Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-06, 09:46   #3451
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Olivkaa200
a co to za podpis ? robisz usta,zdradź coś
mi się bardzo podoba u kogoś takie delikatnie wypełnione nie napompowane albo delikatny permanentny koloru nude za to sama jakoś nie mogę się zebrać i nie chcę przesadzić w końcu i piersi i usta to już troszku dużo przynajmniej dla mnie

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 09:58   #3452
margo50100
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Proces jaki zachodzi przy tym powikłaniu jest taki sam jak w budowie nieprawidłowej blizny. Bliznowacenie i bliznowce są przeciwskazaniem do operacji- nie wiem czy są lekarze którzy podejmują się operacji w przypadku jeśli ktos cierpi na tą przypadłość Każde uszkodzenie skóry w taki przypadku jest ryzykowne, no a poziome cięcia w szególności- nie mówiąc już o samej torebce która jest ogromną blizną. A Ty może masz tylko tendencje do przerosłych blizn - mi chodzi o bliznowce. Jakie masz blizny po szczepionkach? albo jakieś inne stare blizny?
Mya kilka razy słyszałam (np od rehablilitanta) że mam tendencję do bliznowców, ale nie zgłębiałam tematu. Blizny które mam po operacjach, są grube, twarde i bolące. Dzieki temu że rozróżniłaś bliznowce od przerosłych blizn pogooglałam i znalazłam taką definicję: (czy powinnam podać źródło skad skopiowałam tekst?)
Blizny przyrosłe i bliznowce charakteryzują się nadmiernym odkładaniem kolagenu w skórze i tkance podskórnej.
Blizny przerosłe są wyniosłe, najczęściej o charakterze pęczków i bardzo często ustępują samoistnie. Bliznowce są wyniosłe nad powierzchnie skóry, przekraczają powierzchnie zranienia, wykazują aktywny wzrost i nie ustępują samoistnie. Mogą być dziedziczne.

Moje nie kwalifikują się pod definicję bliznowca ponieważ nie wykazują "aktywnego wzrostu" czyli w jakimś tam czasie po operacji zrobiły się takie "brzydale" i tyle, nie rosną większe!
Nad czterema mocno pracowałam bo są w dość widocznym miejscu (latem), jechałam po nich mikrodermabrazją, kwasami (czasem pumeksem ) i naprawde ich stan sie poprawił.
A taka blizna po operacji sprzed wieeeelu lat niestety została taka brzydka, podobno za późno na nią ale nie ejst w jkaimś super widocznym miejscu tylko na brzuchu i już do niej przywykłam, jako ze nie da się z nią nic zdrobić

Dzień dobry!

Chiquitka!!!! TY jesteś w trakcie OP!!! aaaa, masz już swoje ślicznotki!!!
Stary 2013-03-06, 10:10   #3453
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Wczoraj byłam na konsultacji i tak jak mówiłyscie zapomniałam połowy pytan ale to chyba ze stresu
Ustaliłam , ze biore okragłe 375 ale teraz sie zastanawiam czy to nie za duze. Cały czas o tym mysle bo jestem dosc szczupła 170 - 52kg i nie chce wygladac komicznie z takimi piersiami
Buziolo a mierzyłaś jakimiś wkładkami tą pojemność? To była sugestia lekarza?
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 10:14   #3454
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Buziolo a mierzyłaś jakimiś wkładkami tą pojemność? To była sugestia lekarza?

Tak , mierzyłam . Ale teraz mi sie wydaje , ze one są jednak za duże , tym bardziej ze to sa okragłe a z tego co czytałam one wychodzą wieksze niz anatomiki
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 10:17   #3455
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
(...)
Malinko dzięki za podpowiedź, tran pije mąż to zacznę mu podbierać.
Gawisz, na ściądze od mojego lekarza mam informację że 14 dni przed planowanym zabiegiem należy unikać (także) preparatów zawierających witaminę E, ponieważ wpływa na układ krzepnięcia. Niestety tran takową zawiera więc osobiście Ci odradzam. Myślę, ze najlepiej zadzwonić do lekarza i zapytać co możesz na bolące gardło zastosować?
Stary 2013-03-06, 10:58   #3456
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Widzę, że więcej osób ma podobne zdanie na temat ślubu i wesela. My wzięliśmy ślub cywilny, wszystko zaczęliśmy planować 2 miesiące przed. Uszyłam sobie deliaktną koronkową sukienkę do kolan ze stójką (żaden dekold czy brak ramiaczek nie wchodził w grę ) w kolorze ecri z pięknie odkrytymi plecami.. zaprosiliśmy tylko najbliższą rodzinę i przyjaciół - w sumie 26 osób i mieliśmy małe przyjęcie w góralskiej karczmie. Siedziliśmy przy jednym duzym stole, jeden z gości - pasjonat muzyki zadbał o sprzęt więc trochę dobrej muzyki było i nawet potańczyliśmy sobie skupiłam się na tym żeby było nam wygodnie i swobodnie. Jedzenie pyszne, same regionalne specjały, dobry alkohol, goście zadowoleni wrócili do domów ok 1.00 W sumie impreza kosztowała nas jakieś 3500 zł. Do tego sukienka, garnitur, obrączki. I tak uważam, że to spory wydatek, a jak słyszę, że ludzie wydają na wesele 30 000 zł to mnie mrozi... oczywiście w większości przypadków liczą, że "wesel się im zwróci" - a to jest juz dla mnie żenujące.
ja też miałam taki ślub był tylko kościelny skromnie najbliżsi tylko i tańce też były więc byłam wtedy prze szczęśliwa
Stary 2013-03-06, 11:08   #3457
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Tak , mierzyłam . Ale teraz mi sie wydaje , ze one są jednak za duże , tym bardziej ze to sa okragłe a z tego co czytałam one wychodzą wieksze niz anatomiki
Buziolo mam tak samo mierzyłam w gabinecie 390ml i wydawały mi się super - duże, ale bez przesady, lakarz tez powiedział, że będą dobrze wyglądać. Wróciłam do domu i zaczęłam się zastanawiać.. że to jednak dużo, a jak zrobiłam test z wodą to po prostu mega balony wyszły teraz żałuje, że męża nie wzięłam na konsultację, bo ja mam wrażenie, że nie pamiętam już jak one wyglądały No ale muszę czemuś zaufać więc myślę, że pierwszy wybór będzie dobry, poza tym jednak większość dziewczyn pisze o tym, że biorąc większe dokonały dobrego wyboru i że w końcowym efekcie piersi są mniejsze niż się tego początkowo spodziewamy.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:10   #3458
Rubineczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynkiale jestem spiaca spalam chyba ze 2 h i to tak na jawie bo balam sie ze zaspie heheh ale stresik troszke jest....ale na sama mysl ze bede miala nowe cycuchy miska az sie sama cieszy!
Trzymaj się cieplutko Obudzisz się już z nowymi ślicznotkami

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ja tez co chwile jak patrze to chcialabym miec wieksze piersi. Ale jak wczoraj cwiczylam na bierzni moja mama nagle przyszla do mnie i patrzac powiedziala, "ale masz teraz super proporcje" i az mi milo sie zrobilo
Aniu Ty masz idealnie proporcjonalne piersi! I nawet nie waż mi się myśleć że są za małe! Są idealne!

Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi czy znacie jakieś dobre sposoby na ból gardła...? Boli mnie dziś okropnie, narazie biorę strepsils ale trochę się boje lekarstw (do op zostało 13 dni). Ciekawe co mi w badaniu ob wyjdzie.. Do operacji trzeba być idealnie zdrowym podobno..?
Tabletki Olbas nie którym nie smakują ale są naprawdę niezłe + rutyna z wit C. Powinno być dobrze

Cytat:
Też mnie doszły słuchy że okrągłe przy tym samym rozmiarze co anatomki są większe.
Może sprawdź jeszcze z przymiarką ryżową?
Stary 2013-03-06, 11:21   #3459
korinka
BAN stały

Cytat:
Witam z rana
Wczoraj byłam na konsultacji i tak jak mówiłyscie zapomniałam połowy pytan ale to chyba ze stresu
Ustaliłam , ze biore okragłe 375 ale teraz sie zastanawiam czy to nie za duze. Cały czas o tym mysle bo jestem dosc szczupła 170 - 52kg i nie chce wygladac komicznie z takimi piersiami
A mi się wydaje, że będziesz ładnie wyglądać bo jesteś wysoka. Ewentualnie przemyślałabym jeszcze 320 ml ale to niekoniecznie
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:21   #3460
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość
Trzymaj się cieplutko Obudzisz się już z nowymi ślicznotkami

Aniu Ty masz idealnie proporcjonalne piersi! I nawet nie waż mi się myśleć że są za małe! Są idealne!

Tabletki Olbas nie którym nie smakują ale są naprawdę niezłe + rutyna z wit C. Powinno być dobrze

Też mnie doszły słuchy że okrągłe przy tym samym rozmiarze co anatomki są większe.
Może sprawdź jeszcze z przymiarką ryżową?
To nie sa sluchy tylko wynika z ksztaltu implantow. Do pojemnosci okraglego nalezy dodac ok 120ml zeby piers byla porownywalnie tej samej wielkosci z anatomem
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:40   #3461
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Witam z rana

Ciekawa jestem efektu, ja mam 171 cm i 61 kg i ustaliłam, że biorę 325 okrągłe allergany.... chce mieć efekt wizualny taki jak ma Amanina, Krystel13 , Przedpo, Michalina1312...a każda z nich ma zupełnie inną wkładkę ale jak oglądam albumy wydają mi się podobne do siebie, może to chodzi o wyjściówkę?

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
dziekuje kochane jestescie ;-*bede jutro pisac

powodzenia, trzymam kciuki za dziś!

Edytowane przez korolowa
Czas edycji: 2013-03-06 o 11:42
korolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 11:42   #3462
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem efektu, ja mam 171 cm i 61 kg i ustaliłam, że biorę 325 okrągłe allergany.... chce mieć efekt wizualny taki jak ma Amanina, Krystel13 , Przedpo...a każda z nich ma zupełnie inną wkładkę ale jak oglądam albumy wydają mi się podobne do siebie, może to chodzi o wyjściówkę?
Dokladnie tak. Gdy bylam na konsulktacji i pokazalam doktorowi cycusie Klaudeczki, podalam jej wymiary i implant to dr powiedzial, ze aby uzyskac taki efekt u mnie z moja budowa i wyjsciowka jest potrzebny wiekszy implant.
Zobacze co powie mi drugi lekarz
Stary 2013-03-06, 11:52   #3463
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
No ja mojemu tż próbowałam nieco juz uświadomić,ze te koszty będą większe o garderobę nową ale nie będę AŻ tak mocno go uświadamiac bo zaraz usłyszę "zero operacji" ...hihi

Chiquitkaa,
a to Twój doktor nie będzie miał przygotowanych dwóch rozmiarów-tak w razie żeby móc stwierdzić jak już Cię "rozetnie" że się tak wyrażę...? Większość tak robi...myślę ze daj już sobie dziś spokój z myśleniem a lepiej się spakuj spokojnie i spędź miły wieczór z tż.
Nic więcej nie wymyśllisz a wieczorek dziś powinien być miły

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Michalinka,
a Ty już rodziłaś??
Może poczekaj parę lat-skóra ulegnie zapewne zmianie (starość nie radość-niestety) i wtedy może pomyśl o zmianie...?
Pytałam dr kiedy mogę wymieniać, to powiedziała po porodzie, ale mówiłam jej, że w najbliższej przyszłości nie planuję dzieci, a nie chciałam czekać kilku lat, to powiedziała, że dopiero jak się skóra rozciągnie. Też myślałam o tym, że po porodzie może to nie wyglądać za ciekawie, ale tak bym chciała spełnić w 100% swoje marzenie... sama nie wiem
Kontrolę mam za kilka dni, to dokładnie dopytam dr, chociaż ona póki co nie jest za tym, żebym je wymieniała.

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 12:19   #3464
edzia1985
Raczkowanie

Hej kochane

Zaliczkę wplacilam dr i teraz czekam do maja. Jak poogladalam Wasze cycusie to nie mogę sie juz doczek,choć wiem ze u mnie nie wyjdą takie cuda z powodu wyjsciowki,ale zawsze bedą ładniejsze niż są.

Powiedzie mi czy przy moich tak rozciagnietych piersiach składka anatomiczna nie sprawi ze bedą dalej wiszące ? Zapomniałem sie pytać dr

Starałam sie zmienić kolory wyliczanki ale mam jakiś problem z ilością znaków

Zaraz młody wstanie,wkładam go do samochodu i jadę nad jezioro do znajomych

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 12:19   #3465
korolowa
Rozeznanie

Michalina...one sa takie piękne, idealne i bardzo Ci pasują my to kobiety jesteśmy ja Ci zazdroszczę takich ideałów, a Ty marzysz o zupełnie innych
Stary 2013-03-06, 12:23   #3466
Amorcio
Wtajemniczenie

Edzia a masz juz album z wyjsciowka?
Stary 2013-03-06, 12:27   #3467
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Olivkaa200
mi się bardzo podoba u kogoś takie delikatnie wypełnione nie napompowane albo delikatny permanentny koloru nude za to sama jakoś nie mogę się zebrać i nie chcę przesadzić w końcu i piersi i usta to już troszku dużo przynajmniej dla mnie

Ja mam pernamentny: brwi, kreski górne i kontur ust z wypełnieniem. Zrobiłam w październiku i żałuję że tak późno na to się zdecydowałam - bo jest to super wygoda i ekstra wygląd nawet z rana jak jest dobrze zrobiony. Ja nawet moją 65 letnią mamę namówiłam i zrobiła sobie i jest szczęsliwa
Stary 2013-03-06, 12:55   #3468
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Edzia a masz juz album z wyjsciowka?
Tak mam ale jak oglądam wasze slicznotki przed i po to jestem załamana co mi wyjdzie. Przepraszam za marudzenie ale złapała mnie zwątpienie czy bedą kiedyś normalnie wyglądać

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Olivkaa200
Ja rownież mam zrobione brwi,kreski góra,delikatny dół i usta bardzo delikatnie,naturalnie

Poznań
Stary 2013-03-06, 12:57   #3469
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Tak mam ale jak oglądam wasze slicznotki przed i po to jestem załamana co mi wyjdzie. Przepraszam za marudzenie ale złapała mnie zwątpienie czy bedą kiedyś normalnie wyglądać
Spokojnie, lekarze radzą sobie z o wiele gorszymi wyjściówkami niż Twoja zobaczysz, jeszcze będziesz się sama na swój widok ślinić
Stary 2013-03-06, 13:00   #3470
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Spokojnie, lekarze radzą sobie z o wiele gorszymi wyjściówkami niż Twoja zobaczysz, jeszcze będziesz się sama na swój widok ślinić
Dzięki chce w to wierzyć baaaardzo

Poznań
Stary 2013-03-06, 13:03   #3471
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Teraz włożymy kij w mrowisko
Osoby które mają tendencje do bliznowców mają większe szanse że taki przerost nastąpi. Więc w dużej mierze powodem są predyspozycje pacjentki. Do innych przyczyn należą: urazy i mikrourazy, gładkie implanty, implanty solne, implantacja pod gruczoł, wyniszczenie organizmu (np. ciężka choroba albo osoby z anoreksją), druga operacja ale i niewłaściwe postepowanie lekarza Oczywiście w praktyce ten ostatni powód nie istnieje no bo co lekarz powie, że zapaprał rane albo używa złych rękawiczek No jasne że nie powie, ten powód się nie zdaża bo pacjentka nie ma możliwości go udowodnić. Jednak jak wyjaśnić fakt, że u pacjentek od jakiegos lekarza ciągle występuje to powikłanie No pytam się o czym to może świadczyć? o tym że trafiają do niego wszystkie dziewczyny z tendencją do bliznowaceń jakie chcą sobie zrobić w PL operację ? tia
Myu czyli w sumie na każdym kroku czyha na nas to okropieństwo Same niestety też możemy sobie zaszkodzić nie słuchając zaleceń lekarza czy bagatelizując to, jak poważną przeszłyśmy operację. Zdarza się też trafić na lekarza, który małą wagę przykuwa do zaleceń pooperacyjnych

Edzia ja wielokrotnie słyszałam, że do zwisków właśnie powinno się wsadzać anatomki, ponieważ one wypychają nasz gruczoł do góry. W sumie odpowiednich wymiarów implant zapełni zwiska i wypcha pierś tak, że będzie sterczała
Co do wyliczanki pewnie nie masz zbyt wielkiego pola manewru, ponieważ wrzuciłaś ją w swój podpis, a powinno się wrzucać jako post. Wtedy jest znacznie więcej możliwości. Jak też sama nazwa wskazuje wyliczanka ma odliczać dni pozostałe do operacji. Uwierz, że naprawdę nie ma z tym dużo pracy. Wrzucić odliczankę zmniejszając ilość dni to tylko chwileczka. Ta ilość pozostałych dni jest w niej istotna, to tak jak odliczanie sekund do nowego roku czy dni do czegoś istotnego. Widać jak czas płynie nieubłaganie zbliżając nas do czegoś, na co tyle czekałyśmy, do spełnienia jednego z naszych marzeń, do pozbycia się jednego z kompleksów. Patrząc na te znikające dni pewnie niejedna miała gęsią skórkę, że to już za chwile, za moment. Bez tego ta wyliczanka już nie jest i nie będzie taka sama

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 13:09   #3472
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Myu czyli w sumie na każdym kroku czyha na nas to okropieństwo Same niestety też możemy sobie zaszkodzić nie słuchając zaleceń lekarza czy bagatelizując to, jak poważną przeszłyśmy operację. Zdarza się też trafić na lekarza, który małą wagę przykuwa do zaleceń pooperacyjnych

Edzia ja wielokrotnie słyszałam, że do zwisków właśnie powinno się wsadzać anatomki, ponieważ one wypychają nasz gruczoł do góry. W sumie odpowiednich wymiarów implant zapełni zwiska i wypcha pierś tak, że będzie sterczała
Co do wyliczanki pewnie nie masz zbyt wielkiego pola manewru, ponieważ wrzuciłaś ją w swój podpis, a powinno się wrzucać jako post. Wtedy jest znacznie więcej możliwości. Jak też sama nazwa wskazuje wyliczanka ma odliczać dni pozostałe do operacji. Uwierz, że naprawdę nie ma z tym dużo pracy. Wrzucić odliczankę zmniejszając ilość dni to tylko chwileczka. Ta ilość pozostałych dni jest w niej istotna, to tak jak odliczanie sekund do nowego roku czy dni do czegoś istotnego. Widać jak czas płynie nieubłaganie zbliżając nas do czegoś, na co tyle czekałyśmy, do spełnienia jednego z naszych marzeń, do pozbycia się jednego z kompleksów. Patrząc na te znikające dni pewnie niejedna miała gęsią skórkę, że to już za chwile, za moment. Bez tego ta wyliczanka już nie jest i nie będzie taka sama
Dzięki za wytłumaczenie i implantach i co do wyliczanki. Nie wiedziałam ze było tak zawsze, tak więc nie będę zmieniać zwyczaju poprawie sie zaraz o ile spioch nie wstanie,dzięki

Poznań
Stary 2013-03-06, 13:18   #3473
kicia_nh
Zadomowienie

Edzia dla ułatwienia wrzucam Ci poprawną wyliczankę (na dzisiaj). Nie ma za co, sama myślę, że się przekonasz jak to jest zmniejszając dni u siebie

chiquitkaaa 06.03- DZISIAJ POWODZENIA!!! TRZYMAMY KCIUKI
maluch311 - 11.03 - 5
margo50100 14.03 - 8
gawisz 19.03 - 13
buziol04 - 20.03 - 14
ktopozna 10.04 - 35
martika25300 07.05 - 62
kolorowa 10.05 - 65
Edzia1985 11.05- 66

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-06 o 13:21
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 13:27   #3474
iloona79
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny

Chiquitka,
pewnie już po...
Nie spała w nocy to teraz odsypia

Cytat:
Witam z rana
Buziol,
przy Twoim wzroście i wadze oraz wyjsciówce myślę ze dobre będzie te 375ml-nawet nie bierz pod uwagę mniejszych!!!

Korolowa,
dobrze piszesz-wazna jest ta wyjściówka-wydaje mi się ze wzrost i waga to sprawa drugorzedna-znaczy tez wazna,ale przede wszystkim chyba chodzi o to czy ma się tego swojego gruczołu czy nie...

Kicia,
napisała,ze w sumie te co rodziły i mają "zwiski" oraz sporo swojego gruczołu to lepiej im anatom wchodzi-coś pewnie w tym jest,

dlatego Buziol,ja uważam-co Ci juz pisałam ze do Twojej wyjsciówki to na pewno okraglaski,a tylko dzięki tej małej wadze dr nie zaproponował Ci wiekszych implantów,bo wzrost raczej wskazywałby na więcej...
Ja jestem ciut niższa i dużo więcej ważę a miałam proponowany większy implant!!
Chiqutka do ostatniej chwili myslała od pojemności implantu,a teraz pewnie smacznie śpi już z super dobranym rozmiarkiem przez doktora
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 13:27   #3475
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Edzia dla ułatwienia wrzucam Ci poprawną wyliczankę (na dzisiaj). Nie ma za co, sama myślę, że się przekonasz jak to jest zmniejszając dni u siebie

maluch311 - 11.03 - 5
margo50100 14.03 - 8
gawisz 19.03 - 13
buziol04 - 20.03 - 14
ktopozna 10.04 - 35
martika25300 07.05 - 62
kolorowa 10.05 - 65
Edzia1985 11.05- 66
Od razu inaczej wyglada moglyscie mówić ze wyglada strasznie

Mya miałas racje

Poznań
Stary 2013-03-06, 13:30   #3476
edzia1985
Raczkowanie

Juz jest

maluch311 - 11.03 - 5
margo50100 14.03 - 8
gawisz 19.03 - 13
buziol04 - 20.03 - 14
ktopozna 10.04 - 35
martika25300 07.05 - 62
kolorowa 10.05 - 65
Edzia1985 11.05- 66
[/QUOTE]

Poznań
Stary 2013-03-06, 13:34   #3477
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Od razu inaczej wyglada moglyscie mówić ze wyglada strasznie

Mya miałas racje
To ja dla poprawy samopoczucia zrobie sobie wlasna...i bede odliczala sobie dni do konca sierpnia.....tylko, ze to bedzie koniec wakacji, koniec lata i to juz mniej cieszy
Stary 2013-03-06, 13:42   #3478
buziol04
Raczkowanie

Mamy nowa cycolinke nasza chiquitka jest już po, rozmawiałam z Nią i jest bardzo zadowolona Pewnie za niedługo coś napisze
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 14:43   #3479
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Mamy nowa cycolinke nasza chiquitka jest już po, rozmawiałam z Nią i jest bardzo zadowolona Pewnie za niedługo coś napisze
No to gratulacje dla niej

A ja dziś pokręciłam dłużej hula-hoopem i stwierdzam,ze po operacji tez nie będzie źle,bo góry nie trzeba angażowac w to,ba!nawet cycki można sobie trzymac-ja póki co trzymalam moje woreczki,bo nie miałam co z rekoma zrobić
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-06, 15:00   #3480
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
bo Cię znajdę
po 1. wcale nie masz małych
po 2. jak Cię nachodzą takie głupie myśli to pooglądaj sobie swoją wyjściówkę [COLOR="Silver"]
Toniu czy Ty coś masz od mojej wyjsciowki przeciez to byla cud malina Toniu brado chetnie mozesz mnie znalesc na kawke by sie wyskoczylo dobra moze malych ne mam ewentualnie moge zgodzic sie na srednie, ale to wszystko

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Olivka - rozmiar kwestia względna. Dla mnie Twoje piersi są piękne (!), a rozmiar idealny - czy ktoś oprócz Ciebie nazywa je "maluchami"? Bo mam wrażenie, że maleją tylko w Twoich oczach
Dziękuje, milo ze sie podobaja wiesz wlasnie najgorsze jest to ze kazdy mi mowi ze one male i to chyba jest takie dobijajace ze ciagle mysle o wiekszych...

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Ja rownież mam zrobione brwi,kreski góra,delikatny dół i usta bardzo delikatnie,naturalnie
Wstaw jakies fotki usteczek ile mialas wstrzykniete?

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ja mam pernamentny: brwi, kreski górne i kontur ust z wypełnieniem. Zrobiłam w październiku i żałuję że tak późno na to się zdecydowałam - bo jest to super wygoda i ekstra wygląd nawet z rana jak jest dobrze zrobiony. Ja nawet moją 65 letnią mamę namówiłam i zrobiła sobie i jest szczęsliwa
Poprosze o fotkii to amo pytanie ile wstrzykniete??))

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Olivkaa200
Tak bede robila usta w lipcu chyba moj ulubiony miesiac hmm co moge narazie zdradzic bede miala wstrzykniete 1ml kwasku i mam ogromna nadzieje ze nie polece po jeszcze ale jak na pierwszy az powiedziano mi ze to max co moge dostac niestety
Mi tez zawsze usta sie podobaly wieksze wiec robie co ja tu bede sie martwic ze za duzo owszem na poczatku myslalam sobie ze moze przesada ale jak tak bede o wszystkim myslec to nic nie bede miec))

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

chiquitka oczywicie wielkie gratulacje!:roza :

Witam sę dziewczynki pogoda piekna

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości