|
|
#13532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Hejunia
Magda nasze bilety zostaly wczoraj wyslane przez kuriera
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#13533 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam dzisiaj rano, a sis mi krzyczy: zobacz jaki śnieg! stanęłam jak wryta i dosłownie tak wyglądałam
u mnie spadł śnieg i jest biało |
|
|
|
#13534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ej jest po 12 i jets podobno tak konferencja ale czemu na zadnym kanale jaki posiadam tego nie ma???????
|
|
|
#13535 |
|
Zadomowienie
|
oooo i mam tzn mialam ulepszonego szatana
777 gdyby mozna bylo edytowac to bym tam to napisala no....
|
|
#13536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#13537 |
|
Zadomowienie
|
Zła wiadomość:
"Ebi narzeka na ból żeber. Mamy nadzieję, że nie jest to nic poważnego – dodaje Oleszek." Żony też maja taką nadzieje To pewnie dlatego w kurierze mówili, ze tylko Ebi trenował indywidualnie Na konferencji nie było nic ciekawego. |
|
|
|
#13538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13539 |
|
Zadomowienie
|
No ja równiez, nie może być tak że czekałysmy 3 miesiace na te mecze, a On w nich nie wystapi (tfu przez lewe ramie
)Wystapi, wystapie ![]() http://www.wirtualnystadion.pl/ |
|
|
|
#13540 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
Witam szystkich
|
|
#13541 |
|
Zadomowienie
|
Kurier TVP3 , ale nie pokazywali całej transmisji, poniewaz rownoczesnie była konferencja min. Ziobro.
Leo odpowiadał na pytania dziennikarzy, obok niego siedział jakis pomocnik( prosze mi wybaczyc ale nie znam nazwiska ), powiedzieli na poczatku, ze za 15 minut zjawia sie reprezentaci piłkarzy, ale w konsekwencji to juz nie było pokazywane.
|
|
|
|
#13542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie zapowiadali ze wczoraj, dzisiaj i jutro ma padac deszcz ze sniegiem, narazie sie nie sprawdza
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#13543 |
|
Zadomowienie
|
jejku dziewczyny ogladalam wlasnie maraton usmiechu na tvn7 i tam teraz na koncu jest zawsze jakis skecz w wykoniu formacji chatelet i dzisiaj jedna z postaci byl gej EUZEBIUSZ
nie musze chyba mowic ze jak on sie przedstawil to ja dostalam ataku smiechu bo znam tylko jednego facet o tym imieniu - zreszta jak chyba wiekszosc osob no ale wracajac do skeczu to najfajniejsze momenty to jak Ebi policzkuje sie raz w jeden policzek raz w drugi i mowi (wiecie takim spedalonym glosem) "Zly Euzebiusz zly.... juz sie ukaralem" albo -Euzebiuszu co robisz? -Jestem drawalem -Nie obraz sie ale do tego zawodu potrzebna jest krzepa... -(Ebi sie napreza) spojrz na te muly ![]() na wizazu to kiepsko brzmi musicie to zobaczyc...
|
|
#13544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skandal ![]() Tri, sprawdz no grono aaa wlasnie! akbys mogla od czasu do czasu posluchac KISS FM, bo mnie to osobiscie boli a koleżanka w nocy słyszała że nabąkiwali coś o spotkaniu na antenie z piłkarzem i wymienili Ebiego ale szczegółów nie dosłyszała a tak można by się zaczaić pod siedzibą Kissa Agusia ![]() z tego typu historii to dostałam ostatnio od Mamy książkę dla dzieci "przygody jeża Euzebiusza" :rotf:
|
|
|
#13545 |
|
Zadomowienie
|
gdzie jest edycja o ****a gdzie jest edycja...
![]() o radiu bylo do sunprince ale mi ucięło
|
|
#13546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Euzebiusz Lucyferowicz, w skrócie Belzebub, dla przyjaciół Buba ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#13547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i w ogole to moglaby byc fajna rozmowa ![]() Jez Euzebiusz?? to czekamy z niecierpliwoscia na te teksty no wlasnie nie ma edycji ;/
|
|
|
#13548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13549 | |||
|
Konto usunięte
|
a do mnie jeszcze nie przyjechał
![]() Cytat:
nie przepadam za Kiss FM, ale mogę posłuchać Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#13550 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tym bardziej, że ja bardzo częstpo edytuje posty... Będe musiała uważać na to co pisze... ![]() Cytat:
No żony to faktycznie mógłby odwiedzić Juz to widzę, siedze na forum, dzwonek do drzwi, biegne dwa piętra w dół, otwieram drzwi, a tam... Ebi z kwiatami... ![]() Cytat:
20 marca jutro pierwszy dzien wiosny, a tu śnieg sypał... Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=bHpAMgwtU7Q http://www.youtube.com/watch?v=5Ybg8qfS7QI Cytat:
Napisz jakis tekst.... Też chcę taka mamę... Moja dopiero niedawno zatrybiła kto to jest ten Smolarek, co jego plakaty mam na scianach.... ![]() Cytat:
A teraz okazja do picia! Mam juz SportKlub... Chyba zaczne kochac brata, bo on dzisiaj się tym zajął... Mój ulubiony program to od dzisiaj... 66(6) Prawie szatan To za SportKlub Mam edycję!! sunpriceja juz to kiedyś dodawałam, ale dodałam tez dzisiaj , jeżli ktoś nie widział ....
|
|
#13551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ech, ale ja dzisiaj zamulona jestem
Dzisiaj o 4:32 Maciek do mnie zadzwonił i błagał, żebym nagrała na płytkę naszą pracę z historii, bo on miał nagrać, a płytek nie ma. Kurde, jak w ogóle można dzwonić do kogoś o tej porze i zmuszać, do włączenia komputera? Przez to spałam tylko 4 godziny I zaraz chyba pacnę głową w klawiaturę. Ale jeszcze się trzymam.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem! Aga, kiedy ty go dopadłaś? Już musiałaś go tak mocno wyściskać, że go żebra bolą? Trzeba było poczekać z tym duszeniem Ebiśka na po meczu! Cytat:
Chyba to widziałam. Z resztą właśnie imię Euzebiusz mi się kojarzyło z takim gościem, no... głupim. Takim lamusem. A teraz to moje ulubione imię A ja dzisiaj oglądałam Teleexpress i było właśnie o Bąku, a ja zeskoczyłam z fotela i krzyknęłam: "Yeah, puścili Bąka!!!" To musiało trochę głupio zabrzmieć, bo brat popatrzył na mnie, jak na wariatkę. Chyba nie zrozumiał, o co mi chodziło, bo on akurat piłką się wogóle nie interesuje. |
||||
|
|
|
#13552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4 godziny snu... Ja spałam około 7, a cały dzien jestem taki zawias, że dramat... To ta pogoda. Juz się nastawiłam na wiosnę a tu zima ![]() Aga się doczekac nie mogła i "do Wronków" pojechała wyściskać Euzebiusza... ![]() Puścili Bąka... Fota ze zgrupowania
|
|
#13553 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to jest jak ma sie na nazwisko Bąk
|
|
|
|
#13554 |
|
Zakorzenienie
|
A ja coś mam! Mam fotkę ze zgrupowania
Edit: <- jak miło znów napisać to słowo
|
|
|
|
#13555 | |||||
|
Zadomowienie
|
w Lechu mamy Bąka Wilka i Zająca
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
itd etc podarowalabym te ksiazke Ebiemu jakbym go spotkala, mialby na czym trenowac czytanie po polsku
|
|
|
#13556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() więc może dla dobra historii polskiej piłki nożnej nie powinnam go spotkać
|
|
|
#13557 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeżyk Euzebiusz...
|
|
#13558 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno Ebi by się ucieszył z takiego prezentu |
|||||
|
|
|
#13559 |
|
Zadomowienie
|
http://www.lech.poznan.pl/photo/muras_kadra01bw_390.jpg
boże ja chcę Wasyla z powrotem ;( :beksa:
|
|
#13560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit: niestety nie mam skanera bo ilustracje tez są godne może coś wymyślę
Edytowane przez novitzka Czas edycji: 2007-03-20 o 18:51 Powód: bo tak! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

nie musze chyba mowic ze jak on sie przedstawil to ja dostalam ataku smiechu bo znam tylko jednego facet o tym imieniu - zreszta jak chyba wiekszosc osob
bo ja niezmiernie jestem "szczęśliwa" z łuku... 
4 godziny snu... Ja spałam około 7, a cały dzien jestem taki zawias, że dramat... To ta pogoda. Juz się nastawiłam na wiosnę a tu zima