Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 10:32   #3541
michalina1312
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
Michalina...one sa takie piękne, idealne i bardzo Ci pasują my to kobiety jesteśmy ja Ci zazdroszczę takich ideałów, a Ty marzysz o zupełnie innych
Może na zdjęciach wychodzą tak fajnie, ale jak patrzę na całe ciało, to już gorzej. Kiedyś wspominałam, że ćwiczę, mam dość duży, okrągły tyłek, przez który w biodrach wychodzi 100cm! I masywniejsze nogi. Góra szczupła i piersi dlatego nie weszły większe Pod biustem mam ok. 75, w biuście coś koło 91, sama już zapomniałam ile dokładnie, ale zawsze marzyłam, żeby dół i góra się zrównały, a nie taka "gruszka" ze mnie

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:42   #3542
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

DZIEWCZYNY CZY WY TEŻ BYŁYŚCIE TAKIE POD PACHAMI OPUCHNIĘTE od strony pach piersi mnie jeszcze bolą jak dotykam prawa bardziej no i te ramiona bolą już mniej ale nadal dokuczają najlepiej się czuję jak leżę i ramiona leżą swobodnie cały czas się prostuję bo na szczęście szwy nie ciągną jutro idę na ściągnięcie to pogadam z drem o tym piersi bardzo wolno dochodzą do siebie jakje dotykam to niezbyt miłe uczucie zwłaszcza przy okolicach sutków tak dziwnie się wtedy czuję ale najważniejsze, że są postępy i malusimi kroczkami wraca czucie jak na razie od strony mostka do sutków od strony pach brak czucia trochę zmiękły ale boję sie je ruszać jutro pstryknę fotki to ocenicie różnicę sama nie mogę się doczekać jak je zobaczę ale jestem szczęsliwa mówię wam mam gruby sweter a mimo to widać że są piersi ah wspaniałe uczucie
Stary 2013-03-07, 10:45   #3543
MissDiorCheriii
Raczkowanie

dziekuje Jusi84 ))) poczytalam ost troszke na ten temat i teraz pojde z wieksza wiedza to na pewno! i zobacze co na to 2gi lekarz... uparlam sie wiem wiem ))) ale jak juz robic to te wymarzone i upragione od lat ))

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:49   #3544
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Za Twoją namową kochana tematu wcale nie poruszam Pewnie myśli, że mi przeszło i dałam spokój. Bardzo żałuję, że nigdy nie mówiłam mu o tym ,że poważnie myślę o operacji. Jak już zaczęłam wałkowac temat i umówiłam się na konsultacje to chyba poszedł ze mną ze strachu, że zrobię ją od razu bo inaczej wołem bym go nie zaciągnęła. Bo wie ,że ja w sumie bardzo szybko podejmuję różne decyzje a czasami tylko pytam go o zdanie a zazwyczaj i tak robię swoje. Dlatego się przestraszył i poszedł.
Nie wiem, to powazna decyzja i po części dotyczy nas oboja a jak na to nie patrzyć wypadałoby liczyć się z facetem, z którym żyję ponad 20 lat......
Mój TŻ też był przeciwny operacji, nie chodziło mu o pieniądze, ale bał się, że coś nie wypali, będą powikłania itd... Strasznie histeryzował, ale cóż, powiedział, że jeśli to moje marzenie to ok, ale przekonywałam go kilka miesięcy, ale już jest zadowolony, mówi, że są piękne
Teraz jak mu powiedziałam, że chciałabym powiększyć jeszcze, żeby wyszły jak z moich marzeń i pokazałam mu zdjęcie, to powiedział jedynie, że chyba chcę zostać kaleką.
Myślałam, że mu się spodobają i będzie chciał, żebym ja takie miała, ale on twierdzi, że sztuczność bije po oczach, że mam idealne, że wcale nie jest tak, że im większe piersi, tym lepiej, tylko muszą być kształtne i pasować do figury... Co za facet. Może to dlatego, że on zawsze zwracał dużo większą uwagę na tyłki, z resztą sam mówił, że najpierw w wyglądzie patrzy na twarz, potem na tyłek, potem brzuch i piersi.
Tak czy siak uważam, że powinien zaakceptować moją decyzję, tym bardziej, że jeszcze dużo czasu do realizjacji mojego planu pozostało, to po co te kłótnie? Ale z drugiej strony myślę, że on chce dla mnie dobrze i w pewnym stopniu powinnam się liczyć z jego zdaniem

Ćwiczę
Stary 2013-03-07, 10:52   #3545
balbinka 020
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY CZY WY TEŻ BYŁYŚCIE TAKIE POD PACHAMI OPUCHNIĘTE od strony pach piersi mnie jeszcze bolą jak dotykam prawa bardziej no i te ramiona bolą już mniej ale nadal dokuczają najlepiej się czuję jak leżę i ramiona leżą swobodnie cały czas się prostuję bo na szczęście szwy nie ciągną jutro idę na ściągnięcie to pogadam z drem o tym piersi bardzo wolno dochodzą do siebie jakje dotykam to niezbyt miłe uczucie zwłaszcza przy okolicach sutków tak dziwnie się wtedy czuję ale najważniejsze, że są postępy i malusimi kroczkami wraca czucie jak na razie od strony mostka do sutków od strony pach brak czucia trochę zmiękły ale boję sie je ruszać jutro pstryknę fotki to ocenicie różnicę sama nie mogę się doczekać jak je zobaczę ale jestem szczęsliwa mówię wam mam gruby sweter a mimo to widać że są piersi ah wspaniałe uczucie
Jusi myślę,że opuchlizna to normalna sprawa,dopiero co jestes po operacji Ja też jeszcze jestem opuchnieta trochę i musze brac tabletki na opuchliznę.Co do czucia w piersiach to u mnie jest ok ale jeszcze z 3 dni wcześniej też miałam takie dziwne czucie.W lewej piersi wogle jak dłiużej pochodzę to mam wrażenie jek by mi miała za chwilę eksplodować ale pytałam dr i mówił,że to normalne.Szwy miałam ściągnięte we wtorek i powiem Ci bez szwów jest znaczna różnica,całkowicie inaczej się czuję bo też mnie dość bardzo ciągneły.Jutro zreszta podpytasz doktorka o wsztstko to zapewne Cię uspokoi

Edytowane przez balbinka 020
Czas edycji: 2013-03-07 o 10:53
balbinka 020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 10:55   #3546
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
Czekamy na zdjęcia! Mi dr mówiła, że brak czucia może się utrzymywać do 3 miesięcy, ale już wróciło
Pod pachami nie byłam opuchnięta, za to na mostku tak i miałam okropnie naciągniętą skórę. Jak nacisnęłam w tym miejscy, to piersi schodziły się do środka
Na szczęście wszystko już ustąpiło, blizny się goją, prawie ich nie widać. Trzeba cierpliwie czekać na efekty

Ćwiczę
Stary 2013-03-07, 10:57   #3547
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Oli ka bede żyć tymi twoimi ustami strasznie mnie korci gl. przeciwniczka jest moja mama a to ona pilnuje nam dziecka kiedy gdzieś wychodze więc nie wiem jak mam wykombinowac taka próbę cholera a jyz sie nasluchalam jak to sie zepsuje
Jeszcze do lipca troszke czasu ale ja sie nie moge doczekac ja na Twoim miejscu bym sobie zrobila przeciez mama Ci pieniedzy na to nie daje wec nie wiem czemu by miala z tym problem ja biore kaske od rodzicow i nikt nic nie mowi moje cialo jezeli bedzie nie ladnie to nie powtorze jezeli bedzie ladnie to mysle ze kwasek zostanie moim nowym przyjacielem

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 10:57   #3548
balbinka 020
Raczkowanie

Michalinka jak długo schodziła Ci opuchlizna?
Stary 2013-03-07, 11:03   #3549
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Mój TŻ też był przeciwny operacji, nie chodziło mu o pieniądze, ale bał się, że coś nie wypali, będą powikłania itd... Strasznie histeryzował, ale cóż, powiedział, że jeśli to moje marzenie to ok, ale przekonywałam go kilka miesięcy, ale już jest zadowolony, mówi, że są piękne
Teraz jak mu powiedziałam, że chciałabym powiększyć jeszcze, żeby wyszły jak z moich marzeń i pokazałam mu zdjęcie, to powiedział jedynie, że chyba chcę zostać kaleką.
Myślałam, że mu się spodobają i będzie chciał, żebym ja takie miała, ale on twierdzi, że sztuczność bije po oczach, że mam idealne, że wcale nie jest tak, że im większe piersi, tym lepiej, tylko muszą być kształtne i pasować do figury... Co za facet. Może to dlatego, że on zawsze zwracał dużo większą uwagę na tyłki, z resztą sam mówił, że najpierw w wyglądzie patrzy na twarz, potem na tyłek, potem brzuch i piersi.
Tak czy siak uważam, że powinien zaakceptować moją decyzję, tym bardziej, że jeszcze dużo czasu do realizjacji mojego planu pozostało, to po co te kłótnie? Ale z drugiej strony myślę, że on chce dla mnie dobrze i w pewnym stopniu powinnam się liczyć z jego zdaniem
Ja rozumiem Cie doskonale...powiem kolejny raz piersi masz cudne ale co z tego ze kazdy w kolo to mowi prawda? jak Ty nie widzisz tego piekna, tez tak mam zauwazylam ze faceci chyba wlasnie nie lubia tych kulek bijacych sztucznoscia po oczach..chyba nasi partnerzy by jednak woleli zeby nikt nie wiedzial o naszych operacjach michalina jestes krotki czas po operacji ciesz sie piersiami i nie zawracaj sobie glowy ta poprawka bo idzie oszalec. Wiem cos o tym .

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:07   #3550
dariac31
Raczkowanie

Witam
Nadrabiam Was Kochane ,ostatnio mam trochę zaprzątniętą głowę różnymi sprawami.
Amorcio-moja niunia postawiła pierwszy krok Mam nadzieję że wkrótce zacznie chodzić .
Olivka -świetny masz podpis, podnosi mnie na duchu, nie ma to jak moc chirurga plastyka

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-03-07 o 11:26
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 11:42   #3551
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witam
Amorcio-moja niunia postawiła pierwszy krok Mam nadzieję że wkrótce zacznie chodzić .
Olivka -świetny masz podpis, podnosi mnie na duchu, nie ma to jak moc chirurga plastyka
Pieknie , Ucaluj swoja Niunie ode mnie.
A my dzis od samego ranka w rozjazdach. W koncu spotkalysmy z Ilonka pod spa naszych coreczek , tzn osrodkiem rehabilitacji Teraz chwilka w domku z kawka i zaraz jakies zakupy, i po starsza corcie musze jechac do szkoly.

Witajcie w ten sloneczny dzionek i cieszmy sie z niego. Wczraj znajomy meteorolog z BPMW poinformowal mnie, ze zimno nadciaga
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 11:47   #3552
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Może na zdjęciach wychodzą tak fajnie, ale jak patrzę na całe ciało, to już gorzej. Kiedyś wspominałam, że ćwiczę, mam dość duży, okrągły tyłek, przez który w biodrach wychodzi 100cm! I masywniejsze nogi. Góra szczupła i piersi dlatego nie weszły większe Pod biustem mam ok. 75, w biuście coś koło 91, sama już zapomniałam ile dokładnie, ale zawsze marzyłam, żeby dół i góra się zrównały, a nie taka "gruszka" ze mnie
Ja też mam 100 w biodrach pod biustem 76-77 i w biuście 93, wiem o czym piszesz. Ale mając taką budowę trudno jest zrównoważyć figurę w 100 %. Ja mam implant 400 i podobne wymiary wyszły. Tak więc pozostaje nam czekać aż piersi się lekko wybiją i wsiąść się za bioderka. Ja tak zrobiłam codziennie teraz 50 min na bieżni chodzę , ale tak żeby nie dostać zadyszki bo wtedy to tylko masę mięśniowa robisz, robię masaż z bańki chińskiej i dokładam do tego algi. Bo wyczytałam , ze to jedyna metoda aby zrzucić z pupy. Ja nawet jak miałam 20 parę lat ważyłam 56 kg przy 171 to i tak miałam bioderka bo mam szeroki rozstaw kości. Ale jak będziesz miała ładną skórę na tych bioderkach to będzie Twój dodatkowy atut. Mężczyźni bardzo lubią ładne pupy
Stary 2013-03-07, 11:57   #3553
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Ja też mam 100 w biodrach pod biustem 76-77 i w biuście 93, wiem o czym piszesz. Ale mając taką budowę trudno jest zrównoważyć figurę w 100 %. Ja mam implant 400 i podobne wymiary wyszły. Tak więc pozostaje nam czekać aż piersi się lekko wybiją i wsiąść się za bioderka. Ja tak zrobiłam codziennie teraz 50 min na bieżni chodzę , ale tak żeby nie dostać zadyszki bo wtedy to tylko masę mięśniowa robisz, robię masaż z bańki chińskiej i dokładam do tego algi. Bo wyczytałam , ze to jedyna metoda aby zrzucić z pupy. Ja nawet jak miałam 20 parę lat ważyłam 56 kg przy 171 to i tak miałam bioderka bo mam szeroki rozstaw kości. Ale jak będziesz miała ładną skórę na tych bioderkach to będzie Twój dodatkowy atut. Mężczyźni bardzo lubią ładne pupy
Ogladalas filmik na youtoube jak masowac sie banka czy chodzisz gdzies na masaze? Ja masuje sie wieczorami w domku i widze efekty, wlasnie, ze udka schudly i posladki maja ladniejszy ksztalt, cellulit mialam taki plyciutki, nawet nie widac zbytnio jak noge na noge zakladam czy jak sciskam skore i pod tym wzgledem teraz ciezko mi porownac efekt ale sama skora jest tez ladniejsza tyle, ze do masazu uzywam oliwki antycell Ziaji a pozniej maziam sie z Tołpą
Stary 2013-03-07, 12:17   #3554
chiquitkaaa
Raczkowanie

czesc kochanejestem juz w domku chociaz powiem wam ze w klinice bylo tak wesolo i tak sie smialam z ta kolezanka i atmosfera super ze wcale mi sie jakos nie chcialo wracac!zaluje ze sie nie nagralysmy jak chodzilysmy jakie jakies "zombie" albo jak jadlysmy i wszystko wypadalo z rak heheh wczoraj po poludniu mialam tylko kryzys jak mi bylo tak nie dobrze dzis juz ok ale super tez nie jest najlepiej jak sie nie ruszam i siedze wtedy czuja tylko taki ucisk na mostek gorzej jak poleze ze 2 h w bez ruchu to juz sie nie moge podniesc dlatego staram sie co chwile zmieiac pozycje i gl na siedzaco zeby pozniej nie miec problemu ze wstaniemnie moglam wczoraj jakos usnac chyba dlatego ze bylam podekscytowana tym wszystkim i uwierzyc nie moglam!za chwile bedzie u mnie kolezanka to moze sie uda zeby mi zrobila zdjecie to wam wrzucejestem normlanie jak kaleka chociaz sama sie potrafie ubrac ale jak za bardzo sie poruszam to rwie mnie...przede wszystkim bola mnie zebra pod piersiami i nad piersiami ta skora chyba sie rozciaga i dlatego takie uczucie ciagniecia.nie mam zandego kamuflaza tylko staniczek pooperacyjny.a wiec teraz wam w skrocie opisze o tych silimedach duzo szybciej sie goja bo jak pytalam kiedy bede mogla zaczac cos cwiczyc to przy allerganach mi moiwli ze dopiero po 3 miesiacach a po silimedach po 3 tyg moge troszke na rowerek a cos wiecej to po 6 tyg ale zeby rak jakos nie nadwyrezac i jesliwystapi przykurcz torebki i trzeba bedzie ponownie operowac to firma ta daje za darmo implant a doktor robi operacje za darmo tez pokrywam tylko koszty lekow i nici i opieki.i w silimedach mozna chodzic czesciej bez stanika niz allergan bo lepiej sie zrasta implant dzieki tej otoczce poliretanowejjeszcze raz dziekuje wam dziewczyny za wsparcie:roza :
Stary 2013-03-07, 12:22   #3555
gawisz
Raczkowanie

ktopozna super, że dogadałaś się z Mamą. Ciężar spadł z serca, bo ukrywanie takich decyzji przed bliskimi nie jest proste. No i akceptacja z ich strony to wspaniałe uczucie.

Niestety ani leki ani inhalacje, miody i mleko z czosnkiem nie pomogło i wybrałam się dziś do lekarza bo to bolące gardło nie dało mi w nocy spać. I okazało się, że to ostre wirusowe zapalenie gardła. Dostałam tabletki i płukankę. I receptę na antybiotyk gdyby nie było poprawy. Ehhhh... muszę się wyleczyć bo zostało 12 dni. Możliwe, że się uda.. ale boję się, że te leki które biorę mogą być niebezpieczne przed narkozą Będę musiała to skonsultować z lekarzem jak dojdę do siebie (oby!!).

Gratulacje dla Chiquitki!! Trzymaj się i dbaj o siebie!
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:38   #3556
iloona79
Zadomowienie

Witam się dzis w porze lunchowej
Ja dopiero kawkę pierwszą wypiłam-słonko słonkiem,
ale ja przy takeij pogodzie wcale nie najlepiej się czuję-już od trzech dni na tabletkach od bólu głowy jadę:-(

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Za Twoją namową kochana tematu wcale nie poruszam Pewnie myśli, że mi przeszło i dałam spokój. Bardzo żałuję, że nigdy nie mówiłam mu o tym ,że poważnie myślę o operacji. Jak już zaczęłam wałkowac temat i umówiłam się na konsultacje to chyba poszedł ze mną ze strachu, że zrobię ją od razu bo inaczej wołem bym go nie zaciągnęła. Bo wie ,że ja w sumie bardzo szybko podejmuję różne decyzje a czasami tylko pytam go o zdanie a zazwyczaj i tak robię swoje. Dlatego się przestraszył i poszedł.
Nie wiem, to powazna decyzja i po części dotyczy nas oboja a jak na to nie patrzyć wypadałoby liczyć się z facetem, z którym żyję ponad 20 lat......
Martika,
znaczy,ze Ty tak "po cichutku" sobie odliczasz te dni do operacji,zeby już męża sobie nie drażnić,czy jednak się jeszcze wahasz??

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
MissDiorCheriii, wiem że tylko poprzez operacyjne powiększenie byłabym naprawdę szczęśliwa, ale na razie mnie nie stać na to więc chciałabym zmienić nastawienie i nie pozostało mi na razie nic innego jak oszukiwać wizualnie że jednak coś tam jest
Oj dziewczyny,
jak ja was rozumiem-też mam momentami takie "napady",ze mogłam juz je mieć i byłoby super,a tak...to lato się zbliża i dół murowany
Mam też jednak "napady" optymizmu i zrozumiałam,ze co się odwlecze to nie uciecze,także i u Was tak będzie!!!
A do tego czasu to pomyślcie jakie to my będziemy "wykształcone" w tym kierunku....hihi

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witam
Darcia,
gratulujęklask i:
wiem jakie to fajne uczucie gdy maleństwo stawia pierwsze kroczki-
momi marzeniem jest też ujrzeć,zeby moja córcia chodziła,ale niestety musze jeszcze na to trochę poczekać....ale jestem w tej kwestii pełna optymizmu i wiem,ze kiedyś nastapi ten moment!!
Stary 2013-03-07, 12:39   #3557
gawisz
Raczkowanie

Oglądałam właśnie powtórkę pierwszego odcinka nowej serii sekretów chirurgii i powiem Wam, że nie podoba mi się kierunek w którym ten serial idzie. Coraz więcej "dziwnych" osób, z fanaberiami, a nie prawdziwymi potrzebami, coraz więcej wywlekania dramatycznych historii, łez i robienia z ludzkiego życia show. Facet w peruce, który chce być celebrytą i mimo, że czuję się mężczyzną i nie jest transseksualistą przychodzi by nadać sobie bardziej kobiece rysy (marzy mu sie kariera w hollywood).. Przychodzi kobieta z małymi, nierównymi piersiami i opowiada o mężu, który ją bił, realizator tworzy inscenizaję, żebyśmy wszyscy mogli się wczuć w klimat.. tak jakby to był powód operacji, a nie prawdziwy kompleks. Ogólnie idea programu mi się podoba, ale trochę za dużo tam łez A Wam jak się podoba?
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:43   #3558
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A my dzis od samego ranka w rozjazdach. W koncu spotkalysmy z Ilonka pod spa naszych coreczek , tzn osrodkiem rehabilitacji Teraz chwilka w domku z kawka i zaraz jakies zakupy, i po starsza corcie musze jechac do szkoly.

Witajcie w ten sloneczny dzionek i cieszmy sie z niego. Wczraj znajomy meteorolog z BPMW poinformowal mnie, ze zimno nadciaga
Och!
Jak to fajnie zabrzmiało-nie patrzyłam na to z tej storny,no proszę
teraz będę mówić ze jadę z córką do SPA

A z pogodą masz rację-też się dowiedziałam,ze w niedzielę ma być u nas -4

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Aniu,Michalinko ja niedawno pisałam,ze kręcę hula-hoop-takim z wypustkami do masażu-to fajnie robi na brzuszek i bioderka
Nawet stwierdziła,ze po operacji można tym krecić,bo nie angażujemy góry a rękoma mozna cycki trzymaćPolecam!!Choć dziś zaczyna mnie trochę pobolewać talia,ale nie poddam się!!!
Raz jeszcze wklęję link z informacją:
http://www.ofeminin.pl/odchudzanie/h...ty-f72701.html
Stary 2013-03-07, 12:45   #3559
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny chiquitka gratulację wczoraj popołudniu tu byłam i już znowu mam tyle do nadrobienia
Amorcio daj znać jak po konsultacji
a dziewczyny mam pytanko odnośnie włosów czy któraś ma jakiś sposób na przetłuszczanie się, bo już nie wiem co robić codziennie muszę głowę myć bo tak mi się przetłuszczają

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 12:51   #3560
iloona79
Zadomowienie

Chiquitka,
to fajnie,ze tak optymistycnzie się zapowiada z tymi silimedami-tak mi się coś kojaryzło,ze one polecane sa dla osób uprawiających sporty...
To skoro jesteś już po,to czas na zmianę podpisu,co?

Gawisz,
aż Ci zazdroszczę,ze mama tak zareagowała na Twoją operację-ja też bym chciała być tak miło zaskoczona przez swoją,ale nie mam się co łudzić...postanowiłam ze po prostu twardo jej powiem,ze oczekuję tylko niewielkiej pomocy przy dzieciach jak mój tż wyjedzie i tyle,a komentarze niech zatrzyma dla siebie.
W ostateczności zacytuję jej to co Olivka ma w podpisie

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny chiquitka gratulację wczoraj popołudniu tu byłam i już znowu mam tyle do nadrobienia
a dziewczyny mam pytanko odnośnie włosów czy któraś ma jakiś sposób na przetłuszczanie się, bo już nie wiem co robić codziennie muszę głowę myć bo tak mi się przetłuszczają
własnie,wlasnie!!
Amorcio,daj znać jak będziesz po...zresztą się zdzwonimy jutro

A na przetłuszczające włosy to mi jedynie przychodzi na myśl szampon przetłuszczający,ale to chyba...zbyt banalne
Wstyd się przyznać,ale ja o moje włosy prawie w ogóle nie dbam-ledwo znajduję czas na ich umycie
Stary 2013-03-07, 12:53   #3561
ninka28
Raczkowanie

już próbowałam różnych szamponów i nic

Stary 2013-03-07, 12:57   #3562
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Oglądałam właśnie powtórkę pierwszego odcinka nowej serii sekretów chirurgii i powiem Wam, że nie podoba mi się kierunek w którym ten serial idzie. Coraz więcej "dziwnych" osób, z fanaberiami, a nie prawdziwymi potrzebami, coraz więcej wywlekania dramatycznych historii, łez i robienia z ludzkiego życia show. Facet w peruce, który chce być celebrytą i mimo, że czuję się mężczyzną i nie jest transseksualistą przychodzi by nadać sobie bardziej kobiece rysy (marzy mu sie kariera w hollywood).. Przychodzi kobieta z małymi, nierównymi piersiami i opowiada o mężu, który ją bił, realizator tworzy inscenizaję, żebyśmy wszyscy mogli się wczuć w klimat.. tak jakby to był powód operacji, a nie prawdziwy kompleks. Ogólnie idea programu mi się podoba, ale trochę za dużo tam łez A Wam jak się podoba?

Gawisz,
ja myślę,ze oni wywlekają te historie bo chcą właśnie uświadomić tej ciemnej masie,ze i ludzie tzw "normalni" mają prawo zrobić sobie operacje,a nie tylko celebryci-niestety większośc tego nie rozumie,więc pokazują tak dokładnie ich prywatę,choć uważam ze za bardzo....
No a ten koles,no to prosze...to chyba była jakas prowokacja ze strony producentów...ale wiem ze i tacy ludzie są i im też chyba coś chceli przez to powiedzieć...hm
Generalnie uważam,ze dobrze iż powstał taki program...ja nawet uroniłam łzę jak ta stewardessa opowiadąła o sobie i jej piersi zobaczyłam....:-(

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
No to może jak pójdziesz do fryzjera to zapytaj u źródła??
Bo na necie to też będa rózne opinie na rózne produkty...ja miałam na odwrót bo miałam problem z przesuszonymi włosami...
A może dokonaj zmiany w diecie??
ewentualnie zakup w aptece np.skrzyp czy coś innego tego typu
Stary 2013-03-07, 13:12   #3563
ninka28
Raczkowanie

Michalina oglądałam twój album bo wyczytałam że chcesz jeszcze powiększyć piersi, ty naprawdę masz piękne cycuchy, ślicznie wyglądają szczególnie w tej koszulce

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

niedługo się wybieram do fryzjera to podpytam bo zwariuję z tym smalcem na głowie

Stary 2013-03-07, 13:28   #3564
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Iloonka powiedz mi wybralas juz lekarza?

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:37   #3565
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
To może kwestia diety... lub hormonów. Warto zweryfikować.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

chiquitkaaa wielkie gratulacje!
Stary 2013-03-07, 13:37   #3566
buziol04
Raczkowanie

Napisałam do mojego lekarza i okazało sie , że jednak 375 mam w prawą piers a w lewa tylko 325 . Strasznie duza różnice mam ,ja na poczatku źle go zrozumiałam i mysłam ze bede miała po 375.

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem efektu, ja mam 171 cm i 61 kg i ustaliłam, że biorę 325 okrągłe allergany.... chce mieć efekt wizualny taki jak ma Amanina, Krystel13 , Przedpo, Michalina1312...a każda z nich ma zupełnie inną wkładkę ale jak oglądam albumy wydają mi się podobne do siebie, może to chodzi o wyjściówkę?

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

powodzenia, trzymam kciuki za dziś!
Mi się własnie marzyło , 325 w życiu bym nie pomyslała o 375 , że aż tyle mi się zmieści Boję się tylko przy takim rozmiarze efektu piłek . Lekarz jak sie o to zapytałam to potwierdził , ze po op może taki efekt być ale pożniej się on zmienia i nabieraja odpowiednich kszałtów

Cytat:
Napisane przez Rubineczka Pokaż wiadomość

Też mnie doszły słuchy że okrągłe przy tym samym rozmiarze co anatomki są większe.
Może sprawdź jeszcze z przymiarką ryżową?

Właśnie jutro zrobie przymiarkę z ryżem może wtedy się przekonam do większych, tylko muszę jeszcze odszukać w wczesniejszych postach jak to się dokładnie robi Bo ktoś nie tak dawno o tym wspominał

Cytat:
Buziolo mam tak samo mierzyłam w gabinecie 390ml i wydawały mi się super - duże, ale bez przesady, lakarz tez powiedział, że będą dobrze wyglądać. Wróciłam do domu i zaczęłam się zastanawiać.. że to jednak dużo, a jak zrobiłam test z wodą to po prostu mega balony wyszły teraz żałuje, że męża nie wzięłam na konsultację, bo ja mam wrażenie, że nie pamiętam już jak one wyglądały No ale muszę czemuś zaufać więc myślę, że pierwszy wybór będzie dobry, poza tym jednak większość dziewczyn pisze o tym, że biorąc większe dokonały dobrego wyboru i że w końcowym efekcie piersi są mniejsze niż się tego początkowo spodziewamy.
Myślę , że i ja też zostane przy tych co zaporoponował lekarz Najśmieszniejsze jest to , że nawet moja mama która cały czas mówiła żebym wzieła małe , powiedziała mi dziś że chyba jednak duże będa lepsze bo boi się ze bede miała niedosyt i nei bede w pełni zadowolona z mniejszych .
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:48   #3567
balbinka 020
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
czesc kochanejestem juz w domku chociaz powiem wam ze w klinice bylo tak wesolo i tak sie smialam z ta kolezanka i atmosfera super ze wcale mi sie jakos nie chcialo wracac!zaluje ze sie nie nagralysmy jak chodzilysmy jakie jakies "zombie" albo jak jadlysmy i wszystko wypadalo z rak heheh wczoraj po poludniu mialam tylko kryzys jak mi bylo tak nie dobrze dzis juz ok ale super tez nie jest najlepiej jak sie nie ruszam i siedze wtedy czuja tylko taki ucisk na mostek gorzej jak poleze ze 2 h w bez ruchu to juz sie nie moge podniesc dlatego staram sie co chwile zmieiac pozycje i gl na siedzaco zeby pozniej nie miec problemu ze wstaniemnie moglam wczoraj jakos usnac chyba dlatego ze bylam podekscytowana tym wszystkim i uwierzyc nie moglam!za chwile bedzie u mnie kolezanka to moze sie uda zeby mi zrobila zdjecie to wam wrzucejestem normlanie jak kaleka chociaz sama sie potrafie ubrac ale jak za bardzo sie poruszam to rwie mnie...przede wszystkim bola mnie zebra pod piersiami i nad piersiami ta skora chyba sie rozciaga i dlatego takie uczucie ciagniecia.nie mam zandego kamuflaza tylko staniczek pooperacyjny.a wiec teraz wam w skrocie opisze o tych silimedach duzo szybciej sie goja bo jak pytalam kiedy bede mogla zaczac cos cwiczyc to przy allerganach mi moiwli ze dopiero po 3 miesiacach a po silimedach po 3 tyg moge troszke na rowerek a cos wiecej to po 6 tyg ale zeby rak jakos nie nadwyrezac i jesliwystapi przykurcz torebki i trzeba bedzie ponownie operowac to firma ta daje za darmo implant a doktor robi operacje za darmo tez pokrywam tylko koszty lekow i nici i opieki.i w silimedach mozna chodzic czesciej bez stanika niz allergan bo lepiej sie zrasta implant dzieki tej otoczce poliretanowejjeszcze raz dziekuje wam dziewczyny za wsparcie:roza :
klask i:z dnia na dzień bedzie coraz lepiej.Jeszczce raz gratuluję nowych cycuszków
Stary 2013-03-07, 13:59   #3568
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Moze napisz do Celinki jako fachowca od wlosow

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Wczoraj czytalam wywiad z tym doktorem i on wyjasnial dlaczego wlasnie taka jest formula tego programu
Stary 2013-03-07, 14:09   #3569
edzia1985
Raczkowanie

Hej kochane pózniej postaram sie was poczytać.
Wpadłam sie przywitać,uciekam dalej sie kurowac bo jezioro mnie chyba rozlozylo

Buziaki miłego dnia

maluch311 - 11.03 - 4
margo50100 14.03 - 7
gawisz 19.03 - 13
buziol04 - 20.03 - 14
ktopozna 10.04 - 34
martika25300 07.05 - 61
kolorowa 10.05 - 64
Edzia1985 11.05- 65[/SIZE][/B][/QUOTE]

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:09   #3570
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Ninka, Ilonka oczywiscie, ze dam znac ale jutro bo moj TZ jutro skoro swit wyjezdza na tydzien.....mam nadzieje, ze tylko na tydzien

Ilonka u nas dzis bylo SPA bo moja Misianka pierwszy raz sie nie wydzierala a wrecz bawila sie i chetnie wspolpracowala. Zabralam z domu, ulubione klocki, ksiazeczke i to odwrocilo jej uwage, wczesniej nie dzialalo a dzis zrobilam kolejna probe i nawet poszla za reke beze mnie zwiedzac OWI niosac podnozek. Juz nasi rehabilitanci sie zakladali przy ktorym bardziej sie wydziera
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości