|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
chociaż kto wie, pono mają tam wifi i inne luksusy
|
||
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siodmy zmysł albo coś takie ![]() 2. No podobno wcale żle nie mają....na mojej wsi jest kilku aparatów ktorzy cały rok kombinują, jak sie na zimę dostać...czyli musi być calkiem nieźle
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Klikanie klikaniem, ale co z tymi wszystkimi maskami, odżywkami, olejami, kremami, wcierkami, płynami do karoli.... A w pudle tylko płyn do mycia naczyń, woda z sodą i łój do nabłyszczania jak ładnie poprosisz....
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak żyć bez tego wszystkiego? Nie...za słaba jestem na takie nagłe odcięcie od moich maleństw
|
|
|
|
|
#3486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() jesssu lece spać bo padam dobrej nocki |
||
|
|
|
#3487 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co on robi tak w ogóle? Cytat:
![]() --- Czytam właśnie o geografii Algierii, niech mnie ktoś rondlem żeliwnym... |
||
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
okiełznałam w końcu rozjeżdżający się wizaż
![]() lasagne wyszła niestety obłędna ![]() nie doczytałam, że to na 12 porcji ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() Świadków Jehowy?
|
|
#3489 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero trzy małe łyki piwa
![]() jutro będę musiała jakoś spalić dzisiejszą rozpustę
|
#3491 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkie śpio?
|
|
|
|
#3493 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39629414]Wszystkie śpio?
[/QUOTE]Niestety, niektórzy mają pracę i muszą do niej jechać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zawsze wszedzie o kazdej poże dnia i nocy (zwłaszcza
) ![]() To ja jestem na wyższym levelu bo ja widzę chude, z ładna cera, ładnymi włosami i młode ![]() Cytat:
Wczesniej tam stał Dzierżyński ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39623615]1800 na rękę to źle nie jest jak na dzisiejsze zarobki Jest bardzo źle na dzisiejsze ceny Cytat:
Ogłoszenie o prace swoja drogą a zatrudnienie "protegowanego królika" swoja drogą. Oczywiscie w ogłoszeniu pensja musi być tak niska by wszystkich zniechecić a królik jako pierwsze 3 (na okresie próbnym) dostanie wymienione a potem dostanie 300-400% podwyżki ![]() Łalkiom in ril łord --------------------------- Fitam! z nad wqufa. Nie podoba mi sie ze jest: szaro, zimno, ponuro na zewnątrz i wszyscy wokoło maja dziś wisielczy humor! I musieli akurat mnie upatrzyć sobie na "psychoanalityka"
|
|
#3495 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Fajny av |
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zadomowienie
|
Mam dobrą pamięć, czytałam wybiórczo bar i to mi się akurat rzuciło w oczy
A pod spodem pończochy? Cytat:
![]() No wiesz co! Zniszczyłeś mi moje wyobrażenie o Tobie! Zgiń! ![]() Bry
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
znad zimnej kawy i rozjechanego wizażu
Cytat:
miałam sen włosowy chciałam się uczesać, a zamiast przedziałka zrobiła mi sie 5cm łysej autostrady ![]() wystraszyłam się i próbowałam to zakryć na szczęście zauważyłam, że włosy będą odrastać a na koniec snu znowu było ich tyle ile trzeba.
|
|
#3498 |
|
Nindżopesz
|
Betty, czyli jesteś już prawdziwą włosomaniaczką
![]() Sentencja na dziś: kto rano wstaje, ten dwa razy odkurza. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Maja, żyjesz, skaczesz? Mnie się udało dzisiaj popełnić 2000 skoków w niecałe 30 min, teraz umieram Myślę, że mogę zjeść brokuły na obiad i może odrobinę selera.
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
dzińdybry ( choć nie do końca taki bry )
choróbsko jednak postanowiło mnie złapać ![]() ścinam włosy - wkokufiły mnie sakramencko - zwłąszcza jak sie wczoraj zobaczyłam u optyka fruwający spalony puch nie ma sensu by go zapuszczać ![]() miało być tak zał 1 a będzie tak zał 2 i 3 - tzn mniej więcej bo bojąc sie fryzjerów ścinam przy użyciu chuopa, ewent matki - nie wiem co gorsze
|
|
|
|
#3500 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak kto ma śliskie grube i lejące to mu nie włażo i nie czepiajo się wszystkiego a ja lubię jednak lekkość z tyłu głowy więc nie płakam jakoś bardzo ![]() muszę się pogodzić z faktem jaki mam typ włosów i ile i koniec. |
|
|
|
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
1 różyczkę brokuła i selera do woli
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39625442]
W tej chyba ciut przymało [/QUOTE]Ciut ![]() Cytat:
Znad duchoty i teraz już deszczu ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3504 | ||
|
Panaroja
|
Czy też macie u góry banerek z żurkiem który nie jedno ma imię
Znad cherbaty ![]() Cytat:
Cytat:
Słońce wylazło ![]() W ramach przygotowań do ewentualnego nabywania kondycji drogą podskoków , szukałam po całym mieszkaniu miejsca , gdzie bym się zmieściła ze skakanką . Nie ma . Zostaje korytasz na klatce ciekawe jak somsiedzi zareagują słysząc podskoki słonia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 razy w tyg I zakwasów już nie mam
|
|
#3506 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Z tą pracą -no jacha, że to wygląda na znajomych królika... A ja głupia nie pomyślałam... Red, być może królik ma znajomego, co potrafi bałagan ogarnąć, to może być człowiek bardzo w porządku nawet, tylko mogą nie chcieć od razu pokazywać, że to plecak... A gdzie Ty masz szaro i ponuro? U mnie piękne słońce... Rozczesałam dziś włosy po myciu, po 2 tygodniach bez czesania :-D Ale długie są...
|
|
#3507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() 2. To jest argument ktory ewentualnie byłby w stanie mnie przekonać... ![]() ![]() 1. Nawilża, wygładza, robi miękko i lejąco ![]() 2. Tego bym nie zniosla ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
2. 2 i 3 fajne Chłop chyba bezpieczniejszy, no i pewnie zdaje sobie sprawę z konsekwencji spsucia fryzury ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-07 o 12:58 |
||||
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie
![]() W tej branży co po niektórzy na pewno tyle dostają ![]() Cytat:
Redzia pisała, że mają tam niezły burdel, także wątpię czy chcieliby tam wpychać znajomego królika, raczej szukają bliskiego znajomego tudzież kogoś z bardzo bliskiej rodziny jelenia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-03-07 o 13:36 |
|
|
|
|
#3509 |
|
Nindżopesz
|
Jak wybiorą to się dowiem i przekażę
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

) 
fruwający spalony puch nie ma sensu by go zapuszczać