Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz. 4! - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 13:33   #3481
guusia89
Przyczajenie

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Jeśli jesteś stałym klientem to może będzie Cię pamiętać. Kobieta pewnie po prostu się spieszyła, zakreśliła i zamiast wbić na komputerze to odłożyła na bok. Piszesz, że to kurtka - tym bardziej powinnać pójść i spróbować to załatwić. Weź ze sobą paragony i te kartki z ze zdjęcami tego, co zwróciłaś. Będzie widać, że nie ma wszystkiego jeśli zwracałaś rzeczy z jednego paragonu, ale równie dobrze mogłaś tą kurtkę oddać gdzie indziej i tam ją skreślili. Wg mnie sprawa nie do udowodnienia.
Tylko właśnie wbijała na komputer jako ostatnią rzecz, kurtka jeszcze była bez metki i rozmawiałyśmy na ten temat, że ostatnio dużo takich rzeczy przychodzi, patrzyłam co robiła i dlatego nie sprawdziłam :/ Podejdę, zobaczę co uda mi się zdziałać, może będzie mnie pamiętać Dziękuję echme
guusia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:39   #3482
triflee
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie karty wyciągnięte, Pullowanie rozpoczęte! Wątek maniaków PULL&BEAR cz

Ja też dziś odebrałam paczki, między innymi tę granatową torebkę na złotym łańcuszku (zastanawiam się, czy zostawić sobie, czy dać bratanicy, bo ten łańcuszek jest wściekle złoty i trochę mnie to razi ). I mam do oddania dżinsową spódnicę z baskinką, rozmiar M - za stara jestem na taką długość Najchętniej we Wrocławiu.
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:42   #3483
mad86
Zakorzenienie

w sklepach juz nie ma śladu wyprzedaży
dzisiaj idę po 11 paczek
Stary 2013-03-07, 13:46   #3484
nataliap87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
dzisiaj idę po 11 paczek
Wszystko wróci do Hiszpani z zrobia nam mega dorzutki
nataliap87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:50   #3485
echme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
3. Kopertówka w serduszka tez 9,90. Liczyłam na to,że serduszka będą w odcieniu srebra a nie złota i, że będzie mniejsza. Mam mieszane uczucia, ale może się przyda.
nie wiedziałam, że te serduszka są złote! masz może linka do tej torebki?
Cytat:
Napisane przez mad86 Pokaż wiadomość
dzisiaj idę po 11 paczek
piona ja tyle odbieram w sobotę. Ciekawa jestem jak zapakują 3 paski, byłoby fajnie jakby w jakąś małą paczuszkę.
Stary 2013-03-07, 13:53   #3486
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
nie wiedziałam, że te serduszka są złote! masz może linka do tej torebki?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...HEART%2BCLUTCH
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:57   #3487
pawcio4
Raczkowanie

Czyli nie ma już wieszaków wyprzedażowych?
pawcio4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:57   #3488
Kayko92
Rozeznanie

Dziewczyny, gdyby któraś oddawała torbę moro, chętnie przygarnę, niestety link już nie działa więc pewnie nie dorzucą.

Tak z ciekawości udało się jeszcze komuś dopaść longboarda?
Kayko92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:58   #3489
mad86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie macie czego żałować.

Nie działa już żaden, a jeszcze się czaiłam na spódnicę

Odebrałam paczki:
1.Miedziane rurki- jestem bardzo zadowolona, chociaż nie wiem co mnie podkusiło do takiego koloru i takich spodni, ale podobają mi się i jakiś wewnętrzny głos mówi zostaw je Tylko mam trochę problem ze stylizacja do nich, same w sobie już są wyraziste.
2. Torba moro- za 9.90 rewelacja, dobrze wykonana, ma dużo przegródek i regulacje paska.
2. Mała szara też za 9,90, okazuje się, że nie taka mała jak wydawała się na zdjęciu, jest świetna, ma dwie przegródki a w nich jeszcze kieszonki. Też jeden z lepszych zakupów.
3. Kopertówka w serduszka tez 9,90. Liczyłam na to,że serduszka będą w odcieniu srebra a nie złota i, że będzie mniejsza. Mam mieszane uczucia, ale może się przyda.

W magnolii już resztki towaru, nie było nic ciekawego. Sporo szpilek. 3 brązowe parki, trochę spodni.

Mierzyłam koszulkę z nowej kolekcji, S-ka jak zwykle wielka Wkurzona jestem, bo upatrzyłam sobie dwie, a podejrzewam, ze na stronie do wyprzedaży się XS nie uchowa i będę je musiała kupić w regularnej cenie. Nie wiem co to za przypadłość w Pullu, że koszulki w rozmiarze S są jak M w Stradim czy Bershce.
rzeczywiscie duza ta kopertowka. Dziś odbieram moro torbę. Fajnie wyglada.
Stary 2013-03-07, 14:04   #3490
ddtvn
Zakorzenienie

szczerze nie podobaja mi sie w ogole te spodnie, ale jak jak Tobie sie podobaja, a widziałam ze pisałas ze masz problem ze stylizacja ich ja na Twoim miejscu ubrałabym do nich czarne szpilki, czarna marynarka i czarna bluzke spodnie same w sobie daja duzy efekt i zebys nie wygladała kiczowato
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zlote-spodnie-2-212699_4.jpg (61,4 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10697_2a5916f0bf.jpg (40,9 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote-spodnie.jpg (95,5 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote-spodnie-legginsy.jpg (85,3 KB, 72 załadowań)
Stary 2013-03-07, 14:11   #3491
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość
szczerze nie podobaja mi sie w ogole te spodnie, ale jak jak Tobie sie podobaja, a widziałam ze pisałas ze masz problem ze stylizacja ich ja na Twoim miejscu ubrałabym do nich czarne szpilki, czarna marynarka i czarna bluzke spodnie same w sobie daja duzy efekt i zebys nie wygladała kiczowato
DD czy Ty kupowalas te spodenki cieniowane tie dye?
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:17   #3492
magda20003
ex Moderator

Cytat:
2. Mała szara też za 9,90, okazuje się, że nie taka mała jak wydawała się na zdjęciu, jest świetna, ma dwie przegródki a w nich jeszcze kieszonki. Też jeden z lepszych zakupów.
Podasz link do szarej?

Serduszkową zamówiłam ostatnio i pomyślałam, że zrobię z niej kosmetyczkę Ale jest znacznie większa niż sobie wyobrażałam

Gobelinowa jest duża już na zdjęciach, czy to oznacza, że na żywo będzie jeszcze większa?

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:18   #3493
ddtvn
Zakorzenienie

nie nie ja kupowałam te ciemnoniebieskie z ćwiekami i te ombre co maja 2 różne kieszonki taki poszarpane
Stary 2013-03-07, 14:20   #3494
mind explorer
Raczkowanie

Cytat:
Nie macie czego żałować.

Nie działa już żaden, a jeszcze się czaiłam na spódnicę

Odebrałam paczki:
1.Miedziane rurki- jestem bardzo zadowolona, chociaż nie wiem co mnie podkusiło do takiego koloru i takich spodni, ale podobają mi się i jakiś wewnętrzny głos mówi zostaw je Tylko mam trochę problem ze stylizacja do nich, same w sobie już są wyraziste.
2. Torba moro- za 9.90 rewelacja, dobrze wykonana, ma dużo przegródek i regulacje paska.

W magnolii już resztki towaru, nie było nic ciekawego. Sporo szpilek. 3 brązowe parki, trochę spodni.

Mierzyłam koszulkę z nowej kolekcji, S-ka jak zwykle wielka Wkurzona jestem, bo upatrzyłam sobie dwie, a podejrzewam, ze na stronie do wyprzedaży się XS nie uchowa i będę je musiała kupić w regularnej cenie. Nie wiem co to za przypadłość w Pullu, że koszulki w rozmiarze S są jak M w Stradim czy Bershce.
Fajna.

Kurier u mnie dzisiaj był m.in. z tą torbą, ale nie było mnie w domu. Dzwoniłam do niego, ale nie wie czy da radę jeszcze dzisiaj przyjechać... A ja chcę już mieć moją paczkę!
mind explorer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:22   #3495
aniula47
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Podasz link do szarej?

Serduszkową zamówiłam ostatnio i pomyślałam, że zrobię z niej kosmetyczkę Ale jest znacznie większa niż sobie wyobrażałam

Gobelinowa jest duża już na zdjęciach, czy to oznacza, że na żywo będzie jeszcze większa?
dzisiaj odebrałam tą gobelinową i faktycznie jest duża jak shopper

----------------------------------
DZIDZIA
aniula47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:30   #3496
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie ja kupowałam te ciemnoniebieskie z ćwiekami i te ombre co maja 2 różne kieszonki taki poszarpane
juz wiem jakie...i przeszukujac net wyczytalam ze te cieniowane sa niebiesko-fioletowe a juz myslalam, ze przyszly do mnie zafarbowane
Stary 2013-03-07, 14:38   #3497
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez aniula47 Pokaż wiadomość
dzisiaj odebrałam tą gobelinową i faktycznie jest duża jak shopper
Ładnie wykonana ?

Mam nadzieję, że nie będzie przesadnie wielka bo przy moim 160 cm to będzie głupio wyglądać

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:58   #3498
martii90
Zakorzenienie

widziałyście może te buty na żywo?
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%20KOSTK%C4%98

ciekawa jestem jak się prezentują i jak z rozmiarówką

na poprzedniej wyprzedaży zamówiłam botki fasonem trochę podobne do tych http://www.pullandbear.com/webapp/wc...20WSTAWK%C4%84 takie z frędzlami, pewnie pamiętacie, i kilka razy je założyłam, ale jednak obcierały niemiłosiernie a teraz wkładam do nich stopę i dochodzę do wniosku, że nie dam rady w nich chodzić te beżowe niby innego typu, ale oni mają jakieś dziwne rozmiary obuwia mam wrażenie

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 15:02   #3499
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Mi się one nie podobały ale raz coś mnie naszło i je przymierzyłam i dopiero spodobały mi się na mnie. Chociaż i tak do końca nie wiem dlaczego
Tak myślałam, żeby dobierać do nich gładkie klasyczne ubrania, żeby nie wyglądało to źle. Problem jedynie jest w butach, bo na co dzień noszę się na płasko. Wysokie obcasy mimo, że mam manie ich kupowania zakładam okazyjnie.

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Podasz link do szarej?

Niestety nie mam do niej linku, kliknęłam ja z linka który ktoś podał w trakcie polowania.
Też myślałam, że ta serduszkowa będzie malutka i będzie dla córki 5-letniej do zabawy, bo to w sumie jej się spodobała.
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 15:20   #3500
mind explorer
Raczkowanie

Mam pytanie do dziewczyn posiadających koszulę z frędzlami.

Właśnie odebrałam paczkę, w której była m.in. ta koszula. Niestety przyszła w kiepskim stanie... Połowa frędzli z jednej strony była mocno popruta i splątana. Poobcinałam co trzeba i doprowadziłam koszulę do ładu, jednak boję się, że będzie się dalej siepać.
Dziewczyny, jak to wygląda u Was, coś się dzieję z tą koszulą?
Myślałam, żeby może zabezpieczyć jakoś końcówki frędzli przed dalszym pruciem, ale nie wiem jak? Lakierem do włosów, bezbarwnym lakierem do paznokci?
Stary 2013-03-07, 15:24   #3501
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mind explorer Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn posiadających koszulę z frędzlami.

Właśnie odebrałam paczkę, w której była m.in. ta koszula. Niestety przyszła w kiepskim stanie... Połowa frędzli z jednej strony była mocno popruta i splątana. Poobcinałam co trzeba i doprowadziłam koszulę do ładu, jednak boję się, że będzie się dalej siepać.
Dziewczyny, jak to wygląda u Was, coś się dzieję z tą koszulą?
Myślałam, żeby może zabezpieczyć jakoś końcówki frędzli przed dalszym pruciem, ale nie wiem jak? Lakierem do włosów, bezbarwnym lakierem do paznokci?
Mi przyszła z jednym frędzlem takim rozprutym ale obciełam i jest ok, jak narazie nic sie nie dzieje z fredzlami, a jak zrobisz lakierem to myśle że będzie dobrze ja za to zauwazyłam ze mam dziure przy szwie i dzisiaj jak prasowałam jeansowa koszulę to też zobaczyłam w niej dziure ostatnio coś wszystko dziurawe mi przychodzi, musze dokładnie rzeczy oglądać
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 15:28   #3502
SummertimeSadness
Zadomowienie

dziewczyny, macie może działający link do futrzanej kamizelki (tej co miala K.Tusk)?
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 15:31   #3503
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość
Ja też dziś odebrałam paczki, między innymi tę granatową torebkę na złotym łańcuszku (zastanawiam się, czy zostawić sobie, czy dać bratanicy, bo ten łańcuszek jest wściekle złoty i trochę mnie to razi ). I mam do oddania dżinsową spódnicę z baskinką, rozmiar M - za stara jestem na taką długość Najchętniej we Wrocławiu.
a mogłabyś zrobić zdjęcie tej spódnicy, bo na Pullu link już nie działa a chciałabym dodatkowo zobaczyć jak ona wygląda w rzeczywistości

Pytanko również do innych dziewczyn. Ma któraś z was te buciki - http://www.pullandbear.com/webapp/wc...E%2BNA%2BZAMEK i mogła cokolwiek o nich napisać : ) Z góry dzięki
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 15:36   #3504
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SummertimeSadness Pokaż wiadomość
dziewczyny, macie może działający link do futrzanej kamizelki (tej co miala K.Tusk)?
niestety link juz nie dziala
Stary 2013-03-07, 15:40   #3505
mind explorer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Mi przyszła z jednym frędzlem takim rozprutym ale obciełam i jest ok, jak narazie nic sie nie dzieje z fredzlami, a jak zrobisz lakierem to myśle że będzie dobrze ja za to zauwazyłam ze mam dziure przy szwie i dzisiaj jak prasowałam jeansowa koszulę to też zobaczyłam w niej dziure ostatnio coś wszystko dziurawe mi przychodzi, musze dokładnie rzeczy oglądać
Muszę w takim razie jeszcze dokładnie obejrzeć swoją, czy wszystko z nią w porządku.
A jutro może pójdę po lakier. Jedna strona była ok i chyba nic się z nią nie stanie, ale z tej drugiej musiałam obciąć całkowicie kilka frędzli i z większości sprute końcówki, więc boję się, że dalej będą się pruć...

A powiedz, nosisz coś pod nią? Jest bardzo przezroczysta, dużo bardziej prześwituje niż na modelce. Ja mierzyłam na czarny stanik, chyba przydałby się cielisty...
Stary 2013-03-07, 15:52   #3506
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mind explorer Pokaż wiadomość
Muszę w takim razie jeszcze dokładnie obejrzeć swoją, czy wszystko z nią w porządku.
A jutro może pójdę po lakier. Jedna strona była ok i chyba nic się z nią nie stanie, ale z tej drugiej musiałam obciąć całkowicie kilka frędzli i z większości sprute końcówki, więc boję się, że dalej będą się pruć...

A powiedz, nosisz coś pod nią? Jest bardzo przezroczysta, dużo bardziej prześwituje niż na modelce. Ja mierzyłam na czarny stanik, chyba przydałby się cielisty...
Mialam ją tylko raz na sobie, nie miałam nic pod spodem poza stanikiem cielistym ale miałam na koszule założona marynarkę
Tak myślałam żeby kupić sobie jakiś biały top bez ramiączek i go zakładać pod spód
Stary 2013-03-07, 15:58   #3507
zonjusha
Zakorzenienie

TŻ nie moze, samochód u mechanika wiec wybrałam sie po 10 paczek sama phyy ja nie da rady...?! no i ledwo daje Panie z pulla strasznie miłe wszystko przepakowaly do 3 wielkich reklamówek, niby to tylko kilka torebek i fatalaszkow, a ciężkie jak diabli...jak dotargam to cała i zdrowa do domu to zdam relacje
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 15:58   #3508
Tyna34
Raczkowanie

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...ROWE%20KOTURNY

pudrowe koturny 40 , 41
Tyna34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 16:00   #3509
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guusia89 Pokaż wiadomość
Właśnie tego się obawiam :/ Z drugiej strony ostatnio zamiast bluzy za 90zł przyszła za 40zł, choć na paragonie widniała ta za 90zł i zwrot normalnie otrzymałam. Dużo rzeczy zamawiam, dużo zwracam i taki głupi błąd. A to, że ta Pani zakreślała te zwracane rzeczy (łącznie z kurtką za którą nie dostałam zwrotu) coś daje? Gdyby ona pamiętała, że zwracałam kurtkę to może mi to coś dać?
wydrukuj sobie fakturę ze swojego konta na P&B, jeżeli rzeczywiście nie zwracałaś tej rzeczy to zwrot nie widnieje w ich "systemie" i powinni zrobić Ci zwrot
Stary 2013-03-07, 16:06   #3510
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
TŻ nie moze, samochód u mechanika wiec wybrałam sie po 10 paczek sama phyy ja nie da rady...?! no i ledwo daje Panie z pulla strasznie miłe wszystko przepakowaly do 3 wielkich reklamówek, niby to tylko kilka torebek i fatalaszkow, a ciężkie jak diabli...jak dotargam to cała i zdrowa do domu to zdam relacje
Prosiłaś o przepakowanie czy same zaproponowały?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości