Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-08, 11:33   #3661
edzia1985
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny odnośnie tych silimedow to szal na nie jest na innym forum przegladałam sobie ich tabelki i rozmiarki maja fajne i projekcje tez nawet jedne sobie wypatrzylam na moja poprawke)ale czy bym sie na nie zdecydowala nie wiem...choc moje implanty popularne tez nie sa wiec kto wie
macie filmik z nimi
http://www.youtube.com/watch?v=DKNQVUIoKxE

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Włąsnie chcialm pokazac roznice ze nie zawsze wychodza karpie i parówki ja moze waskich takich nie mam ale mam strasznie malutkie
Masz świetny podpis rewelacja

O kurcze u mnie wyszło 18500 tys z plastyka prawej

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań

Edytowane przez edzia1985
Czas edycji: 2013-03-08 o 11:38
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 12:06   #3662
gawisz
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
A tak w ogóle Gawisz, to się Twoich 390-tek nie mogę doczekać :P
Ja też Efekt musi być, bo jak nagle coś z niczego się staje to trochę takie czary mary
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 12:12   #3663
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Gratulacje super , że jesteś już w domku i że jesteś taka szczęśliwa!
Teraz życzę bys szybciutko doszła do siebie.
Co do tego co jest powyżej- Ty nie płacisz za operację ale Pan dr nie robi jej za darmo pieniążki do Pana dr. idą z ubezpieczenia. Chyba Pan dr nie mówił Ci że będzie robił poprawkę za darmo Super, że ta firma jako nowa zapewnia takie gwarancje pacjentką- hihi no ale żeby się przebić musi być konkurencyjna. No i oczywiście życzę wszystkim by nigdy nie było powodu by korzystać z gwarancji.
witam dziewczynki i wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta!;-)
tak mya doktor nie pow ze robi to za ddarmo tylko pow mi ze ja nie place wtedy za implanty ani za operacje tylko ja pokrywam koszty opeki,anastezjologa,nici , tabletek itp takze niewielkie koszty i tez mam nadzieje ze zadna z nas nie bedzie musiala nigdy korzystac z gwarancji
mya jestem pod wrazeniem Twojej wszechstronnej wiedzy
Stary 2013-03-08, 12:35   #3664
korinka
BAN stały

Dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobitek! oby Wasze biusty pięknie się prezentowały : roza:
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 12:56   #3665
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kuleczko powiem Ci, ze poczulam spokoj po podjetej decyzji.
Teraz pozostaje tylko spokojnie poczekać

Mi coś lewy cycuch daje się we znaki - jak nie pobolewa, to swędzi, jak nie swędzi to piecze brodawka
Stary 2013-03-08, 14:14   #3666
cycatka
Raczkowanie

Dzisiaj Dzień Kobiet , więc cycki w górę , zrzucamy z twarzy gradową chmurę . Niech żyje cellulit i kurze łapki -- i tak jesteśmy fajowe babki ... wiwat kobiecość
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 14:24   #3667
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
Dzisiaj Dzień Kobiet , więc cycki w górę , zrzucamy z twarzy gradową chmurę . Niech żyje cellulit i kurze łapki -- i tak jesteśmy fajowe babki ... wiwat kobiecość
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-08, 16:10   #3668
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem Cie doskonale...powiem kolejny raz piersi masz cudne ale co z tego ze kazdy w kolo to mowi prawda? jak Ty nie widzisz tego piekna, tez tak mam zauwazylam ze faceci chyba wlasnie nie lubia tych kulek bijacych sztucznoscia po oczach..chyba nasi partnerzy by jednak woleli zeby nikt nie wiedzial o naszych operacjach michalina jestes krotki czas po operacji ciesz sie piersiami i nie zawracaj sobie glowy ta poprawka bo idzie oszalec. Wiem cos o tym .
Dokładnie, myślę o tym dzień w dzień... Raz się cieszę, że mam piersi, a raz chce mi się płakać, że za małe. No cóż, teraz i tak nic nie zmienię, więc masz rację, nie można sobie tym zawracać głowy

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez balbinka 020 Pokaż wiadomość
Michalinka jak długo schodziła Ci opuchlizna?
Coś koło 16-18 dni ostatecznie, z każdym dniem lepiej

Ćwiczę
michalina1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 16:27   #3669
ninka28
Raczkowanie

no to was nadrobiłam i z tym zlotem cycolinek to super sprawa , muszę się pochwalić że mój synuś starszy przyniósł mi dziś ze żłobka kwiatka którego sam zrobił aż mi się łezka zakręciła w oku

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 16:46   #3670
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
no to was nadrobiłam i z tym zlotem cycolinek to super sprawa , muszę się pochwalić że mój synuś starszy przyniósł mi dziś ze żłobka kwiatka którego sam zrobił aż mi się łezka zakręciła w oku
Taki pierwszy kwiatek od małego mężczyzny to jest COŚ
Stary 2013-03-08, 17:20   #3671
Martika25300
Raczkowanie

Cześć Kobiety
Wpadłam do Was na chwilkę pożyczyć Wam przede wszystkim zadowolenia z cycuchów
Lecę dzisiaj na babską imprezę i nie omieszkam podpytać co moje koleżanki w tym też "te najszersze" myślą na wiadomy temat. Ciekawi mnie to tym bardziej ,że prawie wszystkie z nich mają co mają ale nie za wiele ......
Oprócz dwóch przyjaciółek, które poparły mnie w 100%, nie powiedziałam nikomu także chciałabym przynajmniej złapać orient jak będą mnie "gryzły" i obgadywały po fakcie gdyby któraś z nich zauważyła i rozniosło się szerokim echem po wszystkich dookoła
Osobiście mam to w nosie ale i tak wsadzę kij w mrowisko i zobaczę co mądrale mają do powiedzenia a jutro Wam opowiem i się pośmiejemy
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-08, 17:44   #3672
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
Cześć Kobiety
Lecę dzisiaj na babską imprezę i nie omieszkam podpytać co moje koleżanki w tym też "te najszersze" myślą na wiadomy temat. Ciekawi mnie to tym bardziej ,że prawie wszystkie z nich mają co mają ale nie za wiele ......
Oprócz dwóch przyjaciółek, które poparły mnie w 100%, nie powiedziałam nikomu także chciałabym przynajmniej złapać orient jak będą mnie "gryzły" i obgadywały po fakcie gdyby któraś z nich zauważyła i rozniosło się szerokim echem po wszystkich dookoła
Osobiście mam to w nosie ale i tak wsadzę kij w mrowisko i zobaczę co mądrale mają do powiedzenia a jutro Wam opowiem i się pośmiejemy
Martika, to możemy sobie podać ręce ja dzisiaj też na babskiej imprezie, też zamierzam wrzucić temat do rozmowy, zobaczymy co z tego wyjdzie a, że będę później na językach to rzecz jasna, bo u mnie różnica będzie widoczna na tyle, że jak w wiosnę jeszcze się uchronię, tak w lecie nie ma szans
Stary 2013-03-08, 17:49   #3673
iloona79
Zadomowienie

I ja z wieczora Wam Życzę Wszystkiego Dobrego z okazji
Dnia Kobiet

Mi mój tż powiedział dziś,ze on podjął już decyzję(!) i we wrzesniu idę na operację!!Bez dyzkusji-on już nie może mnie słuchać na ten temat
Myślicie,ze można to potraktować jako prezent na dzisiejszy dzien??

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Kulkaaga idąc tropem Twojego Męża to ja musiałabym mieć już zaliczonego mikołaja, zajączka i urodziny do przodu na 5 lat ale przecież >uszczęsliwić żonę< - bezcenne...
No właśnie-u mnie podobnie,ale zawsze w żartach-mojego tż często nie ma na rózne okazje(z powodu pracy wyjazdowej) i nie daje mi wtedy wiadomo prezentow (choć są sposoby) wtedy ja chcąc coś droższego sama mu wyliczam że to jest z tej,tamtej i innej okazji razem wzięte
Stary 2013-03-08, 17:58   #3674
Kachuula
Zadomowienie

Hej dziewczynki kochane i najlepszego w dniu naszego święta

Mnie dziś spotkała miła niespodzianka ponieważ u nas w PL zadko ktoś daje coś za nic to baaaardzo się zdziwilam: wszystkie kobiety dziś na stoku jeździły za darmo i w restauracji panie dostawały 10% rabatu.
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 18:07   #3675
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Kobiety
Udanego grzebania w mrowisku Zycze

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Martika, to możemy sobie podać ręce ja dzisiaj też na babskiej imprezie, też zamierzam wrzucić temat do rozmowy, zobaczymy co z tego wyjdzie a, że będę później na językach to rzecz jasna, bo u mnie różnica będzie widoczna na tyle, że jak w wiosnę jeszcze się uchronię, tak w lecie nie ma szans
Bedzie sie dzialo na dzisiejszych babskich imprezkach

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
I ja z wieczora Wam Życzę Wszystkiego Dobrego z okazji
Dnia Kobiet

Mi mój tż powiedział dziś,ze on podjął już decyzję(!) i we wrzesniu idę na operację!!Bez dyzkusji-on już nie może mnie słuchać na ten temat
Myślicie,ze można to potraktować jako prezent na dzisiejszy dzien??

No właśnie-u mnie podobnie,ale zawsze w żartach-mojego tż często nie ma na rózne okazje(z powodu pracy wyjazdowej) i nie daje mi wtedy wiadomo prezentow (choć są sposoby) wtedy ja chcąc coś droższego sama mu wyliczam że to jest z tej,tamtej i innej okazji razem wzięte
No to bedziemy sie dzielic wrazeniami po operacji

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki kochane i najlepszego w dniu naszego święta

Mnie dziś spotkała miła niespodzianka ponieważ u nas w PL zadko ktoś daje coś za nic to baaaardzo się zdziwilam: wszystkie kobiety dziś na stoku jeździły za darmo i w restauracji panie dostawały 10% rabatu.
U nas w Centrum,rozdawano na ulicach tulipanki
Stary 2013-03-08, 18:48   #3676
michalina1312
Raczkowanie

Dziś postanowiłam popstrykać zdjęcia w ubraniach wcześniej "nie do użytku, bo dekolt" i je wrzuciłam.
Kupiłam dawno temu sweterek, który mi się bardzo podobał pomimo głębokiego dekoltu. Pomyślałam, że po operacji będę go nosić. Dzisiaj go wyciągnęłam i nawet metka nie jest oderwana. Ubrałam i pasuje idealnie
Ach, dziewczyny, dzisiaj mam dobry dzień, nie narzekam na rozmiar piersi, cieszę się, że są

Ćwiczę
Stary 2013-03-08, 18:58   #3677
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
prawie padłam ze śmiechu
Ja również dziewczynki życzę Wam wszystkiego co najlepsze w dniu naszego święta, spełnienia najskrytszych marzeń, szczęścia, miłości, dużo zdrówka i radości z każdego dnia

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Kicia.... taa stary numer z tymi prezentami ja tak zawsze wypraszałam rodziców jako dziecko"...ale mamo kup mi proszę.. to już będzie na urodziny, pod choinkę i dzień dziecka... no dobra i na zajączka też". Coż teraz z mężem mamy wspólne konto, ale duże wydatki też razem konsultujemy. Biust finansujemy z kredytu i mimo, że teraz do 20 tys można wziąść bez zgody współmałżonka to poszlismy do banku razem. Cholera liczę na to, że uda mi się go spłacić wcześniej bo rozłożony na 3 lata to z odsetkami 21 tys . Wogóle to mogę spytac ile płaciłyście za całość zabiegu? U mnie operacja 15700 zł + 200 zł za biustonosz pooperacyjny. Sporo?
Hihi no czegóż to się nie wymyślało dla prezentów My z tżem tu w Belgii mamy wspólne konto a i też kredyt braliśmy A w Polsce tylko on pracował i on miał swoje konto a ja miałam darmowe internetowe jak dorywczo pracowałam. Do jego konta nie miałam żadnego dostępu, no bo niby dlaczego miałabym mieć skoro nie pracuję i nie wpływają na nie moje pieniądze Jak ja się cieszę, że wyjechaliśmy do Belgii, bo przynajmniej mogę pracować i już się nie czuje jak przybłęda i darmozjad (bo tak mnie traktował). Chwilami ja tego człowieka nie rozumiem
Mi za operację wyszło w przeliczeniu na złotówki mniej więcej 14500zł

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 19:00   #3678
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Dziś postanowiłam popstrykać zdjęcia w ubraniach wcześniej "nie do użytku, bo dekolt" i je wrzuciłam.
Kupiłam dawno temu sweterek, który mi się bardzo podobał pomimo głębokiego dekoltu. Pomyślałam, że po operacji będę go nosić. Dzisiaj go wyciągnęłam i nawet metka nie jest oderwana. Ubrałam i pasuje idealnie
Ach, dziewczyny, dzisiaj mam dobry dzień, nie narzekam na rozmiar piersi, cieszę się, że są
No i to wlasciwe jest podejscie, a zdjecia bylam , widzialam i sa super
Stary 2013-03-08, 19:29   #3679
korolowa
Rozeznanie

Cytat:

szczena mi opadła, jezuuuu sa piękne!!! ani się waż narzekać kobieto !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-08, 19:43   #3680
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=iloona79;39645595]Hehe,
to dobrze wiedzieć
I mam nadzieję na więcej szczegółów z tej konsultacji

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
a moj facet lubi takie typowo okragle pilki ktore mi sie nie podobaja i jak bym mu pozwolila to by sie chwalil wszem i wobec ze mam silikony oczywiscie zakazalam hehehmu sie implanty podobaja bo wychodza z tego super jedrne cyckitakze sa wyjatki))

No to mamy ten sam problem,bo mój tż też takie woli-twierdzi ze jak już robic to tak "konkretnie"...nestet y będzie rozczarowany bo to ja będę z tymi cyckami żyła i muszą mi odpowiadać nie jemu...dlatego już się nastawiam z góry na jego niezadowolenie
hm ale wlasnie o to chodzi ze moj nie jest rozczarowany wrecz przeciwnie ciagle ja maca i podziwia)chodzi mi o to ze on w ogole akceptuje silikony a niektorzy faceci juz nie wiec co bym nie wybrala jemu i tak sie podobaja
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 19:59   #3681
ninka28
Raczkowanie

michalina oglądałam twoje nowe zdjęcia masz piękne piersi naprawdę ci zazdroszczę

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 20:18   #3682
katarzynka00
Zakorzenienie

witam szczególnie cieplutko nowe cycolinki

poszłam w wasze ślady i zaczęłam czytać Greya . tylko że starszak w domu z bolącym uchem i nie mogę czytać tak długo jakbym chciała
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 20:24   #3683
tomatti
Raczkowanie

Dobry wieczór Kobitki!!

Najlepszego w dniu naszego święta!!

Dzieciaki już śpią, mąż też , porobiłam poślady z Melką B i wpadłam się przywitać

Niestety nastrój taki se , cały wczorajszy i pół dzisiejszego dnia spędziłam na przygotowywaniu się do wyjazdu; zmarła moja babcia :-( (91lat!), więc wiadomo- pogrzeb; logistycznie to ogarnąć nie było szans- tż jutro pracuje, i nie ma bata, do pracy iść musi, starszy syn do teściów, ale z młodszym kłopot; na nieszczęście teściowa w środę zleciała ze schodów, Bogu dzięki skończyło sie na 3 szwach na skroni, i skręconym kolanie (auć!); zatem musiałabym jechać sama z młodszym.. Wyjazd o 4 rano, by zajechać na 10:00, bo warunki na drodze o kro pne !!
I to zaważyło na wszystkim. Zdecydowaliśmy, że zostajemy w domu.. Nie wyobrażam sobie zarówno tej podróży, jak i kilku następnych godzin na zewnątrz z takim malcem a z nikim obcym bym go w życiu nie zostawiła (bo oczywiście i taka propozycja padła)
Z jednej str trudna to była decyzja, bo chciałabym się pożegnać, jednak rozsądek i lęk o własne dziecko zwyciężyły..

Zatem jutro rano istnieją szanse, że napiję się z Wami kawulca jakiegoś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-08, 20:52   #3684
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=MissDiorCheriii;396 50350]MyaDiva
masz racje mam czas by przemysle..w koncu to prezent na cale zycie. Nie chcialabym po tym poproawiac bo cos byloby nie tak i efekt nie taki..
Sama wiesz jak to bywa jak sie Kobieta na cos napali chcialoby sie juzzz!!! ahh najlepiej jest mi zobaczyc jak maja inne i wtedy zawsze potrafie okresilic - "TAK TAKIE CHCE!" 'na sucho' troche gorzej :/ efekt dopeiro widzi sie juz je majac, wczesniej to tylko oczami wyobrazni wiadomo...ciezka decyzja

Kochana,
zawsze potem możesz wymienić na większe
Ale zgadzam się z Kulkaagą,że powinnaś isć na jeszcze 1 lub 2 konsultecje...powodzenia! !

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Cześć Kobiety

Martiko,
czekamy na relację i baw się dobrze!!

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

[QUOTE=kasikkk87;39660737h m ale wlasnie o to chodzi ze moj nie jest rozczarowany wrecz przeciwnie ciagle ja maca i podziwia)chodzi mi o to ze on w ogole akceptuje silikony a niektorzy faceci juz nie wiec co bym nie wybrala jemu i tak sie podobaja[/QUOTE]

Kasikkku,
no ja mam nadzieję,ze mój tez nie będzie zadowolony pomimo wszystko

Amorcio,
no a ja widzisz nie byłam w centrum dziś-obrałam przeciwny kierunek-byłam w Port Rumia a tam cisza...zapomnieli chyba o nas-kobitkach....

Wyobrażam sobie,ze poczułaś ulgę jak zdecydowałaś o dr,bo i ja tak też się poczułam....nie chciałabym dalej trwać na etapie poszukiwań

Dobra,
idę pod koc,bo też chyba coś mnie bierze-przewiało mnie cholerka i jakaś połamana siedzę....niedługo Sekrety Chirurgii
Stary 2013-03-08, 21:02   #3685
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

witam szczególnie cieplutko nowe cycolinki

poszłam w wasze ślady i zaczęłam czytać Greya . tylko że starszak w domu z bolącym uchem i nie mogę czytać tak długo jakbym chciała
Ja tez wczoraj zaczelam Greya i faktycznie wciaga

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Ale tu cisza na forum. Chyba wszystkie dziewczyny swietuja
Stary 2013-03-08, 21:14   #3686
kasikkk87
Zadomowienie

tez czekam na sekrety mimo ze jutro do pracy
tez mam kocyk a i zupe pomidorowa hehe
ja juz chyba wyleczylam chorobsko wrrr
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 21:51   #3687
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
tez czekam na sekrety mimo ze jutro do pracy
tez mam kocyk a i zupe pomidorowa hehe
ja juz chyba wyleczylam chorobsko wrrr

Zupa pomidorowa? o tej porze? ktos tu pytal o diety a po nocy sie obzera
Stary 2013-03-08, 21:53   #3688
michalina1312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
szczena mi opadła, jezuuuu sa piękne!!! ani się waż narzekać kobieto !
Dziękuję
Dzisiaj jest dzień radości, zero narzekania

Ćwiczę
Stary 2013-03-08, 22:00   #3689
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję
Dzisiaj jest dzień radości, zero narzekania
To ja Ci zycze samych takich dni
Stary 2013-03-08, 23:21   #3690
kicia_nh
Zadomowienie

Myu co do Twojego komentarza pod zdjęciem z marszczeniem sprawdzałam kilkakrotnie z ciekawości czy coś widać przy napięciu klatki piersiowej i jak się biuścik zachowuje. Jedyne co da się zauważyć to to, że troszkę idzie na boczki i troszkę do góry, przesuwa się wtedy cała pierś z wkładem (tzn mój gruczoł i implant). Z ciekawości dzisiaj też powyginałam się trochę tak jak do tego zdjęcia i to marszczenie jest znacznie mniej widoczne, mniej wyczuwalne również a do tego moje piersiątka znowu są nieco mniej ruchliwe niż były wtedy. Hmm zastanawiam się czy to zasługa olejku i tego, że tkanka się odbudowuje (przypuszczam, że tak). No cóż, idzie to w dobrym kierunku mimo mniejszej ruchliwości, ale wszystko w swoim czasie

Chiquitka Tobie również tutaj odpiszęOczywiście, że nie mam nic przeciwko, bardzo mi miło z tego powodu

Dziękuję Wam dziewczynki za miłe komentarze
Jutro śmigam w końcu na te targi Ehh wyciągłam sobie dzisiaj ciuszki, które mam jutro ubrać i sobie przypomniałam, że na moich białych spodniach jest pomarańczowa plama na kieszeni z tyłu:/ Traktuje je wybielaczem, kurcze, żeby coś pomogło, bo jak sobie coś umyślę to już koniec a jak mi się nie uda to będę musiała z gołym tyłkiem lecieć
Chciałam żeby moje cycunie trochę świata zwiedziły i się okazało, że większość koszulek z dekoltami niestety teraz w cyckach za małe, no ledwo sutki zakrywają
Wam życzę miłego weekendu i dobrej nocki

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-08 o 23:28
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości