|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też ostatnio jestem strasznie przemęczona, wyglądam jak narkomanka, mam strasznie zasinione oczy i śpię w szkole... ![]() Cytat:
|
|
|
#4832 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ja wynalazłam super psikacz pod olej
moje włosy wreszcie jakoś wyglądają, ale niestety zaczeły wypadać... chyba wiele z Was zaczyna narzekać na wypadanie w okresie wczesno wiosennym... jutro wracam do Rzepy z Joanny, to powinno pomóc...a co do gina, to ja się jutro wybieram... ostatnio zemdlałam przed @ z bólu... mam nadzieję, ze coś poradzi, zresztą czas na badania, to odstawieniu plastrów... i wogóle czuję jakieś bóle w jajnikach, choć to akurat może być jajeczkowanie
|
|
#4833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mistrz ![]() Fizyka i chemofizyka ![]() Cytat:
![]() Koleżanka mądrze prawi, polać jej
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Einsteinie! ![]() gratuluję! w przyszłym tygodniu trzymajcie za mnie kciuki będę zdawac prawko!
|
|
#4835 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko w odrożnieniu od Ciebie mam regularnie (już) co 34-35 dni Obiad zjedzony, zaraz będę wcinać suszoną żurawinę. Moja nowa miłość Cytat:
![]() Miałam identyczne problemy. Ginka się upierała, że przez stresy mam rozregulowane okresy (dochodziło do 49 dni) to mi zapisała luteinę. Kolejna nowa po roku stwierdziła, że 40 dni to wcale nie tak dużo i to przecież normalne. Zapisała mi tabsy anty dla wyregulowania i zleciła badania (dokładnie taka kolejność). Nie wykupiłam tabsów, przyszłam z wynikami i się okazało, że prolaktyna podwyższona. Zapisała bromocorn, po którym raz zemdlałam. Skończyłam ten szit brać i po 2 miechach samo się jakoś unormowało do 35 dni ![]() Cytat:
A dziś z Mooonkiem sobie dyskutowałyśmy pod Stasiem jaka to fizyka jest gooopia A tu proszę jaki szalony naukowiec. Cytat:
Jak sobie paczam w ogłoszenia to się załamuję ile męskich robót. Obcięłam się dzisiaj. 2-3 cm poszło i mi lepiej. Przynajmniej wreszcie grzywka się przestała podwijać i lokować. A i zakupiłam dziś maskę JMO z lawendą tam gdzie blackberry
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||||
|
|
|
#4836 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale mega mix! Nie masz po tym obciążonych włosów? ![]() Cytat:
Łączę się w bulu. I nadzieji na lepsze też ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Sezam... Za to go nie lubię i męczę Lidlową butlę od kilku miesięcy a końca nie widać.. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4837 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę się pożalić?
zakopałam się dziś w błocie, jestem cała obolała teraz od wypychania samochodu, wszystko brudne i wogle beznadzieja chce albo śnieg, albo mróz albo cholercia wiosne!
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ba, w ogóle go chyba nie posiadałam bez luteiny lub jeszcze jakiegoś tam leku, którego nazwy nie pamiętam, ale działał jak luteina. Ja nawet prolaktynę mam dobrze, ale gin mi ją obniżył prawie do dolnej granicy i, jak się okazało, był to strzał w dziesiątkę, bo co prawda z rok te leki brałam, Bromergon, pewnie ta sama substancja co w Twoim leku, ale już ponad rok mam regularnie. Może i co 40-43 dni, ale mam. ;p Ugh, deszcz pada i na mojej głowie puch. ;/ |
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
szalona
![]() Cytat:
nie, wcale nie jestem na mat-fizieJa chcę zdjęcie próbkę? |
|
|
|
|
#4840 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jednak ciągle nie jestem zwolenniczką Twojego pomysłu ![]() Cytat:
może nie jakoś dużo, ale więcej niż ostatnio już się policzymy z Jantarem z paskudami ![]() Cytat:
no ale słyszałam , że zima wraca, to i eksperymenty na razie odstawiam, bo ciężko ściągać czapkę w autobusie jak kurtki do szyb przymarzają , a jednak godzina dziennie jazdy plus przemieszczanie się po mieście nic dobrego mi nie robią ![]() Taki komplemencik, czuję się zawstydzona ![]() Cytat:
Trzymam kciuki i spinam poślady! ![]() Cytat:
ja Wam dam ![]() Cytat:
ja bym się pewnie poddała wyśpij się , odpocznij
|
|
#4841 |
|
Wtajemniczenie
|
XminorXlosX gratuluje fizyki
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uh mnie ten problem przestał dotyczyć. Kiedyś nikt mi nie wierzył, że tak długo schną mi włosy, nawet z suszarką. Dziś to jest 5 min z suszarką bez lekko ponad 2 godziny. Nie wiem od czego mi się to skróciło, ale na pewno przez pielęgnację ![]() Cytat:
![]() i ja ![]() odpukac mam jakieś fajne włosy ostatnio, dzisiaj po scandicu bananowym jak po południu wiązałam kucyka na shakirę to były takie dziwne w dotyku, inne niż zwykle ![]() koleżanka mi dzisiaj narzekała na kondycję włosów i idzie jutro na jakiś zabieg z keratyna do fryzjera i jej sugerowałam, że sama może sobie kupić keratyne i dodawać do masek itp to powiedziała, że jej się nie chce babrać i fryzjer jej na pewno doradzi jakieś szampony po tym itp. Próbowałam twierdzić, że tam niewiele keratyny zapewne, a dużo zbędnych chemicznych dodatków, ale nic na siłę. |
||
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest szansa, że TŻ mnie do fryzjera nie puści
|
|
#4845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie, bo go zmyłam trzema rypaczami
![]() Cytat:
![]() Chyba pójdę za radą Scarrabeo i zrobię prawko na śmieciarkę byleby jeszcze elką pojeździć Cytat:
Moja zasada od marca: nigdy nie gadaj ze zwykłym człowiekiem na temat włosów
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-03-07 o 21:29 |
||
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja własnie jzu bym swoim chciała
|
|
#4847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() paczcie jakie my pracowite, tak nam się chce babrać!
|
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam, kochane jesteście
teraz módlmy się o brak tendencji spadkowej w maju ![]() Cytat:
![]() Taaa, jesteś zupełnie odpowiedzialna za to co robisz, na początku chyba bardziej szukałam policjantów niż uważałam na pieszych np ver, kiedy się blondzisz?
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy zakupie retinoidów powinni w aptece dawać taki test wiedzy na ich temat i oczywiście nie sprzedawać ich osobom, które mogą sobie zrobić nimi więcej szkody niż pożytku... Edytowane przez moooniek Czas edycji: 2013-03-07 o 22:12 |
|
|
|
|
#4850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej z wyjazdami: nie mogłam sobie kilka miesięcy przed zaplanować dobrego terminu, bo różnie mi @ wypadała. Miałam taki rok, że dosłownie na każdym wyjeździe @: wyjazd w góry, na majówkę i nad morze ![]() Cytat:
![]() Tak, "próbkę" ![]() Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|||
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jak wiesz faceta nie mam, a bardzo facetów lubię
Na jazdach (i nie tylko, bo były też miłe przerwy w Galerii) sobie mogłam siedzieć w ich towarzystwie i nie uciekali. Poza elką jeszcze mi się to nie zdarzyło ![]() A auta prowadzić wcale nie lubię. Auto mi się kojarzy z siedzeniem wygodnie, słuchaniem muzyki i pogrążaniem się w marzeniach. Jak się prowadzi to trzeba być skupionym i wgl.. Wiem wiem, nie elki mi trzeba, ale chłopa ![]() Ciężko powiedzieć. Jakoś nie ma ani jednej osoby, która by mój pomysł popierała, więc to chyba musi być tylko moja decyzja. Także czekam na moment aż będę mieć 100-procentową pewność, że tego chcę
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie! Niech mi tylko mama raz jeszcze wytknie lenistwo!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Wtajemniczenie
|
stwierdzam że bardzo lubię garniera oleo
![]() i wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobietek!
|
#4854 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
świętujemy kobietki![]() Nawet moje włosięta po nocy wyglądają dziś piknie
|
|
#4856 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkiego najlepszego, kobitki kochane
Kurczę, co Wy robicie całe dnie? Troszkę mnie nie było a tu tyllleeee do czytania
|
|
|
|
#4857 | ||
|
Wtajemniczenie
|
KOBIETY WSZYSTKIEGO DOBREGO
Cytat:
![]() Cytat:
Sama jade do pracy 4 km przez las... w zimie masakra i teraz jak sie wszystko topi, moje auto jestt calusienkie z blota,i wgl nie oplaca mi sie go myc...
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Odżywka Garnier, Sekrety Prowansji, Olejek eteryczny z lawendy i róża z regionu Grasse w ogóle się u mnie nie sprawdziła
za każdym razem po jej użyciu włosy są spuszone, wyglądają na suche. Moje włosy nie lubią chyba Garniera
|
|
#4859 |
|
Konto usunięte
|
Zastanawiam się, czy nie iść do dermatologa z moim łupieżem, ale z tego co czytam nie wiem, czy jest sens
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zadomowienie
|
Aaa to dlatego miałyśmy wcześniej nie pytać, czemu myłaś aż 3 razy
![]() Przepraszam, nie ogarniam ![]() Cytat:
Masz szalony nos!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

. Ja w wieku 16-17 lat miałam okres po 40 dniach oczekiwania. Po czym w następnym miesiącu miałam po 12 dniach krwawienie
. W momencie, gdy miałam zapisać się go ginekologa przeszło. 

82% z próbnej fizyki 

moje włosy wreszcie jakoś wyglądają, ale niestety zaczeły wypadać... chyba wiele z Was zaczyna narzekać na wypadanie w okresie wczesno wiosennym... jutro wracam do Rzepy z Joanny, to powinno pomóc...

teraz módlmy się o brak tendencji spadkowej w maju 

świętujemy kobietki