|
|
#3451 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
zapewne
Cytat:
kończyliśmy liceum, kumpel stwierdził, że ma w doopie maturę i studia, my pokazywaliśmy mu <maria skłodowska-curie>, a on wyjechał, do australii. Na początku mył gary w knajpie, woził pizzę, kelnerował i coś tam jeszcze. W przeciągu dwóch lat miał swój malutki drewniany domek, samochód, do rodziców na święta przylatywał dwa razy w roku, na wakacje jeździł, a my ?????? w sumie ciekawe co u niego teraz
|
|
|
#3453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Oj tam oj tam, tzreba być optymistą, a nuż.... ![]() 2. Ale jaką bym miała motywację 3. Moja od jakiegoś czasu ma takie napady szaleństwa...chyba myszka, mam nadzzieję. Wystarczy lekko puknąc i szaleje jak opętana po całym ekranie. Cytat:
No nie wiem, ja bym na początek wzięła to albo to...też proteinowe i fajne, a Joico to już większy atak protein, niekoniecznie każdemu do codziennego/ częstego używania podejdzie... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...milk-mask.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nana-mask.html ewentualnie małego hydratorka. |
||
|
|
|
#3454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W tej chyba ciut przymało
|
|
|
|
|
#3455 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Konkretnie puch i wyprost, może to olej palmowy, może Anida, może Pilomax.Ta mleczna maska taka fajna? BTW jak Anida? |
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz trochę? ![]() Nie wiem jak, bo mi sie nie domyła dziś. Więc dołożyłam jeszcze trochę i jutro umyję. A wogle to strasznie ciężko nakłąda się tą Anidę na wlosy...jakaś taka bez poślizgu... |
|
|
|
|
#3457 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mi też się kijowo nakłada. A co do domycia to chyba domyłam łącznie z tym olejem palmowym ale i tak wyszło brzydko. Próbowałam nałożyć ją po myciu zamiast odrobiny oleju to okazała się za lekka i wszystko fruwało Za to ładnie pachnie.Dzisiaj pacnęłam ją pod olej włoski, zobaczymy za dwa dni. |
|
|
|
|
#3458 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to w temacie włosowym wypowiem sie o dziwo tez ja
![]() otóz po latach uzywania copopadnie lub camauzonzłapiewmarkeciewp eromocji, kupiłam cos swiadomie (prawie) i uzywam ![]() otóz uzywam szmponu altery przenica i costam i odzywki garniera z awokadem ![]() no i włosy mam gładsze,sztywniejsze i to jest ok ale są tez jakies takie bardziej suche w odbiorze-i w sumie nie wiem czy to tak ma byc? czy jest nie ok?
|
|
#3459 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale avocado garnier super - mimo że me cienkie spalone pierze obciąża to daję stosownei mniej i jest ok |
|
|
|
|
#3461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Mi też zapach podszedł i to narazie tyle z zachwytów, zobaczymy jutro ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. No...w sumie alkohol w Aletrowym szamponie może Ci nie pasować... |
||
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam włosy strąkowate i sprawiające wrażenie przesuszonych po odżywce Alterry z pszenicą i morelą (czy tam brzoskwinią), może tu tkwi problem? Garnierowa odżywka dociąża włosy, ale bez efektu suchości i sztywności. Może Red ma rację z tym odstawieniem silikonów? |
|
|
|
|
#3463 |
|
Nindżopesz
|
Przypomniało mi się jaką fotę znalazłam w starym albumie, autoportret. W czarnym płaszczu do ziemi i z kapturem na głowie, na twarzy maska przeciwgazowa słoń, w niewidocznym ręku kombinerki udające mechaniczną dłoń-szczypce i bose stopy
EDIT: a, i postura niepokojąco przygarbiona. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-03-06 o 22:50 |
|
|
|
#3464 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3465 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do pytania co mialam wczesniej to yyy..róznie-joanna jedwab, syoss, pantene, timotei, odzywek nie uzywałam fcale
![]() ale chyba racje macie z tym szamponem , to powiedzcie jaki mam kupic-efekt chce wygładzenia i wychinczykowania, joanna jedwab wygladzajaca nic mi nie robił
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3467 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3470 | |||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ty nie jesteś aby moją zagubioną siostrą bliźniaczką? ![]() Cytat:
Cytat:
W załączniku moje zdjęcie z ubiegłorocznych wakacji, możesz się ponapalać do woli, enjoy ![]() Sznurkiem zarzuć ![]() Cytat:
![]() Mam psychofankę! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to prawda wszytko, to parcie na studia po LO (w sumie nawet logiczne, bo zawodu żadnego wyuczonego nie masz), żeby później baaardzo boleśnie się rozczarować ![]() Cytat:
![]() Zarzucisz sznurkiem do hydratorka? ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2013-03-06 o 23:20 |
|||||||||||
|
|
|
#3471 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#3472 | |||
|
BAN stały
|
Ja się dobre pół godziny zastanawiałem, no ale na szczęście nasza noblistka zwyciężyła nad moim bzdurnym kompulsem
![]() Cytat:
![]() Tylko haczyk mam lepszy ![]() Cytat:
Pamiętam filmik króciutki z bląt Redzią i butelką Cytat:
|
|||
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest najtańszy aktualnie, ale allegrowicz nowiutki
http://allegro.pl/joico-k-pak-moistu...051956958.html tu trochę drożej http://allegro.pl/joico-k-pak-intens...060101274.html http://allegro.pl/listing/listing.ph...category-89001 |
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
bele który - one szyskie ulizujo na gładkiego chińczyka
stosowałabym gdybym miała zdrowy skalp ale mam ŁZS i nie mogę szmapona na skórę drogeryjnego kłaść - wyjątek YR i jakieś ziołowe lub do waginy - ale odżywki maski sobie chwalę i nie tylko ja - moje przyjaciółki o włosach broncowych i grubych też mówią, że jeśli chodzi o gładki poślizg to nie ma jak dove teraz ich naprodukowali za dużo rodzajów ale mniemam że każden silk tudzież repair będzie topry ja miałam repair granatowe logo |
|
|
|
#3475 |
|
Nindżopesz
|
On nie był króciutki, nie obejrzałeś do końca
|
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Nindżopesz
|
http://img841.imageshack.us/img841/249/120r.gif
Tylko nie oszukuj bo zapytam Cię co było na końcu! |
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do końca, to zapytaj mnie za jakieś 3,5 mld lat, w przeddzień pochłonięcia Ziemi przez Słońce, wtedy Ci powiem
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, muszę sie zacząć z sąsiadami integrować bardziej ![]() Dziś się dowiedzialam, że kilka dni temu zamknęli mi jednego za handel narkotykami
|
|
|
|
|
#3480 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A u na człowiek dwoi się i troi i co z tego ma?

mysz mi dedła?, czy coś w fisaszu namieszali, znaczy w okienku odpowiedzi?????
Włosy bląt, rozjaśniane, raczej suche i proste