|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Spaaaac! Co to sie mojemu dziecku stało. Jak wstała o 1 w nocy tak dalej nie śpi
spaaac! no o 4zasnela,na magiczne pół godziny
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Helloł
![]() tak jak u Was włączył mi się tryb marudy. I jeszcze czuwania nocnego Do tego jutro mamy gości, mam do przygotowania obiad i muszę ogarnąć mieszkanie. A zwłaszcza uprzątnąc moje włosy, które są dosłownie WSZĘDZIE bo wypadają mi jak oszalałe nawet mąż zwrócił mi uwagę że gdzie nie spojrzy tam moje włosy ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Aaaa Tamlin podziwiam Ciebie i Matiego że dajecie radę w ten sposób pracować Ja przy wiecznym Yyyyy yyyy yyyy nie mogę się skupić, próbowałam pisac pracę dyplomową ale po prostu nie szło.
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to lecimy z nadrabianiem
Agnes ten bananek wczoraj na mleku i kleiku to ze sloiczka byl z bobovity. sama robiłam takiego surowego banana, pogniecionrgo widelcem z jabluszkiem, bo nie wiedział, ze mozna go podpiec wCytat:
![]() Cytat:
![]() No nic w pn mam dermatologa to zobaczymy co powie
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
witam sie i ja z rana,musze jechac z malym na badania krwi i moczu a jak na zlosc przeoczylam moment siusiania i teraz czekam jak glupia kiedy będzie siusial żeby do badania bylo
heh
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Igula się bawi w łóżeczku a ja siedzę z mokrą głową ![]() Jak mnie ta pogoda wnerwia, śnieg sobie pada i co tam |
|
|
|
#1266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To muszę dzis podzwonic sie dowiedzieć. Ja juz ostatnio ja prosiłam o to skierowanie na tsh to powiedziała. Ze napewno w szpitalu jej badali i jakby było coś nie tak, to by kazali powtórzyć. W ogole do tej starej ku#wy nie dociera, ze ja mam nie niedoczynność i bralam euthyrox. Ona w ogole traktuje nas jak śmieci od momentu gdy wybraliśmy szczepienie pdst i tylko ona w mojej przychodni jest.Cytat:
na pół etatu szukam.Cytat:
Ja różnie daje. Pediatra wczoraj kazała mi codziennie mieso i 2razy w tyg ryby.
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole kochane male i duże wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel w sumie teraz mi się przypomniało, że jak badałam krew Igi na tsh to te babki , które jej pobierały też mówiły , że lekarze wydziwiają wypisując skierowanie, bo tsh badają po urodzeniu
i gdyby było coś nie tak to bym już o tym wiedziała.Ale ja i tak dla świętego poszłam ją zbadała.no i dziękujemy za życzenia dla was wszystkich kochane wszystkiego naj |
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w Endo.pl jest 3 dni darmowej dostawy, nowa kolekcja w większości przeceniona
![]() Anusia dziękujemy i też dołączam się do życzeń A Jasiu kończy dzisiaj 4 miesiące
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2013-03-08 o 07:53 |
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Fabianek sobie pięknie unormował spanie w nocy,po kąpieli ok 19-20 jak zje i pójdzie spać to wstaje o 3 i później ok 6.30 ![]() Pogoda sie zepsuła,deszcz ciapie no i gdzie moja wiosna
|
|
|
|
#1272 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Haaaaaaaj!!! nie bylo mnie kilka dni kuwa bo dzid miał potrzebe bycia non stop z mamunią
tysz ma teraz etap ciagłega piszczenia, gadania, krzyczenia.... bylismy 3 razy w galerii i on to uwielbia mój galerianek ![]() Cytat:
wreszcie 2,5 h spacerujemy lekko... jak te dwa ladne dni byly to caly dzien na spacerach spedzalismy rano po sniadaniu spacer do 12-tej obiadek zjadl i na spacer znowu i tak do 14:30 potem cycus i spanie na\ tarasie potem do domku tak okolo 17-tej ![]() Cytat:
nat ma juz dwa i trzecvi idzie a za chwile i czwarty bo juz dzioasło spuchniete.... terz nerwy pokazuje wsezystko pcha do pysia i slini sie bjak betowen Cytat:
dzis u nas pada znowu tak jak wczoraj.... nie idziemy na spacer bo flii do spacerówy nie mamy
|
|||
|
|
|
#1273 |
|
Rozeznanie
|
Witamy z rana, nie śpimy tradycyjnie od 6
![]() Kraven, Filipa piszczenie osiąga ostatnio apogeum ![]() U nas ciemno jak w d...e, pada i wieje Tamlin, masz pięknie lśniące włosy, to Twój kolor? Lilka, miałam Ci nawet sugerować, żebyście gdzieś wyszli we dwoje z TŻ się odstresować, bo to przecież zwariować można z tych ciągłych nerwów. Lourose, Ty rodziłaś miesiąc później, więc wkrótce powinny przestać Ci wypadać włosy. Ja już mam to za sobą ![]() Miłego dnia Dziewczynki |
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
O 9 idę na lumpeksowe łowy. Martus plaszczyk? Katiem chlopiece ubrania od 74. Którąś jeszcze? Dzis wszystko od 2do 5zl, a ze po rencie jestem to moge rozejrzeć sie za czymś dla waszych maluszkow
|
#1275 |
|
Wtajemniczenie
|
a podawalyscie juz dzieciom buraka???? Nat wczoraj jadł a własciwie wciągał jak odkurzacz
zjadł 150ml w czasie chyba 3 minuty dzis bznowu burakos bo zostało z wczoraj
|
|
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ide jutro do lumpka obok mnojej mamy jest fajny ale dzis nie uda mni sie bo pada i nie mam jak z malym zreszta jakois z nim mi sie nie usmiecha
a jutro babcia zostanie a ja poleze moze cos znajde ciekaweo... daaaaawno nie bylam!!
|
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1279 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla naszego najmłodszego kawalera Jasia
|
|
|
|
#1280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za dzień kobiet taka pogoda? także dziecię zostaje w domu z baba, a ja oblece lumpki i po rybkę pójdę po wyplacie,wiec taki luksus se zafunduje, a co w realu pstrag w promocji hehe.Super, ze Natus taki grzeczny. Tekst mik galerianek mnie powalił Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taka polarowy kurteczke po Zuzi jeszcze oddam za free jakby któraś chciała
ImageUploadedByTapatalk 21362726444.897070.jpgTo jest 6-9 I ostatnio znalazłam nowe nie używane :p (nam sie nie przyda) sukienkę Mikołaja 9-12 ale jest dosyc duza ImageUploadedByTapatalk 21362726526.931710.jpg |
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Ps łącze sie w bólu z yyyyyyyyy
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Która miała prezent z rossne nr 6? Bo ja tylko ten moge wybrać
|
#1285 |
|
Wtajemniczenie
|
jezu co za pogoda, a ja muszę iść na zakupy, wszystko mi się skończyło dla Igi
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- w ogóle za co ten prezent, też mam kartę rossne, czy mnie coś ominęło ? ja nic nie dostałam i nie zanosi się żebym cokolwiek dostała
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie dostałam żadniego prezentu a zakupy robię. Widocznie nie zasłużyłam
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1288 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja już od 7 nie śpię, a Kinga sobie śpi w najlepsze,wybudziła mnie i już nie mogłam zasnąć.
Jakaś drażliwa ostatnio jestem, cud, że się z moim nie kłócę. Cytat:
Dzięki za info o endo, czaiłam się tam na bluzę bez kaptura i spodenki i darmowa dostawa mnie ostatecznie przekonała .http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=66935 http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=93268 Na 78 wzięłam pomarańczowa bluzę i fioletowe spodenki, a na 82 niebieska bluzę i kremowe spodenki ![]() Cytat:
. No ale trudno i tak wolała byś z dziadkami, bo na nas o to szczepienie chyba się obraziła .---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
. Za to odebrałam wczoraj w Rossmanie paczkę z Hipp- indyk z dynia, sok marchwiowo-jabłkowy i łyżeczkę .---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Z Rossmana to może przejściu na 5% jest ten prezent? Ja mam na razie 4%. |
|||
|
|
|
#1289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
Na stronce Rossmana jest dostępny garnuszek na klocuszek, zamówiłam przed chwila, dzisiaj powinien mi przyjść muzyczny ocean i oball- któraś tu polecała, nie pamiętam która, ciekawe, czy u nas się sprawdzi
.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.

spaaac!
no o 4zasnela,na magiczne pół godziny

nawet mąż zwrócił mi uwagę że gdzie nie spojrzy tam moje włosy
w
A nie sprzątałaś jakimiś silnymi środkami chemicznymi bez rękawiczek?