Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 15:11   #3571
Elminio
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy znacie jakieś dobre sposoby na ból gardła...? Boli mnie dziś okropnie, narazie biorę strepsils ale trochę się boje lekarstw (do op zostało 13 dni). Ciekawe co mi w badaniu ob wyjdzie.. Do operacji trzeba być idealnie zdrowym podobno..?

szybki sposób i prawie bez leków to - rano po obudzeniu przez 3 dni płukanka: płaska łyżeczka soli + pół szklanki ciepłej wody,
do tego przez tydzień 2 razy dziennie inhalacja :
1 saszetka septosanu ( zalać wrzątkiem tak, żeby jedynie zakryło torebkę, zaparzyć 15 minut.) napar przelać do miski, dodać 2 tabletki mskie i 1 szklankę wrzątku,
do tego tantum verde 3 razy dziennie po 2 psiuknięcia.
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 15:16   #3572
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Moja corcia dzis w szkole robila salatke. Wyszla przepyszna, przepis dla 8latkow a warta skosztowania wiec podam.
Tunczyk w sosie wlasnym, kukurydza, rodzynki ja dalam jej zaparzone, orzechy wloskie, troche pieprzu, majone-wszystko wymieszac. Uwazam, ze przepyszna a przygotowanie zajmuje "sekunde"
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 16:08   #3573
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissDiorCheriii Pokaż wiadomość
Iloonka powiedz mi wybralas juz lekarza?
Tak jak w podpisie-dr wybrany-ten o którego byłaś na konsultacji

Amorcio,
a gdzie czytałas ten wywiad??
Z chęcią bym i ja poczytała
Stary 2013-03-07, 16:11   #3574
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Oglądałam właśnie powtórkę pierwszego odcinka nowej serii sekretów chirurgii i powiem Wam, że nie podoba mi się kierunek w którym ten serial idzie. Coraz więcej "dziwnych" osób, z fanaberiami, a nie prawdziwymi potrzebami, coraz więcej wywlekania dramatycznych historii, łez i robienia z ludzkiego życia show. Facet w peruce, który chce być celebrytą i mimo, że czuję się mężczyzną i nie jest transseksualistą przychodzi by nadać sobie bardziej kobiece rysy (marzy mu sie kariera w hollywood).. Przychodzi kobieta z małymi, nierównymi piersiami i opowiada o mężu, który ją bił, realizator tworzy inscenizaję, żebyśmy wszyscy mogli się wczuć w klimat.. tak jakby to był powód operacji, a nie prawdziwy kompleks. Ogólnie idea programu mi się podoba, ale trochę za dużo tam łez A Wam jak się podoba?
My to od razu komentujemy: urzekła mnie Twoja historia. Ja nienawidzę takich programów, tak jak i w Top Model, i w You Can Dance pojawiały się takie wstawki. Kurczę, przecież to ma być program rozrywkowy, a nie przygnębiający. Ale jak widać taki z życiowymi wstawkami ma większe wzięcie :P
Stary 2013-03-07, 16:11   #3575
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Moja corcia dzis w szkole robila salatke. Wyszla przepyszna, przepis dla 8latkow a warta skosztowania wiec podam.
Tunczyk w sosie wlasnym, kukurydza, rodzynki ja dalam jej zaparzone, orzechy wloskie, troche pieprzu, majone-wszystko wymieszac. Uwazam, ze przepyszna a przygotowanie zajmuje "sekunde"
Swego czasu przejadły mi się sałatki z tuńczykiem,ale że dawno już nie próbowałam a przepis faktycznie-jak dla ośmiolatki,to z checią wypróbuję
No ja czasem jak pójde z drugą na rehabilitację i mi jęczy to nie wiem jak reagować,bo D. zaprawiona w bojach i jest wręcz znudzona tym SPA
Stary 2013-03-07, 16:18   #3576
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
muszę się wyżalić w pewnej sprawie bo źle mi z tym jaka jestem dla swojego tżta czepiam się i jestem zazdrosna, przez to że on ma taką pracę że codziennie spędza czas z pięknymi kobietami . Wiem, że by mnie nie zdradził bo strasznie mnie kocha ale jak pomyślę sobie o tych ślicznotkach i że otaczają go jakieś biuściaste to po prostu nie mogę,bo jego dziewczyna jest płaska :/ ostatnio jestem ciągle zła i ciężko mi sobie z tym poradzić :/ dobrze wiem, że muszę to zmienić, wyjść z tych kompleksów swoich ale to nie jest łatwe ...... chcę być zadowolona od jego koleżanek słyszę, że zazdroszczą mi że on mnie tak kocha, że też by chciały takiego faceta - on ciągle im o mnie mówi, nie ukrywa jaki jest szczęśliwy i mówi wprost że bardzo mnie kocha. To ja mam jakiś problem ze sobą żałosne . Może mi coś poradzicie na tą moją głupotę
Kochana, wiem, że trudno uwierzyć w siebie, ale musisz naprawdę zaakceptować swoje ciało i je pokochać. Jak już Ci pisałyśmy, kobieta to nie tylko tyłek i cycki!!! Każdy facet też lubi co innego. Twój kocha Cię za to, jaka jesteś, a nie za Twoje cycki, czy nogi. I pielęgnuj tę miłość Nie ma co zatruwać życia kompleksami - a robisz to i sobie i jemu! Masz jędrne piersi, a to się liczy. Rozmiar w takim przypadku to sprawa drugorzędna!!! A operację zrobisz w swoim czasie.
Stary 2013-03-07, 16:24   #3577
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Kochana, wiem, że trudno uwierzyć w siebie, ale musisz naprawdę zaakceptować swoje ciało i je pokochać. Jak już Ci pisałyśmy, kobieta to nie tylko tyłek i cycki!!! Każdy facet też lubi co innego. Twój kocha Cię za to, jaka jesteś, a nie za Twoje cycki, czy nogi. I pielęgnuj tę miłość Nie ma co zatruwać życia kompleksami - a robisz to i sobie i jemu! Masz jędrne piersi, a to się liczy. Rozmiar w takim przypadku to sprawa drugorzędna!!! A operację zrobisz w swoim czasie.
To prawda mój mąż ostatnio mi powiedział, że cieszy się, że podjęłam decyzję o operacji, ale żeby nie było aktualny stan jest ok i on mnie akceptuje. I jakbym się wycofała, to on zrozumie. Ale jak widzę, jak mu oczy błyszczą na widok Waszych biustów, to nie mogę się doczekać, jak tak popatrzy na mnie
Stary 2013-03-07, 16:32   #3578
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Kurczę, jak sobie pomyślę, że mam dać się pokroić, a później żałować, że wybrałam za małe, to wolę jeszcze raz przymierzyć, sprawdzić dokładnie i dopiero podjąć decyzję
Bardzo dobra decyzja, idź nawet i na 3 konsultacje Jeśli masz możliwość, wykorzystaj ją
Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
I wiecie? Powiedziałam mamie, okropnie bałam się jej reakcji, że powie, że to fanaberie i w tyłku mi się przewraca, a ona mnie tylko przytuliła i powiedziała, że rozumie. Sama całe życie nosi usztywniane staniki. Normalnie się poryczałam, bo takiej reakcji się nie spodziewałam Wiem, że nie przestaje o tym myśleć, pytała, czy to bezpieczne, jak z ew. karmieniem, gdybym chciała kolejne dziecko, ale akceptuje to i dla mnie bardzo ważne. Tacie powiem niewiele przed operacją, żeby za bardzo się nie stresował
Super Cieszę się, że była tak pozytywna reakcja.

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem Cie doskonale...powiem kolejny raz piersi masz cudne ale co z tego ze kazdy w kolo to mowi prawda? jak Ty nie widzisz tego piekna, tez tak mam zauwazylam ze faceci chyba wlasnie nie lubia tych kulek bijacych sztucznoscia po oczach..chyba nasi partnerzy by jednak woleli zeby nikt nie wiedzial o naszych operacjach michalina jestes krotki czas po operacji ciesz sie piersiami i nie zawracaj sobie glowy ta poprawka bo idzie oszalec. Wiem cos o tym .
Stary 2013-03-07, 18:35   #3579
chiquitkaaa
Raczkowanie

Kochane moje chcialam sie z wami podzielic i wstawilam 1 fotke nowych cycuchow jestem bardzo szczesliwa mimo ze boli i rwiee ale bylo warto!!! Tylko nie wiem czemu zdjecie jest bokiem zaraz sprobuje wstawic raz jeszcze i moze dlatego mam problem ze z tell zalaczylam je?

Margo ty nastepna!!!
Stary 2013-03-07, 18:43   #3580
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Mój TŻ też był przeciwny operacji, nie chodziło mu o pieniądze, ale bał się, że coś nie wypali, będą powikłania itd... Strasznie histeryzował, ale cóż, powiedział, że jeśli to moje marzenie to ok, ale przekonywałam go kilka miesięcy, ale już jest zadowolony, mówi, że są piękne
Teraz jak mu powiedziałam, że chciałabym powiększyć jeszcze, żeby wyszły jak z moich marzeń i pokazałam mu zdjęcie, to powiedział jedynie, że chyba chcę zostać kaleką.
Myślałam, że mu się spodobają i będzie chciał, żebym ja takie miała, ale on twierdzi, że sztuczność bije po oczach, że mam idealne, że wcale nie jest tak, że im większe piersi, tym lepiej, tylko muszą być kształtne i pasować do figury... Co za facet. Może to dlatego, że on zawsze zwracał dużo większą uwagę na tyłki, z resztą sam mówił, że najpierw w wyglądzie patrzy na twarz, potem na tyłek, potem brzuch i piersi.
Tak czy siak uważam, że powinien zaakceptować moją decyzję, tym bardziej, że jeszcze dużo czasu do realizjacji mojego planu pozostało, to po co te kłótnie? Ale z drugiej strony myślę, że on chce dla mnie dobrze i w pewnym stopniu powinnam się liczyć z jego zdaniem
Cześć
Wpadłam na chwilkę, jedząc coś szybko trochę Was poczytałam - (dzień stracony jak tu nie zajrzę)
Mój też mówi, że jest "dupkarzem", twarz, nogi a cycki na końcu......tylko tyle mu wierzę co kot napłakał....zresztą nie o to chodzi, bo robię je akurat dla siebie a on wymyśla historie, bo boi się tak jak mówisz komplikacji , operacji i możliwych powikłań.
iloona79
Martika,
znaczy,ze Ty tak "po cichutku" sobie odliczasz te dni do operacji,zeby już męża sobie nie drażnić,czy jednak się jeszcze wahasz??

Oczywiście ,że po cichutku odliczam a nim skończę mam nadzieję, że go przekonam Nie chcę być "namolna" z tematem, bo będzie jeszcze bardziej wymyślał argumenty przeciwko....

Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 18:44   #3581
margo50100
Raczkowanie

Chiquitka! Gratuluję!!! Dołączyłaś do zacnego grona szczęśliwych Cycolinek!!!!

Ja dołączę za tydzień

i nie wiem czy sie bardziej cieszę czy boję hhahhaa, ale tak cieszę to na pewno

Dzień doberek wszytskim
Stary 2013-03-07, 18:44   #3582
Martika25300
Raczkowanie

Na razie uciekam popracować
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 18:57   #3583
chiquitkaaa
Raczkowanie

Margo to jest najlepsza secyzja w moim zyciu! !! Warto troche pocierpiec bedziesz napewno szczesliwa....juz nie wiem co robic kazda pozycja jest zla i wszystkie zebra bola cycolonki a wy tez tak mialyscie ze wam rece caly czas dretwialy???m
Stary 2013-03-07, 19:24   #3584
Saba08
Zadomowienie

chiquitkaaa ciekawi mnie to, co napisałaś o tych silimedach... Patrzyłam też rozmiary i są większe niż inne chyba. Kojarzysz jaką masz projekcję?
Stary 2013-03-07, 19:26   #3585
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Może na zdjęciach wychodzą tak fajnie, ale jak patrzę na całe ciało, to już gorzej. Kiedyś wspominałam, że ćwiczę, mam dość duży, okrągły tyłek, przez który w biodrach wychodzi 100cm! I masywniejsze nogi. Góra szczupła i piersi dlatego nie weszły większe Pod biustem mam ok. 75, w biuście coś koło 91, sama już zapomniałam ile dokładnie, ale zawsze marzyłam, żeby dół i góra się zrównały, a nie taka "gruszka" ze mnie
michalinka widzę, że ja mam podobna budowe - tez duże biodra tak ze 103 a może i więcej teraz, masywne uda a góra zawsze była mikrutka teraz mam w biuście 92-93 i nie wyobrażam sobie jak musiałabym mieć wielki implant żeby zrównać się z biodrami mnie się podoba taki efekt jak mam, kawał tyłka, troche cycka i jest ok ale wiadomo każda kobitka inna
Stary 2013-03-07, 20:22   #3586
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
chiquitkaaa ciekawi mnie to, co napisałaś o tych silimedach... Patrzyłam też rozmiary i są większe niż inne chyba. Kojarzysz jaką masz projekcję?
silimedy mają taki jeden model implantu który jest okrągły w podstawie czyli np 12,5X12,5 i anatomiczny kształt no i są to brazylijskie implanty.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
Margo to jest najlepsza secyzja w moim zyciu! !! Warto troche pocierpiec bedziesz napewno szczesliwa....juz nie wiem co robic kazda pozycja jest zla i wszystkie zebra bola cycolonki a wy tez tak mialyscie ze wam rece caly czas dretwialy???m
Chiquitkaaa, byłam u Ciebie w albumie, piękne okrąglaki Ci wyszły!

czy orientujesz się o co chodzi z tą powłoką poliuretanową w tych silimedach? i dlaczego są lepsze dla osób uprawiając sport?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Cześć
Wpadłam na chwilkę, jedząc coś szybko trochę Was poczytałam - (dzień stracony jak tu nie zajrzę)
Mój też mówi, że jest "dupkarzem", twarz, nogi a cycki na końcu......tylko tyle mu wierzę co kot napłakał....zresztą nie o to chodzi, bo robię je akurat dla siebie a on wymyśla historie, bo boi się tak jak mówisz komplikacji , operacji i możliwych powikłań.
iloona79
Martika,
znaczy,ze Ty tak "po cichutku" sobie odliczasz te dni do operacji,zeby już męża sobie nie drażnić,czy jednak się jeszcze wahasz??

Oczywiście ,że po cichutku odliczam a nim skończę mam nadzieję, że go przekonam Nie chcę być "namolna" z tematem, bo będzie jeszcze bardziej wymyślał argumenty przeciwko....

Martika, mój Tż jest zdecydowanie "cyckarzem" m.in dlatego zdecydowałam sie na zabieg bo moje komplesy są przez to spotęgowane!!! Każde lato to koszmar, kłótnie i mój psychiczny dół... kiedy mówiłam mu że zdecydowałam sie na operację, oczywiście na początku był przeciwny, bo "kocha moje cycunie" ale powiedziałam mu że nasze małżeństwo moze tego lata nie wytrzymać... niestety, u mnie w temacie cycków było naprawdę źle...
teraz jak coś napomknęłam że może jednak jesienią zrobię operację bo...(...) to tupnał nogą i powiedział ze się teraz sam boi o nasze małżeństwo i chce przeżyć to lato...

Od razu sie Wam "wyspowiadam", kiedy się tu zalogowałam, trawiła mnie najgorsza zazdrość, że macie (te już po) takie cycki... dopiero rozmową z Wami i byciem tu z Wami polubiłam kobiety z cyckami... więc nie mam jeszcze tych moich cycków ukochanych i wymarzonych a już tyle dobrego zadziało sie w moim życiu Czuje się jakbym przeszła jakąś terapię normalnie Tak Kochane cycatki

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Amorcio, Kochana, opowiadaj jak było na konsultacji!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Amorcio dziekuję za przepis na tą sałatkę! ja uwielbiam wersję podstawowa: tuńczyk kukurydza majonez, a tu takie 2 małe dodatki i moga zupełnie zmienić smak!

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Amorcioooo a zobacz no co tam leci w TV bo wszystkich wywiało z forum???

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-03-07 o 19:38
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:27   #3587
Saba08
Zadomowienie

Sprytne te Silimedy
Stary 2013-03-07, 20:30   #3588
Amorcio
Wtajemniczenie

Margo no jestem pod wiekszym wrazeniem niz poprzednio bo...dr na poczatku mnie wymierzyl dokladnie, spisal moje wymiary, porobil wyliczenia i zaproponowal implant....model ktory mi sie podobal ze wzgledu na ksztalt i moj wzrost i pojemnosc ktora sama sobie wymyslilam, ze bedzie odpowiednia dla mnie moge sie uprzec przy 395 ale ja takich pragnien akurat nie mam
Wyjasnil mi dlaczego ten, powiedzial jakie mam piersi pod wzgledem ksztaltu, skora. Powiedzial mi sam to wszystko i tyle, ze gdy zajrzalam do notesu to nie mialam juz o co pytac

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
silimedy mają taki jeden model implantu który jest okrągły w podstawie czyli np 12,5X12,5 i anatomiczny kształt no i są to brazylijskie implanty.

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Chiquitkaaa, byłam u Ciebie w albumie, piękne okrąglaki Ci wyszły!

czy orientujesz się o co chodzi z tą powłoką poliuretanową w tych silimedach? i dlaczego są lepsze dla osób uprawiając sport?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Martika, mój Tż jest zdecydowanie "cyckarzem" m.in dlatego zdecydowałam sie na zabieg bo moje komplesy są przez to spotęgowane!!! Każde lato to koszmar, kłótnie i mój psychiczny dół... kiedy mówiłam mu że zdecydowałam sie na operację, oczywiście na początku był przeciwny, bo "kocha moje cycunie" ale powiedziałam mu że nasze małżeństwo moze tego lata nie wytrzymać... niestety, u mnie w temacie cycków było naprawdę źle...
teraz jak coś napomknęłam że może jednak jesienią zrobię operację bo...(...) to tupnał nogą i powiedział ze się teraz sam boi o nasze małżeństwo i chce przeżyć to lato...

Od razu sie Wam "wyspowiadam", kiedy się tu zalogowałam, trawiła mnie najgorsza zazdrość, że macie (te już po) takie cycki... dopiero rozmową z Wami i byciem tu z Wami polubiłam kobiety z cyckami... więc nie mam jeszcze tych moich cycków ukochanych i wymarzonych a już tyle dobrego zadziało sie w moim życiu Czuje się jakbym przeszła jakąś terapię normalnie Tak Kochane cycatki

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Amorcio, Kochana, opowiadaj jak było na konsultacji!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Amorcio dziekuję za przepis na tą sałatkę! ja uwielbiam wersję podstawowa: tuńczyk kukurydza majonez, a tu takie 2 małe dodatki i moga zupełnie zmienić smak!

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Amorcioooo a zobacz no co tam leci w TV bo wszystkich wywiało z forum???
Nic z tego Kochana, wlasnie siedze w pokoiku mojej malej Misianki i glaszcze ja po glowce zeby zasnela bo TZ sie pakuje

Mowie Wam, tablety to fajna sprawa

A zapomnialam dodac, ze wzielam ze soba moj stelaż na ryz zeby zaprezentowac sie jakie cycusie bym chciala i nie wieksze.....i nie zdarzylam, zatkalo mnie jak podal mi model, moj model i wielkosc ta moja z ryzu

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-07 o 20:35
Stary 2013-03-07, 20:35   #3589
Saba08
Zadomowienie

Witaj Amorcio Cieszę się, że jesteś zadowolona. Czyli lekarz wybrany? Teraz tylko ustalać dokładny termin
Stary 2013-03-07, 20:37   #3590
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj Amorcio Cieszę się, że jesteś zadowolona. Czyli lekarz wybrany? Teraz tylko ustalać dokładny termin
Tak Sabciu, to TEN lekarz, porownalam i juz wiem, jestem pewna...

A termin mamy ustalic 1,5mca wczesniej.

Ilonka na ta chwile Dr planuje urlop na październik

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-07 o 20:38
Stary 2013-03-07, 20:44   #3591
Saba08
Zadomowienie

Super! Najważniejsze, żebyś czuła, że to ten właściwy. Gratulacje
Stary 2013-03-07, 20:50   #3592
chiquitkaaa
Raczkowanie

Ja mam profil extra wysoki cztli te najwyzsze i one sa wezsze w podstawie niz allergan i bardziej sterczace podobno jakbym chciala allergan ten sam rozmiar to w podstawie bylyby szersze a ja mam waska klatke wiec u. Mnie lepiwj sie sprawdza niz alllergan i najwiecej sie ich sprzedaje w brazyli jest to czolowa firma. dostalam do nich karte gwarancyjna to wam pozniej napisze bo probowalam wstac ale niestety nie dam rady o wlasnych silach i musze czekac jak ktos przyjdzie ehhh... Doktor mnie na nie nie namawial mowil ze to moja decyzja ja w ostatniej chwili idac juz na sale zmienilam na silimedy hehe i kokezanka tez wiec im zamieszanie zrobikysmy nale no ale ja juz taka niezdecydowana jestem hehe aha i silimedy sa lepsze dla osob bardzo aktywnych fuzycznie dlatego wlasnie ze maja ta otoczke poliuretanowa ktora jest taka chropowata w dotyku i dzieki temu jest mnieksze prawdopodobienstwo kapsulachi niz allergan aha i ta otoczka podobno po dwoch latach zanika gdy zrosnie sie implant juz dobrze i podobno silimedy obecnie sprzedaja sie w czesciej niz allergan ostatnim czasem alw jakos w to nie chxe mi sie wierzyc i trzeba byloby to sprawdzic jak cos to jeszcze pytakcie i wam odpowiem albo jak sobie cos przypomne to napisze a i jeszcze dodatkowy plus co w moim przypadku przemowik za silimed to zemoge chodzic w sukienkach bez plecow po 3 miesiacach oczywiscie nie codziennie i nie za czesto a w allerganach dluzej bym musiala czekac buziaki i sorki za bledy ale posze z tel...

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Amorcio ciesze sie batdzo ze lekarz juz wybrany chuba najwazniejsza decyzje masz juz za soba czyli jaki rozmiar bedziesz miec?:-*
Stary 2013-03-07, 20:57   #3593
Amorcio
Wtajemniczenie

Rozmiar, model jak w podpisie, CPG 313 350 cc Mentory. Milo bylo uslyszec od Dra, ze mam bardzo ladna skore, bardzo elastyczna. Byla ze mna kolezanka i gdy wracalysmy to tez mi mowila, ze zazdrosci mi tej skory i jakie mam sliczne malutkie piersi. Widziala jakie mialam gdy karmilam i jest w szoku, ze takie sliczne sa po karmieniu. Powiedziala mi, ze bede miala sliczned piersiatka i ja sie tak nastawiam
Stary 2013-03-07, 21:01   #3594
Saba08
Zadomowienie

Na pewno będziesz miała śliczne Co do tego nie mam żadnych wątpliwości
Stary 2013-03-07, 21:06   #3595
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Rozmiar, model jak w podpisie, CPG 313 350 cc Mentory. Milo bylo uslyszec od Dra, ze mam bardzo ladna skore, bardzo elastyczna. Byla ze mna kolezanka i gdy wracalysmy to tez mi mowila, ze zazdrosci mi tej skory i jakie mam sliczne malutkie piersi. Widziala jakie mialam gdy karmilam i jest w szoku, ze takie sliczne sa po karmieniu. Powiedziala mi, ze bede miala sliczned piersiatka i ja sie tak nastawiam
na pewno bedzie super ,fajnie ze juz weszytsko ustalone
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 21:07   #3596
margo50100
Raczkowanie

Amorcio super!!! że masz już lekarza i tak fajnie wybraliście razem z lekarzem implant!
Stary 2013-03-07, 21:12   #3597
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem Cie doskonale...powiem kolejny raz piersi masz cudne ale co z tego ze kazdy w kolo to mowi prawda? jak Ty nie widzisz tego piekna, tez tak mam zauwazylam ze faceci chyba wlasnie nie lubia tych kulek bijacych sztucznoscia po oczach..chyba nasi partnerzy by jednak woleli zeby nikt nie wiedzial o naszych operacjach michalina jestes krotki czas po operacji ciesz sie piersiami i nie zawracaj sobie glowy ta poprawka bo idzie oszalec. Wiem cos o tym .
a moj facet lubi takie typowo okragle pilki ktore mi sie nie podobaja i jak bym mu pozwolila to by sie chwalil wszem i wobec ze mam silikony oczywiscie zakazalam hehehmu sie implanty podobaja bo wychodza z tego super jedrne cyckitakze sa wyjatki))

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Oglądałam właśnie powtórkę pierwszego odcinka nowej serii sekretów chirurgii i powiem Wam, że nie podoba mi się kierunek w którym ten serial idzie. Coraz więcej "dziwnych" osób, z fanaberiami, a nie prawdziwymi potrzebami, coraz więcej wywlekania dramatycznych historii, łez i robienia z ludzkiego życia show. Facet w peruce, który chce być celebrytą i mimo, że czuję się mężczyzną i nie jest transseksualistą przychodzi by nadać sobie bardziej kobiece rysy (marzy mu sie kariera w hollywood).. Przychodzi kobieta z małymi, nierównymi piersiami i opowiada o mężu, który ją bił, realizator tworzy inscenizaję, żebyśmy wszyscy mogli się wczuć w klimat.. tak jakby to był powód operacji, a nie prawdziwy kompleks. Ogólnie idea programu mi się podoba, ale trochę za dużo tam łez A Wam jak się podoba?
ja lubie to ogladacale ze tak powiem wybieram z tego programu to co chce zapamietacotoczke zartow,tych dramatow i operacji bez bolu pomijam lubie patrzec na te efekty przed i po a wiadomo nagrane jest to w ten sposob zeby zapewnic ogladalnosc

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

[QUOTE=ninka28;39635068]Michalina oglądałam twój album bo wyczytałam że chcesz jeszcze powiększyć piersi, ty naprawdę masz piękne cycuchy, ślicznie wyglądają szczególnie w tej koszulce[COLOR="Silver"]

hm ale to w koszulce to michalina dodala to jakie by chciala miec w przyszlosci chyba

mi sie4 tam jej piersi podobaja

ja mam w biodrach podobnie co w cyckach))
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 21:24   #3598
chiquitkaaa
Raczkowanie

Faktycznie amorcio w opisie masz hehe sorki nie zauwazylam beda napewno boskie bo mi dr mowil to samo i tak jak widzisz nie klamal
hehe tak sobie mysle ze jednym uderzaja do glowy pieniadze ale czy komus moga uderzyc cycki do. Glowy? bo u mnie chyba tak sie stalo nie sadzilam ze az tak moga cieszyc
Wstawilam jeszcze moja wyjsciowke byscie mialy porownanie
Stary 2013-03-07, 21:32   #3599
margo50100
Raczkowanie

kasikkk87 mój zawsze mówił że nie lubi silikonów... wnioskuję że chyba nie dotykał...

chiquitkaaa jakby mi wyszły takie cuda to też bym głowę dla nich straciła

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

dodam tylko ze już mnie szyja boli, bo to zdjecie jest bokiem

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-03-07 o 21:27
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 21:37   #3600
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
Ja mam profil extra wysoki cztli te najwyzsze i one sa wezsze w podstawie niz allergan i bardziej sterczace podobno jakbym chciala allergan ten sam rozmiar to w podstawie bylyby szersze a ja mam waska klatke wiec u. Mnie lepiwj sie sprawdza niz alllergan i najwiecej sie ich sprzedaje w brazyli jest to czolowa firma. dostalam do nich karte gwarancyjna to wam pozniej napisze bo probowalam wstac ale niestety nie dam rady o wlasnych silach i musze czekac jak ktos przyjdzie ehhh... Doktor mnie na nie nie namawial mowil ze to moja decyzja ja w ostatniej chwili idac juz na sale zmienilam na silimedy hehe i kokezanka tez wiec im zamieszanie zrobikysmy nale no ale ja juz taka niezdecydowana jestem hehe aha i silimedy sa lepsze dla osob bardzo aktywnych fuzycznie dlatego wlasnie ze maja ta otoczke poliuretanowa ktora jest taka chropowata w dotyku i dzieki temu jest mnieksze prawdopodobienstwo kapsulachi niz allergan aha i ta otoczka podobno po dwoch latach zanika gdy zrosnie sie implant juz dobrze i podobno silimedy obecnie sprzedaja sie w czesciej niz allergan ostatnim czasem alw jakos w to nie chxe mi sie wierzyc i trzeba byloby to sprawdzic jak cos to jeszcze pytakcie i wam odpowiem albo jak sobie cos przypomne to napisze a i jeszcze dodatkowy plus co w moim przypadku przemowik za silimed to zemoge chodzic w sukienkach bez plecow po 3 miesiacach oczywiscie nie codziennie i nie za czesto a w allerganach dluzej bym musiala czekac buziaki i sorki za bledy ale posze z tel...

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Amorcio ciesze sie batdzo ze lekarz juz wybrany chuba najwazniejsza decyzje masz juz za soba czyli jaki rozmiar bedziesz miec?:-*

Hmmmm, zainteresowałaś mnie tymi wkładkami, ja mam właśnie allergany mieć, a tu takie cuda lepsze są?........
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości