|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co na pierwszy taniec??
Dziekuje Vidia
![]()
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja mam pytanko, czy ktoraś z Was posiada może piosenkę "We dwoje" ? Kiedyś leciał taki teleturniej (pary grały o wesele i mieszkanie) i mieli bardzo piękną piosenkę w ramówce.
Ref. mam w opisie. Jeśli tak bardzo proszę o przesłanie, albo jakieś namiary, jakby któraś znalazła, bo ja już nie mam siły ![]()
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
A my weźmiemy sobie chyba Lady Pank "Zawsze tam gdzie Ty"
![]()
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
męszczyzna i slub
dziewczyny napiszcie prosze jak to było z waszymi męszczyznami przed ślubem...czy on miał jakies obawy?oj ochany poprosił mnie o rękę ale widzę,ze sie boi i to nie małżenstwa a samego wesela,mówi,żę chce,abym była jego żona ale najlepiej jakbysmy byli juz po weselu... a przecież to ma być NASZ dzień...co o tym myślicie?buzki dla was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cm ok:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Dot.: męszczyzna i slub
ps.jak zacząc nowy wątek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Na początek wybierz sobie w którym miejscu będzie za stosowne założenie wątku masz do wyboru stronę główną "Na slubnym kobiercu" lub pod fora:
"Jeszcze przed" "Ceremonia i Tradycja" "Ślubny Imagine" "Dekoracje" "Juz po" Wejdź w dane podforum i następnie w górnej części ekranu zobaczysz zielony pionowy paseczek zawierający takie oznaczenia jak: panel użytkownika-FAQ-Lista userów-Kalendarzy-Nowe posty-szukaj (...) Pod nim po lewej stronie jest bordowy mały paseczek z nazwą "Załóż nowy wątek".Kliknij na niego.Mam nadzieje, że reszta juz nie sprawi Ci kłopotu. ![]() Tylko wcześniej upewnij sie czy wątek który zamierzasz założyc już nie istnieje (wpisz hasło przedmiotowe-klucz w miejscu "szukaj" (to ten słynny zielony paseczek) ![]() Pozdrawiam Marta ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Przyczajenie
|
A my będziemy tańczyć do piosenki "Zabiorę Cię" Kancelarii. Mamy do niej sentyment
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-03 o 16:48 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
nel_a dziękuję Ci bardzo
![]() ![]()
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
a moze :
Monika Brodka » Gdziekolwiek jesteś Gdziekolwiek jesteś, czekam cokolwiek robisz, dobrze wiem Już dawno jestem przy Tobie Choć nawet jeszcze nie znamy się Nic nie jest więcej warte Porzucę wszystko to, co mam Wyruszę na koniec świata Jeżeli Ciebie znajdę tam Ref. Niech ten dzień nie minie nigdy mnie Niech stanie się, co nam pisane Teraz na zawsze Choć tak wiele dzieli nas Ja znam Cię lepiej niż ktokolwiek Niż sam siebie znasz Pukładałeś życie Na każdy dzień gotowy plan Pozwalasz sobie zapomnieć Nie myślec o tym czego brak Chcę być tu tylko po to By spojrzeć Tobie prosto w twarz Nawet gdy kiedyś odejdziesz Nawet gdy miałoby nie być nas Ref. Niech ten dzień nie minie nigdy mnie Niech stanie się, co nam pisane Teraz na zawsze Choć tak wiele dzieli nas Ja znam Cię lepiej niż ktokolwiek Niż sam siebie znasz
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
Chyba wreszcie podjęliśmy decyzję. Fascination - Nat King Cole. Piękny walc. Mam nadzieje ze juz nic nie zmienimy bo czas sie nauczyć dobrze do tego tańczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Przyczajenie
|
![]()
Bradzo polecam utwór:
Chłopcy z Placu Broni - Kocham Cię ![]()
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
a my wybralismy to
Jeden krótki dzień- Z.Wodecki Jeden krótki dzien zagubiony gdzieś pośród wielu dat pośród wielu ważnych spraw Za jeden dzień którego smak w ustach mam za jedną noc do której wciąż wracam w snach za wszystko to co przecież mogło się stać dziękuję ci kiedy nie słyszy mnie nikt Ten jeden dzień i ta jedna noc niosą mi wciąż cudowną moc ten krótki dzień i ta nasza noc całym życiem w moim sercu są ten jeden dzień i ta jedna noc one noszą mi wciąż cudowną moc bo ten zbyt krótki dzień i ta nasza noc całym życiem w moim sercu są Nie pamiętam już wszystkich twoich słów muszę zrywać je z niepamięci mojej drzew Za jeden dzień... Ten jeden dzień...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Przyczajenie
|
![]()
Aniu~tku~super słowa Scigne sobie tą piosenk.... moze mnie zaczarujeee...... sliczne słowa oddajace moc wielka dnia ślubu
![]()
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Ja i mój miś wybraliśmy już piosenkę BRYAN ADAMS Everything I Do I, Do It For You.Piękna muzyka i piękny tekst : Wszystko co robię, robię dla ciebie
Spójrz w moje oczy, a zobaczysz Ile dla mnie znaczysz Przeszukaj swoje serce, przeszukaj swoją duszę I gdy mnie tam znajdziesz, nie będziesz już więcej szukać Nie mów mi, że nie warto się starać Nie możesz mi powiedzieć, że nie warto za to umrzeć Wiesz, że to prawda Że wszystko co robię, robię dla ciebie Zajrzyj w moje serce, a przekonasz się, że Nie mam nic do ukrycia Weź mnie takim jakim jestem, weź moje życie Dam ci to wszystko, poświęcę się Nie mów mi,że nie warto walczyć o to Nic na to nie poradzę, nie ma nic czego pragnąłbym bardziej Wiesz, że to prawda Wszystko co robię, robię to dla ciebie Nie ma miłości podobnej do twojej I nikt inny nie mogłby dać więcej miłości Jest nicość, dopóki cię nie ma Przez cały czas, przez wszystkie dni Nie mów mi,że nie warto walczyć o to Nic na to nie poradzę, nie ma nic czego pragnąłbym bardziej Walczyłbym dla ciebie, kłamałbym dla ciebie Przeszedłbym po linie dla ciebie, tak, umarłbym dla ciebie Ty wiesz, że to prawda Że wszystko co robię, robię dla ciebie...
![]() |
#528 |
Raczkowanie
|
![]()
witam. mam problem z doborem utworu na 1 taniec... wiem ze ma byc to walc angielski ale nie wiem jaki konkretnie utwór
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Raczkowanie
|
Ja też zastanawiam sie nad tą piosenką (BRYAN ADAMS Everything I Do I, Do It For You), bardzo mi się podoba
![]() ![]()
26.06.2007 - obrona pracy magisterskiej - od teraz Pani mgr inż. ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200109082441.png Nasze zaręczyny http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402030926.png 15.09.2007 - żoncia to ja ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070915060114.png |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
Dot.: co na 1 taniec w stylu walca angielskiego?
może Dionne Warwick - "What The World Needs Now Is Love Sweet Love", albo Simply Red "If You don't know me by now"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Rozeznanie
|
przyznam, ze tez jestem zainteresowana walcem ang, piosenka do niego ale bardziej polska. moze ktos cos doradzic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
Wybór piosenki na pierwszy taniec jest dość trudny ponieważ jest tyle pięknych piosenek o miłości.Chcesz wybrać coś najpiekniejszego,wyjątkow ego.Życzę wszystkim udanych wyborów .To fajna zabawa.
![]() |
#533 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() barzo mi sie spodobała ta piosenka i mam teraz dylemat slub 2 sierpnia 2008 nasza piosenka jest zasze tam gdzie ty....ale w cieniu twoich rąk bardzo mi sie podoba ![]() na forum "juz po" jedna szczęsliwa meżatka zrobiła sobie taki teledyski(najlepsze momenty) i w podkładzie do tego filmu była własnie ta piosenka och cudownie to wyszło i piosenka idealnie pasowała, wiec jesli nawet zostane przt zawsze tam gdzie ty to i tak w repertuarze zespołu napewno zazycze sobie w cieniu twoich rak ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
My jeszcze nie wybralismy na 100% ale ja jestem za Myslovitz "chcialbym umrzec z milosci"- uwielbiam Myslovitz i uwielbiam ta piosenke
![]() ![]() Świat wypadł mi z moich rąk Jakoś tak nie jest mi nawet żal Czy ty wiesz jak chciałbyś żyć, bo ja też Chyba tak chciałem przez cały czas, lecz Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść To przecież dobrze, dobrze o tym wiem Chciałbym umrzeć przy tobie Wieje wiatr, pachnie wiosną i wiem Że ty łatwo tak zgodziłaś na to się i Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść To przecież dobrze, dobrze o tym wiem Chciałbym umrzeć przy tobie Jeśli kiedyś wybrać będę mógł jak to zrobić To przecież dobrze, dobrze o tym wiem Chciałbym umrzeć z miłości Nie na krześle, nie we śnie Nie w spokoju i nie w dzień Nie chcę łatwo, nie za sto lat Chciałbym umrzeć z miłości Nie bez bólu i nie w domu Nie chcę szybko i nie chcę młodo Nie szczęśliwie i wśród bliskich Chciałbym umrzeć z miłości
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
My wybraliśmy piosenkę Dany Glover ze shreka ale w wersji oryginalnej (instrumentalna i w typowym rytmie walca bo ta ze shreka jest troche przerobiona) ale obawiam się właśnie żeby ludziom nie skojarzyła się z filmem, co myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
My też mieliśmy ze Shreka i było super. Bardzo fajnym walcem ze względu na rytm jest Elton John Candle in the wind oraz walc ze Śniadania u Tiffaniego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Przyczajenie
|
A ja polecam nasz utwór na pierwszy taniec- Wilki 'O miłości'.
Tak późno już, już nikt nie wpadnie Kolejny zwykły dzień kończy się z blaskiem świec Mój stary świat zawiesił się Dryfuję razem z nim pomiędzy dobrem a złem Jest tylko jedna rzecz, która napreawdę warto mieć Choć tyle pokus, pragnień jest Kiedy nie ma jej to wszystko inne traci sens Tylko jedna rzecz... To prawdziwa miłość jest Kolejna noc, z sufitem świt I jak ten stary smok na swoich skarbach śpię Nim zerwę się do lotu znów Obejmij mocno mnie, znów nic nie śniło mi się Jest tylko jedna rzecz, która napreawdę warto mieć Choć tyle pokus, pragnień jest Kiedy nie ma jej to wszystko inne traci sens Tylko jedna rzecz... To prawdziwa miłość jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Rozeznanie
|
a cos z polskich moze ktos doradzic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
Niestety ale z polskich to ja też nic nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
Z polskich może być "Dumka na dwa serca". Z zagranicznych polecam jeszcze "When I need you", "Once upon a december", "come away with me". Mam tych tytułów mnóstwo wiec jakbyś chciala jeszcze inne to chętnie napisze.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.