|
|
#3661 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Znad cherbaty
![]() Cytat:
Śnieg pada
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A w Hobbicie rzuciły mi się w oczy głównie efekty komputerowe rodem z gierek i to niezbyt na plus. |
|
|
|
|
#3663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() To mazidło przyjemne, ale narazie poczeka na swoją kolej,teraz maziam się tym i to mnie tak dogrzewa http://bingospa.eu/pl/p/THERMOGEL-Z-...A-BingoSpa/187 a w międzyczasie mam zamiar tego używać, już czeka w kolejce http://bingospa.eu/pl/p/Koncentrat-c...a-BingoSpa/240 No i już zaczęłam wrzucać do koszyka rózne specyfiki...ale poczekam aż zużyje przynajmniej część tego co mam, pewnie do kwietnia ![]() Cytat:
Kup sobie Facella do paszczy, albo ten z Bierony żel Cytat:
![]() I do tego petarda ![]() Ja najpierw poczytam, a jak już sie podszkolę, to będę sobie udka nitkować. Jak się nauczę oczywiście ![]() Pisalam Wam jaki Bolec jest zdolny? Wczoraj wieczorem wskoczyl mi na klawiaturę . podeptał troche w miejscu i przekręcił mi wszystko do góry nogami. Wszystko co jest na monitorze było odwrotnie. Nawet myszka chodziła do tylu. Zresetowałąm kompa i nic...wlączył sie i znowu do gory nogami...normalnie już miałam wizję zakupu nowego kompa albo postawienia monitora odwrotnie Na szczęście udało sie toto odkręcić i jest normalnie |
|||
|
|
|
#3664 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę nad resztą twarzy i nie tylko bo okolice ust już zrobiłam i zero podrażnienia 2.
|
|
#3667 | ||||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Dziękuję za troskę, to bardzo miłe z Twojej strony Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39650632]1. Dla mnie w porównaniu z tym co jadłem wcześniej to jest głodówka A po co Ci taka udręka, szczupły młodzieńcze? Cytat:
Cytat:
![]() PS. Jaka pogoda w zachodniej Wlkp? ![]() Cytat:
--- Wszystkim Paniom niniejszym składam najserdeczniejsze życzenia
![]() |
||||||||
|
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co, do usług
![]() Nie wiem, nie widziałam Cię ![]() Bo pewnie jesteś niski i masz pryszcze No nie wiem... do Ciebie? Cykor Nigdy wcześniej nie byłam tak poważna jak wtedy kiedy to pisałam Dzięki
|
#3669 | ||
|
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Spadam do Polo, ciętym kwiatom mówię dzisiaj stanowcze NIE |
||
|
|
|
#3670 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Gryksie najdrozszy, czy Ty masz drugie konto? Bo jakos od niedawna mam takie dziwne wrazenie...
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3671 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Nindżopesz
|
I dlatego postanowił zostać xiędzem a w przyszłości papieżem
Gryx, dzięki ![]() Kruszynka z okazji dnia kobiet odniósł sam skarpetki do pralki |
|
|
|
#3673 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3675 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
zreszta nie ja jedna zadaje sobie to pytanie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3676 | ||
|
Zakorzenienie
|
pada to jest mało powiedziane , u mnie tyle na☠☠☠ało że zaspy są i ciągle qrwa pada
a już tak pięknie było, suchutko , cieplutko, białe gówno stopniało i tylko psie storczyki powschodziły gdzieniegdzie
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
Ojjjj, musisz z tym żyć, no sorry
Tylko na to czekam tak po prawdzie Ale Ty lamus jesteś, więc masz cykora Ja jestem muoda, a Ty stary i sztywny I już pewno masz doła Ach to powołanie
„Odezwij się czasem ciekawy jestem gdzie i z kim teraz umierasz” Borszewicz Edytowane przez Missssska Czas edycji: 2013-03-08 o 14:43 |
|
|
|
#3678 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapamiętaj skrót naprawiający tuszę iż jeszcze nie raz może się przydać , gwarancja Bolca przedłużona na kolejne dwa lata i to gratis ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Dziewczyny... krem do rąk leczący potrzebuję, mam dosłownie rany zwłaszcza na błonach miedzypalcowych smarowałam już nagietkową, Neutrogeną i Kamil jakiś niby specjalistyczny miał leczyć ale marnie mu to idzie.. musiałabym chyba nie moczyć rąk a się nie da same wiecie Może któraś coś polecić?
|
|
#3679 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Gryx a masz owłosioną klatę?
|
|
|
|
#3680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W zeszłym tygodniu do spólki z Tłuściochem ściagnęli mi roletę z okna balkonowego ![]() 2. A to poprostu bardzo sucha pękająca skora, czy moze uczulenie na jakiś detergent? Ja tak mam po kontakcie z jakimkolwiek płynem do naczyń...odłazi płatami, tak przesuszają...bez rękawiczki ani rusz, a na noc gruba warstwa tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wersja.htmlpod bawełniane rękawice, albo maść sutkowa z rosmana, maśc nawet lepsza... |
||
|
|
|
#3681 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam jedno, jedyne konto, więcej mi nie trzeba Cytat:
Ja nawet żyć nie muszę (ale mogę, jeśli chcę) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co to za pytanie? Mam, nieszczególnie obficie, ale zawsze
|
|||||||
|
|
|
#3682 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A nic, to masz szansę
![]() Swoją drogą to czasy się zmieniają, a ja się starzeję- jak parę lat temu trafiłam do Baru to pisałam z wszystkimi ( tzn chociaz się starałam ), teraz chyba inne standardy są ![]() No nic, to idę na Allegro
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-03-08 o 16:13 |
|
|
|
#3683 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3684 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Edytowałam trochę wpis, coś taki szybki Bill
![]() A na co szansę to mogę Ci smsem odpowiedzieć
|
|
|
#3685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmigam ostatnio proszę ja Ciebie przedpokojem i brak mi chodniczka przed drzwiami od dużego, hmmm. myślę goniły się i pewnie wjechały chodniczek pod sofę w dużym, nic to.. nie chce mi sie schylać , pomyślę o tym jutro. Ale wraca didka ze szkół i się pyta co się u niej w pokoju dzieje, co to ma być dlaczemu i po co.. no to lezę tam z myślą żem coś spsuła , naszkudziła czy coś, patrzę a chodniczek lezy se elegancko u didki w pościeli powlókł go spod dużego przez 2/3 przedpokoju , i zawlókł po schodach na samą górę,na łóżko i jeszcze naśmiecił bo chodniczek poniekąd po to był aby się żwir nie wnosił do pokoju ![]() 2. dziękuję to bym sobie z Tobą pokręciła Maseraka Tuchałowa to neich lepiej cherbaty nie robi bo jeszcze zepsuje , coś
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-03-08 o 16:20 |
|||
|
|
|
#3686 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3688 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3689 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A w czym nie? Pisz jak na spowiedzi
No to nie napiszę ![]() Z okazji dnia kobiet zjem se kbns, czy Skrbtk widzi i zazdrości? I mam jeszcze sałatkę brokułowa z jajkiem
|
|
|
#3690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Bo jakos od niedawna mam takie dziwne wrazenie... 

powlókł go spod dużego przez 2/3 przedpokoju , i zawlókł po schodach na samą górę,na łóżko
to bym sobie z Tobą pokręciła Maseraka