]() - 40 min stepper - 30km rower stacjonarny (60 min) - Tiffany na boczki Na dzisiaj wystarczy Zrobię jeszcze masaż |
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39601894]Melduje dzisiejsze ćwiczenia:
- Biegi 1km ![]() - 40 min stepper - 30km rower stacjonarny (60 min) - Tiffany na boczki Na dzisiaj wystarczy Zrobię jeszcze masażBrawo Kochana ![]() http://demotywatory.pl/4067818/Idzie...ie-tak-pieknie
|
|
|
|
#4137 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39601894]Melduje dzisiejsze ćwiczenia:
- Biegi 1km ![]() - 40 min stepper - 30km rower stacjonarny (60 min) - Tiffany na boczki Na dzisiaj wystarczy Zrobię jeszcze masaż![]() Kuźwa ile mam nauki na spr z geo nie dam rady jutro tego się nauczyć |
|
|
|
#4139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ubiegłaś mnie ![]() Zapraszam ![]() Cytat:
Zdaję sobie sprawę, że ten etap 'diety' ma mnie przygotować tak na prawdę na resztę życia, mam się nauczyć zdrowo i przede wszystkim rozsądnie jeść, bo nie będę przecież cały czas liczyć kalorii. Teraz tak jest mi łatwiej się pilnować, ale wiem, że w końcu będę musiała przestać. Do końca R nie zostało mi już dużo, więc pewnie dalej będę liczyć, ale jak przejdę na U stopniowo od tego odejdę Czasami tak się zastanawiam, czy w trakcie normalnego dnia potrafię zjeść coś spontanicznie, bez zastanawiania się nad tym co mi pokażą tabele kalorii. Na szczęście wiem, że jak wypada jakieś spotkanie czy impreza to nie zastanawiam się nad tym, czy coś mi wolno jeść czy nie, czy przypadkiem już nie zjadłam za dużo, nie rozliczam się wtedy z każdego plasterka sera czy kromki chleba. I nie mam zamiaru nigdy się do tego stanu doprowadzić. Tak naprawdę to liczenie kalorii obecnie pomaga mi w jedzeniu odpowiednio dużych ilości, bo dzięki temu się dowiedziałam, że do tej pory jadłam za mało. Gdyby nie to pewnie nadal jadłabym 2 czy 3 posiłki dziennie myśląc, że tak powinno być ![]() p/późny o: micha rosołu z indyka z ziemniakamiiii
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||||
|
|
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny potrzebuje BATA !!!!!!!!! przez caly weekend nie chcialo mi sie nic robic , ale przynajmniej nie obzeralam sie, jak juz mi sie chcialo cos zjesc to podgryzalam krakersy z sola i pieprzem... . Nie cwiczylam
len ze mnie smierdzacy!!! Zaraz ide pocwiczyc . WSTYD WSTYD WSTYD.A co do pogody to moge was pocieszyc JA mieszkam w UK i tu pada 80% przez caly rok wiec nie marudzic chociaz od nowego roku bylo nawet ladnie, niby od jutra ma padac... a jak zacznie to bedzie sie ciagnac przez 3 tygodnie:/A co do dietki hmmm ja w sumie nigdy nie bylam na jakies scislej diecie. To nie dla mnie. Kalorii nie licze, pije duzo wody i zielonej herbaty i staram sie nie jesc po 19. Jem za zwyczaj o 7:40, 10:20, 12:30, 15:20 a potem cos przekasze miedzy 17-18 i to tyle. Tylko mam problem z cwiczeniami (( bacik poprosze i to DUZY ****
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

pocieszam się jedynie owocami, ale one z kolei mają dużo cukrów i skutecznie podbijają mi węgle
[/QUOTE]

To ja tak szybciutko wrzucę (coś komp mi zamula)

już ustawiam
sasasa
Tak naprawdę to wolałabym zjeść jabłko niż się wiejskimi zapychać. Co ja teraz będę jadła. Wrócę znowu do kanapek
Masakra
Tak sobie jechałam do domu autobusem i myślałam.. a zjadłabym sobie jakąś drożdżówkę.. koleżanka mi nawijała o pizzy... ale tak chwilę pomyślałam i mówię sobie, co ja powiem dziewczynom na wizażu

nie mogę wykonywać gwałtownych ruchów prawą ręką...
cudowne uczucie

67 66 65 64 63 62 61 60