|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
byłam dziś na treningu (30min), bo jutro mamy finały ręcznej! trzymać kciuki
![]() łapcie grafikę:
|
|
|
|
#4172 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ups, nie zrobiłam dzisiaj tej zumby ale już nie dam rady, padam... no i jestem po prysznicu :P jutro odrobię! ![]() Cytat:
Cytat:
no i za ćwiczonka ![]() Cytat:
tyż dzisiaj z panem w getrach romansowałam ![]() Cytat:
brawo! I za spadek też! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja osobiście nie ![]() Za bieg! ![]() Cytat:
nawet moja mama jak robi sałatkę z pomidorów to dodaje cukier i pieprz ![]() ale rosołu z ziemniakami większość nie ogarnia blaszok, trzymać będziemy oczywiście!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||||
|
|
|
#4173 | |
|
Raczkowanie
|
a co powiecie na kanapke z serem i dzemem truskawkowym
![]() Cytat:
![]() dobranoc
Edytowane przez oligirl21 Czas edycji: 2013-03-05 o 22:22 |
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ćwiczenia dzisiejsze
:-65 min na rowerku (25 km) -8 min Legs -Booty Shaking Waist Workout -300 podskoków na skakance -120 pajacyków -170 brzuszków -40 uniesień bioder -30 wymachów nóg leżąc -20 wymachów nóg stojąc -20 wymachów nóg klęcząc -20 pompek w oparciu o ścianę -100 wspięć na palce Jestem happy i lenia no i jestem z siebie duuuumna Na drugie śniadanie do kawki mniam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
ja tym razem Real oglądałam, naprawdę sędzia tak karygodne błędy popełniał.. szkoda gadać. Będą emocje w następnym meczu BvB
![]() idę zaraz spać, ogólnie coś mnie dołek łapie
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, co za dołek?
|
|
|
|
#4177 |
|
Raczkowanie
|
musze kupic drzem truskawkowy
uciekam do wyrka dobranoc
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio z euforii wpadam w dół i tak na okrągło..
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tak bez powodu? Może zbliża Ci się @? Ja tak właśnie mam...
|
|
|
|
#4181 |
|
Zadomowienie
|
Co do tego całego liczenia itd też nie jestem wielką fanką :P Aczkolwiek ok, kilka razy policzyłam, dla samego sprawdzenia. Jestem niekonsekwentna i niesystematyczna, więc zapisywanie posiłków mi nie idzie, a co dopiero liczenie wszystkiego
![]() Bardzo długo byłam na diecie South Beach - dla niewtajemniczonych: Pierwsze 2tyg bez węglowodanów, potem się je stopniowo wprowadza (owoce i węglowodany złożone). Nauczyłam się jeść zdrowo - dużo warzyw, chude mięso, orzechy i pestki, ryby chude sery (twaróg i żółte), węglowodanów niedużo i tylko te zdrowe z owoców, warzyw i pełnoziarnistych produktów. Wydaje mi się, że te nawyki były bardzo zdrowe, tym bardziej, że wiele rzeczy trzeba było przygotowywać samemu od podstaw, więc były mało przetworzone. Teraz staram się przypomnieć sobie o tych nawykach. Owszem, staram się unikać pewnych typów jedzenia, ale wiele na tym nie tracę, bo to praktycznie same świństwa. Jak przestanę być grubaskiem, to oczywiście, że pozwolę sobie na hot doga czy batonika. Ale bez przesady. Oprócz osiągnięcia prawidłowej wagi ciała moim celem jest też nauczenie się przyrządzania zdrowych potraw oraz opanowanie napadów na słodkie/słone/cokolwiek. Myślę, że dam radę bez przeliczania i popadania w depresję - bo nie spada. Nie ma ludzi (nie cierpiących na żadne choroby związane z nadwagą), którzy zdrowo się odżywiają, ćwiczą, a mimo tego są grubi. Więc przestańmy płakać, że nie spada - jedzmy zdrowo i ruszajmy tyłeczki sprzed komputera. Nasze życie będzie wyglądać prawidłowo, to i nasze ciało zacznie tak wyglądać
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba przez to, że widzę, jak kolejne osoby zmojej paczki odnajdują swoje połówki, osttanio kumpela coś powoli kręci, cieszę się, że coś z tego może być, ale wiecie, ja nadal sama i tak, smutno, jak nikt o Ciebie nie zabiega, nie troszczy się
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana głowa do góry wiem, że to przykre, bo też przez to przechodziłam... a TŻ-ta poznałam dopiero na 4 roku studiów
|
|
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od stycznia kaloryczność policzyłam 2 razy - początkiem i ostatnio kiedy sobie zdałam sprawę, że mogę jeść nie wystarczająco. To nie tak, że za wszelką cenę chcę schudnąć tylko pierwszy raz chcę zrobić to tak jak trzeba, stąd te moje pytania dotyczące zapotrzebowania. Cytat:
Miłość przychodzi w momencie kiedy najmniej oczekujesz ![]() Ja dziś mam za sobą 40 minut biegu, jest tak gorąco, że biegłam w staniku sportowym i cienkiej bluzie a myślałam, że się spalę. Kocham to uczucie po biegu
|
|
#4185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z leniem zrobić tyle ćwiczeń? nono
|
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Kisiej
Poka buty ! ![]() Cytat:
U mnie przeważnie je się z makaronem albo z ryżem, ale nikt nie ma nic przeciwko ziemniakom ![]() Jak z biały serem to pychaaa ! ![]() Jak z żółtym to jeszcze nie testowałam takiego połączenia ![]() Cześć za wszystkie wczorajsze ćwiczenia ![]() Wydaje mi się, czy wczoraj nie było losowania? ![]() Powinnam się wziąć za recenzje pracy na seminarium, ale mycie okien wydaje się o wiele bardziej interesującym rozwiązaniem
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie wczoraj Tiffoczki, 8min.workout, Mel B., trochę biegania i jeszcze inne ćwiczenia od razu lepiej się czułam. miałam prawie tygodniową przerwę, z wiadomych przyczyn ![]() co do meczu to się nie wypowiadam, bo sędzia był z kosmosu masakra Cytat:
pięknie! kiedy miałaś na to wszystko czas? ![]() Cytat:
poza tym kto latem oprze się takim ciałkom, jak nasze? ![]() magda_lena Skarbie, nie było. losować? mam wrażenie, że garstka z nas bierze w tym udział ktoś wczoraj w ogóle wziął się za Zumbę?
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-03-06 o 09:29 |
|||
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
wkońcu się wyspałam, ale i wystraszyłam od rana...
1 marca waga - 66,2kg dziś waga - 64,7kg 1,5 kg przez 5 dni za dużo, za szybko jem 5 posiłków minimum, pije dużo, w weekend grzeszyłam a tu taki spadek??? Nie wiem czy zrzucić to na stres i taki zapierdziel w pracy czy zacząć się martwić? Chora na nic nie jestem bo całkiem niedawno robiłam badania na cukrzyce, tarczyce, itd. A i jeszcze @ mam drugi dzień właśnie... wage sprawdzałam na kg cukru i na chrześniaku działa dobrze I: owsianka na budyniu czekoladowym z miodem + zielona II: jogurt naturalny + zmiksowane owoce O: warzywa na patelni + kasza gryczana P: wieśniak na słodko z cynamonem i jeżynami K: ryba + sałata
|
|
#4189 |
|
Konto usunięte
|
Hej laski u mnie piękne słoneczko
Zabrałam się za wiosenne porządeczki i pokój ogarnięty![]() No pisać, pisać może już nie długo nowy wątek
|
|
|
|
#4190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wiem, może dopiero wieczorem kolejne? Cytat:
![]() Co do wagi, może to właśnie przez pracę? Ostatnio masz taki zapieprz, że to bardzo możliwe
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-03-06 o 09:38 |
||
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia latem zbierałam i zamroziłam
potem o nich zapomniałam aż do wczoraj kiedy mama je odkopała i chrześniakowi zaczeła dodawać do jogurtów
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Majka to pewnie przez pracę
Dziewczyny tak trochę z innej beczki. Wie któraś jak wyglądają w rzeczywistości stroje tego typu: http://e.lansik.pl/la53/2bb06737000af9e94f0d8e6f tzn chodzi mi o to jaki biust trzeba mieć żeby to dobrze wyglądało Ja już dziś mam ćwiczenia za sobą, teraz czekam aż mi się pierś z kurczka ugotuje
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
może być i wieczorem
![]() majka ja też myślę, że to przez ten zapieprz, przez pracę, przez zmęczenie... musisz się zregenerować Kochana ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
nie ma ramiączek, nie ma co go "ciągnąć" w górę, do czego jesteśmy przyzwyczajone. i nasze biusty też są...co nie zmienia faktu, że on sam w sobie jest piękny ! trzeba mieć albo bardzo ładny, jędrny i duży biust, albo silikony. a może jakieś lepsze firmy produkują bardziej usztywniane? ja się nie spotkałam w sklepach póki co.
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-03-06 o 09:51 |
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To szukam dalej ale ciężko coś znaleźć bo tutaj chinki noszą spódniczki zamiast majtek
|
|
#4195 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też wczoraj miałam lenia, ale zawzięłam się i poćwiczyłam mój zestawik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
głowa do góry-ja to mam się czym martwićCytat:
Cytat:
za ćwiczenia i zazdroszczę ciepełka!Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39612698]Hej laski u mnie piękne słoneczko Zabrałam się za wiosenne porządeczki i pokój ogarnięty![]() No pisać, pisać może już nie długo nowy wątek [/QUOTE]ja już wczoraj umyłam okno-tak mnie to słoneczko nakręciło
|
||||||
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorko piersi wyglądają niekorzystnie, ale np. jak nie pokazujemy się na plaży i opalamy się w domu na ogródku czy gdzieś to świetna sprawa taki strój. opalanie bez odbitych ramiączek, bez zaczerwienionych miejsc, super sprawa
!pe.es. a takie zdjęcia można oglądać w Chinach?
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-03-06 o 09:58 |
|
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melduję 30 minut biegu
jutro będzie lepiej!
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje dziewczyny
dziś idę na 14 - 22 i jutro na 7 rano znowu a wage schowam tylko że ciuchy mam za luźne pora na zakupy jak bede miała wolne wkoncu w piątek ide się zrelaksować do fryzjera i się zastanawiam czy kolorku nie zmienić i jakiś pasemek nie dodać ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() właśnie smaże tłuste schabowe
|
|
|
#4199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!Cytat:
!zazdroooszczę zakupów! pochwal się nam później zdobyczami! do fryzjera? masz sprawdzonego? bo ja mam fobię przed nimi :P koloryzuję i obcinam się sama i na dobre mi to wychodzi ![]() miałaś już kiedyś pasemka? bo z odrostami później baaardzo ciężka sprawa ![]() dziewczyny widziałyście nowy wątek o aniołkach Victoria's secret?
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam oni wykorzystują bezprawnie zdjęcia z zachodu i tak ostatnio zobaczyłam Joanne Krupę sprzedającą strój kąpielowy za 15zł
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

ups, nie zrobiłam dzisiaj tej zumby
ale już nie dam rady, padam... no i jestem po prysznicu :P jutro odrobię! 

67 66 65 64 63 62 61 60
i lenia
jedz mniej, nie obżeraj się na noc, ale też nie świruj, że np. nie masz pod ręką brązowego/dzikiego ryżu. Zjedz biały, przecież to nie taka tragedia
oszalałaś
rosół się z makaronem!"