|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39648997]Laski jakie było moje zdziwienie jak w drzwiach stanął przed momentem kurier i mówi, że poczta kwiatowa i Wszystkiego Dobrego
![]() Karteczki żadnej nie było, ale myślę że to Tż załatwił. W ogóle się nie spodziewałam tym bardziej, że jest ponad 1200km ode mnie. Rano zaspana czytam sms z życzeniami i moja pierwsza myśl, a jaka to okazja Fajny prezent. ![]() A co było? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4472 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie jestem pozytywną osobą i zawsze zaciskam zęby i walczę o swoje niemalże z uśmiechem na twarzy, ale teraz mnie to przerasta... eh... odechciało mi się ćwiczyć i dietkować... tylko, że już nawet jak widać pizza mi nie służy... mam ochotę napić się wina Cytat:
też bym się wkurzyła [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39656324]Brak mi motywacji już [/QUOTE]I mi Cytat:
gratuluję! ![]() Dzisiaj cały dzień zamulam... śpię, oglądam seriale i mam wszystko w
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4473 |
|
Konto usunięte
|
Moje ćwiczenia z dzisiaj:
- 45 min stepper - 20km rower stacjonarny (40 min) I tak nie mam motywacji, znowu mam dosyć wszystkiego
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39658195]Moje ćwiczenia z dzisiaj:
- 45 min stepper - 20km rower stacjonarny (40 min) I tak nie mam motywacji, znowu mam dosyć wszystkiego [/QUOTE]![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ WAM PIĘKNIE!
![]() a w Rozmowach było o laskach, które noszą profesjonalne gorsety, bardzo mocno zawiązując. na codzień. i również śpiąc w tym. masakra po związaniu miały 50-60 cm w talii![]() mój Dzień Kobiet należy do udanych a jak u Was?traxx też tak na mnie pogoda działa
|
#4476 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
a takie piękne kwiatki dostałaś!
|
#4478 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
Katienn,
Dziewczyny, znalazłam kanał dla zainteresowanych Zumbą, w którym dziewczyna wstawia filmiki z Zumba Fitness Core -> https://www.youtube.com/user/kaminek...ature=g-user-u
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś dać sobie wycisk z Mel B, ale nie dam rady, bo mam skurcz szyi.
Boli mnie jak ruszam głową więc będzie tylko stepper i jakieś delikatne rozciąganie.
|
|
|
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
Wszytkigo najlepszego z okazji dnia kobiet moje drogie panie
Dzien do dupy, ludzie w pracy mnie wykoncza nerwowo i psychicznie:/ Ide zaraz sie wyzyc i pocwicze troche
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze cały tydzień się obijam. Niby już zdrowa jestem, ale nos mam dalej trochę przytkany. No, ale jutro już nie odpuszczam. Weekend więc czas się znajdzie. Trzeba się w końcu ruszyć.
![]() Wszystkiego najlepszego kobietki.
|
#4483 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo cicho się zrobiło, świętujecie czy zamulacie?
|
|
|
|
#4484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie Ci pospadało Udek i łydek zazdroszczę najbardziej Cytat:
![]() U mnie znowu bez ćwiczeń, cały dzień poza domem byłam. Po zajęciach wpadłam tylko zjeść obiad i pojechałam do koleżanki. Zjadłam kawałek sękacza i kilka listków Sunbites A przede mną stoi dużo opakowanie Raffaello Ale (dzisiaj) nie tknę ! ![]() Czekam na powrót słoneczka, bo ta pogoda jest dobijająca
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj dzień idealny. Dietkowo jestem z siebie bardzo dumna i poćwiczyłam ponad godzinę w tym mel b oczywiście
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
katienn szalejesz! piękne spadki
![]() dziś zaliczyłam 80 min na hali, z czego 60 min to siatkówka ![]() wróciłam niedawno ze spotkania z dziewczynami, wpadły 2 piwka, ale to okazjonalnie, więc wszystko jest okej dietkowo średnio udany dzień niestety, trochę za dużo chleba wpadło. Jutro postaram się bardziej pilnować i mam w planach upiec jakieś dietetyczne ciasto piekarnik mam zepsuty od pol roku chyba, ale ojciec przyniósł dziś takie elektryczny i powiedział, że jutro już coś pieczemy![]() Cytat:
![]() ale jestem padnieta, oczy mi sie zamykają, zmęcznie+alko= sen
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39661373]Bardzo cicho się zrobiło, świętujecie czy zamulacie?[/QUOTE] ja pisałam wniosek...ale ogólnie to dzień cały do d.upy, płakać mi się chce przez te urzędy i pewnie przez ten humor mało co znalazłam do wniosku rzeczy-mam jeszcze 2 dni na napisanie tego-malutko |
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
dzięęęękuuujęęę wszystkim!
i lecę napisać w klubie
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
ja wypiłam jedno piwo, a ile dziś bułek wpadło to nie zliczę
końcówka tragiczna, tak to jest,, jak się do domu wraca, zaraz spać, bo padam..
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam w klubie.
ja dzisiejszego zadania z Mel B. nie wykonałam, ale za to przebiegłam, czasem truchtałam, 20 minut i byłam mokra. ja nie wiem jak Wy to robicie poza tym ja na bieżni, lekko pod górkę, ale to chyba i tak łatwiej
|
#4491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście coś tu cicho
jak nie ten wątek ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39661373]Bardzo cicho się zrobiło, świętujecie czy zamulacie?[/QUOTE] Zamulamy ale dałam sobie wycisk ćwiczeniami ![]() W ogóle dostałam piękny duży bukiet od TŻ-ta Cytat:
drugie moje ulubione ciasto, zaraz po serniku w sumie szarlotka jeszcze jest przed ![]() Pogoda straszna jeszcze jutro jedziemy do moich rodziców, a w lubelskim podobno paskudna droga eh...Cytat:
Moje ćwiczenia dzisiejsze: -65 min (25,2 km) -The Bikini Abs Workout -Get Your Sexy Back -Sexy, Sensational Shoulders -200 podskoków na skakance -200 brzuszków -120 pajacyków -50 nożyc poziomych -50 nożyc pionowych -40 uniesień bioder -20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej -20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej -40 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej -150 wspięć na palce
|
|||
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry chudzinki
Ale cichutko wczoraj było...czyżby więcej osób dopadł kryzys? Mój TŻ w ogóle zapomniał o wczorajszym święcie Za kare ma mnie zabrać do ZOO w przyszły weekend![]() heroine za ćwiczenia, ilość powalającakatienn za spadki ![]() U mnie pogoda piękna - 28 stopni, nawet za gorąco bo ledwo biegłam. Zaliczyłam 7.5km w 50 minut. Dziewczyny za waszymi radami zmniejszam ilość ćwiczeń. Uważacie, że 40-60 minut biegu 5-6 razy w tygodniu będzie wystarczające czy powinnam coś dołożyć?
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
dobrze, że się zrehabilituje... ![]() ![]() Dziękuję ![]() 28 stopni? u mnie -1 i właśnie pomagałam TŻ-towi pakować torby do samochodu i nie mogliśmy żadnych drzwi otworzyć wszystko przymarzło podarłam rajstopy, zdarłam sobie ręce i kolano rany, muszę się przebrać, szlag mnie trafi zaraz na tą pogodę Brawo za ćwiczenia moim zdaniem powinnaś biegać co drugi dzień, a w inne dni- inne ćwiczenia, bo bądź co bądź, ale długo biegasz, a przerwy powinny być... takie moje zdanie ![]() No nic zbieram się... prawdopodobnie mnie nie będzie do poniedziałku wieczorem jak będę miała chwilę to zajrzę do Was trzymajcie się dzielnie chudzinki, odpędźcie złe humory, dołki i inne przykre sytuacje, pierś do przodu i idziemy dalej! Miłego weekendu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4494 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No w lubelskim tragicznie, norma ![]() Za ćwiczenia ![]() Cytat:
Cytat:
Naprawdę się żyć nie chce, także nic dziwnego, że było cicho wczoraj.Ja tak uważam, że 60 min ćwiczeń dziennie wystarcza tylko może nie sam bieg, a w połączeniu z czymś? No nie wiem jak wolisz. |
|||
|
|
|
#4495 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj żołądek mnie boli i nie wiem od czego
![]() Ogólnie w marcu nie ćwiczyłam prawie wcale i już czuję, że to błąd, ale skąd brać na to jeszcze siły. Przez prace i stres zaczęłam tylko więcej palić Co do mojej wagi to dziś w nocy nie mogłam zasnąć, zaczęłam się zastanawiać nad sobą ogólnie i doszłam do wniosku, że jak ważyłam ponad 75kg to moim marzeniem było zejść do 69kg. Teraz jak spadłam do 64kg to i tak mnie to jakoś specjalnie nie cieszy doszłam rónież do wniosku, że czas zrobić porządek w moim życiu ![]() Od kilku dni czuję w kościach, że TŻ chce ze mną zerwać ale chyba nie wie jak się do tego zabrać a ja mu sprawy nie ułatwie i za niego tego nie zrobię A żeby nie było tak ponuro to dodam że mam za☠☠☠i.stą nową fryzurkę ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
![]() jak znajdziesz chwilę to wpadnij do klubu na plotkowy [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39658195]Moje ćwiczenia z dzisiaj: - 45 min stepper - 20km rower stacjonarny (40 min) I tak nie mam motywacji, znowu mam dosyć wszystkiego [/QUOTE] laska i głowa do góry Cytat:
słońceCytat:
za biegCytat:
następna która wymiata ![]() Cytat:
dobrze że chociaż nadrobi ja nie mam co na to liczyć ![]() 28 stopni kobieto ja chce tam gdzie Ty ![]() za bieg
|
|
|
#4496 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tobie też mówię głowa do góry ![]() U mnie dzisiaj lepiej póki co, idę robić porządki trochę czasu zabiję. Tylko kawę jeszcze wypiję ![]() Ogólnie to miałam taki dzień, że już miałam odejść z klubu i ogólnie miałam dość wszystkiego. Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2013-03-09 o 07:45 |
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39664892] Ogólnie to miałam taki dzień, że już miałam odejść z klubu i ogólnie miałam dość wszystkiego.[/QUOTE]
Dobrze że Ci przeszło
|
|
#4498 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Wczoraj wpadło trochę słodyczy no i wieczorem alkohol, ale dzisiaj już się ogarniam A 'impreza' na której byłam wczoraj była do d*py.
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39664998]Nie no co roku zaczynam i po chwili się poddaję. Ten rok zaczęłam ładnie, a już 3 miesiąc się zaczął i szkoda by było to zmarnować.[/QUOTE]
Skądś to znam, ale mi już przeszło teraz jak tak ładnie poleciało to głupia bym była gdybym sobie odpuściła każdy cm mniej się liczy
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

(-2cm)

zaraz spadam na pociąg, chcę już do domu, bo mnie wszystko drzaźnić zaczyna..
Musimy być mimo wszystko twarde
gratuluję! 

67 66 65 64 63 62 61 60 

Ale (dzisiaj) nie tknę !
końcówka tragiczna, tak to jest,, jak się do domu wraca, zaraz spać, bo padam..

ale dałam sobie wycisk ćwiczeniami
i właśnie pomagałam TŻ-towi pakować torby do samochodu i nie mogliśmy żadnych drzwi otworzyć