|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
ktoś coś zostawił?
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Jestem. Czytam z krzaka, tj.ze szpitala. Szwu już nie mam, prucie nie boli ale i tak się darlam
![]() Torres ma 2890, dostałam sterydy, ktg ok. póki co nie rodzę całuję wszystkie ¡
|
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak długo będą cię trzymać jeśli nic się nie zacznie? a Torres już ma porządną wagę __________ byłam dziś poodbierać wyniki badań bo tylko w necie sprawdzam a muszę mieć papiery w razie szpitala, potem na zakupach, nałaziłam się po tym sklepie, kilka razy robiło mi się słabo, w końcu zjadłam tam pół bułki z czymś tam i mogłam się dowlec do kasy, w domu na szybko obiad żeby TŻ zdążył zjeść przed pracą a Młody jak siedział tak siedzi, nic go nie rusza |
||
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja nic nie pamietam z tamtych chwil, przez mgłę sobie przypominam jak mi lekarz coś tłumaczył po przebudzeniu ale wtedy zobaczyłam, że tż siedzi i płacze i już nic nie rozumiałam. wczoraj jak mu powiedziałam, że ten zabieg jest pod narkozą to mnie zapytał ze strachem w oczach "a jak umrzesz?"
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Agatka Berbie ciężko cokolwiek doradzić. Napiszę tylko tyle, że moja siostra poroniła dwa razy, po drugim robiła wszystkie badania, poza kariotypami, kupę kasy wydała (mieszka w IE), trzecia ciąża, bez żadnych komplikacji (pracowała do końca 8 miesiąca) właśnie lata jak perszing. Znajoma poroniła 3 razy, też badania robiła wszystkie możliwe, dwa tygodnie przed wynikami kariotypów dowiedziała się, że jest w ciąży. ta ciąża teraz ma 2,5 roku i ma się świetnie. Była na heparynie i acardzie z tego co wiem. A czasem jedno badanie daje jakąś podpowiedź. Pani aaa, to już, tuż, tuż Dziewczyny, proszę spójrzcie na pierwszą stronę i listę. Dajcie znać co zmienić/kogo dodać... itp
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamilek tylko nie wiem jaką datą podać - porodu 6.12.2012, czy 4.12.2012 kiedy pojechałam do szpitala?
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
Witam w nowej części
![]() U mnie ok dzisiaj byłam na badaniach, robiłam krzywą cukrową 75g rzeczywiście okropieństwo, wieczorem będą wyniki W czwartek wizyta i usg 4D już nie mogę się doczekać Barbie przykro mi z powodu śmierci babci |
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki w tak daleka przyszłość to ja nie wybiegam aż....czas pokaże , mam nadzieję że będzie wszystko ok i na kolejnej wizycie usłyszę serduszko
![]() My się zbieramy na spacerek....czyt. jedziemy do miasta do apteki i ross ale jedno od drugiego troszkę oddalone jest więc spacerek sobie zrobimy
|
#339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dalej mam te skurcze, całą noc i cały dzień. Maly rzadko się rusza bo nie ma za bardzo kiedy jak ciągle skurcz... O właśnie zaczął szaleć
![]() Do.szpitala nie chce jechać bo mi wywołają oksy jak mojej siostrze... Jutro jade do gina to albo coś na to poradzi albo ip i niech mi robią co chcą. Byłam w zielarskim po herbatę z liści malin może po niej te skurcze będą bardziej efektywne. A jak chodzę to brzuch mnie boli cały czas :/ Fiol u mnie też taki przesad dlatego siostra sprzedawała mi wory ciuchow po 50gr ![]() Pani czyli czekamy dalej obie w dwupaku Perse czekam na dobre wiadomości! |
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ponownie,
![]() Wlasnie mija mi jeden z tych dni z cyklu "nie wiem w co rece wlozyc", tyle roboty. Bylam w pracy - cholernie duzo dzis bylo do roboty, ciagle cos, nie mialam czasu do wc pojsc Dodatkowo spadl mi cholesterol (choc nadal jest wyzszy niz powinien) oraz TSH spadlo. Przez miesiac z 6 na 2,37 Za to przeciwciala mam cholernie wysokie anty TPO 567 (przy normie do 34) i anty TG 569 (przy normie do 115).. W ewentualnej ciazy czeka mnie znowu encorton na 100% Poza tym krzepliwosc robilam i APTT wyszlo o 1 jednostke za wysokie, krew mi gęstnieje ![]() Lewdo nadrobilam - zaraz zaczyna sie ciekawego dnia ciag dalszy Nie wiem, kiedy ja dzis odpoczne BERBIE, dziekuje za opinię.. A jak wspominasz wizytę w Artemidzie? Bo przeczytalam ze troszke tak jakbys nie byla zadowolona... A co do dr M, to szczerze powiem, ze mi podobnie jak i Wice, zapalilo sie czerwone swiatelko jak powiedzialas o tym badaniu prywatnie... Teraz sie bede zastanawiala nad ta klinika.. Dlatego wlasnie, ze wydaje mi sie podobnie jak w mojej, w lbn - wszystko zeby nabic panu dr kieszenie kasą, a dziecka jak nie bylo tak nie ma.. a moj lekarz jezdzi czarnym hammerem ![]() Adunia89, dzieki za dobre slowo, przekaz im i powodzenia ![]() Fiolusiek, ja tez chyba zaczne wierzyć w przesądy Wlasciwie to nawet nie mialam nic kupionego z myslą o moim Oluniu, zeby po # moc komus oddac.. A szkoda Agatkaa, wychodzi listopadowa mama, jak nic ![]() Pani, Torres juz ma wage w sam raz Czekamy czekamy !!Moni_ka.g, bedziesz rodzic w szpitalu na k? Oby nie wypadlo w weekend, bo tam jest tylko 1 lekarz na caly budynek w sob i niedz ewel28 witaj, dawno Cie nie bylo Perse, czekamy na same dobre wiadomosci
|
|
|
|
#342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja te ciuszki które były dla Filipa schowalam na strych. Nie umiałam, nie chciałam ich ubrać Stasiowi. Wspomnienia za bardzo bolą. Cytat:
Nie głodzą Cię w szpitalu![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#343 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Eliza, mnie się zawsze wydawało, że APTT jak jest za niskie, to krew gęstnieje. Ale nie wiem, mogę się mylić. Inutil, jeśli możesz mnie wpisać do zafasolkowanych, TP 20.07 I czekamy na synka Arturka ![]() Pani, Luna - czekamy ![]() A co u nas... Wszystko OK Wszystkie narządy OK, w główce OK, serduszko, żołądek, nerki, kręgosłup, kończyny, pępowina, wszystko dobrze. TP 18.07, więc w porządku. Waży 350 g i jest na 100000% chłopcem Widziałam buźkę, przepadłam...
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39599129]Hej!
Eliza, mnie się zawsze wydawało, że APTT jak jest za niskie, to krew gęstnieje. Ale nie wiem, mogę się mylić. Inutil, jeśli możesz mnie wpisać do zafasolkowanych, TP 20.07 I czekamy na synka Arturka ![]() Pani, Luna - czekamy ![]() A co u nas... Wszystko OK Wszystkie narządy OK, w główce OK, serduszko, żołądek, nerki, kręgosłup, kończyny, pępowina, wszystko dobrze. TP 18.07, więc w porządku. Waży 350 g i jest na 100000% chłopcem Widziałam buźkę, przepadłam...[/QUOTE]To dobrze ze wszystko ok Szczęsciara A co do APTT, to ja nie wiem wlasciwie, w ktora strone gęstnieje, a w ktorą jest rzadsza , strzelam ino
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nie wykorzystałam żadnych ubranek co wcześniej kupiła, chociaż miałam tylko kilka sztuk. Zostały u mamy w domu
Godzina zero się zbliża ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39599129]Wszystkie narządy OK[/QUOTE]
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja miałam dzis pierwsza wycieczke od dawna sama po miescie..poszłam nawet na lody ![]() Weszłam do apteki oddałam 100 zł i wróciłam Perse ciesze sie, ze wszystko ok Pani ciekawe kiedy Torresik sie zdecyduje wyjść |
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Pani, Lunka no to czekamy jak na szpilkach na godzinę zero
![]() Perse Elizka dobrze że wyniki są ok |
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Perse
Fiol ale tutaj nie ma czym się chwalić bo w ross kupiłam tylko papier dupny...i wkładka
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39599129]
A co u nas... Wszystko OK Wszystkie narządy OK, w główce OK, serduszko, żołądek, nerki, kręgosłup, kończyny, pępowina, wszystko dobrze. TP 18.07, więc w porządku. Waży 350 g i jest na 100000% chłopcem Widziałam buźkę, przepadłam...[/QUOTE]Super
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Iza patrzyłam na SM na Twój wykres co to Ci się porobiło???
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko nie mam pojęcia
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() po pracy sprawdzam co tu się dzieje i normalnie się gubię Eliza - dobre wiadomości ![]() Pani, Luna - czekamy na ... ![]() Agatka trzymam kciuki - na pewni będzie dobrze
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko nadzieje że @ nie każe na siebie długo czekać...
|
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
nie nadrabiam, jak cos mnie pominelo to trudno zaganiana jestem i to bardzo. zapomnialam sie pocwalic, ze od ponad tygodnia wchodze w spodnie, ktore byly zaciasne na mnie przed ciaza ![]() jutro wracam uczyc sie, znajoma jedzie ze mna bedzie pilnowac Marysi w czasie moich zajec. bylam w sobote na carboot-zie taki pchli targ i kupilam Malej troche ciuszkow za smieszne pieniadze. najbardziej mi sie spodobaly majciochy na lato. tylko zastanawiam sie czy aby to sa dla niej . zdjecie majciochow ponizej. dolaczam tez zdjecie pt. bar samoobslugowy - mama smazy mielone co do pierwszej strony Marysia ur 1.02.2013, sn, 3230g. Aniolki maj 1998, 28.06.2011, 06.12.2011 a ja ide otworzyc bar mleczny ![]() ![]() ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-03-05 o 19:04 |
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Measia powiedz mi jaki był powód tych trzech #?? jeśli oczywiście mogę wiedzieć - szukam podpowiedzi...ja jestem po czterech #
|
|
|
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
nikt mi nie powiedzial jaki powod. w anglii do 3 poronien zanych badan nie robia. genetyczne mi zrobili po 3 poronieniu i wszystko bylo ok. zstanawialam sie i to nie tylko ja ze mozliwe jest, ze te 3 ciae byly chlopcami i moj organizm zarodek meski traktuje jako cialo obce i sie go pozbywa
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#360 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja po fitnesie, wypluta. Tż poszedł biegać, to mam chwilę. Zaraz ogarnę pierwszą stronę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() byś chciała, czy wpisywać [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39599129] A co u nas... Wszystko OK Wszystkie narządy OK, w główce OK, serduszko, żołądek, nerki, kręgosłup, kończyny, pępowina, wszystko dobrze. TP 18.07, więc w porządku. Waży 350 g i jest na 100000% chłopcem Widziałam buźkę, przepadłam...[/QUOTE]Cytat:
zazdroszczę chudnięcia, mi idzie jak po grudzie ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Mi na początku bardzo pomagało zapisywanie w zeszycie wszystkiego co jadłam, a później wszystkiego co daję Julkowi. Dopiero niedawno przestałam to robić, bo powoli chyba alergie nam przechodzą. |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

ktoś coś zostawił?

ehh.....