|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Noooo i to baaardzo niedługo ta wiosna
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ proszę bardzo
![]() Czego z jedzenia nie lubisz/za czym nie przepadasz? ![]() Oto wylosowane liczby: 27 Czas wygenerowania: 2013-03-06 23:14:26 10 3 kubki zielonej herbaty lub wody
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie cierpię wątróbki w ogóle wszelkich dziwnych podrobów (serca, nerki, ozorki, flaki, płucka, żołądki ) a Ty?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątróbkę lubię, Mama czasami robi gulasz chyba z żołądków i do póki nie myślę o tym co jem to mi smakuje A no i flaczki w sensie zupa nie jest zła, chociaż daaaawno już tego nie jadłam Ozorków nie jem ![]() Z resztą raczej nie miałam do czynienia
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam Was.
ale muszę powiedzieć, że u mnie jest tragedia. wcześniej nie jadłam ze stresu, teraz jem jak szalona ![]() i co z tego, że dzisiaj 45 min. ćwiczeń jak i tak wszystko spieprzyłam. nie potrafię sobie poradzić ![]() pięknie ćwiczycie!
|
#4327 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tyle tegoCytat:
Cytat:
![]() ![]() hmmm, tytuł.. ![]() Cytat:
dają wycisk ![]() Cytat:
u mnie wczoraj kalorycznie super, a ćwiczenia odpuściłam, bo czułam się bardzo słabo, ale, ALE, dziś już siłownia -bieżnia |
|||||
|
|
|
#4328 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wymiatasz ![]() Cytat:
kolejna ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- padłam wczoraj na łóżko jak kłoda a dziś miałam problem żeby wstać no ale już od rana ledwo przyjechałam zapieprdzielałam i dopiero śniadanie jem a czuje się koszmarnie i tak samo wyglądam ![]() I: owsianka na mleku z kiwi i śliwką
|
|
|
#4329 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej laski
O matko No i z ciekawości patrze co to. No i ...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Woda ![]() Cytat:
Żołądki je u mnie w domu tylko pies Flaczków nigdy do ust nie wezmę, jedynie tą zupkę czasem jadłam, ale zawartości nigdy![]() Jestem jakoś zle nastawiona do podrobów. Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2013-03-07 o 06:52 |
|||
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Piękny dzień dziś! ![]() 3 kubki herbaty czy wody to spokojnie da radę zrobić bo zawsze parzę cały dzbanek i na raz 2 wypijam i tak kilka razy dziennie ![]() Byłam dziś na dwóch marketach, tak tu się nazywają wielkie hale, gdzie można kupić zazwyczaj konkretne rzeczy ten akurat miał kilka pięter i można tam było pasmanterie kupić, czegoś takiego na oczy nie widziałam... taki wybór, że głowa mała. Kupiłam materiał na sukienkę za 10zł, co prawda szyć nie umiem, maszyny nie mam tu ale co tam Miałam dziś nie biegać ale nie chciało mi się w domu siedzieć na taką pogodę
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-03-07 o 08:41 |
|
|
|
#4332 |
|
Zadomowienie
|
Hejo!
Ja czegoś chyba nie doczytałam... o co cho z tą Bozenką??? Laski chyba zwariowałam! Przez WAS!!!!! Właśnie przeglądam plany dla początkujących biegaczy :P Wczoraj robiłam 1 min bieg, 1 min marsz - łącznie 5 + 5 - takie dwa podejścia... Dziś sprawdziłam ile mogę max przetruchtać... jakieś 3 min. (haha) Jestem kompletnie początkująca ![]() Ale chyba włączę bieganie do ćwiczeń... mhmmm. ![]() Kumpela miała ze mną z kijkami chodzić... i jakoś się wybrać nie może :/ Jeszcze niby ma być jakiś atak zimy... ale muszę ją jakoś zmobilizować :P Bo fajnie będzie dla odmiany ćwiczyć poza domem
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za biegpochodziłabym sobie po takich marketach lubie jak dużo jest w jednym miejscu, bo jak mam chodzić od sklepu do sklepu to mi się odechciewa zakupów
|
|
|
#4334 | |
|
Konto usunięte
|
Sikorka zazdroszczę pogody, u mnie deszcz pada i jest brzydko, ale pogoda mnie nie załamie
![]() Cytat:
Ja jestem za ciemna na bieganie, wolę inną aktywność
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() katienn nie możesz się teraz poddać, musi być dobrze, tylko nie składaj broni, bo to nie polepszu Twojego samopoczucia ![]() Sikorka za bieg ładnie ja dziś znowu idę Milvunia zaczynaj, a zobaczysz, że to pokach, wiele osób się zniechęca, bo na początku nie potrafi ileś tam przebiec i po paru minutach wymieka, trzeba walczyć o kondychę u mnie też pogoda się skiepściła ale porażka się szykuje.. w weekend nadrabiam naukę, orbitrek +biegi musi być ładnie
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W podstawówce biegaliśmy na 800m na czas... to mnie bardzo zniechęciło do biegania, bo nauczycielka nie wprowadzała biegania stopniowo :/ A ja jako dziecko też nie byłam szczuplak To dzieciaki niektóre leciały a ja tak bieg i marsz na zmiane... i ostatnia dobiegałam ... a że byłam ambitna to się starałam i potem zakwasy i w ogóle :/W LO biegaliśmy 100m na czas :P to byłam cienias ale już się tak nie przejmowałam... Teraz muszę się zmobilizować ... poczytać co i jak... Może jednak jak zacznę tak stopniowo to polubię
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wtedy nie biegalam, to pójść i oo tak bez przygotowania to cienko... jak mówisz, można się zniechęcić![]() ale stopniowo, powoli i będzie ok nie ma co przesadzać na początek są różne programy itp właśnie zaczynaj od marszobiegów ja tak na jesieni trochę biegałam naprzemiennie a teraz już same biegi![]() mam większą motywację, bo biegam z kimś, zawsze łatwiej i raźniej
|
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39629959]Sikorka zazdroszczę pogody, u mnie deszcz pada i jest brzydko, ale pogoda mnie nie załamie
![]() No, no. Brawa za chęci Ja jestem za ciemna na bieganie, wolę inną aktywność [/QUOTE]Pogoda piękna ale coś czuje, że niedługo będę narzekać. Tu jest okropna wilgoć i często wręcz niema czym oddychać a temperatura często dochodzi do 40 w lecie...ledwo wyjdziesz już jesteś cała mokra. A ja bieganie pokochałam Cytat:
Tyle, że ja nie cisnę na prędkość bo podobno lepiej wolniej a dłużej więc wychodzi mniej więcej 8 km/h.
|
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki
jestem chora, nie mam siły na nic nie poszłam dziś biegać bo mam strasznie 'zawalone' gardło. oby do niedzieli przeszło i od poniedziałku wrócę do ćwiczeń
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem w szoku, że te 40-50 min przebiegnę, wolniejszym tempem więcej bym dała radę to zasługa orbiego, że mam jako taką kondycję, ale mówiłam jeszcze mi daleko, żeby tak biec i biec![]() niedługo sezon rowerowy zaczynam |
|
|
|
|
#4341 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też bym chciała, ale muszę stopniowo się przyzwyczajać bo narazie padam po chwili. Rower stacjonarny to u mnie stał i za wieszak robił, tak kręcę od stycznia codziennie Z efektów jestem nawet zadowolona, zobaczymy co dalej będzie. Potrzebuję zgubić jeszcze z 10cm w boczkach bo wyżej już mam mało tłuszczu, teraz z dołu mam nadzieję, że będzie spadać. |
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Traxx i ja liczę, że teraz dół mi zacznie spadać
uda biodra i będę zadowolona po parę cm
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
7cm mniej w talii, 6 cm mniej w biodrach, 4cm mniej w udach.... Ale liczę, że bieganie pomoże
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w weekend wracam do domu i będę starała się takie godzinne biegi spokojnym tempem wtedy powinno je ruszyć coś no ale mamy akurat do świąt mamy czas i sprawdzamy rezultaty, oczywiście po świętach dalej jedziemyojj mi też sporo brakuje do super wyników.. jeszcze trochę walki przed nami
|
|
|
|
|
#4345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trochę w udach, biodra (nie musi być wiele, bo się przyzwyczaiłam już ) no i nieszczęsne boczki, które wraz z udami są tragiczne.
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39631611]Zobaczymy czy zechce spadać cokolwiek, jestem teraz na etapie do, którego doszłam rok temu. Podobne wymiary miałam tylko mniej kg. Także liczę na spadeczek jakikolwiek
Trochę w udach, biodra (nie musi być wiele, bo się przyzwyczaiłam już ) no i nieszczęsne boczki, które wraz z udami są tragiczne.[/QUOTE]teraz decydujące będą najbliższe 2 miesiące, potrzeba duuużo cierpliości i systematyczności głupotą byłoby to rzucić wszystko na tym etapie, bo dół powoli spada i za jakiś czas dopiero będzie widać efekty, jak patrzę na before i after niektórych dziewczyn to wiem, że i my możemy, tylko walczmy i nie poddawajmy się momentom slabości, sukces jest w zasięgu ręki
|
|
|
|
#4347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To motywujące nie jest. Może i nie będę chudzinką, ale o zgrabność i jędrne ciało walczyć mogę.
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39632314]Mnie cały czas pocieszają w domu, że jestem z takiej rodziny i nie schudnę bardziej
To motywujące nie jest. Może i nie będę chudzinką, ale o zgrabność i jędrne ciało walczyć mogę.[/QUOTE]wiesz co najlepiej nie zwracaj uwagi na takie gadanie po co się przejmować jeszcze im pokażesz wszystko możemy osiągnąć ja chudzinką też nie będę, ale fajne zadbane, zgrabne ciałko możemy mieć super wygląda wyćwiczone ciało do tego uśmiech i cudeńko
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby mi ktoś podsunął dziś wypowiedzenie pod nos podpisuje od razu
mam dosyć Musiałabym zrobic coś z nogami żeby moje uda a zwłaszcza wewnętrzna ich strona nie były takie "latające"
|
|
#4350 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem Chyba nadal robić swoje.Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

i oczywiście dla wszystkicch dziewczyn ćwiczących
wiecie, że kalendarzowa wiosna coraz bliżej?

w ogóle wszelkich dziwnych podrobów (serca, nerki, ozorki, flaki, płucka, żołądki
) a Ty?
Ozorków nie jem 

Trochę w udach, biodra (nie musi być wiele, bo się przyzwyczaiłam już
mam dosyć
Chyba nadal robić swoje.