|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
|
|
|
|
#4832 |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVII + przeogromna dawka plotek!
Ale powiem Ci, że miałam mieszane uczucia....
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
O.P.I.ć chętnie... jak mnie będzie kiedyś stać
![]() ![]() Cytat:
Uuu, różowo
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4835 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
oesu!
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Śniegowa as you wish
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam mieszankę kanapki z serkiem pleśniowym i mleka na monitorze
|
|
|
#4839 |
|
keep calm and contour on
|
Dzień dobry
![]() słońce mi przez szybę wali
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() U mnie z jakieś pół godzinki będzie ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4841 |
|
Konto usunięte
|
Hm... Nie było źle
![]() Mi by się w każdym razie zmywać nie chciało. Wrzucacie golasy to i ja wrzucę. No jednak nie całkiem golasy bo z odżywką. Mam takiego niechcieja do malowania... W bonusie moja łapka w całości... No powiedzcie mi czy to jest kobieca dłoń? Paluchy jak kluchy... uwierzycie, że noszę obrączkę w rozmiarze raptem 9 (tzn średnica wewn. 15mm)?
|
|
|
|
#4842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961201 1]No ale olejek migdałowy i morela...
Nie? Mnie właśnie rusza to bardzo Za to ja za Timotei nie szaleję ![]() [/QUOTE] Nie no, brzmi bardzo ładnie Dlatego raczej się nie gorączkuje dopóki nie zobaczę składu Może akurat będzie ładny, wtedy chłyty marketingowe na mnie podziałają odpowiednio![]() Ups No nic, przeżyję jakoś z łaciatymi łapkami od czasu do czasu![]() Cytat:
Takie różne do mnie nie przemawiają... to znaczy: teraz do mnie nie przemawiają, może za tydzień zaczną, kto wie ![]() Cytat:
Mam tak u stóp Wystarczy, że mi w nie lekko ziemno (ale lat lekko-lekko, nie jest to jakieś uporczywe zimno). Moja mam jest czasem przerażona, jak je widzi![]() Cytat:
Bardzo ładne golaski Ty też maluj! ![]() Cytat:
![]() Dech mi zaparło Idę się zbierać, bo mi autobus ucieknie
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961365 3]Hm... Nie było źle
![]() Mi by się w każdym razie zmywać nie chciało. Wrzucacie golasy to i ja wrzucę. No jednak nie całkiem golasy bo z odżywką. Mam takiego niechcieja do malowania... W bonusie moja łapka w całości... No powiedzcie mi czy to jest kobieca dłoń? Paluchy jak kluchy... uwierzycie, że noszę obrączkę w rozmiarze raptem 9 (tzn średnica wewn. 15mm)? [/QUOTE]Jeeejjjj jak długa płytka i jakie białe ![]() ![]() klask i:kiedy ja będętakie miała ![]() Stwierdzam, że mam paznokciowe adhd Spiłowałam na pseudo kwadraty ![]() Śniegowej się nie będą podobać
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-03-06 o 11:39 |
|
|
|
#4844 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Twoje mają miejsce na przyrost więc to tylko kwestia czasu.No i fakt, coś ostatnio mi zeszło zażółcenie ale to też kwestia odżywki (evelinka 8w1 bardzo ładnie optycznie "wybiela"). |
|
|
|
|
#4846 |
|
Oby do wiosny
|
Mi teeeż....
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961365 3]Hm... Nie było źle ![]() Mi by się w każdym razie zmywać nie chciało. Wrzucacie golasy to i ja wrzucę. No jednak nie całkiem golasy bo z odżywką. Mam takiego niechcieja do malowania... W bonusie moja łapka w całości... No powiedzcie mi czy to jest kobieca dłoń? Paluchy jak kluchy... uwierzycie, że noszę obrączkę w rozmiarze raptem 9 (tzn średnica wewn. 15mm)? [/QUOTE]No jak kluchy. Nitki rosołowe. Śliiiczne. Takie bielutkie..... |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961376 8]
Twoje mają miejsce na przyrost więc to tylko kwestia czasu.No i fakt, coś ostatnio mi zeszło zażółcenie ale to też kwestia odżywki (evelinka 8w1 bardzo ładnie optycznie "wybiela").[/QUOTE] Lepsza evelinka - bielsze i zdrowsze, nawet zafarbowaną od lakieru płytkę wybieli w mig )
|
|
|
|
#4848 |
|
keep calm and contour on
|
Nefty, na zdjęciu całej dłoni dopiero zauważyłam jaką masz wąską płytkę
|
|
#4849 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961109 3]
Ja to mam przez to, że jeszcze nie znalazłam swojego ideału. Mam dobre i niezłe odżywki, ale idealnej jeszcze nie. No i zauważyłam niepokojącą rzecz - moje włosy reagują na różne odżywki takim WOW po pierwszym użyciu, albo po pierwszych kilku użyciach, a potem to się "cofa" i już jest średnio. Więc najlepiej jak używam powiedzmy 4 czy 5 różnych na przemian po jednym razie. Testowanie każdej odżywki dłużej niż dwa razy z rzędu to u mnie rozczarowanie... ![]() Jakie znowu sucharki? Super poprawa ja znalazłam jedną super, ale to raczej do mycia. ![]() też wiecznie szukam i kombinuję która zadowoli moje zmasakrowane włosy. są tak suche i nieprzyjemne w dotyku że aż mi przykro się robi a to wszystko przez to że są spalone, a na krótko się nie zetnę i dziękuję za skóki ![]() fajne połączenie i co za błysk ![]() Cytat:
odważna!Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961365 3] Wrzucacie golasy to i ja wrzucę. No jednak nie całkiem golasy bo z odżywką. Mam takiego niechcieja do malowania... W bonusie moja łapka w całości... No powiedzcie mi czy to jest kobieca dłoń? Paluchy jak kluchy... uwierzycie, że noszę obrączkę w rozmiarze raptem 9 (tzn średnica wewn. 15mm)? [/QUOTE]śliiiiiiczne |
||
|
|
|
#4850 | |
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961365 3]Hm... Nie było źle
![]() Mi by się w każdym razie zmywać nie chciało. Wrzucacie golasy to i ja wrzucę. No jednak nie całkiem golasy bo z odżywką. Mam takiego niechcieja do malowania... W bonusie moja łapka w całości... No powiedzcie mi czy to jest kobieca dłoń? Paluchy jak kluchy... uwierzycie, że noszę obrączkę w rozmiarze raptem 9 (tzn średnica wewn. 15mm)? [/QUOTE]Dla mnie kobieca Dłłłłłłuuuugie palce Pokazać moją???Łapsko mam że hej - lata grania w ręczną. Mam baaardzo szerokie środkowe kostki i problem z zakupem pierścionków.Przez kostkę nie chce przejść a jak przejdzie do dalej się obraca ![]() A i w załączeniu kamuflaż hehehhe Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-03-06 o 11:51 |
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze... |
|
|
|
#4853 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ja też żałuję, że nie poszłaś w migdałki, mogłoby być ciekawie. Ale tak też spoko ![]() Puuulchne jak u dziecka. Mam identyczną proporcję ręki jak moja córa, tyle że ona jest malutkim dzieckiem a ja? Zawsze mi się podobały takie smukłe dłonie z długimi palcami i ze stawami szerszymi (odrobinkę). No takie kobiece.Cytat:
No tak, to kwestia proporcji ![]() Cytat:
![]() Mi z kolei albo coś dobrze nawilża albo daje efekt mięsistych i "pełnych" włosów. Jak są nawilżone to lśniące ale cieniutkie i takie "szkliste", a jak mięsiste to z kolei matowe. Nie umiem znaleźć złotego środka. Czasem się niby uda ale to przypadkiem i trudno to powtórzyć. ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- To ja właśnie na odwrót. Przez kostki mi przechodzą bardzo malutkie rozmiary ale potem mam takie "pućki" i pierścionki wyglądają jak opaski na baleronie. Nie mogę mieć większego rozmiaru, bo jak jest chłodno to mi palce momentalnie się węższe robią i np obrączka by spadła... I tak źle i tak nie dobrze. |
|||
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961414 7]
Cierpliwości - odrosną. Tym bardziej nie łąm się i nie rozjaśniaj znowu ![]() Mi z kolei albo coś dobrze nawilża albo daje efekt mięsistych i "pełnych" włosów. Jak są nawilżone to lśniące ale cieniutkie i takie "szkliste", a jak mięsiste to z kolei matowe. Nie umiem znaleźć złotego środka. Czasem się niby uda ale to przypadkiem i trudno to powtórzyć. ![]() [/QUOTE] a jakby zmieszać odżywki? ![]() heh, nie rozjaśniam, staram się nie przejmować, ale dbam o nie, nie prostuję (poza grzywką w tym momencie raz na kilka dni) a one nic, są suche i nie da rady żeby były inne. |
|
|
|
#4855 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Jest fajnie O fuuuuuu..... Kiedyś z Młoda pod Arkadią widziałyśmy starego grubego kolesia na rowerze... Owłosiony tyłek połykał siodełko.... a spodnie tak nisko, ze niemal oko saurona było widać..... ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961414 7]Puuulchne jak u dziecka. Mam identyczną proporcję ręki jak moja córa, tyle że ona jest malutkim dzieckiem a ja? Zawsze mi się podobały takie smukłe dłonie z długimi palcami i ze stawami szerszymi (odrobinkę). No takie kobiece.[/QUOTE] Ale przecież są śliczne... Tagie gładziutkie..... Ech A widzi... a mnie się te moje kostki nie podobają.... |
|
|
|
|
#4856 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne, a na przyrost cierpliwie czekaj ![]() Cytat:
![]() mi też ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961365 3] Wrzucacie golasy to i ja wrzucę. No jednak nie całkiem golasy bo z odżywką. Mam takiego niechcieja do malowania... W bonusie moja łapka w całości... No powiedzcie mi czy to jest kobieca dłoń? Paluchy jak kluchy... uwierzycie, że noszę obrączkę w rozmiarze raptem 9 (tzn średnica wewn. 15mm)? [/QUOTE]piękne są! naprawdę ciekawam w lakierze a palce jakie proste, zazdroszczę... Cytat:
a mi się podoba! jak pomalujesz to też pokaż ![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3961414 7] Mi z kolei albo coś dobrze nawilża albo daje efekt mięsistych i "pełnych" włosów. Jak są nawilżone to lśniące ale cieniutkie i takie "szkliste", a jak mięsiste to z kolei matowe. Nie umiem znaleźć złotego środka. Czasem się niby uda ale to przypadkiem i trudno to powtórzyć. [/QUOTE]Chyba mam coś podobnego. Albo są fajne w dotyku, albo w wyglądzie. Zawsze czegoś brakuje, już sama nie wiem co z porowatością i co stosować nie mogę rozgryźć tych moich kłaków...
|
||||
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam kiedy
![]() Kupię taki współpracownikowi
|
|
#4858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oko saurona... umarłam!Cytat:
Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2013-03-06 o 12:24 |
||
|
|
|
#4859 | ||
|
Konto usunięte
|
Cały czas próbuję
Ale najlepiej mi wychodzi jak mieszam oleje z odżywkami - jestem w fazie testów łopianowego z różnymi maskami ![]() Cytat:
![]() Typowe z nas baby: mam kostki, nie chcę kostek, nie mam kostek- chcę kostki. Mam włosy proste, chcę kręcone, mam kręcone chcę proste.. Cytat:
![]() Ja też nie do końca mogę je rozgryźć i najśmieszniejsze jest to, że najlepiej moje kłaki wyglądają dzień po myciu (nie zaraz po myciu, bo wtedy się mocno strączkują - czyli coś im nie tak z pielęgnacją). Następnego dnia od rana są pełne, sypkie, w miarę mięsiste i lekko błyszczą. Ale to tylko pół dnia, bo potem są już za bardzo przetłuszczone u nasady. Agrrr...
|
||
|
|
|
#4860 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Nie znałaś tego? ![]() Bu. One sprawiają, ze łapka zdaje siebyć jeszcze chudsza. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Branoc 

W bonusie moja łapka w całości... No powiedzcie mi czy to jest kobieca dłoń? 

Nie? Mnie właśnie rusza to bardzo 

klask i:kiedy ja będętakie miała 

a w dziennym już nie zrobię bo zmyte