|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
szybki sposób i prawie bez leków to - rano po obudzeniu przez 3 dni płukanka: płaska łyżeczka soli + pół szklanki ciepłej wody, do tego przez tydzień 2 razy dziennie inhalacja : 1 saszetka septosanu ( zalać wrzątkiem tak, żeby jedynie zakryło torebkę, zaparzyć 15 minut.) napar przelać do miski, dodać 2 tabletki mskie i 1 szklankę wrzątku, do tego tantum verde 3 razy dziennie po 2 psiuknięcia. |
|
|
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Moja corcia dzis w szkole robila salatke. Wyszla przepyszna, przepis dla 8latkow
a warta skosztowania wiec podam.Tunczyk w sosie wlasnym, kukurydza, rodzynki ja dalam jej zaparzone, orzechy wloskie, troche pieprzu, majone-wszystko wymieszac. Uwazam, ze przepyszna a przygotowanie zajmuje "sekunde" |
|
|
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak w podpisie-dr wybrany-ten o którego byłaś na konsultacji
![]() Amorcio, a gdzie czytałas ten wywiad?? Z chęcią bym i ja poczytała
|
#3574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja czasem jak pójde z drugą na rehabilitację i mi jęczy to nie wiem jak reagować,bo D. zaprawiona w bojach i jest wręcz znudzona tym SPA
|
|
#3576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma co zatruwać życia kompleksami - a robisz to i sobie i jemu! Masz jędrne piersi, a to się liczy. Rozmiar w takim przypadku to sprawa drugorzędna!!! A operację zrobisz w swoim czasie.
|
|
#3577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój mąż ostatnio mi powiedział, że cieszy się, że podjęłam decyzję o operacji, ale żeby nie było aktualny stan jest ok i on mnie akceptuje. I jakbym się wycofała, to on zrozumie. Ale jak widzę, jak mu oczy błyszczą na widok Waszych biustów, to nie mogę się doczekać, jak tak popatrzy na mnie
|
|
#3578 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli masz możliwość, wykorzystaj ją![]() Cytat:
Cieszę się, że była tak pozytywna reakcja.---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
Kochane moje chcialam sie z wami podzielic i wstawilam 1 fotke nowych cycuchow jestem bardzo szczesliwa mimo ze boli i rwiee ale bylo warto!!! Tylko nie wiem czemu zdjecie jest bokiem zaraz sprobuje wstawic raz jeszcze i moze dlatego mam problem ze z tell zalaczylam je?
Margo ty nastepna!!!
|
|
#3580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wpadłam na chwilkę, jedząc coś szybko trochę Was poczytałam - (dzień stracony jak tu nie zajrzę )Mój też mówi, że jest "dupkarzem", twarz, nogi a cycki na końcu......tylko tyle mu wierzę co kot napłakał....zresztą nie o to chodzi, bo robię je akurat dla siebie a on wymyśla historie, bo boi się tak jak mówisz komplikacji , operacji i możliwych powikłań. iloona79 Martika, znaczy,ze Ty tak "po cichutku" sobie odliczasz te dni do operacji,zeby już męża sobie nie drażnić,czy jednak się jeszcze wahasz?? Oczywiście ,że po cichutku odliczam a nim skończę mam nadzieję, że go przekonam Nie chcę być "namolna" z tematem, bo będzie jeszcze bardziej wymyślał argumenty przeciwko....
|
|
#3581 |
|
Raczkowanie
|
Chiquitka! Gratuluję!!!
Dołączyłaś do zacnego grona szczęśliwych Cycolinek!!!! Ja dołączę za tydzień ![]() i nie wiem czy sie bardziej cieszę czy boję hhahhaa, ale tak cieszę to na pewno ![]() Dzień doberek wszytskim
|
#3582 |
|
Raczkowanie
|
Na razie uciekam popracować
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
Margo to jest najlepsza secyzja w moim zyciu! !! Warto troche pocierpiec bedziesz napewno szczesliwa....juz nie wiem co robic kazda pozycja jest zla i wszystkie zebra bola cycolonki a wy tez tak mialyscie ze wam rece caly czas dretwialy???m
|
|
#3584 |
|
Zadomowienie
|
chiquitkaaa ciekawi mnie to, co napisałaś o tych silimedach... Patrzyłam też rozmiary i są większe niż inne chyba. Kojarzysz jaką masz projekcję?
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie się podoba taki efekt jak mam, kawał tyłka, troche cycka i jest ok
|
|
#3586 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i są to brazylijskie implanty.---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
czy orientujesz się o co chodzi z tą powłoką poliuretanową w tych silimedach? i dlaczego są lepsze dla osób uprawiając sport? ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
teraz jak coś napomknęłam że może jednak jesienią zrobię operację bo...(...) to tupnał nogą i powiedział ze się teraz sam boi o nasze małżeństwo i chce przeżyć to lato... Od razu sie Wam "wyspowiadam", kiedy się tu zalogowałam, trawiła mnie najgorsza zazdrość, że macie (te już po) takie cycki... dopiero rozmową z Wami i byciem tu z Wami polubiłam kobiety z cyckami... więc nie mam jeszcze tych moich cycków ukochanych i wymarzonych a już tyle dobrego zadziało sie w moim życiu Czuje się jakbym przeszła jakąś terapię normalnie Tak Kochane cycatki ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Amorcio, Kochana, opowiadaj jak było na konsultacji! ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Amorcioooo a zobacz no co tam leci w TV bo wszystkich wywiało z forum???
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-03-07 o 19:38 |
||||
|
|
|
#3587 |
|
Zadomowienie
|
Sprytne te Silimedy
|
#3588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Margo
Wyjasnil mi dlaczego ten, powiedzial jakie mam piersi pod wzgledem ksztaltu, skora. Powiedzial mi sam to wszystko i tyle, ze gdy zajrzalam do notesu to nie mialam juz o co pytac ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
Mowie Wam, tablety to fajna sprawa ![]() A zapomnialam dodac, ze wzielam ze soba moj stelaż na ryz zeby zaprezentowac sie jakie cycusie bym chciala i nie wieksze.....i nie zdarzylam, zatkalo mnie jak podal mi model, moj model i wielkosc ta moja z ryzu
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-07 o 20:35 |
|
|
|
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Amorcio
Cieszę się, że jesteś zadowolona. Czyli lekarz wybrany? Teraz tylko ustalać dokładny termin
|
#3590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A termin mamy ustalic 1,5mca wczesniej. Ilonka na ta chwile Dr planuje urlop na październik Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-07 o 20:38 |
|
|
|
|
#3591 |
|
Zadomowienie
|
Super! Najważniejsze, żebyś czuła, że to ten właściwy. Gratulacje
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam profil extra wysoki cztli te najwyzsze i one sa wezsze w podstawie niz allergan i bardziej sterczace podobno jakbym chciala allergan ten sam rozmiar to w podstawie bylyby szersze a ja mam waska klatke wiec u. Mnie lepiwj sie sprawdza niz alllergan i najwiecej sie ich sprzedaje w brazyli jest to czolowa firma. dostalam do nich karte gwarancyjna to wam pozniej napisze bo probowalam wstac ale niestety nie dam rady o wlasnych silach i musze czekac jak ktos przyjdzie ehhh... Doktor mnie na nie nie namawial mowil ze to moja decyzja ja w ostatniej chwili idac juz na sale zmienilam na silimedy hehe i kokezanka tez wiec im zamieszanie zrobikysmy nale
no ale ja juz taka niezdecydowana jestem hehe aha i silimedy sa lepsze dla osob bardzo aktywnych fuzycznie dlatego wlasnie ze maja ta otoczke poliuretanowa ktora jest taka chropowata w dotyku i dzieki temu jest mnieksze prawdopodobienstwo kapsulachi niz allergan aha i ta otoczka podobno po dwoch latach zanika gdy zrosnie sie implant juz dobrze i podobno silimedy obecnie sprzedaja sie w czesciej niz allergan ostatnim czasem alw jakos w to nie chxe mi sie wierzyc i trzeba byloby to sprawdzic jak cos to jeszcze pytakcie i wam odpowiem albo jak sobie cos przypomne to napisze a i jeszcze dodatkowy plus co w moim przypadku przemowik za silimed to zemoge chodzic w sukienkach bez plecow po 3 miesiacach oczywiscie nie codziennie i nie za czesto a w allerganach dluzej bym musiala czekac buziaki i sorki za bledy ale posze z tel...---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Amorcio ciesze sie batdzo ze lekarz juz wybrany chuba najwazniejsza decyzje masz juz za soba czyli jaki rozmiar bedziesz miec? :-*
|
|
#3593 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozmiar, model jak w podpisie, CPG 313 350 cc Mentory. Milo bylo uslyszec od Dra, ze mam bardzo ladna skore, bardzo elastyczna. Byla ze mna kolezanka i gdy wracalysmy to tez mi mowila, ze zazdrosci mi tej skory i jakie mam sliczne malutkie piersi. Widziala jakie mialam gdy karmilam i jest w szoku, ze takie sliczne sa po karmieniu. Powiedziala mi, ze bede miala sliczned piersiatka
i ja sie tak nastawiam |
|
|
|
#3594 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno będziesz miała śliczne
Co do tego nie mam żadnych wątpliwości
|
#3595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio super!!! że masz już lekarza i tak fajnie wybraliście razem z lekarzem implant!
|
#3597 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak bym mu pozwolila to by sie chwalil wszem i wobec ze mam silikony oczywiscie zakazalam heheh mu sie implanty podobaja bo wychodza z tego super jedrne cycki takze sa wyjatki ))---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
ale ze tak powiem wybieram z tego programu to co chce zapamietac otoczke zartow,tych dramatow i operacji bez bolu pomijam lubie patrzec na te efekty przed i po a wiadomo nagrane jest to w ten sposob zeby zapewnic ogladalnosc![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- [QUOTE=ninka28;39635068]Michalina oglądałam twój album bo wyczytałam że chcesz jeszcze powiększyć piersi, ty naprawdę masz piękne cycuchy, ślicznie wyglądają szczególnie w tej koszulce [COLOR="Silver"]hm ale to w koszulce to michalina dodala to jakie by chciala miec w przyszlosci ![]() chyba![]() mi sie4 tam jej piersi podobaja ![]() ja mam w biodrach podobnie co w cyckach ))
|
||
|
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie amorcio w opisie masz hehe sorki nie zauwazylam beda napewno boskie bo mi dr mowil to samo i tak jak widzisz nie klamal
![]() hehe tak sobie mysle ze jednym uderzaja do glowy pieniadze ale czy komus moga uderzyc cycki do. Glowy? bo u mnie chyba tak sie stalo nie sadzilam ze az tak moga cieszyc Wstawilam jeszcze moja wyjsciowke byscie mialy porownanie
|
|
#3599 |
|
Raczkowanie
|
kasikkk87 mój zawsze mówił że nie lubi silikonów... wnioskuję że chyba nie dotykał...
![]() chiquitkaaa jakby mi wyszły takie cuda to też bym głowę dla nich straciła ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- dodam tylko ze już mnie szyja boli, bo to zdjecie jest bokiem
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-03-07 o 21:27 |
|
|
|
#3600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmmmm, zainteresowałaś mnie tymi wkładkami, ja mam właśnie allergany mieć, a tu takie cuda lepsze są?........
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

a warta skosztowania wiec podam.
A Wam jak się podoba?
czepiam się i jestem zazdrosna, przez to że on ma taką pracę że codziennie spędza czas z pięknymi kobietami . Wiem, że by mnie nie zdradził bo strasznie mnie kocha ale jak pomyślę sobie o tych ślicznotkach i że otaczają go jakieś biuściaste to po prostu nie mogę,bo jego dziewczyna jest płaska :/ ostatnio jestem ciągle zła i ciężko mi sobie z tym poradzić :/ dobrze wiem, że muszę to zmienić, wyjść z tych kompleksów swoich ale to nie jest łatwe ...... chcę być zadowolona
Nie ma co zatruwać życia kompleksami - a robisz to i sobie i jemu! Masz jędrne piersi, a to się liczy. Rozmiar w takim przypadku to sprawa drugorzędna!!! A operację zrobisz w swoim czasie.

okragle silimed 425ml