|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#30211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
ehh miałam dziś fatalny dzień w szkole
wychowaczyni mnie dopadła na lekcji dlaczego teraz opuszczam tyle lekcji, co sie ze mną dzieje, że zawsze miałam usprawiedliwione nieobecności a teraz co bleee .... i co jej miałam powiedzieć ?? że nie chce mi sie żyć, że kolejny raz sie na kimś zawiodłam, że wszystko mi sie posypało ?? ![]() ![]()
|
|
#30212 |
|
Zakorzenienie
|
Może jestem naiwna ale wciąż wierze że wszystko sie z Matim ułoży ...
dalej nie wiem czemu mnie zostawił, od soboty sie nie odzywa ta niepewność jest najgorsza nie wiem co sie z nim dzieje, czy ma kogoś innego, czy ma jakieś problemy, czy teraz jest szczęśliwy skoro chciał być sam on nawet nie potrafi ze mną zerwać i wyjasnić dlaczego ... ![]() tylko raz w moim życiu rzucił mnie chłopak, idealny nie był ale jasno powiedział że to koniec bo kocha moją przyjaciółke to prawda, oszukiwał mnie bo był ze mną a kochał kogoś innego ale w końcu powiedział mi prawde i za to go cenie ... i tak samo kiedy byłam zakochana w innym chłopaku i wyznałam mu swoje uczucia, on też jasno pwiedział że kocha kogoś innego, nie oszukiwał mnie ... a Mateusz ? on nawet nie wysila sie na jakiekolwiek tłumaczenie ... i to jest właśnie najgorsze ![]() teraz chyba musze o nim zapomnieć tylko jak jeśli wokół pełno wspólnych zdjęć ... jest na filmie ze studniówki ... przypominają mi o nim kluby w których razem byliśmy ... nawet droga którą codziennie chodze, a którą szliśmy razem przypomina mi jego ... aha i co do cięcia sie .. wyrwałam sie z tego bagna chociaż cały czas mam cheć sięgnąć po coś ostrego ... ale nie robie tego bo obiecałam... i nie złamie danego słowa choćbym nie wiem komu to obiecała ...
|
|
#30213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze sie zastanowie co z nim zrobie napewno juz z nim nie gadam na gadu...bo potem rozsyla innym co pisze...a t juz jest szczyt chamstwa dzionek jak zwykle zwariowany ... olciowy zwyczajnie ![]() no no...geniuszu ty nasz cel uswieca srodki... moze kiedys bedziecie malzenstwem ... i bedziecie opowiadac dzieciom jak to mamusia zdobyla nr gg ojca ;P Cytat:
ja tam sobie nie zazdroszcze czasami ;P (prawie nigdy xd) dziekuje ci jakos dałam... przynajmniej ogolnie pojac co nieco tej tajemnej wiedzy Cytat:
ale jestem z tobą ale co najwazniejsze dla mnie ... jest to co napisalas a ja ogrubilam ![]() wymeczona jestem dziewczyny.. ide zaraz spac do jutra...oby
|
|
|
#30214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my zawsze bedziemy z TobaOdnajdziesz droge do słonecznej strony ulicy zobaczyszZa to ze nie wrocisz do cicie jestem z ciebie dumna Ja tylko na chwile bo jakos nie mam o czym pisac i siedze i slucham sobie muzyki po wczorajszym ponad 5 godz marotonie na skypie z mlodym i kuzynem mam dosc![]() Do jutra
|
|
#30215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to pogrubione mnie rozwaliło
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|||
|
|
|
#30216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiem jakoś musze
|
|
|
#30217 |
|
Zakorzenienie
|
witam
od wczorajszego wieczoru jestem spokojniejsza bo... Mati napisał w końcu sie odezwał po tylu dniach ... napisał że nie potrafi teraz z kimś być że nie chce żebym cierpiała choć już niestety cierpie i prosi żebym o nim zapomniała ... tylko ze ja nie potrafie bo go kocham ale rozumiem go, ma problemy, jest mu ciężko, ale może uda mi sie mu jakoś pomóc może w końcu spotka sie ze mną, pogada, da sobie pomóc wiem, jestem strasznie nawina i łatwowierna, ale tylko wiara w niego mi pozostała ... i nadzieja że coś sie zmieni ... i nie wierze że można sie tak bardzo zmienić w kilka dni ... dobra, może krótko go znałam ale chyba na tyle żeby poznać czy jest taki fałszywy i rani mnie specjalnie ... on ma poprstu problemy z którymi nie daje sobie rady ale jak już uda mi sie go nakłonić do rozmowy to może to sie zmieni pewnie myślicie że źle robie ? ja nie potrafie zostawić go samego, właśnie jego, kogoś kogo kocham ... może gdyby to był tylko kolega nie chciałabym sie wtrącać, nie wierząc że coś zdziałam ... ale to chodzi o niego ... nie potrafie obojętnie odejść i układać życie od nowa, wiedząc że on cierpi
|
|
#30218 |
|
Zakorzenienie
|
no to pare foteczek bo mam lepszy humor
|
|
#30219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#30220 |
|
Zakorzenienie
|
mój kapitan
|
|
#30221 |
|
Zakorzenienie
|
6 -
|
|
#30222 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze coś sie chyba zepsuło i nie można edytować
no więc ten pan z 3 fotki to Rafał Boguski, nowy zawodnik w Wiśle ( na wypożyczeniu skądśtam ) a prywatnie moje nowe ciastko Rafała jeszcze żadnego nie mam w haremie ![]() ehhh, zaraz sie zbieram do szkółki ale już w lepszym nastroju może uda mi sie dziś spotkać z Matim, trzymajcie kciuki to za dobry dzień dla mnie i dla Was )
|
|
#30223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musiałabyś mu jakoś pomóc ale ja on tej pomocy nie chce, kurde jakoś wymuś to na nim nie jestes naiwna i latwowierna. ty sie poprostu zakochalas! właśnie dobrze że nie potrafisz go zostawić, tylko szkoda że on tego nie docenia
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#30224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie zauwazylam ze fajny i fajny Darek No ja też, a ja mam dzisiaj spaczony humor coś nie wyszło, nie nauczyłam się na historię a dzisiaj kartkówka i sprawdzian z fizyki. Ja nie chcę iść do szkoły trzymam kciuki p.s. Dzisiaj urodzinki ma Tomek Kuszczak
|
|
|
|
|
#30225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze ci sie uda Witam ja dzis tak z ranca bo dobiero na 12 ide ale u mnie pada snieg oszalala ma max ta pogoda No to wypije z dziesiejszych solenizantów
|
|
#30226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może nie tyle nie docenia tylko on nie chce tej pomocy ale tu akurat doskonale go rozumiem ... Cytat:
![]() to za Twoje sprawdziany i za Ciebie Cytat:
eee śnieg to już przesada u mnie cieplutko, wiosennie ... ale mnie to jakś teraz nie cieszy
|
|
|
#30227 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam ze szkoły
miałam w planach zmusić Mateusza do spotkania ale dalej sie nie odzywa :/ o nie ja tego tak nie zostanie, choćbym miała ****a iść do niego do szkoły to pójde i zmusze go do rozmowy nie potrafie go tak poprostu zostawić ... cokolwiek by zrobił ja i tak starałabym sie mu pomóc chociaż tera znie chce sie spotkać ale ja nie odpuszcze, nie poddam sie i zmusze go do rozmowy ... wiem może nie powinnam nic na siłe, ale z nim inaczej sie nie da jeśli on myśli że ja mu tak poprstu odpuszcze to sie myli
|
|
#30228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Ola za Kuszczaka i Torresa bo to moje ciasteczka ![]() aj...jaki ziąb u mnie dzisiaj to masakra br.... na rozgrzanie |
|
|
|
|
#30229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no więc tak, Mateusz dowiedział się że ja się w nim zauroczyłam, ale NIC nie powiedział a w horoskopie mam "ktoś odwzajemni twoje uczucia" taa jasne :/nic mi nie wychodzi
|
||
|
|
|
#30230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jesli jest choc cien szansy, ze to TA milosc... to trzeba probowac... tylko jest rowniez szansa, ze to nie to... i trzeba brac to pod uwage... im dalej zajdziesz tym bardziej boli... oczywiscie mowie to ja... nigdy nie kochajaca i nie kochana XD hihihih...ale tk mysle foty super... i ta jakosc... skad ty bierzesz takie ladne foty http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3958654 ten koles normalnie wyglada mi na jakas mlodzienczą wersje sznixa serio...http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3958646 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3958638 ach te słodkie usmieszki ![]() Cytat:
jak to zablokowal... uszzz... tylko utrudniaja ludziom zycie... bo ja musze najpierw wstawiac fotki a dopiero potem w odpowiedniej kolejnosci je podpisywac XD ... chyba napisze petycje do zarzadu Cytat:
łooooołu mnie deszcz za to... jutro dzien wiosny... a ja mam klasówe z biologii nie oge sie zabrac do nauki....juz wysiadam psychicznie... ale i fizycznie od tej nauki...od soboty nic innego nie robie tylko kuje...a wyniki coraz gorsze XDza szwagrów dobry sposob ;rotfl: i ide męczyć krzyżowki genetyczne... czyli jaka jest szansa na calkiem biale dziecko z mojego zwiazku z odim - mulatem... lub dajmy na to z .... no nie wiem... nie mam zadnego mena w swojej liscie rodowicie czarnoskorego od deski do deski ;P chyba ze...ewentualnie asa albo owomoyela z dojczkow hihih... asa jednak dopiero co sobie narobil blizniąt zyczcie powodzenia...bo normalnie nie moge sie wziac za to uczenie... laze po domu od kilku godzin ... XD i robie wszystko tylko nei to co musze ;P aaaaa...njus dla gosi Kibic zaatakował Franka Lamparda PAP 09:30 Kibic Tottenhamu Hotspur wbiegł na boisko i zaatakował Franka Lamparda z Chelsea Londyn po poniedziałkowym meczu Pucharu Anglii. Piłkarz nie odniósł żadnych obrażeń. Po końcowym gwizdku sędziego Lampard wraz z kolegami cieszył się z własnymi kibicami ze zwycięstwa 2:1 i awansu do półfinału Pucharu Anglii. W pewnym momencie w jego stronę ruszył jeden z sympatyków gospodarzy, który wdarł się na murawę stadionu. Lampard zdążył uchylić się przed jego ciosem. Mężczyznę szybko powalono na ziemię, a służby porządkowe wyprowadziły go ze stadionu. "Wyglądał na wściekłego, a na pewno był pijany" - powiedział o napastniku Frank Lampard, a trener Chelsea Jose Mourinho dodał: "Był już późny wieczór i porządkowi chyba się trochę zdrzemnęli". oj oj...szwagra biją... do czego to doszlo xD lalalalalal.... a w sobote meczeeeeeeee DAMY CZADU POLSKAAAAAAAAAAAA...DOJCZLAND !!!!! TRURRUTTTUUTUTTUTT ...because i love youuuu... (mark oh 'because i loe you')
|
|
|
#30231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może chłopak jest niesmiały i się speszył nigdy nic nie wiadmoCytat:
Magda baaaardzo wazna rzecz zaznaczyła wiem bo ja tez kiedyś miałam jeszcze nadzieję na coś której się kurczowo starałam trzymać i potem bolało dwa razy mocniej a ja jutro mam tylko1 godzinkę potem idziemy do domu kultury na WAGAROWISKO a potem do kościoła he he za sobotę EDIT: co wy gadacie |
||
|
|
|
#30232 |
|
Wtajemniczenie
|
Narescie w domu rany jaka tam pogoda
cały dzien snieg z deszczem i mam taki humor jak ta pogoda znowu rozwaliłam parasol kolejny juz ja to tez naprawde łamaga do potegi znowu w domu mi sie oberwie jutro niby wszyscy kuluroznawcy ida topic marzanne Jedna mila rzecz to ze fotki fifka z meczu jak sie przygladał jak chłopaki graja wstawili mniemam ze z tego ostatniego
'a jeśli herbatę będziesz pił..to daj mi łyk.. gdzieś znajdę ciepły kąt..ogrzeję dłonie i zaraz pójdę stąd' F. Inzaghi & M.Owen Milan Forever Edytowane przez Izka000 Czas edycji: 2007-03-20 o 18:09 |
|
|
|
#30233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my jutro mamy zawody Wojtek będzie oLa się jutro odpitala w kiecke Aaaaaa tata przyniosl mi skazanego oj sobie w rekolekcje maraton zrobię
|
|
|
|
|
#30234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz, co człowiek to inny ja zaczęłam już 2 serię PB
|
|
|
|
|
#30235 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt
![]() Ja zacznę dopiero w poniedzialek I zmykam, papa
|
|
|
|
#30236 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co za akcja z numerkiem Cytat:
.. tylko czemu takie historie spotykają dobrych ludzi Cytat:
Więrzę w Was, pogadaj z nim, trzeba mieć jeszcze nadzieję ------------ A u nas dzisiaj była policja Bo policja ze Słupska wygrała jakiś konkurs krajowy na program o przestępczości i wybrali naszą szkołę, żeby u nas takie lekcje przeprowadzić. A, że nasza dyrka uczy nas polskiego to wybrała naszą klasę na spotkanie I dzisiaj nie mieliśmy dzięki temu kilku lekcji. Bardzo ciekawe filmiki nam puszczali o wypadkach drogowych.. drastyczne prawdziwe sceny, zdjęcia jak np facet miał zmiażdżoną głowę całą we krwi I 3 kamerzystów było i pokażą nas w tvp podobno, tylko nie wiem kiedy. Ale mnie tam raczej nie będzie widać, bo z kol. usiadłyśmy sobie na końcu sali obok dyrektorki Kilka osób z klasy się wypowiadało. Było bardzo ciekawieA jutro pierwszy dzień wiosny, a my musimy być na lekcjach, bo dyrekcja sobie tak wymyśliła. Nawet nie możemy być na koncercie charytatywnym dla jakiejś dziewczyny niepełnosprawnej ze szkoły
|
|||
|
|
|
#30238 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pójde ![]() eee zawstydził sie i tyle, oni tak mają Cytat:
a dzieki wiem że super, bo super drużyna na nich a skąd je mam to moja słodka tajemnica ![]() Rafał podobny do Sznixa no może troche ![]() taa, ja robie to samo ze zdjęciami, i dziś nawet ich podpisać nie mogłam ja własnie teraz ucze sie wszystkiego co sie da, żeby nie myśleć o ... za Twoją nauke Cytat:
ja mam godzine wych. i do kościoła ziuuum ![]() Cytat:
![]() oszzzz przeczytałam zamiast grają - geje i myśle : co Fifi gejem ![]() ![]() Cytat:
to za Ciebie i Twoją nauke ej ej ale nie ściągaj już więcej marszów bo to brzydka muzyka i dołuje jeszcze bardziej ![]() taaa ja anioł ![]() eee to fajnie musiało być mi sie policja ostatnio źle kojarzy na wycieczce klasowej we wrześniu, ja i kumpela byłyśmy świadkami pobicia dwóch kolegów ... jeden miał rozwalony nos a drugi dostał w klatke piersiową ... okrponie to wyglądało, jeden wielki koszmar o którym wszyscy chcieliśmy zapomnieć ... i nagle dyrektor wyciągnął tą sprawe :/ mieliśmy wszyscy składać zeznania, ale narazie zeznawali tylko ci pobici koledzy a my z koleżanką siedzimy cicho chociaż dalej mam stracha że dostane to wezwanie albo co gorsza zrobią mi najazd na dom ... ehh ja to ise zawsze znajde w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze
|
|
|
#30239 |
|
Wtajemniczenie
|
Qrczęę, zapomniałam napisać o najważniejszym akcencie tego dnia
Dziś wracając ze szkoły jechałam w autobusie z tym chłopakiem podobnym do Crisa Był z kolegą, siedzieli blisko i wszystko słyszałam co gadali Ten a'la Cris psikał dezodorantem, bo mu w autobusie smierdziało.. ładnego zapachu używa Gadał koledze np że wygrali w meczu piłki noznej z kimś tam. A ja co chwilę na niego spoglądałam, tak, żeby nie widział Wyciągnęła z torby jakieś mięso i do mnie mówi, że to polędwica szczecińska, kupiła za 15 zł, że bardzo się opłacało Myślałam, że nie wy3mam ze śmiechuDobra, lecę z psem na spacer. Do jutra |
|
|
|
#30240 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.

wychowaczyni mnie dopadła na lekcji dlaczego teraz opuszczam tyle lekcji, co sie ze mną dzieje, że zawsze miałam usprawiedliwione nieobecności a teraz co bleee .... i co jej miałam powiedzieć ?? że nie chce mi sie żyć, że kolejny raz sie na kimś zawiodłam, że wszystko mi sie posypało ?? 

ale jeszcze sie zastanowie co z nim zrobie 
;P
jakos dałam... przynajmniej ogolnie pojac co nieco tej tajemnej wiedzy
my zawsze bedziemy z Toba
zobaczysz

no może troche