Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 09:48   #1051
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

mala_czarna wszstkiego najlepszego!!
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:50   #1052
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Halo

a masz już dyplom czy możesz bez?

no i fajnie że rozmowa z TŻ się udała

Poznanianka super że wszystko się dobrze układa

nie wiem czemu, ale coś mi się to tak dziwnie kojarzy
hahaha
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

dziękuję Wam bardzo i od rana zostawiam Was z torcikiem i drinkami

Tz zaplanował mi dzień niespodzianek, pierwszą było to że nie poszedł na zajęcia, odrobił je w tygodniu i dzisiaj cały dzień spędzimy raze,

na 20 mamy zarezerwowany stolik w restauracji i nic więcej nie wiem

a i jeszcze znalazłam na biurku ksiązki jakich od dawna szukałam

a teraz kazał mi iść do sklepu po pieczywo na śniadanie ale po drodze mam wstąpić do naszego samochodu pod blokiem
nie pytajcie o co chodzi bo nie mam pojęcia

dziękuje Wam jeszcze raz i spadam!
wszystkiego naj naj !!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:53   #1053
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
A skoro juz o tesciowych mowa, to czy rodzice Wasi i TZ sie znają? Bo u mnie sie nie znaja, no ale, że się zaręczyliśmy i slub planujemy to chcą sie poznać i w wielkanoc spotkanie i dla mnie strach sie bac co to bedzie
Nasi się znają i powiem więcej, nawet nie musieliśmy ich poznawać, moja mama i teściowa pracują w jednym szpitalu, a kiedyś poznali się bardziej oficjalnie, jak TŻ miał promocję w szkole, wszyscy pojechaliśmy na uroczystość i potem na wspólnego grilla i jakoś tak samo wyszło

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Ja mam o dziwo będąc kobietą tak, że jeśli mi spasuje jakiś perfum to choćby nie wiem jaki cudny był inny to mi nie spasuje bo czuje że nie pachnę sobą. Kiedyś nie miałam jakiegoś ulubionego perfumu i używałam między innymi pumę różową, jak się skńoczyła zaczełam używać z avonu pur blanca blush i tak mi ten perfum spasował, że przez dłuższy czas go używałam. Po dłuższym czasie kupiłam sobie znowu pume różową której zapach uwielbiałam i tak jakby czar prysł już tak fajnie nie pachniała, od tamtej pory każdy inny zapach niż pur blance mi nie odpowiada. Używam od bardzooo długiego czasu tylko ten jeden perfum. Za to nadrabiam słabością do apaszek, szalików, chustek
Ja mam od 5 lat swoją ukochaną Lolitę Lempicką (ten pierwszy) i nie zamierzam zmieniać, do ślubu też będę pachnieć nią

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Jaka odżywka do rzęs? Też by mi się przydała
Doczytałam, dzięki kroooliczek. Muszę gdzieś sobie zapisać.

karoolecka mówisz, że olejek lepiej, ile co kosztuje?
Oprócz REVITALASH jest jeszcze jej podróbka (3 razy tańsza), działa tak samo (ale nie ma dodatku leku na jaskrę, który ma revitalash, tylko żeń-szeń) to odżywka marki babaria linia ginseng

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Tak się utarło, ale chyba nikt nikogo nie zmusza do mówienia per "mamo", "tato" do teściów - grunt to się dogadać na początku, żeby nie było dziwnych sytuacji
Niby nikt nie zmusi, ale jeśli nie padnie inna propozycja np. mówienia na ty to pole manewru, mamy praktycznie żadne

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
W poniedziałek dzwoniła do mnie babka, bo w zeszły piątek wysłałam cv i mnie zaprosiła na rozmowę na dzisiaj. Oczywiście pojechałam, zostałam tam 2h, żeby zobaczyła jak sobie radzę i co? Dostałam tą pracę W poniedziałek zaczynam
GRATULUJĘ

Cytat:
Napisane przez trampek90 Pokaż wiadomość
hej!
podczytywałam podobne wątki już od jakieś czasu (w sumie nawet nie wiem po co ), a w końcu i ja mogę dołączyć!
o ile mogę, chętnie tu sobie z wami podyskutuję, bo w całym moim środowisku jestem pierwszą, która zdecydowała się na takie szaleństo jak ślub
Witaj

Cytat:
A ja dzień w pracy zaczynam multiwitaminą do picia w tabletkach. Bo jakoś nie potrafię się zmusić do owoców za jabłkiem nie przepadam, mandarynki w smaku takie że twarz wykrzywia, na winogrono dobre trzeba trafić. Uwielbiam twarde gruszki czekam na arbuza i mogłabym jeść dziennie pomelo ale ostatnio trafiło mi się jakieś takie niewydarzone Więc nadrabiam witaminami w płynie
mmmm pomelo, też mogłabym pochłaniać codziennie

Kasiulenkowo spóźnione choć jak najbardziej szczere wszystkiego najlepszego

mala_czarna najlepszego z okazji urodzin, z zapowiedzi szykuje Ci się cudny dzień

Edytowane przez adziia13
Czas edycji: 2013-03-07 o 09:55
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:56   #1054
docik10
Zakorzenienie

Widziałyście ten filmik? Kto wrzuca coś takiego do sieci?? Ja w tym roku będę szła łapać welon u kuzyna tż na ślubie i jak trafię na takiego debila to mu przy wszystkich w pysk strzele (mowa o tym typie, który złapał, krawat) Prowadzący, członek zespołu hmm gościu na fazie i jak dla mnie pokaz pozycji wymyśłony przez zespół jest poprostu niesmaczny http://www.youtube.com/watch?v=ORa_0_m43Pk
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:05   #1055
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Moje uzależnienie od wizażu zaczyna mnie przerażać
właśnie pedałuję na rowerku stacjonarnym i siedzę tu z wami z telefonu co by mi się pedałowanie nie znudziło

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:05   #1056
Tycikata
Wtajemniczenie

A my z TŻ się poznaliśmy dokładnie 4 lata temu ahahahahaha

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:11   #1057
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Widziałyście ten filmik? Kto wrzuca coś takiego do sieci?? Ja w tym roku będę szła łapać welon u kuzyna tż na ślubie i jak trafię na takiego debila to mu przy wszystkich w pysk strzele (mowa o tym typie, który złapał, krawat) Prowadzący, członek zespołu hmm gościu na fazie i jak dla mnie pokaz pozycji wymyśłony przez zespół jest poprostu niesmaczny http://www.youtube.com/watch?v=ORa_0_m43Pk
jakaś masakra, nawet nie wiem co więcej napisać
Stary 2013-03-07, 10:13   #1058
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
A my z TŻ się poznaliśmy dokładnie 4 lata temu ahahahahaha
uu to rocznica
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:23   #1059
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
uu to rocznica
łeee no właśnie nie w tym tyg i następny TŻ na ma popołudnie więc się mijamy a w sobotę moja psiapsioła ma urodziny więc nie wiem kiedy poświętujemy rocznicę bo w przyszły weekend ja mam zas uczelnię

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:24   #1060
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
ane3kaa cieszę się razem z tobą, dobrze , że zrozumiał co ma do stracenia

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

To będziecie mieli wielkie wesele od tż kuzyn ma w tym roku wesele i oni mają mieć 120osób z czego jego narzeczona powiedziała, że liczy na to że przyjdzie 90osób hmmm ciekawe o kim myślała z nadzieją że nie przyjdzie mam nadzieje że nie o nas My z tż chyba będziemy mieć wesele na max 70 osób ale to jeszcze nie jest do końca policzone

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

KaMilka4891 bardzo ładna ale bez tej siateczkowej góry byłaby piękna

trampek90 witam
mi właśnie o tą górę chodzi, nie chcę mieć gołych ramion, nigdy w gorsetach się dobrze nie czułam, a kocham wszelkie koronki, więc mogę mieć je wszędzie

u nas będzie ok. 80 osób, umowę mamy podpisaną na 75, ale tylko dlatego, że lista tyle przewiduje, jednak trzeba kogoś jeszcze doprosić, bo zawsze znajdzie się ktoś kto nie przyjedzie (tym bardziej, że my w czwartek robimy)... a z rodziny to zapraszamy tylko najbliższych, bo my bardziej przyjacielscy jesteśmy, niż rodzinni
Stary 2013-03-07, 10:26   #1061
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny

Mój humor już nieco lepiej!

Anulka
cieszę się, że rozmowa z tż pomogła

Kulbensikowa brawa za prawko

Docik i Misia
Wy też jesteście dzielne, że chcecie wytłumaczyć swoim tż jak się czujecie. Doskonale Was rozumiem, tylko,że u mnie tłumaczenie zaczęło się jak już razem zamieszkaliśmy. Nie było łatwo, ale teraz jest cudownie

Mała czarna
, wszystkiego najpiękniejszego

Tyciatka jak kozieradka? Ile już stosujesz? U mnie dziś 5 dzień

Co do znajomości naszych rodziców, to u nas jest już po wszystkich pierwszych, drugich, trzecich i dziesiątych spotkaniach Nasi rodzice dobrze się znają, bardzo lubią, dzwonią do siebie, wysyłają kartki na święta i dzwonią z życzeniami urodzinowymi

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2013-03-07 o 10:27
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:37   #1062
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
napisałam taki piękny post jeszcze wczoraj, ale z jakichś powodów nie chce się tu zamieścić

co do nas - ślub planujemy na 13 lub 20 września, z naciskiem na tą drugą datę, bo R. okazał się przesądny
znamy się dwa lata, więc według większości moich znajomych bardzo szybko zdecydowaliśmy się na zaręczyny, zwłaszcza, że jesteśmy młodzi - rocznik 90 i 89. Ale my twierdzimy, że jak się wie, że to właśnie TO, to nie ma sensu czekać.

Nasze wesele to będzie niezły hardcore, bo R. jest Holendrem. Ślub i wesele będzie w Polsce, ale bardzo nam zależy na połączeniu obu tradycji. No dobra, MI zależy, bo on i jego rodzina już się cieszą na typowo polskie wesele

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

A zaręczeni jesteśmy od 7 grudnia 2012. Ech, te zaręczyny! Za każdym razem jak o nich myślę, to się do siebie uśmiecham.
Były dokładnie takie, jak sobie wymarzyłam. Nie mam pojęcia, skąd ten skubaniec dokładnie wiedział, jak to sobie zawsze wyobrażałam
Jak klęczał z pierścionkiem to mnie dosłownie przytkało. Przez minutę się na niego gapiłam o otwartą japą i nic nie mówiłam w końcu zaczęłam machać głową, bo nawet "tak" nie umiałam z siebie wydusić.
Potem mi powiedział, że już się bał, że powiem "nie"
A pierścionek kupił sam i choć jest inny, niż ten taki mój "wymarzony", to uważam, że jest dużo lepszy. Ma gust lepszy niż ja
mnie też zatkało, mój powiedział, że bał się przed oświadczynami, że powiem nie, mimo, że jesteśmy ze soba już 7 lat!!!

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ja biegam tylko za autobusami i to też nie zawsze..
jejku ja pamiętam kilka lat wstecz jak wszędzie chodziłam, całe miasto mogłam obejść - nogi i pupę miałam fajną.. a potem zdałam na prawko i się to wszystko skończyło
mi nawet jak auto się zepsuje to potrafię poruszać się taksówkami... bo do pracy to nigdy zdąrzyć nie mogę...

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:

dziękuję Wam bardzo i od rana zostawiam Was z torcikiem i drinkami

Tz zaplanował mi dzień niespodzianek, pierwszą było to że nie poszedł na zajęcia, odrobił je w tygodniu i dzisiaj cały dzień spędzimy raze,

na 20 mamy zarezerwowany stolik w restauracji i nic więcej nie wiem

a i jeszcze znalazłam na biurku ksiązki jakich od dawna szukałam

a teraz kazał mi iść do sklepu po pieczywo na śniadanie ale po drodze mam wstąpić do naszego samochodu pod blokiem
nie pytajcie o co chodzi bo nie mam pojęcia

dziękuje Wam jeszcze raz i spadam!
wszystkiego najlepszego super, że masz takiego pomysłowego chłopa
Stary 2013-03-07, 10:45   #1063
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
łeee no właśnie nie w tym tyg i następny TŻ na ma popołudnie więc się mijamy a w sobotę moja psiapsioła ma urodziny więc nie wiem kiedy poświętujemy rocznicę bo w przyszły weekend ja mam zas uczelnię
oo to lipaa.. albo odwiedź go w pracy to tak na szybko przeświętujecie
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:50   #1064
adziia13
Rozeznanie

Dziewczyny pomóżcie mi.
Rozmyślam nad sukienką na poprawiny/imprezę dla znjomych podoba mi się gorset w takim stylu, ale nie do końca taki. Próbuję znaleźć podobne w google, ale nie wiem co wpisać, żeby wyskoczyło coś w tym stylu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gorset.jpg (47,2 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-03-07, 11:01   #1065
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za życzenia!!

cytowałam ale wcięło posta

u mnie popadało rano teraz jest ok ale bez słońca za to wczoraj było pięknie

mała czarna
wszystkiego dobrego!

witam nową PM!
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:07   #1066
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie mi.
Rozmyślam nad sukienką na poprawiny/imprezę dla znjomych podoba mi się gorset w takim stylu, ale nie do końca taki. Próbuję znaleźć podobne w google, ale nie wiem co wpisać, żeby wyskoczyło coś w tym stylu.
ja nie pomogę, ale piękne to cudo !
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-03-07, 11:07   #1067
Kate Noir
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Znowu zamierzam wam pojęczeć!
Pojechałam do UP, wszystko pięknie ładnie i wpadłam na pomysł by odwiedzić punkt "staże" i podpytać o dokumenty itp.
MASAKRA! Laski w moim wieku albo młodsze i już mają zachowanie rodem z PRL'u! i weź spróbuj coś załatwić... Już widzę jak dostaje te zezwolenie na staż

poznanianka1990 super! ciesze się razem z Tobą!!!

Cytat:
hej!
podczytywałam podobne wątki już od jakieś czasu (w sumie nawet nie wiem po co ), a w końcu i ja mogę dołączyć!
o ile mogę, chętnie tu sobie z wami podyskutuję, bo w całym moim środowisku jestem pierwszą, która zdecydowała się na takie szaleństo jak ślub
Witaj! To tak jak u mnie

Cytat:

Nasze wesele to będzie niezły hardcore, bo R. jest Holendrem. Ślub i wesele będzie w Polsce, ale bardzo nam zależy na połączeniu obu tradycji. No dobra, MI zależy, bo on i jego rodzina już się cieszą na typowo polskie wesele
to tak jak moi zagraniczni goście... Za każdym razem jak z nimi rozmawiam, to błagają mnie, żeby wesele było właśnie takie Kto by pomyślał

Moich dzieli 600-700km

Lecę, jak wrócę to pewnie będę narzekać na dziekanat dla odmiany

Mała Czarna sto lat i duuuużo !!!!

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-03-07 o 11:09
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:12   #1068
anka1897
Wtajemniczenie

mała czarna wszystkiego najlepszego

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:24   #1069
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
mala_czarna_21 http://www.youtube.com/watch?v=Cjp8I5iLkuE

Uwielbiam niespodzianki ciekawe co uknuł

Cytat:
mala_czarna 100lat!!!!

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
mala_czarna wszstkiego najlepszego!!

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
wszystkiego naj naj !!

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość

mala_czarna najlepszego z okazji urodzin, z zapowiedzi szykuje Ci się cudny dzień

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Mała czarna
, wszystkiego najpiękniejszego

dziękuję Wam

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:36   #1070
KaMilka4891
Zadomowienie

co dziewczyny myślicie o taki podziękowaniu dla gości?? http://www.slubnezakupy.pl/sklep,102...mloda_para.htm
Stary 2013-03-07, 11:40   #1071
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim za życzenia!!

spoznione sto lat

cytowałam ale wcięło posta

u mnie popadało rano teraz jest ok ale bez słońca za to wczoraj było pięknie

mała czarna
wszystkiego dobrego!

witam nową PM!
Cytat:

dziękuję Wam
sto latek

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:45   #1072
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
u nas będzie ok. 80 osób, umowę mamy podpisaną na 75, ale tylko dlatego, że lista tyle przewiduje, jednak trzeba kogoś jeszcze doprosić, bo zawsze znajdzie się ktoś kto nie przyjedzie (tym bardziej, że my w czwartek robimy)... a z rodziny to zapraszamy tylko najbliższych, bo my bardziej przyjacielscy jesteśmy, niż rodzinni
My mamy na liście 170 osób - tylko najbliższa rodzina i znajomi. umowę mamy podpisaną na minimum 120 osób. Tydzień wcześniej musimy podać ostateczną listę gości. Wymysliliśmy, że chcemy napoje gazowane w małych butelkach na stół tylko nie wiemy jak nam je rozliczą (ogólnie napoje mamy w cenie).

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:48   #1073
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
co dziewczyny myślicie o taki podziękowaniu dla gości?? http://www.slubnezakupy.pl/sklep,102...mloda_para.htm
spoko jednak i tak wolę dostać szyszkę U tż'a w rodzinie danie jej jest obowiązkowe, więc nie będę wydawać kasy na dodatkowe prezenty
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:55   #1074
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
My mamy na liście 170 osób - tylko najbliższa rodzina i znajomi. umowę mamy podpisaną na minimum 120 osób. Tydzień wcześniej musimy podać ostateczną listę gości. Wymysliliśmy, że chcemy napoje gazowane w małych butelkach na stół tylko nie wiemy jak nam je rozliczą (ogólnie napoje mamy w cenie).
ja jakbym miała zapraszać całą rodzinę, to od strony mamy by było z 40 osób, ale ona sama powiedziała, żebyśmy się nie wygłupiali, ona w ogóle myślała, że zrobimy obiad tylko
więc w sumie też by było ponad setka, ale jak jedną ciotkę zaproszę to i jej córeczki i ich mężów i dzieci to zbankrutuję
my napoje sami mamy załatwić, oczywiście dom weselny to zapewnia ale za dodatkową opłatą i jak się zapoznaliśmy z cennikiem, to stwierdziliśmy, że lepiej po marketach się przejechać jak będą promocje

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
spoko jednak i tak wolę dostać szyszkę U tż'a w rodzinie danie jej jest obowiązkowe, więc nie będę wydawać kasy na dodatkowe prezenty
szyszkę?? taką z lasu?
Stary 2013-03-07, 11:58   #1075
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:

wszystkiego najlepszego super, że masz takiego pomysłowego chłopa

ja też go kocham za to między innymi

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość

mała czarna
wszystkiego dobrego!

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

Mała Czarna sto lat i duuuużo !!!!

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
mała czarna wszystkiego najlepszego

dziękuję

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
sto latek

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:06   #1076
alloffkowa
Zakorzenienie

aaaaa, świetne !!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 156110_312636162182258_1199858308_n.jpg (95,8 KB, 29 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-03-07, 12:11   #1077
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
aaaaa, świetne !!!
jaki bajer z tym widelcem

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:24   #1078
docik10
Zakorzenienie

Matkooo znalazłam teledysk ślubny Doroty i Marcina to tak jak ja i tż. Do tego ta laska ma suknie mega podobną do mojej To jest chyba zwiastun mojego wesela ta laska o wiele ... grubsza ode mnie ale pokazali mi jak będę wyglądac jak będę tyle jeść z szacunkiem do tej Pani

http://www.youtube.com/watch?v=Vil9YOJGQUI

Bardziej podoba mi się od nich taniec niż te tańce niespodzianki pan młody świetnie to tańczy Widać, że się cieszą tym tańcem aż mi się zachciało tańczyć http://www.youtube.com/watch?v=bqXKI7WARZM
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-03-07 o 12:47
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:01   #1079
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Halo

a masz już dyplom czy możesz bez?

no i fajnie że rozmowa z TŻ się udała

Poznanianka super że wszystko się dobrze układa

nie wiem czemu, ale coś mi się to tak dziwnie kojarzy
WYdali mi łąskawie zaświadczenie z dziekanatu na jaką ocene się obroniłam
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:12   #1080
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Kasiulenkowo też się spóźniłam ale naj naj serdeczniejsze życzenia!

mala_czarna 100 lat i spełnienia marzeń!
Dużo miłości dziewczyny!!!

Witam nową Pmkę

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości