|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY tom II - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
ja skakalam na boso i tez na macie piankowej i tak samo bolaly mnie stopy i kostki z czasem przeszlo
a co ja mam powiedzieć za 2 miesiace wracam do pracy a pracuje w hurtowni SŁODYCZY
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
hej hej dziewuszki
![]() dawno mnie tu nie było, ale ostatnio strasznie zalatana jestem... ale musze się pochwalić że wreszcie sie przemogłam i jutro wybieram sie pierwszy raz na siłownie (ten p90x był jednak dla mnie za wcześnie, ktoś musi mi pokazać jak ćwiczyć siłowo zebym krzywdy sobie znów nie zrobiła ), wracam też do insanity w dni bez siłki, więc nie będę trenowała dokładnie z rozkładem, a i dokładam basen - zobaczymy co z tego mi wyjdzie ![]() pozdrawiam Was serdecznie
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja ćwiczę w Nike do biegania... |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
ZAKOŃCZYŁĄM !!!
2miesiące... Kiedyś jeszcze napewno wrócę do Seana
|
|
|
|
#125 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ładne spadki---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Reszta zdrowo, z piekarnika jedzenie jest najlepsze i najzdrowsze, wok albo gotowane albo smażone ale na dobrej oliwie---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
a jednak się zdecydowałaś nogi trzeba naprawde dużo i ciężko ćwiczyc zeby się umięśniły, pewnie z kilka lat..czy warto?? na pewno!! ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- ![]() no to opowiadaj jakie spadki , jakie efekty itp
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() klask i:
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie skończyłam ćwiczyć i stwierdzam, że nie było tak źle
ciało odmawiało mi posłuszeństwa dopiero jak zostało mi 8 minut do końca, ale stwierdziłam, że się nie poddam i zrobiłam wszystko do końca Dodam, że ćwiczyłam równo z nimi . Powiem wam, że to moja 3 przygoda z insanity i za każdym razem jest coraz łatwiej A teraz prysznic i lulu, bo rano do pracy.
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
gratuluje zakonczenia i wytrwania!!
kurde 3 raz no niezle a w jakim przedziale czasowym?? mi dzisiaj mija 2 tydzien jutro fit test nr 2 wiec zobaczymy postepy a ogolnie to mam problemy miłosne i wszystko mi to psuje ehh nie moge sie zabardzo skupic na ciwczeniach cwiczyc to mi sie nie chce po co sa faceci... ehh
|
#130 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Dziś wstałam o 7 żeby ćwiczyć, nie poznaję siebie
|
|
|
|
|
#131 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, powinno wyjść dobrze . Zdawaj relacje jak Ci idzie, bo wiem że będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
, no to w takim razie tyko ćwiczyć a wszystko się wyrobi , powiało optymizmem ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Loszcz ![]() no tylko pogratulować ![]() ![]() klask i:. Gdybyś nie napisała, to w życiu po tak widocznej zmianie bym nie uwierzyła, że Ty tak frytasy i inne cholerstwa wcinasz ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
też mam taką nadzieję, chociaż podobno to niemożliwe ;/
Cytat:
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ksylwia będzie dobrze coby to nie było
. Fakt nie wiem co się stało, bo mało na ten temat piszesz ( takie Twoje prawo ) , ale wszystko jest do przejścia i pokonania ![]() ![]() ![]() ![]() Choćby taranem to![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Współczuję tego czekania ![]() to jest najgorsze .
|
|
|
|
#134 |
|
sajkolidżist
|
Dziewczyny, powiedzcie proszę co wy jecie zaraz po treningu
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Wskazane jest białko
. Biały serek, jakieś mięsko ( najlepiej drób dla mięśni) zaraz po można też ( tak wielu mięśniaków robi ![]() ![]() banana) ale później mięsko . Heh..... tylko czy sama się do tego stosuję ???? ![]() to już inna bajka zależy od czasu
|
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Witaj, Zawsze miałam ten problem. Teraz jestem po okiem dietetyka i mam wytyczne by po trening siłowym (ok 30min) wypić odzywkę białkową, zleść banana lub 2 krązki ryżowe, by uregulowac poziom glikogenu we krwi.
40 min pózniej chude miesko/chuda rybka + warzywka Przez kilka godzin unikamy węglowodanów złożonych ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że insanity pomoże mi zrzucić kilka dobrych centymetrów. Wagi się boje jak diabli. Jak mam na nią wejść to brzuch mnie boli ![]() Ostatnio miałam taką sytuacje, że przez 9 tygoni się nie ważyłam. Poleciały obwody, wszyscy mówią: "wejdź, zważ sie na pewno jest -5kg" ..... a tu -1kg. Trochę się zdziwiłam, noi też przykro się zrobiło.. nie ukrywam. Na poczatku lutego ważyłam 66.5 teraz zważę się po świetach. Dietę trzymam. Muszę! Tym bardziej , że regularnie raportuje mojej Pani Dietetyk. Teraz się nie poddam. A co do biegania to ja jeszcze nie rozpoczęłam sezonu, bo wieczorami jeszcze troszkę zimno.. Ale wiosna; lato coraz bliżej.. ![]() Pozdrawiam serdecznie ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- SZACUN! I OGROMNE GRATULACJE! SUPER! mam nadzieję, ze za 8 tygodni tez tak napisze.. tzn co ja gadam? na pewno tak będzie nie ma innej możliwości
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
O 2 w nocy nie będę nic jadła, więc idę spać:P A tak na poważnie to zamierzam zacząć rano ćwiczyć, tylko muszę się najpierw rozruszać, żeby nie wychodzić do pracy wyglądając jak burak
. Jak ćwiczyłam rano, to wypijałam odżywkę proteinową i byłam tak najedzona przez 3 godziny, czyli do następnego posiłku. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
. Zdecydowanie wolę maxy niż to pitu pitu przez pierwszy miesiąc (maxy są łatwiejsze ).
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że całkiem sporo jem.. czasem nie wiem czy nie za dużo. Dużo węgli złozonych, warzyw strcząkowych, rybek i chudego mięska....chyba nie powinnam popalić mięśni, Walkę podjełam 17 tygodni temu, myslałam, ze po 3 mies. osiągnę idealną wagę, a tu jeszcze dużo pracy przede mną. Mam nadzieję, że Insanity pomoże zrzucić resztę. W listopadzie zawzięłam się jak szalona i tak trwam w postanowieniach Tobie też życzę powodzenia. Zbilansowana dieta i aktywność to podstawa. Bez tego nie osiągniemy trwałych efektów. |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Do SzkodaGadać: na ogół jestem pesymistką, ale już miałam rezultaty po insanity i wiem, że teraz też będę miała, jak tylko ruszę dupę z kanapy:P (no dobra nie mam czasu za bardzo na siedzenie, ale to metafora
).Tylko nie można się załamywać i poddawać
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Mantide no proszę
! Jesteś kolejną osobą, która woli maxy no tylko pogratulować . Ja tam wole to "pitu pitu" z pierwszego miesiąca, ale stwierdzę że już mnie tak nie wzdryga na myśl o treningu z maxami . Dzisiaj zakończyłam drugi tydzień maxów ( miałam krótką, przeplataną przerwę jestem trzy treningi do tyłu ), ale melduję, że pozostało dwa tyg. maxów ![]() ![]() ![]() Ale mi się to "pitu pitu" spodobało! |
|
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie nadal wzdryga jak pomyślę, że muszę zrobić trening, niestety , dobrze, że u ciebie się to zmieniło![]() Za pierwszym razem, ba! za drugim też pot mi oczy zalewał, byłam cała mokra po każdym treningu i nogi jak z waty miałam, a teraz? troszkę czoło, troszkę plecy były mokre i tyle. Może dzisiaj będzie gorzej. Jak już pisałam nie raz, nie lubię ćwiczyć ćwiczę, bo chcę mieć idealną (haha) sylwetkę na lato i zależy mi tylko na spaleniu tkanki tłuszczowej z brzucha![]() Gratuluje wytrwałości! teraz to już z górki będzie Co to jest 2 tygodnie? nic! Pomyśl co dalej . bo na pewno będzie ci brakować treningów po ukończeniu programu, ja tak miałam przez pierwszy tydzień, a później mi przeszło (i to jest niebezpieczny moment, bo ciężko wrócić z powrotem to trybu ćwiczeń).
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ja dzisiaj mam fit test
Rano trochę poćwiczyłam siłowo 60kg na barki a mój TŻ przyglądał mi się dziwnie hehehe
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawość pierwszy stopień do piekła:PTrzymam kciuki za fit test ja się bardziej skupiam na cm![]() 60 kg na barki hmmm ja ważę około 65, więc wow aż nie mogę sobie tego wyobrazić, możne dlatego, że prawy bark mam uszkodzony, po tym jak podnosiłam lodówkę:/ |
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale generalnie pracuje nad czymś takim ImageUploadedByTapatalk1362579296.263372.jpgJa ważę 60kg i jakoś dałam radę nie powiem że było łatwo hehe
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mowisz o przysiadzie ze sztanga?
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To, że dużo brakuje to nieważne, ważna jest motywacja i czas . Wszystko da się wtedy zrobić . Jak wrócę z pracy to poszukam jakiś zdjęć jak ja bym chciała wyglądać , szczerze mówiąc dobija mnie moja figura klepsydra:/ i jak ktoś powie, że to takie kobiece, to niech sobie weźmie moja figurę dopłacę! .
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Melduję, że po dzisiejszym treningu jestem na półmetku Insanity
![]() Cytat:
![]() charlizeee, tak całkiem subiektywnie, to opcja ze zdjęcia wygląda dużo "apetyczniej" niż ta z avataru
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam na atlasie niestety sztangi sie jeszcze nie dorobiłam
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale boję się, że nie podołam. Tak czy siak dzisiaj spróbuję ten pierwszy filmik z kolei i zobaczymy, czy mi podpasuje trzymać kciuki żebym nie zdechła !
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

.
2miesiące... Kiedyś jeszcze napewno wrócę do Seana

klask i: