![]() |
#2011 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Maciejka brawa dla R za zawartość nocnika
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdecydowanie stwierdzam, że łatwiej było jak młoda nie raczkowała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też już się staracie o dzidziusia? Coś mi chyba umknęło...W każdym bądź razie, żeby było po Waszej myśli ![]() No to tyle, z wczoraj. Więcej nie pamiętam ![]() A Bebe Ty się chwaliłaś, że u Was już 16tc? Ogromne gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Maly zobil mi niespodzianke i przespal jednym ciagiem 6h co za cud i swieto!!! Wyspalam sie dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Raczkowanie
|
Bebe dziekuje
![]() Ja prawko zdałam za 3 razem ![]() Nel_a gratulowac?? ![]() KarolinaPW mojemu też mało brakowało do zabrania prawka:p nie dali jeszcze 2 punktów za pasy bo ja w ciąży byłam, ale nie widocznej, to darowali tylko dlatego że jakoś okres świąteczny był:p miał równo 24 punkty:p ale musiał jeździc od razu zbijac, bo jego praca uzależniona jest od prawka:p Depoison oj napewno nie taka stara ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Najlepszego Kobietki!!! ![]() Dalej walcze z katarem, nie moge w żaden sposób jej włożyc fridy, a krople to jest długa walka....
![]() |
#2014 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() życzę Wam samych szczęśliwych chwil, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zdrówka-to najważniejsze, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oraz spokoju rodzinnego kurcze wszystko tak symetrycznie, ładnie dla was zrobiłam, a tu tak wygląda:(
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-03-08 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() No i mam odpowiedziedź. Po ibufenie mała była innym dzieckiem. Spała 21-4 a potem do 8 czyli tak, jak kiedyś. Niestety ostatnie 2 miesiesiące to częste pobudki, a ostatnie dni to istna masakra (np. 15-20 pobudek). Po ibufenie spała bardzo spokojnie no i nie wybudzała się, Czyli ząbki, to muszą być ząbki prawda? Tylko, czy to możliwe że to ząbkowanie a ząbka nie widać? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może z małą też tak będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad2. ![]() ![]() Chcemy jutro pojsc, ale... U NAS SNIEG ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2013-03-08 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja na moment w przerwie na śniadanie Cytat:
![]()
![]() |
#2018 |
Wtajemniczenie
|
jeny moja wczoraj miała super humor, a dziś chyba nie, od rana jęczy....
właśnie ją posadziłam przed bajką w TV ![]() ![]() ![]() Linka Kochana bardzo możliwe, u nas maruda juz jakieś 2 miesiące, a była grzeczna, więc to muszą być wychodzące górnę zebole, przy donych było ok 2 tygodnie jęczenia tylko.....podaję jej Osanit homeopatyczny lek dla maluszków, trochę pomaga, bo nie marudzi tak mocno....
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-03-08 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Rozeznanie
|
Wczoraj o 18 kurier przyniósł spacerówkę, cały dzień na niego czekałam! Wizualnie bardzo mi się podoba, składa się jedną ręką, w porównaniu do mojej z 3w1 (13kg) ten waży 7,5kg i mogę powienieć że czuć że jest mniej. Mała zachwycona tym wózkiem. Ciekawa jestem jak się sprawdzi na dworze bo po domu super się jeździ.
Niewiem jak wy to robicie, praca i dom, ale ja znów mam takie przemęczenie organizmu że ledwie na nogach się trzymam. W nocy milion pobudek, w dzień mega maruda a ja mogę coś zrobić jak śpi (30 min 3 razy dziennie).sama niczym się nie zajmie, a ja staję na głowie żeby ją czymś zabawić. Do tego usypiam ją na rękach plus jakieś tam noszenie tych 10kg i ja mam ręce przy ziemi. Nie wyobrażam sobie jakbym miała iść do pracy jeszcze. 24 godz z moim dzieckiem to ciężka praca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
Linka mozliwe ze zabki ja tez na nie zwalam wszystko, a nie myslisz ze lek ja zmulil i dlatego sie nie wybudzala? Tak tez bywa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego kobietki!
Mandi. Ja? ![]() ![]() Nas dalej katar męczy, trzeba ją trzymać w dwie osoby żeby gluty wyjąć:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2023 | ||
Zakorzenienie
|
Mam pomyte podłogi, dziecię śpi, obiad się gotuje, a więc czas na wizaż
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Na endo wysylka gratis, zamowilam
Malemu co nie co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
no bo jak nie ząbki to co? jest okazem zdrowia ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaopatrz się może w katarek, taki do odkurzacza. Moja też bardzo nie lubi wyciągania glutów, niesamowicie się przy tym drze i wyrywa, więc u nas też jest walka. Przy katarku też, ale teraz odciąganie wydzieliny trwa tylko chwilkę i jest łatwiej. Warto się zaopatrzyć. Cytat:
Bardzo możliwe, że to od zębów i niestety to może długo trwać. Gdzieś czytałam, że już może boleć nawet jak jeszcze nie widać zmian na dziąsełkach. Cytat:
W sumie dziecko na biodro, wózek do ręki i pewnie łatwiej wsiąść do pojazdu. Cytat:
![]() Co do pogrubionego dobrze, że małż zdaje sobie sprawę, że opieka nad dzieckiem plus dom na głowie to ogrom ciężkiej pracy. Na szczęście mój też ma taką świadomość ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Żeby katar szybko ustąpił ![]() Małe co nie co zamówiłaś? ![]() Chwal się co ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Wtajemniczenie
|
Linka no tak Lilka śpi wzorowo, odpukać, od prawie 3 miesięcy, były może w tym czasie 2 pobudki w nocy, tak to min.11 h bez przerwy
u mnie też już poodkurzane, pomyte, teraz ogarnę resztę, potem siebie i na 14 wybieram się zajrzeć na kiermasz dziecięcy, może coś wyrwę ![]() ![]() ![]() ![]() a ja 3 tydzień też bez słodyczy, ciast w w ogóle niczego słodkiego-tylko owoce....ale u mnie to tylko w poście, chyba 5 rok z rzędu sobie tak robię, potem postaram się ograniczyć.... ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-03-08 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio na tapecie są foteliki samochodowe, więc to co wyczytam na wizażu, albo na jakimś blogu to przekazuję małżowi. On na początku patrzył na to wszystko przez palce i fakt, że nie powiedział tego wprost, ale uważał że wydziwiam.
Jakiś czas temu wysłałam mu linka do testu zderzeniowego fotelika z poduchą - link od Wanilki i wczoraj mój mąż poruszył temat fotelików. Zgodził się ze mną, że jednak musimy kupić coś porządnego i że trzeba zagłębić temat fotelików ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
Hej
U nas noc porażka- młody zamiast zmniejszać ilośc pobudek robi wręcz odwrotnie ![]() No i tez zastanawiam sie jak Linka czy to od zabkow, chociaż na dziasla jeszcze nic nie widać ![]() Pamietam, ze miałam napisać, ze zazdroszczę Wvictorii ze z Kubusia taki spioch, tez bym tak chciała ![]() Maciejko ![]() ![]() Bebe za kolejne tygodnie ciąży ![]() Mamcia super, ze kumpela urodziła ![]() ![]() A zapomniałam napisać, ze w koncu chciałam sie zmontować i trochę pocwiczyc nad moim brzuchem. Więc wczoraj, korzystając z drzemki młodego zaczęłam sie rozciągać i robić brzuszki.... W efekcie po tej chwili ćwiczeń wieczorem bolaly mnie plecy ![]() ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-03-08 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
Linka u nas te nocki juz byly super i sie spierniczylo w grudniu :/ ale nie tak jak u was do tej pory, ale jest gorzej niz bylo. Zakupy z endo
http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...iemowlaka.html http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=99676 http://endo.pl/produkty/kategoria/4-...a.html?v=88250 Wklejam linki bo klikam z jajfona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grunt, że coś pomogło. Dla mnie to potwierdzenie, że chodzi o ząbki. Cytat:
![]() Biedne Maleństwo... Oby przeszedł w końcu ![]() Cytat:
![]() W takim układzie brałabym Espiro Magic. Do złożenia potrzebne są dwie ręce... Ma za to amorki, składa się wpół i nie zajmuje dużo miejsca w aucie, na pojedynczą rączkę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała przed chwilą padła ![]() ![]() Takie miałam dziś wielkie plany spacerowo-zakupowe, a tu nie dosyć, że odczuwalna temperatura -7, to jeszcze śnieg zacina ![]() Ile Wasze dzieci w nocy wytrzymują bez jedzenia? ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
No jest tez go rozwazamy ale jak mam placic 1500zl za to ze tylem pojedzic 2 miesice na przyklad a 1200 za sam motowany przodem wygodniejszy to xhyba wole przodem
Blue w obecnym tylem juz nie pojedzi bo jest za dlugi na niego w zasadzie jutro w nim pojedzie do poznania a juz nie powinien bo glowka jet na zero, nawe jak go wloze w besafe i podrosnie nadal w takim tempie na dlugosc to bedzie marudzil ze niewygodnie bo teraz nogi juz sa na oparciu tylnej kanapy. Pewnie wiele zalezy od auta my mamy dwa male Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-03-08 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Phdwao super zakupy
![]() Blue nie zazdroszczę pogody, cho u nas nie lepiej, zimno wieje i leje ;(
#2037 |
Wtajemniczenie
|
moja min.11, max 12h, a Twoja Tyńka??
co do fotelika to ja wolę wydać więcej, ale kupię tyłem montowany-bezpieczeństwo dziecka najważniejsze, muszę wybrać jednak taki z przedziału 9-18kg, bo moja pewnie już waży ponad 9kg, na razie jeszcze spokojnie w MC wchodzi, ale już się pogubiłam jaki polecany był w tej kategorii.....wiem, że ten BeSafe IzI i recaroPolaric, coś jeszcze??
#2039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |||||
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet! ![]() ![]() No u nas też już trzeci miesiąc idzie i jeszcze nic się nie wykluło ![]() Wydaje mi się, że z tamtymi było łatwiej... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to super! ![]() ![]() Już wtedy wiedziałam, że taka cholera to musi być facet :P Cytat:
![]() ![]() Robi postępy ![]() ![]() Zdrówka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do reszty... Mam identycznie!! Mały chwilę nie usiedzi, śpi po pół godziny i jeszcze ile się trzeba namęczyć, żeby łaskawie zamknął oczka a i tak czasem jeszcze zerka czy może smacznie spać czy ma już mamę wołać ![]() ![]() A co konkretnie? ![]() Już doszłam do końca i obejrzałam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.