|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
HEJ!!!!!!!!!!!!!!!!
BERBIE! Ciesze sie ze jestes zadowolona z wizyty. Do pierwszy krok w kierunku myślenia o kolejnych staraniach i ciesze sie ze sie na niego zdecydowałaś. Co do tego zabiegu, skoro mówisz ze starania nie juz to ja bym skonsultowała z kimś jeszcze nawet sugerując typu " czytałam ze # moze sie wiązac z budowa macic, czy pan sądzi ze u mnie mogło tak byc?" Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadziej ze dla staraczek to tez nadzieja!!FIO! myslici o rodzeństwie dla Stanisława? ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39599129]A co u nas... Wszystko OK Wszystkie narządy OK, w główce OK, serduszko, żołądek, nerki, kręgosłup, kończyny, pępowina, wszystko dobrze. TP 18.07, więc w porządku. Waży 350 g i jest na 100000% chłopcem Widziałam buźkę, przepadłam...[/QUOTE]PERSE!!!!!!!!!!!!!!![]() Cytat:
AGATKO! listopadow dzieci fajne są
Edytowane przez eseska Czas edycji: 2013-03-05 o 20:58 |
||||
|
|
|
#362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
![]() ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Perse, bardzo z się cieszę! Cudny Arturowi nabiera mocy i niech ta moc będzie z nim!!!
My po teście oksy. Łożysko podjęło skurcze, ale po odstawieniu leku cisza. Także luz. Ale 2 godziny na porodówce nie wpłynęły dobrze na moja motywację i odwagę
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Esia długa lista dzieciaczków na pierwszej stronie to raz, a być prawie 2 lata młodszym to dwa
poprawia humor nie ma co
|
#366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ależ zleciało 9 mies. Kochana trzymam kciuki za Was,
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Esko kiedyś może pomyślimy, ale póki co nie jestem gotowa na kolejną ciąże ani fizycznie a tym bardziej psychicznie
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suuuuper |
|
|
|
|
#369 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aj, Berbie... Za co Cię to życie tak doświadcza... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Daj znać w czwartek, co tam u Ciebie i Twojego Maleństwa!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko szkoda, że z tymi tarczycowymi sprawami taki bałagan... [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39599129] A co u nas... Wszystko OK Wszystkie narządy OK, w główce OK, serduszko, żołądek, nerki, kręgosłup, kończyny, pępowina, wszystko dobrze. TP 18.07, więc w porządku. Waży 350 g i jest na 100000% chłopcem Widziałam buźkę, przepadłam...[/QUOTE]Brawo dla Artusia! Cytat:
![]() Muszę Wam powiedzieć, że jestem zawiedziona! Prawie cały dzień mnie na wątku nie było i się spodziewałam, że choć jedno Dziecię się w tym czasie wykluło. A tu cisza
|
|||||||
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Elizko, super że wyniki dobre
![]() Perse, fajny chłopak Ci rośnie ![]() Pani, trzymam kciuki razem z koleżanką z pracy, która jest zakochana w Torresie i wie, że właśnie Torresik na dniach ma się rodzić ![]() Cytat:
To ja poproszę o wpisanie do kibicujących (boję się wpisać do starających się ) : Aniołek Jaś - 23 listopada 2012
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2013-03-05 o 22:27 |
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- zaczęliśmy 39 tydzień... ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- odnośnie pierwszej strony, ja dobrze wpisana, ale rzuciło mi się w oczy: - Agatka, Kathe i Cynamonowa nie są już staraczkami - Perse jest 2 razy wpisana w zafasolkowanych |
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Measia, Nietoperek jak zwykle śliczny
![]() Moni_ka.g Mądra decyzja, Bardzo dobrze, ze unikasz tego szpitala. Jak sie kiedys uda, ze i ja dotrwam do tego momentu, w ktorym Ty sie teraz znajdujesz to pojde do szpitala na J albo na S. Pani, dasz rade !!! Inutil, u mnie na razie kibicka, zmienie status na staraczke bliżej maja ![]() Mmedeah88 ano dobrze ze jako tako .. A co do tarczycy, to przy hashi to juz chyba zawsze taki bałagan mi zostanie.. Ale przynajmniej cos sie dzieje Z nudów przy tej mojej tarczycy nie zejde Moni, brawa za 39 tydzien Szykuj sie )A mialam napisac, ze dzis (a wlasciwie wczoraj) moj ex maż sie do mnie raczyl odezwac łaskawie po poltora roku milczenia (jego nowa kobita zakazala mu wszelakich kontaktow ze mna ). Jako ze sie juz odezwal, to zapowiedzial, ze za tydzien przyjedzie (mieszka w UK na stale) i mnie zwizytuje w celach towarzyskich ... Okazalo sie ze zerwal ze swoja narzeczona... Pewnie bedzie sie przymilal ![]() No dobra, czyzbym ja dzis gasiła swiatło? Aaaaa musze wstac przed 6, zmykam ![]() Kolorowych kobity
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam sie z rana Tak sobie kichłam że poczułam mocno moje jajniki.....i aż łzy w oczach mi się pojawiły ;/
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Agata, w ciąży kichamy w zgięciu lub z podkulonymi nogami
|
|
#375 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Pani, weszłam z nadzieją... :P Ale OK, czekamy ![]() A ja mam biegunkę. Ktoś przechodził w ciąży? Jakieś pomysły? Tylko ten jeden objaw, zero wymiotów, gorączki, bólu brzucha. |
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39610477]Hej
![]() Pani, weszłam z nadzieją... :P Ale OK, czekamy ![]() A ja mam biegunkę. Ktoś przechodził w ciąży? Jakieś pomysły? Tylko ten jeden objaw, zero wymiotów, gorączki, bólu brzucha.[/QUOTE] Ja miałam nawet leżałam w szpitalu przeciez ![]() Weź smecte bo widziałam, że meczy Cie od wczoraj a mozesz się szybko odwodnic. Węgiel i smecta i za 2 godziny będziesz jak nowa |
|
|
|
#377 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A mogę zjeść chleb z herbatą? Bo coś by wypadało... No od wczoraj, chyba morele suszone mi zrobiły rewolucję (bo ja to mam albo zatyczkę albo pralkę nie mogę nic mieć jak normalny człowiek.....).Ed. A miałaś jakieś inne objawy jeszcze? Czy tylko TO? |
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39610735]Zadzwonię jeszcze do doktorka, ale dobrze, że można coś brać.
A mogę zjeść chleb z herbatą? Bo coś by wypadało... No od wczoraj, chyba morele suszone mi zrobiły rewolucję (bo ja to mam albo zatyczkę albo pralkę nie mogę nic mieć jak normalny człowiek.....).Ed. A miałaś jakieś inne objawy jeszcze? Czy tylko TO?[/QUOTE] Można, można ja byłam w 5/6 tygodniu więc tutaj był bardziej starch i dlatego w szpitalu wylądowałam. Tam mnie leczyli weglem a ginek kazał smecte wziać. Miałam wymioty, ale to był pierwszy trymestr i wymioty nie mineły ![]() Znaczy mineły ok 14 tygodni ![]() Ja od dziś biore żelazo...wiec pewnie od jutra będę miała problem, żeby sie załatwić ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Aaaa jeszcze jedno napisze w szpitalu mi dali ogórkowa na obiadek przy meksyku w jelitach Byłam tak głodna, ze zjadłam..bo nie miałam wyboru
|
|
|
|
#379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W tę drugą stronę raczej nie miałam problemu. I teraz mam taki lekki brzuch, że szok Na szczęście Mały kopie.A ja wczoraj poszłam na tę wymarzoną pizzę :/ Bo myślałam, że rano to było ze stresu. Potem było OK i po południu, jak wróciłam do domu, to się zaczęło... Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-03-06 o 08:52 |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39610865]Wiesz, w tym temacie to ja jestem specjalistką
W tę drugą stronę raczej nie miałam problemu. I teraz mam taki lekki brzuch, że szok Na szczęście Mały kopie.A ja wczoraj poszłam na tę wymarzoną pizzę :/ Bo myślałam, że rano to było ze stresu. Potem było OK i po południu, jak wróciłam do domu, to się zaczęło...[/QUOTE] Wiesz to sa jakieś bakterie..na nie pomoga właśnie smecta. Jedz normalnie i jak nie wymiotujesz to luzik Ja miałam zawsze luzniej i teraz bez problemu z tymi sprawami. Rano wstaje i kibelek Moj mały piernik pukał od tamtej niedzieli a od wczoraj znowu leniuszek milczy Chyba chce sie z mamusia pogniewac![]() Jeszcze sie nad jedna rzecza zastanawiam... Ja mam prenatalne USG 25.03 to juz będzie 24 tydzien czy nie za późno? Co prawda wstepne miałam w 18 tygodniu i wszystko było ok ale czy teraz nie będzie jakiś przekłamań? A na pizze moge Ci podac mega przepis. Jest mega chrupiąca i ja od kiedy ja zrobiłam juz na pizze raczej nie pójde do pizzeri
Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2013-03-06 o 09:00 |
|
|
|
#381 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zadzwoniłam, mam jeść sucharki i pić niesłodzoną herbatę (2-3 l płynów) + 3x3 węgla Idę zaraz do apteki. Kurcze nigdy tego nie kupowałam, drogi jest taki węgiel?A pizzę też robię sama czasami, ale w tamtej pizzerii już tak dawno nie jadłam i miałam takiego smaka.... A nie czułam się źle, serio myślałam, że to ze stresu, bo mnie bardzo często boli ze stresu brzuch :/ |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
Węgiel jest raczej tani. Wez sobie na wszelki wypadek 2 saszetki tej smecty. Bo jesli węgiel nie pomoże może Ci byc potrzeba.
|
|
|
|
#383 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam w biurze rachunkowym i w aptece. Spacerkiem po parku szłam kupiłam sobie lody gałkowe....bosko...
Chciałabym już mieć Marcelka obok i iść na spacer |
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
też bym chciała....
![]() Perse węgiel jest tani....mam nadzieję że Ci pomoże....ja póki co nie mam problemów z wizytami w wc aż się dziwię.....
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Agacia a jak sie czujesz??
Ciekawe jak tam Pani ![]() Monia a Ty ?? Ja wczoraj własnie stwierdziłam, ze musze mebelki zamówic w kwietniu dla Marcela bo sie czeka 8 tygodni. Pozniej trzeba to wszystko poskładać... I jestem cała w strachu...ale nie mam wyboru ![]() Perse co do wózka to ja chyba jestem juz zdecydowana ma tyle dobrych opini...jeszcze pojade go zobaczyć, ale chyba, chyba...miłość nie minie |
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O którym mówisz? o tym co Perse ostatnio pisała?? fajny podoba mi się...ale jak tak pokazujecie te wózki i patrzę na nie to normalnie dla mnie wszystkie wyglądają jednakowo ...
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze masz czas na wszelkie dolegliwosci
Będziesz jeszcze płakać tak jak ja bo nie mogałam sie z łóżka zwlec tak mnie mdliło ![]() Modliłam się wcześniej o o Tak ten Co Perse wklejała ostatnio: http://www.dzieciecawyspa.pl/index.p...kategoria=TAKO Acoustic,TAKO&id=162 Wklej sobie cały link Jak troche posiedzisz nad wózkami to będziesz widziała różnice
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze na to czas.....
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

zostałam "wymacana" na maxa,
i mam sie u niego zameldowac 12 marca o 17 

ależ zleciało 9 mies. Kochana trzymam kciuki za Was,

... Okazalo sie ze zerwal ze swoja narzeczona... Pewnie bedzie sie przymilal
nie mogę nic mieć jak normalny człowiek.....).