Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-06, 10:13   #4201
majka5908
Zakorzenienie

Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
!!!

jeeejj, ale masz napięty grafik !

zazdroooszczę zakupów! pochwal się nam później zdobyczami!

do fryzjera? masz sprawdzonego? bo ja mam fobię przed nimi :P koloryzuję i obcinam się sama i na dobre mi to wychodzi
miałaś już kiedyś pasemka? bo z odrostami później baaardzo ciężka sprawa
mam sprawdzoną fryzjerkę a jakbym się sama obcinała to byłabym łysa
miałam pasemka blond, różowe, miałam włosy czarne, czekoladowe, coś a`la wiśniowe, ale najlepiej czuje się w intensywnym rudym
uwielbiam kombinować z kolorem włosów
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 10:36   #4202
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Majka to pewnie przez pracę
Dziewczyny tak trochę z innej beczki. Wie któraś jak wyglądają w rzeczywistości stroje tego typu:
http://e.lansik.pl/la53/2bb06737000af9e94f0d8e6f
tzn chodzi mi o to jaki biust trzeba mieć żeby to dobrze wyglądało
Ja już dziś mam ćwiczenia za sobą, teraz czekam aż mi się pierś z kurczka ugotuje
Potwierdzam to co pisała Katien strój wygląda extra, ale na mega jędrnych lub silikonowych cycach Mam jeden taki i nie wyglądam w nim dobrze, a szkoda
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 10:44   #4203
anns_
Zakorzenienie

Uciekam na uczelnię ! do wieczorka Chudziny

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 10:55   #4204
agulaaaa
Zakorzenienie

ja mam podobne stroje i je uwielbiam

hej pogada przeeeeświetna dziś idziemy biegać wcześniej i fajna trasa na dziś za każdym razem inna, żeby było urozmaicenie, na obiad będą 4 pierogi z soczewicą + surówka, tyle mam do nauki, a ta pogoda mnie rozprasza..
dzięki za słowa pocieszenia, dziś lepiej, choć jakiś malutki żalik w sercu jest, znam jednego fajnego chłopaka, ale jakby coś chciał to by się odezwał, no ale
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:10   #4205
heroine86
Zakorzenienie

Cześć i czołem!

Piękne słońce u mnie i +12 na termometrze!!!! Love! a ja spałam do 11.10 ale się przestawiłam

Cytat:
Ale ja jem biały ryż i nigdzie nie pisałam, że to jakaś tragedia
Od stycznia kaloryczność policzyłam 2 razy - początkiem i ostatnio kiedy sobie zdałam sprawę, że mogę jeść nie wystarczająco.
To nie tak, że za wszelką cenę chcę schudnąć tylko pierwszy raz chcę zrobić to tak jak trzeba, stąd te moje pytania dotyczące zapotrzebowania.

Ja dziś mam za sobą 40 minut biegu, jest tak gorąco, że biegłam w staniku sportowym i cienkiej bluzie a myślałam, że się spalę. Kocham to uczucie po biegu
Ja wiem, że nie podałaś, soryy taki przykład tylko podałam chodziło mi o to, by nie skupiać się na stricte dietetycznym jedzonku i wybierać wszystko chude u Ciebie to akurat dobrze, że zainteresowałaś się swoim bilansem, bo w stosunku do ćwiczeń jakie wykonujesz ( ) to możesz jeść za mało... i dlatego organizm się broni resztkami sił. No ale to tylko moje przypuszczenia, nie jestem dietetykiem żeby wydawać teorie po prostu musisz przetestować swój organizm, dołożyć tu i tam, pomanewrować, pokombinować z treningiem i zobaczyć czy coś się zmieni wierzę, że uda Ci się w końcu ruszyć z miejsca, a szklana franca w końcu się podda

No i za bieganie! Takie ciepełko u Ciebie?

Cytat:
Napisane przez zeppelinova Pokaż wiadomość
ja też jestem dumna Z leniem zrobić tyle ćwiczeń? nono
pogoniłam go, chociaż szeptał mi do ucha, żebym skończyła wcześniej

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Z ziemniakami najlepszyyyyyyy !
U mnie przeważnie je się z makaronem albo z ryżem, ale nikt nie ma nic przeciwko ziemniakom
Yessss no u mnie też jedzą z makaronem i ziemniakami i nie jest to dziwne

Cytat:
u mnie wczoraj Tiffoczki, 8min.workout, Mel B., trochę biegania i jeszcze inne ćwiczenia od razu lepiej się czułam.

Cytat:
nooo heroine poćwiczyłaś! pięknie! kiedy miałaś na to wszystko czas?
Dziękuję ano wieczorem tyle dałam radę :P zawsze sobie mówię, że poćwiczę w dzień coby nie doprowadzać do szału sąsiadów odgłosem skakanki ale jakoś mi nie wychodzi :P średnio się tym przejuję :P zresztą mieszkam na parterze, więc może odgłosy nie idą w górę za bardzo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:11   #4206
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
mam wrażenie, że garstka z nas bierze w tym udział ktoś wczoraj w ogóle wziął się za Zumbę?
Ja biorę!
I przyznaję się bez bicia, że nie ćwiczyłam wczoraj Zumby, ale tylko dlatego, że zapomniałam i przypomniałam sobie dopiero jak weszłam na wątek i byłam po kąpieli... ale dziś zamierzam to odrobić! Bo fajny filmik mam!

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
wkońcu się wyspałam, ale i wystraszyłam od rana...

1 marca waga - 66,2kg
dziś waga - 64,7kg

1,5 kg przez 5 dni za dużo, za szybko
jem 5 posiłków minimum, pije dużo, w weekend grzeszyłam a tu taki spadek??? Nie wiem czy zrzucić to na stres i taki zapierdziel w pracy czy zacząć się martwić? Chora na nic nie jestem bo całkiem niedawno robiłam badania na cukrzyce, tarczyce, itd.
A i jeszcze @ mam drugi dzień właśnie...
Kochana, to na pewno przez Twój intensywny tryb życia Ty się tyle oganiasz, że żadne sporty Ci nie potrzebne no i w ogóle gratki za ten spadek!

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39612698]Hej laski u mnie piękne słoneczko Zabrałam się za wiosenne porządeczki i pokój ogarnięty Umyłam już okna, firanki zmienione, kurzu się też pozbyłam.. Spaliłam pewni dużo kalorii przy tym
No pisać, pisać może już nie długo nowy wątek[/QUOTE]

I u mnie wiosną pachnie też by mi się przydało ogarnąć mieszkanie, tak od środka: okna, firanki, kurze... póki co mam lenia w tym zakresie :P muszę kupić środki czyszczące
No fakt, nowy wątek zbliża się wielkimi krokami

Cytat:
Wie któraś jak wyglądają w rzeczywistości stroje tego typu:
http://e.lansik.pl/la53/2bb06737000af9e94f0d8e6f
tzn chodzi mi o to jaki biust trzeba mieć żeby to dobrze wyglądało
Ja już dziś mam ćwiczenia za sobą, teraz czekam aż mi się pierś z kurczka ugotuje
Strój piękny ale pewnie tylko dla modelek, które pozują mam wrażenie, że jest w ogóle niepraktyczny. Ja bym miała schizę, że zaraz mi to to zleci i zostanę z cyckami na wierzchu coś musi je trzymać, żebym była pewna, że nic takiego się nie wydarzy

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość

ja też wczoraj miałam lenia, ale zawzięłam się i poćwiczyłam mój zestawik
Dziękuję i Tobie też

Cytat:
no, a ja już po studiach i nic...znaczy było takich dwóch, ale żaden z nich się nie nadawał na męża
Ja wierzę, że jeszcze Ktoś odpowiedni się trafi! Tak jak powiedziała Katienka, nie goni Was menopauza, jesteście młode i piękne! A latem porazicie swym blaskiem płeć przeciwną!

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Melduję 30 minut biegu dziś trochę słabiej bo mam jakieś problemy z gardłem jutro będzie lepiej!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-06, 11:16   #4207
Konto usunięte

Rano jak się obudziłam miałam takie fajne uczucie, że nie mam brzucha i boczków, ale rzeczywiście jest ich coraz mniej Więc tylko się cieszyć, dzisiaj już się lepiej prowadzę z dietką Za dużo sobie pozwalałam ostatnio
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:20   #4208
Voya
Raczkowanie

A ja wracam do żywych po mnie jakieś choróbsko dopadło...
Bilans po ok 7-8 dniach +/- 71,6 kg. Nie jest źle, postanowiłam sobie, że wolę chudnąć wolniej i pozwalać od czasu do czasu na coś na co mam ochotę (np mała paczka chrupek/frytki/batonik) niż potem rzucić się na wielgachną pakę laysów.
Waga sprzed tych ok 7-8 dni była 72,5. Póki co kolejne ważenie za tydzień 1szy cel już niedługo, myślę, że za ok 2 tygodnie :tak: czyli zobaczyć te 6 na przodzie. W przyszłym tygodniu muszę kupić parę rzeczy, w tym 1 parę spodni (teoretycznie więcej, ale moja waga docelowa wynosi ok 65 więc będzie różnica w rozmiarze na pewno i szkoda mi pieniędzy w błoto wyrzucać) i liczę po cichu, że zmieszczę się w 42 rozmiar - mam 182 cm.
Z jedzeniem u mnie dalej różnie, ale staram się walczyć z jadłowstrętem.
Dzisiaj póki co 1 bułka ciemna jako bruschetta z pomidorkiem + kubek czerwonej herbaty (właśnie jem - śniadanko) i w planach spacer do lidla piechotką.
A na obiad chciałabym risotto zrobić z pieczarkami + grillowany kurczak.
A dalej nie wiem : )
Voya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:34   #4209
magda_lena40
Zakorzenienie

Anns

U mnie:
ś: pół bagietki korzennej z majonezem, mozzarellą, pomidorem i papryką
IIś: kubek koktajlu z maślanki i owoców leśnych dosłodzony trochę trzcinowym

Połowa okien umytych Idę ogarnąć stos garów, który leżakuje sobie w zlewie

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:37   #4210
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny widziałyście nowy wątek o aniołkach Victoria's secret?
No widziałam, i co?

Cytat:
miałam pasemka blond, różowe, miałam włosy czarne, czekoladowe, coś a`la wiśniowe, ale najlepiej czuje się w intensywnym rudym
O łaaaa, odważna jesteś
Stary 2013-03-06, 11:44   #4211
Konto usunięte

Ja na śniadanie miałam 1,5 parówki drobiowej, dwie kromki ciemnego chleba ziarnistego i ketchup. Teraz sobie zajadam budyń czekoladowy przed rowerkiem Na obiad ziemniaki, pekinka i pierś z kury gotowana
Stary 2013-03-06, 11:46   #4212
karolinga
Zadomowienie

Cytat:
wróciłam z długiego spaceru i doćwiczyłam jeszcze 20 minut

znalazłam fajną motywację dla ćwiczących brzuszek z Mel B. (sama chyba zacznę, już drugi raz widzę takie fajne efekty po niej, więc coś w tym musi być! ) zobaczcie:
http://vitalia.pl/pamietnik/Grubasek...-po-mel-b.html
Rzeczywiście super zmiana w tak krótkim czasie Świetny motywator.
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Brawo ups, nie zrobiłam dzisiaj tej zumby ale już nie dam rady, padam... no i jestem po prysznicu :P jutro odrobię!
Ale od razu mówię, że to świetna zabawa, od wczoraj zdążyłam moją mamę w to wciągnąć i kupujemy pełną wersję, bo na razie mam tylko demo, a tam są jedynie dwie piosenki Ale przeżyję jakoś te 4 dni
Cytat:
Moje ćwiczenia dzisiejsze:

-65 min na rowerku (25 km)
-8 min Legs
-Booty Shaking Waist Workout
-300 podskoków na skakance
-120 pajacyków
-170 brzuszków
-40 uniesień bioder
-30 wymachów nóg leżąc
-20 wymachów nóg stojąc
-20 wymachów nóg klęcząc
-20 pompek w oparciu o ścianę
-100 wspięć na palce

Jestem happy bo w ogóle nie mogłam się dzisiaj zabrać do ćwiczeń... w dodatku bolała mnie głowa, ale raz dwa przepędziłam ten ból i lenia no i jestem z siebie duuuumna

Na drugie śniadanie do kawki mniam
Zaszalałaś z tymi ćwiczeniami Brawo!
Cytat:

magda_lena Skarbie, nie było. losować?
mam wrażenie, że garstka z nas bierze w tym udział ktoś wczoraj w ogóle wziął się za Zumbę?
Ja To chyba rzeczywiście zależy od rodzaju ćwiczenia, ale akurat Zumba strasznie mi się spodobała
Cytat:
A ja tydzień temu zrobiłam sobie bezbarwną hennę, która jedynie lekko mi rozjaśniła Ja szalona
Stary 2013-03-06, 11:50   #4213
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:

No i za bieganie! Takie ciepełko u Ciebie?
No dziś 20 stopni I słoneczko duże, tyle że właśnie gorzej się biega, bo mam taką trasę, że większość biegnę w słońcu...
A jutro wolne robię bo jadę ze znajomą zobaczyć jakieś nowe miejsce.
W piątek natomiast spotykam się z chińską koleżanką, mam nadzieje, że przekonam ją żebyśmy na jakieś zakupy jechały Tyle, że się zastanawiam czy jest w sumie sens jechać jak dopiero w połowie odchudzania jestem
Stary 2013-03-06, 11:51   #4214
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Strój piękny ale pewnie tylko dla modelek, które pozują mam wrażenie, że jest w ogóle niepraktyczny. Ja bym miała schizę, że zaraz mi to to zleci i zostanę z cyckami na wierzchu coś musi je trzymać, żebym była pewna, że nic takiego się nie wydarzy

Ja wierzę, że jeszcze Ktoś odpowiedni się trafi! Tak jak powiedziała Katienka, nie goni Was menopauza, jesteście młode i piękne! A latem porazicie swym blaskiem płeć przeciwną!

strój nie zleci, tak się tylko wydaje i pięknie się można równo opalić

ojj w wakacje wszystkie bedziemy błyszczeć ja niedługo do moich aktywności dorzucam rower powoli widzę, jak ciało się zmienia, ale nadale duże biodra i uda mam nadzieję, że żadna kontuzja mi się nie przytafi to dalej biegi będę kontynuować i przed świętami już jakieś rezultaty będą
Stary 2013-03-06, 12:16   #4215
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Voya Pokaż wiadomość
A ja wracam do żywych po mnie jakieś choróbsko dopadło...
Bilans po ok 7-8 dniach +/- 71,6 kg. Nie jest źle, postanowiłam sobie, że wolę chudnąć wolniej i pozwalać od czasu do czasu na coś na co mam ochotę (np mała paczka chrupek/frytki/batonik) niż potem rzucić się na wielgachną pakę laysów.
Waga sprzed tych ok 7-8 dni była 72,5. Póki co kolejne ważenie za tydzień 1szy cel już niedługo, myślę, że za ok 2 tygodnie :tak: czyli zobaczyć te 6 na przodzie. W przyszłym tygodniu muszę kupić parę rzeczy, w tym 1 parę spodni (teoretycznie więcej, ale moja waga docelowa wynosi ok 65 więc będzie różnica w rozmiarze na pewno i szkoda mi pieniędzy w błoto wyrzucać) i liczę po cichu, że zmieszczę się w 42 rozmiar - mam 182 cm.
Z jedzeniem u mnie dalej różnie, ale staram się walczyć z jadłowstrętem.
Dzisiaj póki co 1 bułka ciemna jako bruschetta z pomidorkiem + kubek czerwonej herbaty (właśnie jem - śniadanko) i w planach spacer do lidla piechotką.
A na obiad chciałabym risotto zrobić z pieczarkami + grillowany kurczak.
A dalej nie wiem : )
Hej
Brawo za spadek pewnie, że lepiej wolniej, a skutecznie w ogóle ładną masz już wagę względem wzrostu wysoka jesteś

Cytat:
Napisane przez karolinga Pokaż wiadomość
Zaszalałaś z tymi ćwiczeniami Brawo!
Dzięki

Cytat:
No dziś 20 stopni I słoneczko duże, tyle że właśnie gorzej się biega, bo mam taką trasę, że większość biegnę w słońcu...
A jutro wolne robię bo jadę ze znajomą zobaczyć jakieś nowe miejsce.
W piątek natomiast spotykam się z chińską koleżanką, mam nadzieje, że przekonam ją żebyśmy na jakieś zakupy jechały Tyle, że się zastanawiam czy jest w sumie sens jechać jak dopiero w połowie odchudzania jestem
20 stopni ale fakt, na bieganie to pewnie za gorąco
Ja zawsze odkładałam zakupy na aż schudnę w efekcie dawno nic nie kupiłam no może parę rzeczy, które już musiałam mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie chcę w końcu cieszyć się ładnym ciałkiem na lato

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
strój nie zleci, tak się tylko wydaje i pięknie się można równo opalić

ojj w wakacje wszystkie bedziemy błyszczeć ja niedługo do moich aktywności dorzucam rower powoli widzę, jak ciało się zmienia, ale nadale duże biodra i uda mam nadzieję, że żadna kontuzja mi się nie przytafi to dalej biegi będę kontynuować i przed świętami już jakieś rezultaty będą
Może i tak, ale i tak bym miała obawy zresztą co ja się wypowiadam, jak ja jeszcze stroju kąpielowego na sobie nie miałam

Aga, rezultaty na pewno będą bieganie wysmukla
Stary 2013-03-06, 12:23   #4216
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Może i tak, ale i tak bym miała obawy zresztą co ja się wypowiadam, jak ja jeszcze stroju kąpielowego na sobie nie miałam

Aga, rezultaty na pewno będą bieganie wysmukla
jak to nie miałaś ?
jak ładnie schudnę to pokażę Wam porównanie, mam takie foto chyba wakacje 2009 i przy takiej wadze i okropnym ciele założyłam strój! chyba ktoś mi jakieś klapki na oczy założył

ojj liczę, że spadną cm z ud i bioder
Stary 2013-03-06, 12:28   #4217
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
jak to nie miałaś ?
jak ładnie schudnę to pokażę Wam porównanie, mam takie foto chyba wakacje 2009 i przy takiej wadze i okropnym ciele założyłam strój! chyba ktoś mi jakieś klapki na oczy założył

No nie zawsze unikałam tego typu sytuacji
Będziemy podziwiać Twój sukces
Stary 2013-03-06, 12:35   #4218
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że żadna kontuzja mi się nie przytafi to dalej biegi będę kontynuować i przed świętami już jakieś rezultaty będą
Ja właśnie też bym chciała zobaczyć efekty biegania do świąt Wyznaczyłam sobie, że chce w marcu przebiec 100km (póki co mam 28).
Cytat:
20 stopni ale fakt, na bieganie to pewnie za gorąco
Ja zawsze odkładałam zakupy na aż schudnę w efekcie dawno nic nie kupiłam no może parę rzeczy, które już musiałam mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie chcę w końcu cieszyć się ładnym ciałkiem na lato
No właśnie sama nie wiem bo teraz będę zwiększać kaloryczność więc tych 5kg mniej mogę się szybko nie doczekać A tak dawno nic nie kupowałam, że aż mnie korci
Cytat:
Mi coś z talii nie chce spaść...a biodra i uda myślę, że powinny spaść od biegania
Stary 2013-03-06, 12:37   #4219
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No nie zawsze unikałam tego typu sytuacji
Będziemy podziwiać Twój sukces
póki co mam takie głupie myśli, że "dalej jestem wielka, tzn taka masywna", a nie takie zgrabne nogi itp.. ale nie ma co marudzić, bo nic samo nie przyjdzie..

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Ja właśnie też bym chciała zobaczyć efekty biegania do świąt Wyznaczyłam sobie, że chce w marcu przebiec 100km (póki co mam 28).

Mi coś z talii nie chce spaść...a biodra i uda myślę, że powinny spaść od biegania
do setki na bank dojdziesz też bym chciała idę dzisiaj na 6 km więc będę miała 25 km w marcu, ale przez weekend też biegam, jakiś dzień może wolny zrobię
ojj mam nadzieję, że po miesiącu już coś tam ruszy z nóg
Stary 2013-03-06, 12:42   #4220
Anielllka
Wtajemniczenie

Witam

Cytat:

u mnie podobne cel mam 25 km , a dzis wolne od biegania

Agullaaa ja to sie balam w stroju wyjść...ale teraz będzie inaczej w wakacje plaża będzie należała do nas

byłam na zakupach, zrobiłam dużo kilometrów pchając wózek kupiłam super buciki dla dzieciaków w super cenach a do tego kieckę dla mnie z rozcięciem ala Angelina Jolie, wiecie takie do połowy uda chyba trochę je zaszyje bo nie mam czym świecić
Stary 2013-03-06, 12:51   #4221
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie sama nie wiem bo teraz będę zwiększać kaloryczność więc tych 5kg mniej mogę się szybko nie doczekać A tak dawno nic nie kupowałam, że aż mnie korci
A może akurat to zaskoczy Twój organizm i zacznie spadać? kto wie
A jak z cenami ubrań? Są jakieś tanie sklepy? znaczy takie z rozsądnymi cenami
Przy Twoich zapędach ćwiczeniowych to Ty przekroczysz tą setkę :P dopiero 6 marca dzisiaj, a Ty masz już 28 km

Cytat:
póki co mam takie głupie myśli, że "dalej jestem wielka, tzn taka masywna", a nie takie zgrabne nogi itp.. ale nie ma co marudzić, bo nic samo nie przyjdzie..
Zaraz Ci nakopię za takie gadanie widziałam Twoją sylwetkę więc nie ze mną takie numery

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
a do tego kieckę dla mnie z rozcięciem ala Angelina Jolie, wiecie takie do połowy uda chyba trochę je zaszyje bo nie mam czym świecić
Nie ma co zaszywać, na lato będzie idealna
Stary 2013-03-06, 12:52   #4222
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Zaraz Ci nakopię za takie gadanie widziałam Twoją sylwetkę więc nie ze mną takie numery
w realu to zupełnie inaczej wygąda nawet, jak siedzę to te uda takie duże... poważnie, a moja koleżanka przy mnie taka mikrutka się wydaje, wiem nie powinnam się tak porównywać do innych, ale od każdej z moich kumpel mam większą d*** i uda
Stary 2013-03-06, 13:08   #4223
heroine86
Zakorzenienie

Aga, już niedługo i Ty będziesz szczupluteńka i niczym nie będziesz od nich odbiegać ale fakt, nie ma też się co do nich porównywać
Stary 2013-03-06, 13:16   #4224
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
A może akurat to zaskoczy Twój organizm i zacznie spadać? kto wie
A jak z cenami ubrań? Są jakieś tanie sklepy? znaczy takie z rozsądnymi cenami
Przy Twoich zapędach ćwiczeniowych to Ty przekroczysz tą setkę :P dopiero 6 marca dzisiaj, a Ty masz już 28 km
Oby, ale najważniejsze są cm. Wagę postanowiłam olać
Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
u mnie podobne cel mam 25 km , a dzis wolne od biegania
Myślę, że 100km to taki realny cel Ja jutro robię wolne, w piątek i w sobotę nie wiem czy mi się uda...więc będę chyba nadrabiać w przyszłym tygodniu

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2013-03-06 o 13:20
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 13:42   #4225
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie trochę goni...przy endometriozie to nigdy nic nie wiadomo...

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39615030]Ja na śniadanie miałam 1,5 parówki drobiowej, dwie kromki ciemnego chleba ziarnistego i ketchup. Teraz sobie zajadam budyń czekoladowy przed rowerkiem Na obiad ziemniaki, pekinka i pierś z kury gotowana [/QUOTE]
robisz budyń z cukrem? bo kiedyś próbowałam bez i taki sobie był, a mam ochotę na budyń śmietankowy albo waniliowy

Cytat:
w realu to zupełnie inaczej wygąda nawet, jak siedzę to te uda takie duże... poważnie, a moja koleżanka przy mnie taka mikrutka się wydaje, wiem nie powinnam się tak porównywać do innych, ale od każdej z moich kumpel mam większą d*** i uda
heh, mam to samo z udami, jak stoję to jeszcze jeszcze, a jak siądę to się rozpływają...
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 13:46   #4226
dzovana
Zakorzenienie

witam jejkuu ta geografia jutro mnie rozłoży mam bardzo dużo nauki, a póki co nie umiem jeszcze nic cała ja. Przeżyć jutrzejszy dzień i będę happy. Ponoć ma pogoda znowu się pogorszyć od jutra a tego nie chcę. Dobra idę się uczyć, bo nie wyrobię
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 13:50   #4227
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
witam jejkuu ta geografia jutro mnie rozłoży mam bardzo dużo nauki, a póki co nie umiem jeszcze nic cała ja. Przeżyć jutrzejszy dzień i będę happy. Ponoć ma pogoda znowu się pogorszyć od jutra a tego nie chcę. Dobra idę się uczyć, bo nie wyrobię
ja to samo, przeżyć jutro i będzie ok chemia, matma

za 2 godziny biegam, a też słyszałam o pogodzie

Kasia ojj tak rozpływają się.. Ty 2 lata starsza ode mnie?
Stary 2013-03-06, 14:03   #4228
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
mnie trochę goni...przy endometriozie to nigdy nic nie wiadomo...
Nie poddawaj się a ile masz lat?
Stary 2013-03-06, 14:04   #4229
mindless
Zakorzenienie

Dziewczyny, dzis na sniadanie jadlam owsianke z bananem i truskawkami. Cudo! Do teraz czuje jej smak i zapach.
mindless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:08   #4230
MrsShout
Rozeznanie

Hej dziewczyny, ja tylko na chwile bo zaraz muszę lecieć.

Z ćwiczeń wczoraj:
- 8 min abs
- 10 min Mel B
- 500 skoków na skakance
- 500 ściśnięć piłki udami
- 400 krążeń biodrami
- 400 skrętów tułowia
- 200 nożyc
- 200 unoszeń nóg leżąc na boku
- 50 przysiadów
- 5 min rozciągania

Dzisiaj zaliczyłam 15 min aerobiku a reszta wieczorem

Nadrobię Was dokładnie wieczorem, miłego dnia
I've got it under control
So why am I walking?
And this I don't know
MrsShout jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości