![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
![]() Grzebią w pit-ach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Wróciłam juz,
wynik bety 332 i pewnie was nie zaskocze jak powiem że sie martwie czy nie jest za niska ![]() jestem juz tydzien po spodziewanym okresie i jutro powinnam zacząc 6 tydzień. Dziewczyny powiedzcie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
dziekuje, zawsze lepiej jak mnie ktoś pocieszy
![]() ![]() rano lece powtorzyć bete i mam nadzieje że ladnie urośnie ![]() ps. chyba masz racje, to dopiero 35dc czyli może nie tak źle ![]() Edytowane przez koala19 Czas edycji: 2013-03-05 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() trele morele omg to u CIebie juz moze być 12 tc?? ale szyyyybko !!! ![]() madziara o jak dobrze, ze i Ty tu jesteś ![]() widzę, że dużo tu rówieśniczek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
fajnie fajnie
![]() ![]() kurcze, a mialam siedziec cicho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
o matko już mamusie listopad/grudzień
![]() ale czas leci... ![]() ![]() my właśnie czekamy na rozwiązanie, które będzie 'na dniach' ![]() WSZYSTKIM mamom życzymy spokojnej, zdrowej i szczęśliwej ciąży... bez żadnych niespodzianek, stresu... aby wszystko ułożyło się po waszej myśli!!! ![]() trzymamy kciuki - Kasia i na 99,9% Mała Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
spokojnie, za chwile kazda pozapomina ile ma lat i wszystkie bedziemy w jednym wieku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Planujecie już może zakupki dzidziusiowe?
Szczerze mówiąc to jak przeglądam Allegro to co niektórym rzeczom oprzeć się nie mogę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
ja akurat większość zakupów mam z głowy
![]() ![]() ale za pierwszym razem wariowałam na zakupach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
ja bylam dziś w jednym sklepie dzieciecym niedaleko przychodzni i przecudne te rożki, kocyki i cała reszta
![]() a co myślicie żebym zrobila jutro dodatkowo progesteron? chyba zrobie na wszelki wypadek
#133 |
Zakorzenienie
|
ja poki co czekam, mysle, ze conajmniej do polowy. w zeszlej ciazy zdarzylam kupic pamiatkowe body z Korfu, zeby maleznstwo wiedzialo, ze bylo z nami, ale... noo.. wyszlo jak wyszlo
![]() chociaz dzieki jednej z mamus ze staraczek mam na oku wozek... z tym, ze jak maz zobaczy cene to mi kaze w nim spac razem z dzieckiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Santi helloł
![]() ![]() Koala- beta jak najbardziej ok, gratuluję! ![]() Ja ostatnio byłam z Tż w centrum handlowym i weszliśmy do sklepu dziecięcego, już prawie wyszłam z maleńkimi skarpetkami ![]() Teraz odliczam dni do wizyty, jeszcze równe 2 tygodnie!!! ![]() A co do płci to najpierw wolelibyśmy dziewuszkę ale co będzie to będzie, byle zdrowe! Co do zalożenia klubu jestem za! O mnie: Justyna, w listopadzie skończe 25l ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-03-05 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
dzastin hej lachonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Fajno,że do Nas dołączyłaś
![]() Liczyłaś już sobie na kalkulatorze TP?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
boje sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
ale się rozpisałyście, aż ciężko nadążyć.... cały dzień mi się chce spać...masakra nie mam siły w pracy się na niczym skupić
![]() dziewczyny, które już powiedziały rodzicom/dziadkom zrobiłyście to w jakiś specjalny sposób, uroczyście?
#141 |
Zakorzenienie
|
z jakiego kalkulatora korzystalyscie?
kruszynka, ja tez juz jedna drzemke zdarzylam zaliczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam to samo... ciągle chce mi sie spać, w pracy też.. Jeżeli wszystko będzie ok to planuję szybko uciec na L4 ale tylko dlatego bo wiem,że umowy mi nie przedłużą więc nie ma sensu tam siedzieć... Rodzicą zamierzamy to powiedzieć w normalny sposób, bez ozdobników ![]() Santom- http://www.ciazowy.pl/kalkulator,termin-porodu.html
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-03-05 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mi sie podobają Tako Jumper i podobno są świetne. Dzastin08 dziekuje za gratulacje ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Kasiunka,a ty masz jutro wizytę u gin?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Witam można się dołączyć?
![]() ![]() Mam na imię Magda, udało nam się w 1cs, dziś byłam u gina i z dzidzią wszystko ok, widziałam serduszko i od razu poczułam się spokojniej ![]() Wszystkim przyszłym mamusiom życzę szybkiego zobaczenia serduszka! ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Piękne zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
i bedziesz nam tutaj sesje po znajomosci robila
![]() ![]() swoja droga fajnie miec kogos kto sie na tym zna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak przy okazji Daria 25 lat wkrotce ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
eh musze sie wyżalić Wam
![]() Byłam wczoraj u znajomej co jest w 7 miesiacu ciąży bo wrocili juz z zakupow dla dziecka i chciałam obejrzeć, i powiem Wam ze rozczarowałam sie nie mało... Możliwe że ja jestem przewrażliwiona i wole mieć wszystko jak trzeba ale poprostu jestem zdziwiona. Kupili jakiś paskudny sztywny, twardy nie przyjemny rożek, zwykły termometr do buzi zamiast do ucha, 2 szt prześcieradełka, 20 pieluch tetrowych, 1 kocyk, 2 butelki i kilka duperlków typu smoczki, termometr do wody itd. stwierdziła że sterylizator jej nie potrzebny i podgrzewacz też. ubrankek ma może z 15 sztuk bo mowi ze malemu dziecku jest nie potrzebne. dodam że wcale nie należą do biednych. nawet ostatnio kupili dwa łóżka z czego 1 chcą sprzedać bo nie pomyśleli gdzie bedzie stało łóżeczko dzieciece i za kilka mebli i wymiane drzwi zaplacili okolo 20 tys! Nie wiem czemu to tak przeżywam ale troche biedne bedzie to dziecko tak mi sie wydaje, chyba nie wiedzą ile z dzieckiem jest roboty. kopnijcie mnie w tyłek i powiedzcie że wymyślam bo przez te hormony ciążowe zrobilam sie taka wrażliwa ![]() ide zaraz na bete i zamelduje sie jak wroce, buziaki i milego dnia ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.