|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
|
|
#3392 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dziewczyny!
Dodałam do albumu fotkę cycków idealnych według mnie! Proszę Was, powiedzcie mniej więcej na ile bym musiała wymienić w przyszłości moje 295, żeby wyszedł taki efekt
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
no jestem chudzina coz zrobic dlatego waham sie czy ten implant wiekszy nue bedzie za duzy
![]() Tak ilonka juz jutro w somie to za kilkanascie h bo zabieg mam 8:40
|
|
#3394 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Dodałam do albumu fotkę cycków idealnych według mnie! Proszę Was, powiedzcie mniej więcej na ile bym musiała wymienić w przyszłości moje 295, żeby wyszedł taki efekt ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- chiquitkaaa zrób te większe. Ja za taką możliwość bym wiele dała. Mi ledwo zmieściło się 295, ale myślę w możliwie jak najbliższej przyszłości o wymianie na coś koło właśnie 425 Jak pomyślę, że znowu tyle kasy na to pójdzie, to mi serce pęka Będę prawie drugie tyle co żyję spłacać kredyty, ale warto. Dlatego jak Ty masz możliwość zrobienia większych, to bierz co dają Powodzenia jutro
|
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
W biodrach mam 88...wiec tez zdecydowanie za malo...
Dziekuje kochane za kcuki ciesze sie ze mnie wspieracie bo oprocz was wiedza jeszcze tylko 4 osoby i musze sie z tym czaic ![]() michalina wezme chyba te wieksze masz racje raz sie zyje! Jusi latwo mowic nie stresuj dzis luzik ale pewnie cala nic nue bd spala bo bd sie bala ze zaspie hehe ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Robilam dzis probe z workami z woda ale jakies nierowne wyszly heje tak sie jeszcze tylko zastanawiam czy te wieksze nie bedzie efektu tzw marszczenia skoro taki chudzielec jestem??? Jak myslicie? ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Robilam dzis probe z workami z woda ale jakies nierowne wyszly heje tak sie jeszcze tylko zastanawiam czy te wieksze nie bedzie efektu tzw marszczenia skoro taki chudzielec jestem??? Jak myslicie?
|
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Chiquitka, myślę, że i 400ml i 425ml dadzą Ci duże piersi, ale tych 20. kilka ml to niewielka różnica, więc może jednak weź te większe..miałam podobny dylemat, wzięłam większe i nie żałuję (z tym, że w ostatecznym rezultacie mam z racji asymetrii dwa różne, ale w mniejszej piersi własnie tę wielkość, przy której się upierałam, 365cc). Hmm, z drugiej strony, jak tak sobie myślę, że jesteś chudzinką, to te ml mogą mieć jednak znaczenie. Może zdaj się na doktora, jakie jest jego zdanie w tej kwestii? Już jutro Twój dzień Trzymam kciuki ![]() Krystel, nie mogę ustać w zachwytach nad Twoją figurą, naprawdę wyglądasz lepiej niż niejedna osiemnastka!
|
#3397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam mieć 400-450 ml, a już na stole doktorek wmontował jednak 500 i chwała mu za to I wcale nie są takie ogromne, powiedziałabym, że wręcz idealne
|
|
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
włąsnie wrocilam z silowni i w kocnu czuje ze zyje ![]() michalina juz myslisz o poprawce? ja o niej myse dzien w dzien idzie zeswirowac ))Dziekuje za Wasze opinie na temat tego co wczoraj napisalam ))
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi![]() 12.07.2012r. 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa 27.07.2016r. Usta - 5ty ml Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2013-03-05 o 17:42 |
|
|
|
#3399 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy polecikybyscie jakieś linki do stron że stanikami sportowymi ?
|
#3400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiedziałam, że duże się nie zmieszczą, więc liczyłam się z możliwością ponownej operacji. Bardzo bym chciała większe. Cieszę się, że już nie jestem deską, ale do szczytu moich marzeń jeszcze trochę brakuje
|
|
|
#3401 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie będę AŻ tak mocno go uświadamiac bo zaraz usłyszę "zero operacji" ...hihiChiquitkaa, a to Twój doktor nie będzie miał przygotowanych dwóch rozmiarów-tak w razie żeby móc stwierdzić jak już Cię "rozetnie" że się tak wyrażę...? Większość tak robi...myślę ze daj już sobie dziś spokój z myśleniem a lepiej się spakuj spokojnie i spędź miły wieczór z tż. Nic więcej nie wymyśllisz a wieczorek dziś powinien być miły ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
a Ty już rodziłaś?? Może poczekaj parę lat-skóra ulegnie zapewne zmianie (starość nie radość-niestety) i wtedy może pomyśl o zmianie...? |
||
|
|
|
#3402 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- michalina1312 byłam w Twoim albumie przeleciałam wszystkie zdjęcia i nie moge uwierzyć że wciągu parunastu dni taka ogromna różnica na początu widać było że są sztywne a tera o matko jakie pieknie jak się zmieniły normalnie nie moge w to uwierzyć aż nie mogę sie doczekać zmian u siebie
|
|
#3403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Pokarzcie mi Chrzesniaka ktory leci z pomoca finansowa swoim rodzicom chrzestnym gdy jest taka potrzeba...My wesele zrobilismy sobie sami z TZ, takie jak my chcielismy i nikt nie mogl sie nam wtracic bo.....nie znali szczegolow poza data, godzina, kosciolem. Rodzice dostali zaproszenia tak jak inni goscie. Rodzina byla oburzona, ze tylko takie wesele a my mielismy to gdzies. To byl nasz dzien tak uwazalismy i 16lat Pozniej nadal tak samo uwazamy, ze nic bysmy nie zmienili. To nie byl jedyny najwazniejszy dzien w naszym zyciu, takich dni mamy wiele. Najwazniejsze jest cale zycie po a nie ta chwila. |
|
|
|
|
#3404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z weselem popieram,my mamy tylko cywilny zaprosiliśmy tylko świadków i rodziców, stwierdziliśmy ze pieniądze na super przyjęcie wolimy przeznaczyć na inny cel. Mi nie zależało jakoś na super sukni czy zaproszeniu rodziny której nie znam ![]() Jak kiedyś mi sie odmieni to mam szanse z biała sukienka hehehe Resztę nadrobie pózniej,teraz uciekam do ginekologa i zobaczę co powie na temat tej ranki na piersi.
|
|
#3405 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=chiquitkaaa;3959984 3]W biodrach mam 88...wiec tez zdecydowanie za malo...
Dziekuje kochane za kcuki ciesze sie ze mnie wspieracie bo oprocz was wiedza jeszcze tylko 4 osoby i musze sie z tym czaic ![]() michalina wezme chyba te wieksze masz racje raz sie zyje! Jusi latwo mowic nie stresuj dzis luzik ale pewnie cala nic nue bd spala bo bd sie bala ze zaspie hehe ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Robilam dzis probe z workami z woda ale jakies nierowne wyszly heje tak sie jeszcze tylko zastanawiam czy te wieksze nie bedzie efektu tzw marszczenia skoro taki chudzielec jestem??? Jak myslicie? [COLOR="Silver"]No przy Twojej slicznej wyjsciowce i taki implant to wyjda naprawde spore cycuszki. Trzymam kciuki za piekne cycusie
|
|
|
|
#3406 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie pisz że maleńkie tylko zdjęcia wrzucaj ![]() Cytat:
Swojemu Tylko nabąknełam przed op. że pewnie przyda mi się coś do noszenia po zabiegu. Muszę mu o tym przypomnieć
|
|
|
#3407 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi to co ma Najlepsze podejście!
|
|
#3408 |
|
Raczkowanie
|
chiquitkaaa trzymam za Ciebie jutro kciuki i życzę powodzenia.
|
#3409 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie. Widzę dziś temat ząbków, komuni i chrztów
A ja poprzynudzam jak zawsze i będzie o piersiachHello Czy ja moge Ciebie prosic o pomoc? Czy jest mozliwe abyś wysłała mi adres i nr tel do dobrego lekarza implantologa?? Probuje sie zdecydowac na taki zabieg. Niestety pierw chce zaczerpnac nieco infa odnosnie dobrego specjalisty, tak by bez obaw zapisac sie na zabieg. Pozdrawiam Chcę jasno napisać, że nie mam żadnej listy lekarzy ani nr telefonów do nich nie polecam nikogo- to tak nie działa. Nikt nie wie czego oczekuje inna osoba, co chce, jakie ma wymagania. Co z tego że ktoś da komuś wizytówkę swojego chirurga i powie " TEN jest najlepszy ". Może i jest najlepszy- ale wg tej osoby. A każdy musi trafić do swojego lekarza. Znam osobiście przypadki, że ktoś ma piersi skopane na maxa - a poleca swojego lekarza jako najlepszego (bo ma małą wiedzę o tym jak powinny piersi wyglądać/jak by mogły wyglądać albo ma po prostu tak małe wymagania). To skrajny przykład. Ale ile nas tu jest- tyle jest różnych marzeń. A nie każdy lekarz jest w stanie spełnić dane wymagania - najczęściej lekarze mają swoje preferencje, i to trzeba brać pod uwage. Po inne piersi jedziemy do Czech, po inne do Krakowa a jeszcze po inne do Warszawy czy Poznania.Więc na początek każdy musi określić swoje wymagania, to jakie chce mieć piersi i czego oczekuje. Musi też być świadomy jekie realne możliwości ma jego wyjściówka (nie każdy niestety może marzyć o wszystkim ). I w tym na pewno pomoże nasz wątek Cytat:
- jeśli to są jedyne wątpliwości jakie masz to może lepiej ich nie rozwiewać Bo przy stresie najlepiej jest zająć czymś umysł myslisz o dwóch łyżeczkach wody i inne strachy masz poza zasięgiem. Więc napisze tylko- czego nie wybierzesz sny będziesz mieć cudne Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
poważnie. Małymi kroczkami tym sposobem można dojść do miejsca gdzie operacja będzie powodem do rozgoryczenia i wyrzutów a nie radości. Myślisz o poprawce- oki, kiedyś ją zrobisz. Ale teraz włóż te myśli do szufladki razem z myślami "kiedyś to będzie". Szufladkę zamknij a kluczyk wrzuć do komina. Teraz wykuruj swoje panienki, lato przed nimi! a raczej Wami-zobaczysz jak jest fajnie razem! oj to będzie dopiero lato---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
kuź...to są jakieś żarty"Potem zagląda się do nich po 15 razy dziennie za każdym razem z nadzieją że teraz może wydadzą się większe a bluzki oczywiście za małe bluzki z mega dekoltami a potem ... oj potem to już albo psychiatra albo poprawka Dlatego jak piszesz - dziś trzeba się cieszyć z tego co się ma
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-03-05 o 21:11 |
|||||
|
|
|
#3411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny na TVN STYLE zaraz zaczyna sie program o ktorym rozmawialysmy Cherry i niezwykly swiat
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Saba, Mya u mnie to jest tak, lubie swoje cycki ale nie kocham ich
a prawda byla inna czarniejsza...mialam lzy w oczach. Od pierwszego razu jak je zobaczylam wiedzialm ze je poprawie. Jezeli mam byc szczera poprawka miala nastąpić w to lato...o poprawce nie mialam nikogo informowac. Jadac na moja kontrole mialam omawiac szczegoly operacji...codziennie wstawalam i znowu to samo koszmar podczas kąpieli..koszmar podczas nakladania bluzek w ktorych mialo byc tak pieknie...a bylo dalej malo ja mialam chyba depresje bo ten kompleks siedzial gdzies tam w mojej glowie.... ochlonelam pomyslalam sobie ze jednak poprawki nie bedzie wole za ta kase kupic sobie samochod na poprawke przyjdzie czs a teraz skupiam sie na czyms innym ie mysle o nich w ten sposob. Idac ulica spogladam na inne dziewczyny i mysle sbie "kurcze mam cycki a one nie " i mi lepiej wiem jedno nie ma co sobie w glowie ukladac wyobrażenia "idelnych piersi". Ja moge powiedziec cycki mam idealne ale male
|
#3414 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
Ania, mya, amorcio i inne dziewczynki dziekuje za wsparcie duzo to dla mnie znaczy!
![]() Ilonka tz?niestety jak narazie jestem sama chodz moze i dobrze bo moj byly nie pozwalal sobie. Zrobic biustu wiec jakbylam z nim musialam sobie to wybic z glowy ale teraz juz nie bede nikogo slichac moje zycie bede robic z nom co chce i sama podejmowac decyzje! jakos jeszcze do mnie to nie dociera za jutro o tej porze bede miec. Cycuchu ) ale super
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam identyczne odczucia ,więc z wolna wybieram się do pracy... Kulkaaga,podobają mi się twoje sutki, są taaakie zgrabne ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Edzia napisz mi na priwa jakiego dra wybrałaś z Poznania
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczynki serdecznie
Troszkę nadrabiam co napisałyście, oglądam albumy i też juz chcę cycunie. Ponieważ na urlopie jestem z moja mamą znów wspomniałam o moich planach cyckowych, chciałam z nią pogadać jak mi pomoże po operacji. myślałam że już się oswoiła z tą myślą a ona mi z tekstem :ciesz się że masz takie bo inne to płaczą że mają za wielkie ęce mi opadają. cóż wiem że mi pomoże ale tyle co się nagadaDziś słoneczko w górach piekne tylko śnieg topnieje w zastraszającym tempie, ja i synek gębusie sobie opalilismy więc wiosnę już czuć Pozdrawiam Was serdecznie
|
#3418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powodzenia !!!
|
|
#3419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sorki,ja już nie nadążam kto ma a kto nie a kiedy zerwał...tyle tego ![]() Co o osba to jakaś historia,no ale tak to już jest...tak czy siak raz jeszcze Kochana życze Ci miłego wieczorku i powodzenia jutra!!! Oczywiście daj szybciutko znać jak będziesz już po |
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Powikłanie zwane cc -capsular contracture , przykurcz torebki , kapsuła, przerost torebki, stwardnienie torebki (
) .Mówimy o nim wtedy kiedy tkanka otaczająca implant (zwana torebką) zaczyna budować się niewłaściewie , twardnieje i zaczyna przukurczać się na implancie . Objawy są różne - im wiekszy przykurcz tym większa demorfacja piersi, ból, twardość, "dziwny wygląd". Poniżej zdjęcia piersi z tym powikłaniem. Powikłanie to można zdiagnozować od 4 msc po operacji- no bo wcześniej po prostu torebka jest zbyt słabo wykształcona by dawała jakieś objawy. Najcześciej ujawnia się właśnie między 4 a 8 msc po operacji. Niestety cc może się przyplątać i pare lat po operacji. Z lekkim cc można żyć i funkcjonować normalnie a piersi moga być nie zdeformowane. Nikt jednak nie da gwarancji że powikłanie z czasem/kiedyś się nie pogłębi. Można próbowac je leczyć lub zapobiegać farmaceutycznie (wg różnych źródeł skuteczność w 50% przypadków) . Jeśli się nie uda niestety potrzebna jest operacja. To powikłanie nie jest częste- procentowo wartość jest podawana różnie w zależności od źródła i waha się od 2%-13% przez pierwsze 8/12 lat po operacji. Poniżej zdjęcia - część z efektem po operacji wycięcia kapsuły.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-03-05 o 22:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

tylko zdjąć już go sama nie mogłam 

okragle silimed 425ml

))

doradzcie prosze

poważnie. Małymi kroczkami tym sposobem można dojść do miejsca gdzie operacja będzie powodem do rozgoryczenia i wyrzutów a nie radości. Myślisz o poprawce- oki, kiedyś ją zrobisz. Ale teraz włóż te myśli do szufladki razem z myślami "kiedyś to będzie". Szufladkę zamknij a kluczyk wrzuć do komina. Teraz wykuruj swoje panienki, lato przed nimi! a raczej Wami-zobaczysz jak jest fajnie razem! oj to będzie dopiero lato
a bluzki oczywiście za małe bluzki z mega dekoltami
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) .