|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
aha jednak, a nie boisz się, że Ci za szybko wyrośnie?
Cytat:
|
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
przytulam
Cytat:
Choć nosi też już kilka na 80. Wszystko zależy od firmy.
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
My do twarzy używamy babydream
moim zdaniem bardzo fajny
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
phdwao boje się ale młody nie wazy jeszcze 10 kg, bardzo słabo teraz przybiera, poza tym i tak dostanie kilkanaście miesięcy więcej jazdy tyłem niż w obecnym foteliku, no i musielibyśmy sporo dołożyć do większego fotelika a jednak już trochę wydaliśmy
|
|
|
|
#1866 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Jej, znowu? Biedna mała Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
O czym ja tu miałam pisać...? Nie pamiętam
![]() Ta historyjka z Władysławem mnie rozbawiła, świetne
|
|
|
|
#1868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja przyjaciółka mówiła, że wszyscy do niego mówią Władziu. I on był w wielkim szoku jak zobaczył, że on nie ma na imię Władziu tylko Władysław A z innych imion to ja mam koleżankę, której córka ma na imię Lala. |
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Vwictoria ja dla corki naszych znajomych jestem ciocią Lolą
sama to wymyślila jak miala 2 latka
|
|
|
|
#1870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje imię też przeinaczał kuzyn jak był mały ale jak to teraz nei pamiętam ![]() A ta dziewczynka ma na imię Lala i tak będzie miał na imię m.in. w gimnazjum gdzie będzie to niezłym powodem do polewki No ale wybór rodziców i zasadniczo to nic mi do tego.
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecku dali na imię Lala? Mało wyobraźni mieli rodzice...
Swoją droga teściowa często mówi do mojej: Lalka, Lalucha, Laluchna... Krew mnie zalewa jak to słyszę. Ale nie wiem czy bardziej dlatego, że te określenia średnio mi się podobają, czy po prostu dlatego, że tteściowa tak mówi
|
|
|
|
#1872 | |||
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Cytat:
No, może i trochę by się znalazło ) i zaniosę wreszcie do przyjaciółki kolejną siatę ubranek dla jej synka ![]() No i zaczęłam część wystawiać na ebayu ![]() ale ślicznie wygląda! Płaszczyk z H&Mu? ten taki plisowany, z wiosennej kolekcji? ![]() Zosia też pogwizduje ![]() Jak to pierwszy raz usłyszałam to przekonana byłam, że jakaś zabawka wydaje taki dźwięk. Dopiero serdeczny śmiech babci i pokazywanie na małą palcem wyprowadziły mnie z błędu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Tyle że w jego przypadku zdziwiła się też nauczycielka |
|||
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Fabi śpi a ja musiałam już wstać
Brzuch mnie boli z nerwów ![]() Trzymajcie proszę kciuki żebym dała radę ze stresem
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emil już znacznie lepiej się czuje, dziąsełka rozpulchnione ale katarek uciekł smarowałam mu pod noskiem maścią majerankową.Ale dla odmiany ja jestem chora jak nie urok to sraczka
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ! Ale jestem w tyle z forum
aż wstyd! Dziewczynur czy Wasze dzieci też wstają o takiej zabójczej porze jak 5 rano? Wykoncze sie! A jeszcze ten caly tydIen chodze do pracy na 7 wiec do tej 6 chciałabym pospać ale mój mały urwisek mi nie pozwala!
|
|
|
|
#1877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Wypiłam kawę i zaraz zabieram się za odkurzanie dywanu. Taa, nie ma to jak poranne rytuały ![]() Cytat:
![]() Ad 2. Obeznana jesteś w kolekcjach Ad 3. Twoja też? To musi być super Cytat:
Jak opanujesz stres będzie dobrze Cytat:
|
|||
|
|
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
ja już na nogach, bo dziś idziemy na basen, a moja Księżniczka śpi.... jak zawsze wstaje o 7, tak dziś sobie coś kombinuje![]() dziękujemy za wszystkie komplementy dla mojej Niuńki Mamcia-współczuję ponownej choroby i zmartwień Haniu-także współczuję choroby Dep-ten płaszczyk z Zary, ten z hm mieliśmy w domku, ale się dziwnie układał na Lilce, do tego był bardzo cieniuśki, a my potrzebowaliśmy czegoś na teraz, na te pierwsze objawy wiosny i Małżon w Zarze znalazł ten, to typowy prochowiec tylko malutki i leciutko podbity fliseliną, więc nie boję się, że za cienki gratuluję podjęcia decyzji o sprzedaży na ebay'u![]() no a poza tym Lilutka kończy dziś 7. miesięcy dobra zmykam szykować się na basena, bo się obudziła buźka aha Vicki-dzięki za radę o śliwce, zupełnie o niej zapomniałam, a zawsze fajnie ją rozluźniała, wczoraj dałam jej czopalka na gaziki i zrobiła, ale tylko co nieco, może dziś już się ruszy, ale śliweczkę też jej dam dzięki
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-03-07 o 07:55 |
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepszego ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ale mi sie nie chce, czemu dzis nie jest piatek, bardzo ciezko mi sie dzis wstawalo:/mal od rana znow ma zatwardzenie, nie wiem chyba za malo pije? Ile pija wasze szkarby? Wody, herbaty sokow laczne na dzien? Najlepszeho dla Lilitki! Wanilko myslalam ze Nikos wazy juz ponad 10, ale tak czy siak ja odpuszczam ten fotelik, widzialam jak Tynia Blue w nim siedzi i podejrEwam ze moj mialby tam jesCe mniej miejsca, a maxi cosi czemu odrzuciliscie ten do 25kg? Irmusiu to nasi chlopcy maja podobnie cm u nas jest ok 75cm ale o 68 musialam dawno zapomniec, jak pisalam nosi 80 i 86 ![]() Aha zamowilam ten kremik weledy
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-03-07 o 08:18 |
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Mloda przygarnela mleczko i spi
![]() najlepszego dla Lilutki!Jakie zakladacie pampki na ten basen? Chodzicie na jakis specjalny? ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Phdwao, Tynia czasami poza mlekiem nic nie pije. Wczoraj przygarnela ponad 200ml - to absolutny rekord. Problem z kupa wystepuje bardzo rzadko i raczej zrzucam go na jakis pokarm. Mowisz, ze Tynia ma za malo miejsca w foteliku? ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Poprawka - Tynia nie spi... |
|
|
|
#1882 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
U nas wszystko dobrze. Mały śpi a matka je śniadanie, pije kawę i wizażuje ![]() Cytat:
![]() Mnie się nazywanie dziecka laleczką nei podoba. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Proszę. U nas właśnie śliweczka pomaga, a jabłuszko niekoniecznie. Mam nadzieję że małą szybko odetka. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
Wczoraj wypił ok. 100ml. Kupy robi bez większych problemów.
|
||||||
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny! To wychodzi na to ze maly wcale malo nie pije w porownanii z waszymi w sumie tak samo:/ zasmakowala mu herbata owocowa zurawinowo- jablkowa i mu codziennie parzymy ja bo nie jest kwasna
O zatkanie moge podejzewac tez banana bo dostal w poniedzialek czyli standard u nas:/ Blue patrzac na dlugosc nie miala tam wiele wolnej przestrzeni, a moj chyba jest dluzszy wiec ole by mial w zapasie, kilka cm pewnie? Jak on rak rosnie to musze wziac cos z wiekszym zapasem
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-03-07 o 08:49 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Młody od paru dni budzi mi sie po 7, jak on tak może jestem niewyspana choć widzę, ze duzo z Was ma pobudke jeszcze wcześniej...Cytat:
Cytat:
Mój nic innego nie chce pić, tylko pierś...
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana z kawą. my dziś mamy wizytę u lekarza od rehabilitacji.
ostatnie nasze zakupy; - dres, - leginsy pepco po 15 zł za szt - spodnie pepco 20 zł - reszta też pepco. |
|
|
|
#1887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To tak ja mój Jak mu daję niekapek to zamiast pić, to leje sobie po czole i się cieszy ![]() Dziś przylatuje moja siostra!!! Wreszcie zobaczy Alexa na żywo, bo ostatnim razem jak była, to się rozminęli - Alex urodził się dzień po jej wyjeździe
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kupiłam te niebieskie z falbanka W Pepco mają ładne ciuchy w super cenach tylko z jakością różnie No ale człowiek ślepy nie jest Widzi co bierze
|
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mają powycinane metki i albo ich wszyte albo przyklejone. I w zalezności jakiej firmy są taka jakość
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Mamka jak pierwszy spacer. Maclarenem? Ja musze opanowac roKladanie wozka z dzieckiem na rekach
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Co do ciuszkow zaczelam kupowac w lidlu i jestem zafowolona z jakosci no i pepvo od dawna kuuje, to ubrania na codzien i nie zsl mi jak maly je ostro poplami |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Choć nosi też już kilka na 80. Wszystko zależy od firmy.
moim zdaniem bardzo fajny 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

żebym dała radę ze stresem

jak zawsze wstaje o 7, tak dziś sobie coś kombinuje

jestem niewyspana
choć widzę, ze duzo z Was ma pobudke jeszcze wcześniej...
Jak mu daję niekapek to zamiast pić, to leje sobie po czole i się cieszy