Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-05, 19:59   #631
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Witaj Kamilka Opowiedz coś o Was

Co do imion dzieci to my będziemy musieli sporo myśleć;D Bo muszą pasować i w De i w Pl żeby dziadki się za głowy nie łapali

Dziewczynka jeśli będzie to będzie miała na imię Helena- albo na drugie I wiąże się z tym smutna historia:
Tż dziadek był mały jak wybuchła wojna- mieszkał w miasteczku na które pierwsze bomby spadły..jego siostra Helena- Helcia miała wtedy ok nastu lat i jak Niemcy opuszczali teren to wzięli ją ze sobą- bo dobrze pracowała u nich i im się podobało..
Od tego czasu nie wiadomo co się z nią stało...próbowali jej szukać przez czerwony krzyż, ale nie przyniosło to żadnego skutku...prawdopodobnie zmarła w drodze...
Dziadek na mnie na początku Helcia mówił...i na nowe dziewczyny Szwagra też nawet na moją siostrę... I chciałby już mieć prawnusię- Helcię.. Bardzo dziadka kochamy i jak tylko będzie dziewczynka, to tak ją nazwiemy... Mam nadzieję, że dziadzio pożyje jeszcze dłuuuugo

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:06   #632
ane3kaa
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Witam nową PM-kę opowiedz coś więcej o Was.

A jak się Wam podoba imię Lilianna? Znajoma tak nazwała córeczkę, w sumie to chyba dość rzadkie imię... A mówi na nią Lili
Lili )
https://www.youtube.com/watch?v=9Xsl-Z20qoQ
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:07   #633
KaMilka4891
Zadomowienie

dziękuję za piękne powitanie

Ślub bierzemy 28.0814, sala jest, zespół jest, a jesteśmy ze sobą ponad 7 lat, a mieszkamy razem 5, więc stare małżeństwo z nas
Mimo, że załatwione mamy wg mnie najważniejsze sprawy, to jak Was czytam to przerażona jestem, że już załatwiacie zaproszenia itp rzeczy
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:11   #634
Opiumalfa
Zakorzenienie

SKALPEL zrobilam pierwszy raz. Nogi mi odpadaja!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:11   #635
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
wszytskie linki poblokowało nie wiedziałam, że nie można wrzucam foty
dopiero weszłam na stylowi a tu już tyle rzeczy się spodobało....
Louboutiny moja miłość tylko ta cena... zastanawiam się nad samodzielnym wykonaniem takowych, bo głupio by było gdyby buty były droższe od kiecki
Stary 2013-03-05, 20:13   #636
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
kiedys mi sie podobalo ale pozniej studiowalam z liliana i mi sie juz nie podoba
ja zawsze chcialam dawida i kinge ale mam juz chcrezsniaka o takim imieniu wiec swojemu juz nie dam.
moja ciocia i mama tz to Liliana, mi sie bardzo podoba, ale to juz bylaby przesada
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:14   #637
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja również zaczęłam "przygodę" z Chodakowską, ale chyba moja kondycja jest za słaba i na razie jadę na Mel B
Stary 2013-03-05, 20:16   #638
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Witam nową PM-kę opowiedz coś więcej o Was.

A jak się Wam podoba imię Lilianna? Znajoma tak nazwała córeczkę, w sumie to chyba dość rzadkie imię... A mówi na nią Lili
obecnie 46 w warszawskim rankingu też mi się w miarę podoba. W ogóle podobają mi się imiona z końcówką "anna" Julianna, Marianna, Zuzanna, Hanna... no może poza Żanną czy Bibianną

Cytat:
No właśnie z tymi imionami to też zależy od regionu. U nas, przynajmniej w najbliższej okolicy, te imiona, które wymieniam nie są jeszcze aż tak bardzo popularne. Za to pełno jest Amelek, Julek i Kubusiów... nie mam nic przeciwko tym imionom ,ale jak na każdym kroku słyszy się "Kubuś to, Kubuś tamto" to wiem, że w życiu tak dziecku nie dam... Mam nadzieję, że jak już kiedyś pojawi się na świecie nasza dzidzia to jego/jej imię nie będzie wtedy aż tak bardzo popularne, przynajmniej w naszej okolicy
Muszę się z Tobą zgodzić, a niestety te imiona zawsze mi się podobały Dodam jeszcze Wiktorię do kolekcji.

W każdym bądź razie jak już będę w stanie błogosławionym to zajrzę do rankingu Chcę by moje dzieci miały jakieś zwyczajne imiona, ale żeby to nie był Michał czy Tomek bo ich zawsze miałam multum w klasie (tak samo jak Kaś - chyba musiał jakiś serial lecieć w 88') i jednocześnie chamsko spolszczone imiona

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-03-05 o 20:20
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:20   #639
Angel_21_
Rozeznanie

ane3kaa- temat to :Analiza i ocena strategii marketingowej w firmie Alma Market S.A.
KaEs- piąte buty to są mega mega mega takie bym mogła mieć tylko na 2 / 3 cm obcasie

Witam nową PMke
Stary 2013-03-05, 20:25   #640
karoolecka
Zadomowienie

CZEŚĆ ! Przeleciałam Was tak na szybko

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
No ale mam mały planik dziewczyny Przy osobie, którą podejrzewam (nie przy tej z wizażu, która bez ceregieli bruździ, ale przy tej, która prawdopodobnie przy mnie jest milutka, a za plecami dupsko obrabia) puszczę małą ploteczkę, jak do mnie wróci, to będę wiedziała czy ta osoba za tym stoi

Docik Moze nie chce Cię martwić?
też tak zrobiłam kiedyś i się sprawdziło

KaEs dokładnie tak samo uważam ! dziś byliśmy na pierwszym wiosennym spacerku i choć Tż przeziębiony i zawsze wtedy marudzi to dziś było miło

Misiadełko gratuluję ! filmik który wrzuciłaś bardzo ładny, chcę mieć coś w tym stylu + nasze wypowiedzi o sobie nawzajem

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Witam się dziewuszki,
Florystka wczoraj wieczorem przesłała mi wycenę dekoracji w kościele - 1060 zł i od tego mamy jeszcze 25% zniżki bukiet wyceniła mi na 190-250 zł, a bukiecik dla świadkowej ok. 80 zł. Jestem bardzo zadowolona, jak któraś jest zainteresowana szczegółową wyceną mogę przesłać na PW.
spoooro.. tzn nie orientuję się w cenach, ale chyba utwierdzam się w przekonaniu, że bukiet dla siebie i świadkowej zrobię sama.. jeśli mi się nie uda, to zawiozę te chwasty kwiaciarce z osiedla to mi coś na szybko wymodzi

KateNoir gratuluję i życzę powodzenia

Tycikata współczuję.. pogadałabym z nim sobie co do tego odśnieżania w zimnym aucie to skojarzyła mi się znajoma para: ona kupuje kebaba, on mówi spóła działa, ona mu daje pół, on przejmuje kebaba i zjada 3/4, jak ona chce gryza to on mówi ojj.. ale ty zachłanna.. jak chcesz całego to kup sobie nowego, bo ten był na pół a mi i Tżtowi wszystko opada...

mówiłyście o imionach mi też podoba się Zuzia, a dla chłopca Dorian ale Tż miał psa Dorę i nie chce się zgodzić

ijaa babcia mojego Tżta też ma Regina a dziadek Czesio i zawsze mi się kojarzy z tym z 'włatców móch' bo kiedyś chodziły po nim muchy

misiadelko piękna ta suknia !!

witam nową PMkę

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

Dziewczyny chyba się wypaliłam.. zupełnie opuściła mnie wena weselna.. wszystko odkładam na później.. nie mam nic prócz sali
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:27   #641
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Witam dziewczęta, przebrnęłam przez niektóre z Waszych wątków, i chciałam powiedzieć, że niezłe z Was gaduły mam nadzieję, że można się przyłączyć, bo co jak co, ale gadać uwielbiam ;-)
Witam

Imię dla chłopca Ignacy a dla dziewczynki Magdalena albo Zuzanna. Najlepiej jakby od razu były bliźnięta żebym nie męczyła się dwa razy (chcemy mieć dwójke)

Również ćwicze z Chodakowską, chociaż ostatnio mam jakiś zastój Przeszłam na etap killera i myślałam że nastęonego dnia z łóżka nie wstane tak mnie łydki bolały lato tuż tuż więc trzeba będzie się wziąźć znowu za brzuszek swój i nóżki

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:35   #642
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
Tycikata współczuję.. pogadałabym z nim sobie co do tego odśnieżania w zimnym aucie to skojarzyła mi się znajoma para: ona kupuje kebaba, on mówi spóła działa, ona mu daje pół, on przejmuje kebaba i zjada 3/4, jak ona chce gryza to on mówi ojj.. ale ty zachłanna.. jak chcesz całego to kup sobie nowego, bo ten był na pół a mi i Tżtowi wszystko opada...
aaaa nie współczuć mi ja to pisałam żeby pocieszyć docik-a, a nie że ja narzekam na swojego TŻ jest jaki jest dla mnie to nie są jego wady

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:36   #643
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Witam nową PM

Ale mnie dziś głowa boli

Nagotowałam sobie obiadek na dwa dni
Mam zupę kalafiorową i leczo z papryki z ryżem
Ehh niby trzymam się diety, a ostatnio coś kiepsko mi idzie :/
A chyba jestem jeszcze za ciężka na te wszystkie ćwiczenia :/ Bo ledwo zacznę ćwiczyć już mnie wszystko boli

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:37   #644
Tycikata
Wtajemniczenie

Wy ćwiczycie z Chodakowską, a ja też ćwiczę - jem właśnie czekoladę

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:37   #645
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ooo ja co tutaj takie doły
Życie jest za krótkie na bycie nieszczęśliwym, pamiętajcie

Niestety, ale niektóre opisane sytuacje przypominają mi moje relacje z ex ... i wtedy myślałam spoko, jakoś to ogarniemy, kochamy się, to jednak wyszła lipa. I nie było żadnej patologii itp., tylko takie niby błahe i głupie rzeczy, które myśleliśmy, że przeskoczymy, że nawzajem w sobie zmienimy albo że coś tolerujemy. Dopiero widzę ile błędów popełniłam. Za wcześnie z exem weszliśmy w związek, za młodzi byliśmy, mieliśmy różowe okulary i myśleliśmy, ze miłość wszystko załatwi, jak w bajkach.
Dopiero teraz, będąc z tż wiem jak na prawdę powinien wyglądać związek, jestem pewna swoich uczuć, nie ma chwil zwątpienia, cichych dni, kłótni, mamy takie same podejście do życia. Sprzeczki i problemy wyjaśniamy zanim pójdziemy spać. I wiecie co, tak się żyje o wiele spokojniej. Jestem szczęśliwa, budzę się i wiem, że to szczęście będzie trwało każdego dnia. Przy tż mam taką bezpieczną "przystań". Każda z nas na to zasługuje, pamiętajcie o tym

Rozpisałam się, ale trudno, musiałam :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:39   #646
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Tył rzeczywiście piękny ale podejrzewam, że przód nie robiłby na mnie aż takiego wrażenia, bo chciałabym odkryty dekolt
No ja też, zresztą mój TŻ mówi, że koniecznie serduszko ma być Ale ta wyjątkowo mi się spodobała

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
na plecach masz bliznę? po operacji?
Miałam wypadek samochodowy w klasie maturalnej, od roku jeżdżę na drugi koniec PL na zabiegi laserowe, ale niewiele dają...

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
aaaa moj typ
Nooo

Cytat:
wszytskie linki poblokowało nie wiedziałam, że nie można wrzucam foty
dopiero weszłam na stylowi a tu już tyle rzeczy się spodobało....
Drugie piękne

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Śliczna a gdzie ty masz blizne? i po czym?
Po wypadku samochodowym, w miejscach na kręgosłupie od C6 do Th3 mniej więcej

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Witaj Kamilka Opowiedz coś o Was

Co do imion dzieci to my będziemy musieli sporo myśleć;D Bo muszą pasować i w De i w Pl żeby dziadki się za głowy nie łapali

Dziewczynka jeśli będzie to będzie miała na imię Helena- albo na drugie I wiąże się z tym smutna historia:
Tż dziadek był mały jak wybuchła wojna- mieszkał w miasteczku na które pierwsze bomby spadły..jego siostra Helena- Helcia miała wtedy ok nastu lat i jak Niemcy opuszczali teren to wzięli ją ze sobą- bo dobrze pracowała u nich i im się podobało..
Od tego czasu nie wiadomo co się z nią stało...próbowali jej szukać przez czerwony krzyż, ale nie przyniosło to żadnego skutku...prawdopodobnie zmarła w drodze...
Dziadek na mnie na początku Helcia mówił...i na nowe dziewczyny Szwagra też nawet na moją siostrę... I chciałby już mieć prawnusię- Helcię.. Bardzo dziadka kochamy i jak tylko będzie dziewczynka, to tak ją nazwiemy... Mam nadzieję, że dziadzio pożyje jeszcze dłuuuugo
Piękna i smutna historia!!!
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:39   #647
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
aaaa nie współczuć mi ja to pisałam żeby pocieszyć docik-a, a nie że ja narzekam na swojego TŻ jest jaki jest dla mnie to nie są jego wady
aaa no to inna sprawa
ja też już przyzwyczaiłam się do zachowań mojego Tż, które w oczach innych są niewybaczalne
wręcz je polubiłam
Stary 2013-03-05, 20:39   #648
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Witam nową PM

Ale mnie dziś głowa boli

Nagotowałam sobie obiadek na dwa dni
Mam zupę kalafiorową i leczo z papryki z ryżem
Ehh niby trzymam się diety, a ostatnio coś kiepsko mi idzie :/
A chyba jestem jeszcze za ciężka na te wszystkie ćwiczenia :/ Bo ledwo zacznę ćwiczyć już mnie wszystko boli
To zacznij od czegoś lekkiego co ćwiczyłaś?

My dzisiaj biegaliśmy, z dnia na dzień jest coraz lżejszy, dłuższy dystans najważniejsze to wstać z kanapy i ruszyć się. Małymi krokami do celu
Stary 2013-03-05, 20:39   #649
misiadelko
BAN stały

Cytat:
CZEŚĆ ! Przeleciałam Was tak na szybko

też tak zrobiłam kiedyś i się sprawdziło

KaEs dokładnie tak samo uważam ! dziś byliśmy na pierwszym wiosennym spacerku i choć Tż przeziębiony i zawsze wtedy marudzi to dziś było miło

Misiadełko gratuluję ! filmik który wrzuciłaś bardzo ładny, chcę mieć coś w tym stylu + nasze wypowiedzi o sobie nawzajem

spoooro.. tzn nie orientuję się w cenach, ale chyba utwierdzam się w przekonaniu, że bukiet dla siebie i świadkowej zrobię sama.. jeśli mi się nie uda, to zawiozę te chwasty kwiaciarce z osiedla to mi coś na szybko wymodzi

KateNoir gratuluję i życzę powodzenia

mówiłyście o imionach mi też podoba się Zuzia, a dla chłopca Dorian ale Tż miał psa Dorę i nie chce się zgodzić

ijaa babcia mojego Tżta też ma Regina a dziadek Czesio i zawsze mi się kojarzy z tym z 'włatców móch' bo kiedyś chodziły po nim muchy

misiadelko piękna ta suknia !!

witam nową PMkę

Dziewczyny chyba się wypaliłam.. zupełnie opuściła mnie wena weselna.. wszystko odkładam na później.. nie mam nic prócz sali
Też mi się podobają te wstawki z opowiadaniem, ale nie wiem jeszcze czy się zdecydujemy na coś takiego Tzn. czy TŻ by chciał

PS. Plota pewnej osobie już przekazana, TŻ mi pomógł, zobaczymy czy i w jakiej formie do mnie wróci
Stary 2013-03-05, 20:42   #650
velika
Winter is coming

Cytat:
Wy ćwiczycie z Chodakowską, a ja też ćwiczę - jem właśnie czekoladę
ja zeżarłam z chłopem pizzę
A propos siedzenia w zimnym samochodzie, to dziś siedziałam ponad godzinę, bo pojechałam z dziadem potowarzyszyć mu w pracowniczej niedoli, a on polazł do swoich podopiecznych i przepadł. Wrócił po ponad godzinie. Dobrze, że miałam ze sobą książkę do prawa wekslowego, to się chociaż pouczyłam, bo w domu to bym wlazła na kompa i tyle by było z nauki
A Chodakowska jest nuuuuudna
lecę Real oglądać

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:42   #651
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Niestety, ale niektóre opisane sytuacje przypominają mi moje relacje z ex ... i wtedy myślałam spoko, jakoś to ogarniemy, kochamy się, to jednak wyszła lipa. I nie było żadnej patologii itp., tylko takie niby błahe i głupie rzeczy, które myśleliśmy, że przeskoczymy, że nawzajem w sobie zmienimy albo że coś tolerujemy. Dopiero widzę ile błędów popełniłam. Za wcześnie z exem weszliśmy w związek, za młodzi byliśmy, mieliśmy różowe okulary i myśleliśmy, ze miłość wszystko załatwi, jak w bajkach.
Dopiero teraz, będąc z tż wiem jak na prawdę powinien wyglądać związek, jestem pewna swoich uczuć, nie ma chwil zwątpienia, cichych dni, kłótni, mamy takie same podejście do życia. Sprzeczki i problemy wyjaśniamy zanim pójdziemy spać. I wiecie co, tak się żyje o wiele spokojniej. Jestem szczęśliwa, budzę się i wiem, że to szczęście będzie trwało każdego dnia. Przy tż mam taką bezpieczną "przystań". Każda z nas na to zasługuje, pamiętajcie o tym

masz na prawdę fajny związek u mnie nie jest aż tak kolorowo, bywa, że się żremy jak debile, ale już chyba taki nasz urok, albo się kochamy, ze mało nie zacałujemy na śmierć, a na drugi dzień się podduszamy ze złości ale nie zamieniłabym tego na nic innego i też uważam, że życie jest za krótkie, żeby być nieszczęśliwym
tylko czasem łatwo o tym zapomnieć..
Stary 2013-03-05, 20:43   #652
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ślub bierzemy 28.0814, sala jest, zespół jest, a jesteśmy ze sobą ponad 7 lat, a mieszkamy razem 5, więc stare małżeństwo z nas
Mimo, że załatwione mamy wg mnie najważniejsze sprawy, to jak Was czytam to przerażona jestem, że już załatwiacie zaproszenia itp rzeczy
Macie w czwartek ślub ???
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:44   #653
misiadelko
BAN stały

A ja dziś grzeszyłam bobem Znowu złapalam fazę i jem codziennie

TŻ z koleżanką na rolkach, a ja wracam do prasowania, bo jak wróci to będzie przeszkadzał
Stary 2013-03-05, 20:47   #654
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
To zacznij od czegoś lekkiego co ćwiczyłaś?

My dzisiaj biegaliśmy, z dnia na dzień jest coraz lżejszy, dłuższy dystans najważniejsze to wstać z kanapy i ruszyć się. Małymi krokami do celu
Próbowałam skalpel, ale narazie nie ma szans na to
A tak to co kilka dni jeżdżę na rowerku stacjonarnym, brzuszki.
Z bieganiem może być problem bo mam astmę :/
Po wypłacie chyba kupię te hulahop. Jeszcze zobaczymy.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
masz na prawdę fajny związek u mnie nie jest aż tak kolorowo, bywa, że się żremy jak debile, ale już chyba taki nasz urok, albo się kochamy, ze mało nie zacałujemy na śmierć, a na drugi dzień się podduszamy ze złości ale nie zamieniłabym tego na nic innego i też uważam, że życie jest za krótkie, żeby być nieszczęśliwym
tylko czasem łatwo o tym zapomnieć..
My mamy tak samo Jest dzień że się żremy i kłócimy o co się da A po chwili się tulimy i godzimy
Generalnie wszyscy mówią że takie z nas gołąbki że wszędzie razem i żyć bez siebie nie możemy

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:49   #655
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
A Chodakowska jest nuuuuudna
lecę Real oglądać
Mnie Chodakowska też nudzi i chyba za wiele naczytałam się o tym,ze kiepsko wykonuje ćwiczenia, więc nawet nie mam zamiaru się za te płyty brać pierwszy pakiet robiłam, teraz leży i się kurzy.

Cytat:
A ja dziś grzeszyłam bobem Znowu złapalam fazę i jem codziennie

TŻ z koleżanką na rolkach, a ja wracam do prasowania, bo jak wróci to będzie przeszkadzał
a ja nigdy nie jadłam boba (bobu?) nie potrafię nawet sobie wyobrazić jak smakuje :P

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Próbowałam skalpel, ale narazie nie ma szans na to
A tak to co kilka dni jeżdżę na rowerku stacjonarnym, brzuszki.
Z bieganiem może być problem bo mam astmę :/
Po wypłacie chyba kupię te hulahop. Jeszcze zobaczymy.
Na Twoim miejscu zaczęłabym od rozciągania, ćwiczeń podpatrzonych z aerobików potem przyjdzie czas wyciągnąć cięższą broń :P
Stary 2013-03-05, 20:52   #656
misiadelko
BAN stały

Cytat:

a ja nigdy nie jadłam boba (bobu?) nie potrafię nawet sobie wyobrazić jak smakuje :P

Ja kocham w każdej postaci , z Tasiulkiem powinnyśmy założyć klub maniaczek
Stary 2013-03-05, 20:53   #657
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Popieram w 100%!
Znam niestety też z autopsji bo miałam jednego takiego ex za którym bym w ogień skoczyła a dopiero z biegiem czasu widzę jaka byłam zapatrzona i jak źle traktowana. I również stety - bo gdyby nie tamto 'doświadczenie' pewnie nie poznałabym A. a to przy nim dowiedziałam się jak wyglądać powinien prawdziwy związek, on mnie wyleczył z wielu złych nawyków, nauczył rozmawiać i to przy nim każdego dnia budzę się niesamowicie szczęśliwa.

Miałam popracować dzisiaj i du**! Po południu niewiele zrobiłam, później to zebranie - prawie dwie godziny , obiad, musielismy z TŻ do sklepu i na pocztę i mamy 21, a o tej godzinie przy pobudce o 6 to mam na prawdę lekkie problemy ze skupieniem się.
Niech ktoś rozciągnie dobę!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-05, 20:56   #658
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Macie w czwartek ślub ???
haha tak
Stary 2013-03-05, 21:01   #659
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kocham w każdej postaci , z Tasiulkiem powinnyśmy założyć klub maniaczek
Ale jak on smakuje? do czego można porównać jego smak?

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Popieram w 100%!
Znam niestety też z autopsji bo miałam jednego takiego ex za którym bym w ogień skoczyła a dopiero z biegiem czasu widzę jaka byłam zapatrzona i jak źle traktowana. I również stety - bo gdyby nie tamto 'doświadczenie' pewnie nie poznałabym A. a to przy nim dowiedziałam się jak wyglądać powinien prawdziwy związek, on mnie wyleczył z wielu złych nawyków, nauczył rozmawiać i to przy nim każdego dnia budzę się niesamowicie szczęśliwa.

Miałam popracować dzisiaj i du**! Po południu niewiele zrobiłam, później to zebranie - prawie dwie godziny , obiad, musielismy z TŻ do sklepu i na pocztę i mamy 21, a o tej godzinie przy pobudce o 6 to mam na prawdę lekkie problemy ze skupieniem się.
Niech ktoś rozciągnie dobę!
Jak dobrze, że ktoś mnie rozumie :P Ja po tamtym związku nauczyłam się, że nie można zadowalać się tym, że jest dobrze albo że czasami jest dobrze. Ma być cudownie, każdego dnia A my mamy patrzeć w lustro, widzieć w nim szacunek do samej siebie i szczęście na gębie
Stary 2013-03-05, 21:03   #660
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

ooo ja niewychowana
witaj

Cytat:
Ale jak on smakuje? do czego można porównać jego smak?
Smakuje jak bob.
I moim zdaniem nie da się z niczym porównać.

To tak jakby ktoś Cię zapytał jak smakuje czosnek, albo gruszka?
No.. jak dla mnie jak czosnek i jak gruszka - jak nic innego!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości