|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Poszukiwanie zapaszku-prosze o pomoc.
Kochane wizazanki.
Nie jestem bardzo obeznana w tych wszystkich perfumach,zwłaszcza tych z wyzszej półki:( Poszukuje pewnego zapaszku a wiem ze wiele z Was ma napweno duze doswiadczenie z zapaszkowym zakupem ;) Uwielbiam porzeczki...czarne i czerwone.Moim zapaszkiem numer 1 to juz niestety wycofany z avonu Collection de Fleurs, Passionate Purple Yellow Eau de Toilette (Woda toaletowa Namiętność) "Purpurowy zapach z rodziny kwiatowo-piżmowej, gorący i pulsujący jak serce. Skonstruowany z akordów frezji, czerwonej porzeczki i cytryny na górze, z nutami konwalii i magnolii w sercu oraz akcentami białego piżma, ambry, drzewa sandałowego i wanilii na dole zapachu. " Boski Bardzo podoba mi sie takze Thierry Mugler, Angel Innocent :) Poszukuje czegos o bardzo podobnych nutkach i bardzo prosze o pomoc.Bardzo by mi było trudno powąchac wszystkie zapachy w perfumeri ;) Pozdrawiam :cmok: Edytowane przez Violunia Czas edycji: 2005-05-27 o 13:24 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwanie zapaszku-prosze o pomoc.
buuuuuu nikt nie pomoze??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
porzeczką mi pachną Baby doll YSL bardzo podobają mi się zresztą ale cena
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=382 porzeczkowy zapach jest też w yves rocher nie ma jej w KW, pachnie wyłącznie porzeczką jest tania.Niestety innych nie znam |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Wejdź na strone www.lumiere.pl (to perfumeria internetowa ) i wpisz w wyszukiwarke slowo "porzeczka". Wyskoczą Ci wszystkie zapachy zaprawiane porzeczkowo.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
fajna stronka
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwanie zaposzku-prosze o pomoc.
może spróbuj Eau de Parfum II Gucciego -wersja rózowa. Bardzo optymistyczny, sliczny zapach.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwanie zaposzku-prosze o pomoc.
Dziekuje slicznie
A moze ktos zna bardzo podobny zapach do tych o których pisałam ![]() Pozdr |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Zapachu z Avonu nie znam...
Ale masz dobrego nosa - w Innocent wyraźnie czuć porzeczkę. Bardzo lubię ten zapach, o wiele bardziej od klasycznego Angela. Ja też kocham nutę porzeczki w perfumach. Powąchaj Baby Doll YSL i podobne, grejfprutowe In Love Again też YSL. Koniecznie Kenzo Le Monde Est Beau, jedna z najbardziej uroczych porzeczek to porzeczka zdecydowanie rześka, na lato. Ze świeżych nowości - grejpfrutowo przeczkowe I Love Love Moschino Z tych bardziej słodkich - Magnetism Escada, Amor Amor. To takie dość słodkie porzeczki, osobiście nie przepadam za tymi zapachami. I jeszcze Pure Wish - najfajniejszy ![]() Kocham nutę czarnej porzeczki i jednym z najpiękniejszych zapachów dla mnie - odkryte dzięki Coralin - to Eau Fantasque Fragonarda. Niestety, te zapachy są u nas niedostępne. |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki slicznie za odpowiedz
zakupiłam amore amore i jestem zachwycona !! Pachną bardzo podobnie do tej fioletowej z avonu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.