|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koszmary ślubne nas nękają, o goleniu nóg nam przypominają ! :D PM2013 cz.43 !
Dzien dobry drogie panie
szczesciarom z wolnym weekendem zazdroszcze, ja dzis do 17, a jutro do 14 w pracy...
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koszmary ślubne nas nękają, o goleniu nóg nam przypominają ! :D PM2013 cz.43 !
Witam się po 2-dniowej nieobecności. Normalnie nic tylko się zastrzelić
Od środy obdzwaniałam moich znajomych z okolicy czy będą w sobotę w domach bo chcieliśmy z TŻtem podejść i zaproszenia dać. I umówiłam kilka spotkań na sobotę, do tego coś tam z rodziny na niedzielę... W sumie jak segregowałam zaproszenia to w weekendy zostawilibyśmy 23 sztuki No ale nie mogło być za pięknie. Po tańcach w czwartek coś mnie chyba przewiało. W piątek rano już mnie głowa bolała i nie miałam ochoty na jedzenie. Stwierdziłam że chyba stan podgorączkowy. Wróciłam do TŻta po rzeczy (po tańcach nocowałam u niego, a rano na staż wybyłam) i poprosiłam termometr... prawie 40 stopni gorączki
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
#753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale miałam wczoraj horror śniło mi się ,że nagle znalazłam się na swoim weselu , nie uczesana , bez biżuterii , bez halki i w zupełnie innym miejscu. Nic nie było tak jak miało być. Inny kamerzysta i fotograf - wszystko ich interesowało oprócz nas- Pary Młodej. Po chwili rozchorowali mi się rodzice i wyszli z wesela a później tak samo narzeczony. Koszmar a do ślubu jeszcze ponad pół roku.Macie już takie chore sny?
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Kyiia współczuję,ale takiej gorączki nie można lekceważyć więc kuruj się dziewczyno. Edek ile ludzi tyle obrazów miłości. Nam z kolei i ksiądz i psycholog mówił o potrzebie i konieczności pielęgnowania własnego ja, własnej odrębności i tego by nie zapominać o czasie dla siebie samego inaczej predzej czy później związek się wypali.Ale pomijając to co mówił ksiądz to ja już trochę na świecie żyje, w niejednym związku byłam i wiem co dla mnie dobre
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dziś jedziemy po obrączki ale strasznie się boję, że nie będą takie jak chciałam chyba oszaleje zaraz z tą mysląlęcę szybko myć włosy, ogarnę się i pędzę do jubilera (30km) bo już nie mogę wytrzymać![]() nie wiem czy dziś uda mi się jeszcze wpaść do Was, ale postaram się jak najszybciej wrzucić zdjęcia, no chyba, że jednak moje obawy się spełnią i obrączki nie będą takie piękne jak mają być
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za obrączki i czekam na zdjęcia![]() Famka ja w ogóle nie mam i nie miałam żadnych snów o ślubie a co dopiero koszmarow. Tylko że ja niewiele o ślubie myślę a jeszcze mniej robię i ten temat nie zaprzata mojej głowy we śnie
Jestem...żoną ![]() Jestem...mamą Edytowane przez naiat Czas edycji: 2013-03-09 o 08:06 |
|
|
|
|
#758 |
|
Uzależnienie
|
Ja się już powoli się szykuję do wyprawy z mamą
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją droga Twoja córka ma imię na punkcie którego mój TZ ma hopla
|
#761 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
![]() Nam jakoś z łatwością przyszło wybrać imiona, a muszę przyznać nieskromnie, że imię pasuje jak ulał, bo mała ma ciemne włoski, brwi i oczy
|
|
|
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesada... Swoją drogą wypadałoby żebym spytała ile u nas ślub kosztuje ![]() Cytat:
![]() Witam się z rana ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Aaaa zamówiłam wczoraj zaproszenia, winietki i zawieszki na wódkę W końcu
|
||
|
|
|
#763 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
na zapowiedzi max stowke damy No a zaraz po świętach będziemy protokół spisywac. Tylko tz musi jeszcze te odpisy świadectw zrobić
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie?
|
|
#766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do snów to moje wszystkie według TŻta są chore Ale ze ślubnych miałam tylko jeden i o dziwo wcale nie uważam go za koszmar Co prawda dawno mi się śnił, ale co tam Z TŻtem wchodziliśmy do kościoła. On szedł bardzo szybko, ja nie nadążałam. Więc się zatrzymałam, złapałam jego i na głos "no zwolnij bo ja się wywalę i nie będzie ładnych zdjęć" Więc już powoli doszliśmy na nasze miejsca które zamiast przed głównym ołtarzem okazały się gdzieś przy bocznym ołtarzu z dala od gości. Przez całą mszę rozglądaliśmy się, ale nie widzieliśmy ani fotografów ani kamerzystów Więc się wkurzyłam i powiedziałam że jak ich w kościele nie ma to na weselu mogą mi się nie pokazywać. Następnie miała być przysięga I tu skończył się sen bo zadzwonił budzik. Wstałam w wyśmienitym humorze. Sama z siebie się śmiałam że mam tak twórcze sny Cytat:
dla tego kto wymyślił laptopa
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
||
|
|
|
#767 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
Zdrowiej ![]() Albo dla tego, co tapatalka wymyślił
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#769 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
![]() Takie małe i sprytne urzadzonko, dzięki któremu nie muszę z łóżka wychodzić
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#771 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
![]() Muszę się zebrać i iść po zdjęcia ale to pewnie jak na spacer pójdziemy.
|
|
|
|
|
#772 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry z pracy niestety
wczoraj zamowilam kokardki na wodke. A dzusiaj moze zamowie parasolke biala. Oczywiscie nie spodziewam sie deszczu na slubie, przyda sie tylko i wylacznie na sesje
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#774 |
|
potworkowa
|
Wywolalam zdjęcia Oliwki i wczoraj wujek je odebrał
już z mama tzta ustalilysmy, że pójdziemy do cioci na kawę
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uciekam, idę porcjować resztę mięcha
Mamy żarła na 2 tygodnie![]() A potem jadę do szwagierki na babski wieczór miłego weekendu
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
![]() dzisiaj jedziemy na "fasolkowe" do znajomych, którzy dowiedzieli się, że będą rodzicami
|
#777 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś ciążowy okres się rozpoczął...
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz czekam na maile. Jednego już mam. Trochę spora cena, ale chyba warto. Poczekam jeszcze na inne.Dzień dobry. Mam masę roboty i nic mi się nie chce.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

szczesciarom z wolnym weekendem zazdroszcze, ja dzis do 17, a jutro do 14 w pracy...

śniło mi się ,że nagle znalazłam się na swoim weselu , nie uczesana , bez biżuterii , bez halki i w zupełnie innym miejscu. Nic nie było tak jak miało być. Inny kamerzysta i fotograf - wszystko ich interesowało oprócz nas- Pary Młodej. Po chwili rozchorowali mi się rodzice i wyszli z wesela a później tak samo narzeczony. Koszmar
a do ślubu jeszcze ponad pół roku.
bo już nie mogę wytrzymać
za obrączki i czekam na zdjęcia

jestem zniesmaczona...
dla tego kto wymyślił laptopa