|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Oliath...Ty nasza zlota rączko, a Tobie nie przeszkadzają te farby itp?
PS. Ta Twoja Lilo to będzie pracuś....mamcia jej funduje tyle ruchu w ciągu dnia
|
|
|
|
#3482 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Cytat:
Zacny wiek
|
|
#3483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Taaa
Cytat:
Trzymam kciuki za maluszka ![]() Cytat:
![]() Gratki ![]() Biedna Cytat:
Margosia gratuluję studniówki klski:
|
|||
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Enlevee, Dotka, Neni...spiochyyy!! wstawać!!!! :P
edit. Neniowa już wstała
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie |
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstałam, wstałam. Już jestem wykąpana, wydepilowana, wybalsanmowana, włoski wymyte, paznokcie u stóp zrobione, garnek spalony ![]() Ale już miałam problem ze stopami, aż mnie strach ogarnia, bo niestety mam wrastające paznokcie -mama mi źle obcinała. Mama zresztą też ma wrastające i w ciąży u chirurga wylądowała ![]() Kończy mi się mój Elancyl na rozstępy i zastanawiam się co kupić następne ... Wolałabym coś tańszego, bo mam inne wydatki kosmetyczne w tym miesiącu ![]() Czego używacie?? Myślałam o Palmersie ... |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Mela gratuluję nowego członka rodziny.
Cytat:
Jak ktoś wie jeszcze coś o sklepach w Lublinie to proszę napisać. U mnie w mieście też jest mały wybór. Kilka wózków dosłownie. Nawet smyk jest bardzo okrojony. Mamy do Lublina 90km, ale skoro tż jedzie to ja też. Ale będzie fajny dzień w sobotę. Dla dzidziusia rzeczy pooglądam, może coś kupię małego. W McDolnaldzie coś sobie zjem nie zdrowego i ... Mcflurry A co do rozstępów to ja uważam, że jedyne co możemy zrobić aby im zapobiec to: 1. pić dużo wody, 2. nawilżać ciało, np. oliwką 3. modlić się Mam tyle koleżanek, które niczego nie używały całą ciążę (bo jak ktoś się posmarował 2-3 razy to można powiedzieć, że nic), a nie mają ani rozstępów ani cellilitu. A inne całą ciążę specyfiki, a i tak wyglądają jakby ktoś przeorała (sorry za wyrażenie) ich brzuchy i uda. Moja znajoma z salonu kosmetycznego mówiła, że picie i nawilżanie to jedyny sposób, a firmy kosmetyczne naciągają panie na swoje produkty. Jakby prześledzić ich skład to nie mają w sobie nic cudownego. Ja używam olejku babydream z rossmana i olejku ze słodkich migdałów.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-03-07 o 09:58 |
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz gdzie są jakieś fajne sklepy z rzeczami dla dzieci?
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to muszę zacząć się modlić ![]() Też używam oliwki z Rossmanna ![]() Przeleciałam analizy sroki i tylko Babydream fur Mama jest godna uwagi ![]() No i dobra, będę hardkorem-nie kupuję nic dodatkowego
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3494 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Już się pogodził ze wszystkim. A jak był w Rosji u klienta to chwalił się, że będzie dziadkiem ![]() ......................... .................... Zdjęcie 1 - moja suknia przód Zdjęcie 2 - moja suknia tył Zdjęcie 3 - buty Zdjęcie 4 i 5 - które bolerko wybrać?? Do tego chciałam bukiet z piwonii, ale jeszcze nie rosną więc będą z goździków lub róż. Fryzura - gładki kok hiszpański
|
||||
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
A tu odpowiedź sroki na pytanie, czego używać przy skłonnościach do rozstępów:
"Już gdzieś pisałam w komentarzach tylko nie wiem gdzie na temat rozstępów - to niestety sprawa bardzo nieprzewidywalna. Jedyne co można robić to bardzo dobrze natłuszczać te partie ciała które są skłonne do rozstępów - nie spotkałam do je pory substancji, która miałaby potwierdzone działania "antyrozstępowe". Obecnie hitem w pielęgnacji (i słusznie zresztą) jest olej arganowy możesz spróbować. Poszukaj go raczej w sklepach z półproduktami kosmetycznymi (niestety tylko onlinie) bo drogerie i wszystkie sklepy eko sprzedają go po zbójeckich cenach" |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ja tylko z tych trzech kożystalam a teraz bede tylko w tych dwoch kupywac
|
#3497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Asiunia suknia jest piękna
A brzuszek Ci się zmieści?? Bolerka oba są podobne, więc to zależy, w którym będziesz lepiej się czuła Mówisz, że tato się chwalił, że dziadkiem będzie? No to super!!Dzoan też mam z tym problem. Kiedyś uwielbiałam wodę, piłam wprost z 5 litrowego baniaka A teraz TŻ ma za zadanie przypominać mi o piciu wody
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-03-07 o 10:10 |
|
|
|
#3499 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za połówkę Cytat:
trzymam kciuki za wizytę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za kolejny tydzieńDzień dobry, miałam ciężką noc, dużo kaszlałam i jakieś niekontrolowane mruczenia/stęki wydawałam, które sama słyszałam, ale nie potrafiłam nad tym zapanować. u mnie świeci słońce
|
||||||
|
|
|
#3500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nic więcej nie kupuję. To czy pojawią się rozstępy to też genetyka. Wolę zachować kasę i potem po wszystkim wybrać się na kilka zabiegów do kosmetyczki. Moja koleżanka była i jest duża różnica, serio. Cytat:
|
||
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienka prześliczna |
|
|
|
|
#3502 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj siedzieliśmy z tż przy stole, a on nagle wyszedł z tekstem "Niedługo nasz ślub", na co ja "Dopiero sobie to uświadomiłeś?". On jest typem, że zawsze ze wszystkim zdąży i myśli, że ślub i wesele to da się w tydzień zorganizować ![]() Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Idzia a wiesz jakie to były zabiegi konkretnie??
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pogodą może być różnie. W zeszłym roku koleżanka brała ślub w drugiej połowie kwietnia i było ... 30 stopni na plusie, upał. A jak planowali ślub to chcieli w kwietniu żeby gorąco nie było |
|
|
|
|
#3505 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzis w planach miałam rano wstac, ogarnac sie i do biedronki. Ale nic z tego nie wyszło. Ale zaraz zmykam do pracy z l4, a potem moze zalicze biedronke, tylko musze sie jeszcze zastanowic która ![]() Cytat:
A tak błogo było jak nie ciagneło mnie do słodyczy Teraz chyba jednak te slodycze to dla maluszka przemycam a dupa rosnie ![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje dla maluszka ![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
za wizyte i za maluszka.I wychodzi na to, ze i ja moge przytyc tylko 3-4 kg. Bo i u mnie +10 kg. Ale gdzie to sie podziewa, to ja nie wiem. Cytat:
![]() To pokazuj jaka masz sukienke
|
||||||||
|
|
|
#3506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W zeszłym roku kwiecień rzeczywiście był gorący, ale z kolei dwa lata temu temperatura na minusie. |
|
|
|
|
#3507 | |||||
|
Raczkowanie
|
WItam Mamuśki
u mnie dzisiaj rozpoczął sie 22 tydzien Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aa i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie wiem kurczaczek. Popytam się jej jak się z nią zobaczę. Wiem, że za 5 zabiegów zapłaciła 250zł, ale że to po znajomości, a tak byłoby chyba coś koło 350. Chce iść jeszcze na 5. Różnica jest kolosalna.
Cytat:
No to ja nadal jestem za nr 4.
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Neni ja teraz smaruję się Bielendą Sexi mama.. ale jakoś szybko mi się wykańcza i bardziej odpowiadał mi ten z Perfecta, również pod względem zapachowym..
jak już wpełznę wieczorem do łóżka to jeszcze smaruję uda, pośladki, brzuch i biust olejkiem macadamia, który od mamy dostałam, o ten dokładnie: http://www.mydlarnia.info/olej-macad...18-id-633.aspx On jest bardziej na cellulit, choć i na rozstępy też..nawilża fajnie i zapach nie przeszkadza. 100% naturalny. Tylko muszę szybko go wykończyć, bo datę ma do końca marca |
|
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki
Byłam wczoraj u lekarza i mam zakaz chodzenia na basen A chciałam zacząć już chodzić, nawet 2 nowe stroje kupiłam..... i zakaz seksu przez 2 tygodnie! Nosz kurrr..de. ![]() Czy któraś z was chodzi na zajęcia z programu Aktywne 9 miesięcy i może coś więcej o tym powiedzieć? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

klski:

gratulujemy i proimy o fotki sukni, bucikow, no wszystkiego
No to super!!
Studnióweczka 

A chciałam zacząć już chodzić, nawet 2 nowe stroje kupiłam..... i zakaz seksu przez 2 tygodnie! Nosz kurrr..de.