|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Cytat:
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może te mokasyny nie wyglądają zbyt zachęcająco, bo przede wszystkim są za wysokie. Pewnie bym szukała czegoś w takim stylu http://allegro.pl/promocja-sliczne-m...047035883.html Ja nie potrafię sobie wyobrazić stylu marynarskiego bez mokasynów. Ba, męskie mokasyny dobrze uszyte dopiero są cudne ![]() Mokasyny to wbrew pozorom też klasyka No i przede wszystkim one są niesamowicie wygodne. A noga w nich bardzo zgrabnie wygląda ![]() Gwizdaku jeszcze są slipersy, one też są ciut podobne wygodą do mokasynów http://allegro.pl/maciejka-871-slipp...063358882.html
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2013-03-06 o 08:06 |
|
|
|
|
#4053 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Gwizdak mówisz, że godzina 0 już tuż tuż? ![]() ![]() fajnie spędziliście rocznicę a buty są dla mnie starobabcine choć kolor piękny![]() Magda chybabym się katapultowała z takiego auta nie lubię takiej muzyki![]() Nie mogę uwierzyć, że od jutra pogoda się popsuje |
|
|
|
#4054 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wstałam już, a dziecko me jeszcze nie Czad. Zakochałam się Wiem, że mam jazdy, jak stąd do księżyca,ale tak mnie wczoraj wzruszyło to, że M ze mną został w domu, bo mnie głowa bolała, że się zajął Mrówką cały dzień, żebym mogła spać, że ze mną pojechał do lekarza i podtrzymywał na duchu cały czas, że na kolację poszliśmy i na spacer. I tak sobie pomyślałam, że zawsze przy mnie jest, że zawsze mogę na niego liczyć, że przez 6 lat jak jesteśmy ze sobą nic się w tej kwestii nie zmieniło, tylko rozumiemy się i znamy coraz lepiej.... no i się wzięłam i zakochałam ![]() Z tej okazji mu schabowe na obiad usmażę, bo lubi, a u nas w domu, to raczej rzadkość ![]() Cytat:
Trampek nie lubię, bo mi nie wygodnie w trampkach jest. A te pierwsze, co wrzuciłaś, to właśnie nie chcę takich stricte sportowych. Zastanawiam się, czy sobie po prostu jakiś trekingowych nie nabyć. To bym miała na bieganie po trawnikach w parkach i na wycieczkę w góry (bo się na majówkę chyba wybierzemy ) i na wakacje. Takie uniwersalne ![]() ale, że serio? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Limp Bizkit ujdzie Cytat:
Kurcze, trochę tęsknię za obcasami ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- no, w szkole rodzenia nam mówili, że tuż przed porodem ma się full energii. Ja mogę potwierdzić, bo miałam A Ty serio uważaj z tymi spacerami, bo wiesz - długi spacer, chodzenie po schodach, mycie podłogi na czworakach i seks - to wszystko może wywołać akcję porodową Żebyś nie musiała na cito na cięcie jechać. Moja kumpela się tak załatwiła przy drugim dziecku. Naszło ją na zakupy w Ikea a Ikea, jak nam też mówili w szkole rodzenia - wywołuje porody . Miała umówioną cesarkę, ze swoim lekarzem, w swoim szpitalu, ale była za daleko, poród szybko poszedł (bo drugi) i wylądowała w przypadkowym, najbliższym szpitalu. Stresu ją to kosztowało.... no ale żyją, wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- oho! wstało ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- ![]() http://fungine.net/image/303146/ ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- nie popsuje się.
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak to? Serio?
Cytat:
A zazwyczaj to na obiad co, jak nie schabowe?
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
jak mięso to raczej pieczone, albo duszone, albo ryby, albo sałatki. Jakieś się zdarzają makrony z warzywami np. i takie tam różne. Ja sporadycznie smażę - zboczenie zawodowe
|
#4057 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Arrakis, opowiadasz o pracy z taka pasją. Zazdroszczę. Gwizdak, też zazdroszczę randki. Cytat:
Musieliśmy Cię nieźle skatować Lao Che i tymi innymi w Bukowinie ![]() Cytat:
Bardzo, bardzo proszę o bardzo mocne kciuki o 10:00. |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś mi nie przeszkadzało ![]()
|
|
#4059 |
|
MBZ♥
|
Gwizdak z wymienionych przez Ciebie przyśpieszaczy to tylko podłogi nie myję
ale masz rację przysiądę czaruj, czaruj bo zimy, mrozu i śniegu mam dość
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
zleci
Cytat:
super ![]() I oczywiście gratulację rocznicy kolejnych 100 wam życzę ![]() ja mam dzień kupy dostałam @ i czuję się potwornie
|
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
Cytat:
a tak na marginesie to skorzystalam z porannego wzwodu i wykorzystałam rano meza
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2013-03-06 o 09:38 |
||
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym gratuluję zakochania się ![]() Cytat:
http://www.tesco.pl/kulinarni-lowcy-...leb-cebulowy/# Nie jest to prawdziwy chleb na zakwasie ale za to prosty do zrobienia i nawet mnie wychodzi. Choć moje doświadczenia z drożdżami to raczej festiwal porażek. A i daję ciut więcej drożdży niż w przepisie. stefka mocne kciuki
|
||
|
|
|
#4066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bezlitosna dla moich pasazerow jestem - nie lubie radia i leci u mnie muzyka z karty wiec jak ktos jedzie ze mna to musi sluchac mieszknki rockowo-gotyckiej jaka mam na karcie ![]() Cytat:
![]() no serio, tylko musialabys przymierzyc czy fajnie na nodze wygladaja - mysle ze do dzinsow beda super wygladac. A z tego co pamietam to ty sie lubisz na kolorowo ubierac. Mi sie tam nawet te zolte sznurowki podobaja a ja ogolnie nie znosze żółtego.... a w ciazy nie jestem wievc na hormony zrzucic nie mozna ![]() Cytat:
![]() gdybym tylko wiecej zarabiala to bylabym przeszczesliwa ![]() Cytat:
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Stefcia, trzymam mocno
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Stef :kcuki: muszę iśc na zajęcia a strasznie mi się nie chce, jedne mam teraz i jedne do 19 )
|
#4069 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Stefka kciukam
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te marynarskie to jeszcze ujdą, ale wolałabym balerinki. a krzywdę to robią szpilki w czub, o! Cytat:
2. moja kumpela kupowała, ale to ze dwa lata temu, takie trekingowe wściekło różowe buty z szarymi łapkami psa jakby (maleńkie i tylko w jednym miejscu) - super są 3. dobre Magda, nie pamiętam, jaki model te najeczki wygóglałam jakoś. Dobry! ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- stef, kciukam! |
||
|
|
|
#4073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mocne kciuki ![]() Cytat:
Więc znowu zmieniłam na szpilki Teraz choruje na takie lub koralowe http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex =1&viewAllFlag=&catalogId =33057&storeId=12556&prod uctId=9511592&langId=-1&sort_field=Relevance&ca tegoryId=208542&parent_ca tegoryId=208492&pageSize= 20&refinements=Colour{1} ~[orange]^category~[209960|208542]&noOfRefinements=2
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2013-03-06 o 10:47 |
||
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Naj powiem Ci, że przy każdej parze balerinek ciągle mnie coś uwiera w palcach
No i zawsze po całym dniu mam ich dość. Może Ty już masz tak wyrobione stopy, że tego nie czujesz ![]() Moja babcia właśnie przez buty nie mogła chodzić na płaskich butach, musiała mieć obcas. Po prostu buty deformują stopę Chyba nawet każde ![]() Ja np. lubię mokasyny z delikatna, niewidoczną z zewnątz podeszwą. I koniecznie musi być miękka ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- A co do butów ja cierpię teraz na takie: http://sklep.befado.pl/index.php?c=produkt&id_pro=7459 o tak do latania
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi zapomniałam, że ty cebuli nie lubisz. Link jest zły i nie widzę bucików. Choć może to lepiej bo ja łatwo się zakochuję w szpilkach
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Carmel, nie chcę Cię straszyć, ale moja mama tak miała - chodziła głównie w obcasach, bo na płaskim było jej niewygodnie, źle i w ogóle do bani. Do dziś tak ma zresztą. I ma problemy z kręgosłupem. Pierwszą operację miała już w wieku 19 lat, ale to się ciągnie do dziś.
Ja nie twierdzę, że balerinki są zdrowe, ale niższe buty nosić trzeba częściej, a szpilki wyłącznie w pracy i na specjalne okazje, jak się nie chce zajechać pleców. Zwies, ja mam takie nogi,że mnie absolutnie wszystko obciera. Skórzane, nieskórzane, balerinka, szpilka, kapeć, adidas - wszystko. Tylko że w szpilach bardziej niż w innych rzeczach i łatwiej mi znaleźć nieobcierające baleriny niż nieobcierające szpilki (zawsze mam za ciasno przy tym zwężeniu w stronę palców - nie wiem, jak się ten fragment stopy nazywa ).
|
|
|
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...ents=category~[209960|208542]&noOfRefinements=1 Btw. byłam wczoraj w butikach Jimmy Choo, Christian Louboutin, Prada, Chanel i Pucci ![]() Cytat:
Ale w biurze muszą być szpilki. Z tym, że ja głównie siedzę przed kompem.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2013-03-06 o 11:04 |
||
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć jak Wam pisałam, od lekarza w sanatorium jak byłam dostalam ochrzan, że sobie krzywde robię
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi super butki, mam takie ala "skórkowe" musztardowe - strasznie wysokie i ledwo chodzę, ale jeszcze nigdzie w nich nie byłam
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Padłam wczoraj o 22 tak jak stałam
nie wiem co mi się stało, że tak wcześniej zasnęłam, wstałam ok 7 z chęcią wróciłabym do łóżeczka :P

) wygodne buty, jestem fanką adidasów i sandałów itp., ale niech to ma wygląd, jakiś w miarę zgrabny kształt czy coś
choć kolor piękny

Dawaj tu szybko przepis