Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-08, 10:05   #1261
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet !!!!!
wolę goździki
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:13   #1262
honeychild
Zadomowienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cześć dziewczyny
Ależ miałam ciężki tydzień. Na szczęście dzisiaj mam wolne No i podpiasliśmy umowę z fotografem
Mam też za sobą mój pierwszy koszmar weselny Śniło mi się, że zapomnieliśmy kupić wódki na wesele i zorientowaliśmy się jak goście chcieli wypić toast i mój TŻ jechał do Makro żeby kupić wódkę A jakby tego było mało to nasz zespół nie dotarł i wzięliśmy jakiś ludzi z łapanki, żeby śpiewali Masakra

PS Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet

Zaręczona 14.02.2013
Ślub 05.07.2014

Edytowane przez honeychild
Czas edycji: 2013-03-08 o 10:14
honeychild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:22   #1263
Kishlaczkowa
Zadomowienie

misia może trzeba na spokojnie, ale stanowczo pogadać z rodzicami? Nie znam tej siostry, więc ciężko mi ją ocenić, lecz z tego co piszesz to nie jest z nią ciekawie pod względem wychowawczym. Może trzeba i z nią pogadać. A może zostawić jej pokój, a resztę aby była dla Was? A ona niech siedzi w swoim pokoju?

karolka witaj wśród nas!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Kishalczkowa, dziękuję Dostałam antybiotyk, mam go brać tydzień, mam nadzieję, że mi pomoże
Ja otrzymałam maść do wewnątrz oka. Okulistka stwierdziła stan zapalny w obydwu oczach i mam smarować, a jeśli nie przejdzie to znów do niej. Ale miejmy nadzieję, że nam pomogą przepisane leki

NAJLEPSZE ŻYCZONKA W DNIU KOBIET PIĘKNE!!!

BUKIECIK

A oto bukiet dla każdej z Was

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:22   #1264
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
braaaawooooooooooo
Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Cikulada gratuluje!!! W końcu ferie ile się będziesz nimi cieszyć?
Dziękuję I niestety w tym roku ferii nie mieliśmy bo od 11 stycznia zaczęły się egzaminy i w każdy weekend coś zaliczaliśmy, od 22 lutego zaczęliśmy nowy semestr i w między czasie zaliczaliśmy ten jeden przedmiot który nam został i z którym oprócz pojedynczych osób wszyscy mieli problem żeby zaliczyć Także od stycznia każdy weekend spędzam w Krakowie ale najważniejsze, że wreszcie zaliczyłam ten koszmarny przedmiot i mogę odetchnąć A pod koniec marca albo w kwietniu chcemy z TŻ jechać na weekend w góry bo po tak długiej sesji należy mi się chwila relaksu

Kochane moje z okazji naszego święta życzę wam wszystkiego co najlepsze

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:24   #1265
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet

mała czarna ciekawe czy te róże maja kolce
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:35   #1266
misiadelko
BAN stały

Woda mi nie splynęła ze zmywarki... wtf...

Mała Czarna
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:41   #1267
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszem i wobec, że zaliczyłam ten koszmarny egzamin o którym wam ostatnio pisałam i tym oto sposobem zakończyłam wreszcie sesję
Suuuuuuper! no to teraz opijamy

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
aneczka25057 tylko, że my mieliśmy plan za niedługo ze sobą zamieszkać
a teraz nic... ona zdania nie zmieni. Skoro rodzice TŻ nie potrafią ogarnąc swojej córki iczegoś jej kazać no to ... chcą stracic syna są na dobrej drodze.
Zostanie im niewdzieczna pyskata córeczka, a na starosc beda szukac nie wiem kogo kto sie nimi zajmie..

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

przepraszam, że Wam tak marudzę. Nie mam z kim pogadać, moja mama załamana sytuacja
TŻ też masz dosc nie wie co ma robić..
ja jestem na skraju wytrzymania
Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać!! Tylko nas nie opuszczaj! 3mam za Was kciuki!

Kobietki przecudowne, wszystkiego najlepszego Niech ten mój już z pracy przychodzi

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:43   #1268
misiadelko
BAN stały

My dzisiaj wyjeżdżamy do rodziny Ładujemy smroda do samochodu i już nas nie będzie, więc też czekam, aż TŻ wróci z pracy
Stary 2013-03-08, 10:45   #1269
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziękuję I niestety w tym roku ferii nie mieliśmy bo od 11 stycznia zaczęły się egzaminy i w każdy weekend coś zaliczaliśmy, od 22 lutego zaczęliśmy nowy semestr i w między czasie zaliczaliśmy ten jeden przedmiot który nam został i z którym oprócz pojedynczych osób wszyscy mieli problem żeby zaliczyć Także od stycznia każdy weekend spędzam w Krakowie ale najważniejsze, że wreszcie zaliczyłam ten koszmarny przedmiot i mogę odetchnąć A pod koniec marca albo w kwietniu chcemy z TŻ jechać na weekend w góry bo po tak długiej sesji należy mi się chwila relaksu

Kochane moje z okazji naszego święta życzę wam wszystkiego co najlepsze
Tak mi sę coś kojarzyło, że ferii za bardzo nie masz/ nie miałaś... ale fajnie, ze już zaplanowaliście weekend Nalezy się zdecydowanie odpoczynek!!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:56   #1270
ane3kaa
Zakorzenienie

Kochane Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Aby nas przybywało na tym wątku a nie ubywało i żeby ten czas do naszych ślubów jak najszybciej zleciał ))
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 10:59   #1271
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
"Koszmary ślubne nas nękają, o goleniu nóg nam przypominają ! " w temacie :
Dobre, podoba mi sie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Sa inne nakrycia, bolerka w życiu bym nie założyła, tak jak białych pończoch czy białych kozaczków
I ja tez

Zyczonka z okazji naszego swieta!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:08   #1272
misia880
Zakorzenienie

Kishlaczkowa to byłoby straszne wyobraz sobie sytuacje kiedy ona sprowadza znajomych a ja na 5 wstaje do pracy?? albo idzie i korzysta z mojej kuchni ??
musialabym po niej sprzatac. tragedia.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

próboje na wszystkie sposoby wymyśleć coś...
ale nie mozemy mieszkać z nią

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:10   #1273
misiadelko
BAN stały

http://www.fitnesslandia.pl/2013/02/...-hula-hop.html

Idę sprzątać
Stary 2013-03-08, 11:12   #1274
Opiumalfa
Zakorzenienie

ja wczoraj drugi raz SKALPEL uderzylam. Niby to niewinnie tak wyglada, ale czesc cwiczen na nogi jest masakryczna!!
Stary 2013-03-08, 11:14   #1275
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość

mała czarna ciekawe czy te róże maja kolce
na jego szczęście to chyba tulipany

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:26   #1276
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
ja wczoraj drugi raz SKALPEL uderzylam. Niby to niewinnie tak wyglada, ale czesc cwiczen na nogi jest masakryczna!!
tak, niewinnie to wygląda, a daje w kość i to ostro już za 3 razem u mnie było znacznie lepiej, lżej się mi wykonywało ćwiczenia ostatnio jestem niesystematyczna, nic mi się nie chce

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

wracam ogarniać chałupkę -> sprzątaczka do rodziców przyjechała

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:30   #1277
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
widze, ostatnio u Was też wysyp na koszmary u mnie jakoś nie a chciałabym może jakiś sen ślubny
mi od dwóch dni śnią się przymiarki sukienek.. nie mogę spać przez to
Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Ja też mgr ale na uczelni prywatnej... i strasznie żałuję wyboru tej szkoły
Oooo... jak tylko pojawił się temat ślubu to się właśnie w taki organizer wyposażyłam - fajna rzecz!
czyżby szkoła na garbarach?
Ja wczoraj wysłałam przelewik i czekam teraz na przesyłkę, już nie mogę się doczekać
Cytat:
szczerze to juz mi sie odechciało tam mieszkać. Nie chce meic z tym nic wspolnego.. skoro rodzice nie umieja podjać decyzji..

Tym bardziej ze jakby skonczyla szkole to rodzice kupili by jej mieszkanie
idiotka.
Przepraszam,nie zrozum mnie źle.. ale jeśli rodzice chcieli kupić jej mieszkanie,to może kupią wam w takim razie..? Dziwię się że Twoi teściowie tak dają sobie po głowie jeździć
Cytat:

No właśnie Fajnie, cieszę się bo tu dziewczyny niektóre są we dwie, trzy w jednym dniu a ja ciągle sama byłam Będziemy się razem stresować pozytywnie oczywiście O której godzinie chcecie mszę?

Co do organizera to sobie sama najpierw zeszyt a teraz teczkę założyłam, plus foldery z inspiracjami na kompie
Też bałam się że będę sama więc pierwsze co, to zajrzałam w kalendarz ) my chcemy mszę o 17, z doświadczenia wynieśliśmy że nie ma co za szybko robić ślubu bo potem jest za wcześnie na wesele i o 23 goście już "nie mają siły"
Ja narazie ogranizer mam wpostaci mojego kalendarza ( nie rozstaje się z kalendarzem, w każdym tygodniu mam inaczej zajęcia, bez kalendarza bym zginęła )

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
tak, niewinnie to wygląda, a daje w kość i to ostro już za 3 razem u mnie było znacznie lepiej, lżej się mi wykonywało ćwiczenia ostatnio jestem niesystematyczna, nic mi się nie chce

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

wracam ogarniać chałupkę -> sprzątaczka do rodziców przyjechała
Powiem wam coś na temat tych ćwiczeń, bo ćwiczę je od sierpnia Skalpel mi odpowiada najlepiej,ja widze po nim największe efekty. Fakt, że gdy miałam bzika na punkcie tych ćwiczeń,to ćwiczyłam 5-6x w tyg, teraz mi przeszło..
Ogólnie od roku się odchudzam, pó.ki co straciłam 14kg, teraz znow mam 2kg na plusie,ale jest motywacja żeby brać się znów do pracy

Dziewczyny, chciałabym być dodana do listy, czy tutaj w naszym wątku mam zrobić taka pojedynczą wiadomość z wszystkimi informacjami?

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-03-08 o 11:33
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:35   #1278
Kishlaczkowa
Zadomowienie

misia co prawda to prawda... Kurczak. Musi być jakieś wyjście! A rodzice pewnie są nieugięci... Pomyślę, coś musi zadziałać!!!

Uciekam na ostatnią próbę i występ!!! trzymajcie kciuki

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:41   #1279
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

Też bałam się że będę sama więc pierwsze co, to zajrzałam w kalendarz ) my chcemy mszę o 17, z doświadczenia wynieśliśmy że nie ma co za szybko robić ślubu bo potem jest za wcześnie na wesele i o 23 goście już "nie mają siły"
Ja narazie ogranizer mam wpostaci mojego kalendarza ( nie rozstaje się z kalendarzem, w każdym tygodniu mam inaczej zajęcia, bez kalendarza bym zginęła )

-
My planujemy na 16 Mamy trochę na salę więc tak myślę, że ok 18 dotrzemy

Kishlaczkowa trzymam kciuki!! powodzenia!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Stary 2013-03-08, 11:42   #1280
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
My planujemy na 16 Mamy trochę na salę więc tak myślę, że ok 18 dotrzemy

Kishlaczkowa trzymam kciuki!! powodzenia!
My mamy ok 20km się okazuje... Jeśli wybierzemy tą salę kurczę, to wy macie z 50km!

Stary 2013-03-08, 11:43   #1281
garfieldek
Zakorzenienie

Hej

wlasnie TZ wpadl na chwilke z kwiatkami

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:48   #1282
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

475 DDŚ

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:58   #1283
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
potrafię kręcić tylko w jedną stronę chyba jednak zostanę przy brzuszkach

Cytat:
Musze w końcu to zacząć Niby nie mam na co narzekać ale kusi mnie taki fajnie zarysowany brzuszek

Cytat:
Dziewczyny, chciałabym być dodana do listy, czy tutaj w naszym wątku mam zrobić taka pojedynczą wiadomość z wszystkimi informacjami?
tak i najlepiej gdybyś napisała do autorki pierwszego postu by Cię dodała.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-03-08 o 12:05
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 11:58   #1284
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
My mamy ok 20km się okazuje... Jeśli wybierzemy tą salę kurczę, to wy macie z 50km!
Niezupełnie Ale liczę mszę ok godzinę...później z pół godziny życzenia i pół dojazd Też mamy ok 20km ale droga średnia Więc raz dwa zleci Później te wszystkie przywitania na sali, obiadek i zabawa zacznie się myślę, tak w sam raz

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Stary 2013-03-08, 12:10   #1285
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
potrafię kręcić tylko w jedną stronę chyba jednak zostanę przy brzuszkach

Musze w końcu to zacząć Niby nie mam na co narzekać ale kusi mnie taki fajnie zarysowany brzuszek

mnie kusza jej nogi, dlatego
Stary 2013-03-08, 12:18   #1286
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

Okej, to się zaraz za to zabiorę

Cytat:
Niezupełnie Ale liczę mszę ok godzinę...później z pół godziny życzenia i pół dojazd Też mamy ok 20km ale droga średnia Więc raz dwa zleci Później te wszystkie przywitania na sali, obiadek i zabawa zacznie się myślę, tak w sam raz
Wiesz.. ja o tym zupełnie nie pomyślałam :O

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Ah, trzeba najpierw regularnie się udzielać, to jeszcze poczekam

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Ah, trzeba najpierw regularnie się udzielać, to jeszcze poczekam

Stary 2013-03-08, 12:26   #1287
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
mnie kusza jej nogi, dlatego
no to trzeba się spiąć i działać... tylko, że coś ciężko z motywacją i tak dobrze, że chodzę na siłownię (tj. tż zaciąga mnie tam siłą)
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 12:32   #1288
monikkad
Wtajemniczenie

Wszystkiego najlepszego kochane z okazji naszego dnia ))

A ja Wam powiem, że gardło mam na maksa czerwone, a tu cholerka trzeba jutro jechać na ten kurs Nie chcę przekładać, już chcę, żebyśmy to mieli załatwione. Nie mam gorączki ani nic, ale jak dalej nic nie będzie przechodzić to w poniedziałek lekarz...

Wczoraj tłumaczyłam 16 stron z polskiego na niemiecki, masakra, cały dzień siedziałam, ale przynajmniej jakaś kaska wpadnie.

Misia, wiem, że jesteś załamana, ale zobaczysz, wszystko się jakoś ułoży, nie ma tego złego

Cikulada, gratuluję zdania egzaminu, zwłaszcza, że sporo nerwów i pracy Cię to kosztowało

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
my tez nie mamy gdzie mieszkac i mam to gdzies, cos razem wysmyslimy przeciez jeszcze jest troche czasu
My też
Nasz plan to wynajem od marca 2014. Teraz na wiosnę złożymy wniosek o mieszkanie z TBS, ale wiem, że to się czeka 2-3 lata.

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2013-03-08 o 12:29
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 12:33   #1289
misia880
Zakorzenienie

jest nadzieja...
uwaga rodzice TŻ powiedzieli, że pojada zapytac do banku ile kredytu dostaną żeby kupić mieszkanie... myslicie ze dostana 160-170 tyś kredytu? ( on ma 56 lat ona 45 - on emeryt górniczy)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 12:50   #1290
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
jest nadzieja...
uwaga rodzice TŻ powiedzieli, że pojada zapytac do banku ile kredytu dostaną żeby kupić mieszkanie... myslicie ze dostana 160-170 tyś kredytu? ( on ma 56 lat ona 45 - on emeryt górniczy)
widzisz, już jakieś światełko w tunelu rozmową naprawdę można wiele zdziałać, także spokojnie - sytuacja na pewno się wyjaśni

missmalezji nie, nie...to ta szkoła koło Focusa

Dziewczyny, dostałam zaproszenie na Babski wieczór a w programie pikantna niespodzianka
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości