|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Cytat:
To miłego dnia i weekednu |
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6
Cytat:
![]() A gdzie kupiłąś te staniki - fajne, na all? |
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Madi ... Dzień dobry się mówi
![]() W sobotę też kultura obowiązuje ![]() |
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
\
o jejku!! ale dyscyplina! |
|
|
|
#4625 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry (zanim dostane ochrzan
Cytat:
"DDlaczego się złościsz? Ja sie nie złoszczę, ja się IRYTUJĘ" Cytat:
Za naszą kolejną Drobną Księżniczkę ![]() Waga po Mamusi ![]() Śliczne zdjęcia... widać, że Mała umie już pozować ![]() Ha ha ha... Masz coś do mojego malutkiego zgrabnego Brzusia? Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39661708]Nagle zbiera Ci się skóra na podbrzuszu i czujesz, że macica jest twarda jak kamień (wyczuwasz ją dokładnie pod pępkiem). Trwa to parę sekund i odpuszcza. Nie boli, ale nie jest zbyt przyjemne. To coś jak skurcz w łydce, tylko bezbolesne. Najczęściej jak się leży na wznak, ale ja teraz siedzę i również mi się to zdarza, więc znam już dalszy scenariusz :/ Tzn. to może nie powodować NIC, to mogą być tzw. skurcze przepowiadające. Ale w poprzedniej ciąży te skurcze w 24 tc spowodowały u mnie skracanie szyjki i trzeba je było powstrzymać :/[/QUOTE] Mam nadzieję, ze teraz będzie lepiej i że nic takiego się nie będzie działo! Perse chyba musisz dużo leżeć? Cytat:
I wymieniajcie szybko opony Cytat:
Cytat:
|
|
#4626 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Wyprawiłam męża na szkolenie, śniadanko zrobiłam, laptopa odpaliłam mogę zacząć nadrabiać ![]() Umnie było lepiej, tata, mama 4 córki + teściowa Cytat:
![]() Moja siostra np. wogóle nie chciała karmić dziecka, w szpitalu miała ciężko, bo każda położna patrzyła się krzywo, ale postanowiła swoje i na tym postawiła.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dziewczyny, które znają płeć, faktycznie tętno maleństwa zgadza się z płcią Mi się może uda poznać w środę, ale nie wiem czy mam się już nastawiać na 100% córcię Tętnomaleństwa miałam raz 167, a kolejnym 177
|
||||
|
|
|
#4627 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
nadrobiłam was przy pysznym śniadanku. Dostałam wczoraj śliczne fioletowe tulipany od tż-a i nawet chłopak siostry tż też mi podarował kwiatka ![]() Narobiłyście mi ochoty na milkę Ewusia jaki słodki gest od tż ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Oliath śliczne ciuszki |
||||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw lekarką ja obejrzała od strony brzuszka. NIC od strony pupy. NIC dziewczyna jak patreć. |
|
|
|
|
#4629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Neni już myslałam , że mi się uda
ale Ty czujna jestes:P:P:P:PMiałam najpierw ponadrabiac i odp. a na koncu sie przywitac...dobra nast. razem sie najpierw przywitam hehehehhe DZIEN DOBRY WSZYSTKIM w ten ponury dzień ![]() Ja dzis biorę się za sprzątanie i po południu mkniemy na roczek do chrzesnicy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
i juz język wystawia...na ost zdjęciu tak mi się zdaje
|
||
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
czerwony balonik przyjdzie czasi na ciebie i poznasz płeć.
ja stawiam na dziewczynke. |
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz... nie pomogę
![]() Cytat:
Nie wiem, czy jak nam się nie trafi syn to Tz nie będzie chciał go iść wymienić na damski model ;p
|
|
#4632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co nie??
![]() Surka z tym tętnem to jak z zachciankami na słodkie na dziewczynkę ![]() Mi się sprawdziło, ale to nie jest reguła, a szkoda ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Nam lekarz też teraz pierwsze co wjechał między nogi i widziałam siurka jak nic ![]() Madi to miłej imprezki My na roczku byliśmy tydzień temu, prezent dałam taki, jak Ci pisałam ![]() A wczoraj się dowiedzieliśmy, że dostaniemy zaproszenie na ślub, który odbędzie się 29 czerwca. Na pewno, bo pójdę Jeszcze im tam urodzę---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
No jeszcze takiego to go nie widziałam |
||
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko musisz trzymać fason Mój powtarza, że każdy powinien mieć starsza siostrę Chociaż on nie planuje więcej dzieci ![]() Madi super są takie puzelki ![]() Miałam takie u siebie w klubie i po prostu rewelacja
|
|
#4635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39661708]Nagle zbiera Ci się skóra na podbrzuszu i czujesz, że macica jest twarda jak kamień (wyczuwasz ją dokładnie pod pępkiem). Trwa to parę sekund i odpuszcza. Nie boli, ale nie jest zbyt przyjemne. To coś jak skurcz w łydce, tylko bezbolesne. Najczęściej jak się leży na wznak, ale ja teraz siedzę i również mi się to zdarza, więc znam już dalszy scenariusz :/ Tzn. to może nie powodować NIC, to mogą być tzw. skurcze przepowiadające. Ale w poprzedniej ciąży te skurcze w 24 tc spowodowały u mnie skracanie szyjki i trzeba je było powstrzymać :/[/QUOTE] Trzymam teraz będzie dobrzeCytat:
![]() Akurat z tym pytaniem na ciebie nie liczyłam Cytat:
![]() Wrocławianki macie jakieś opinie na temat dr. Barcikowskiego??? Idę do niego na połówkowe, a przeczytałam niekoniecznie fajne opinie i nie wiem czy rezygnować czy iść.
|
||||
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-03-09 o 09:30 |
||
|
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam, bo umówiłam się z bratem. Paa do zobaczenia pewnie w nowym wątku
|
|
|
|
#4639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama n=mam 4 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie jedynaka ![]() Cytat:
Ale jak będzie miał kto z Maluchem usiąść i układać to naprawdę polecam... Bo wiadomo, że zanim się nie nauczy na pamięć to trochę minie---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
|
#4640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie w 17 tc
Ni właśnie jak to jest? Wczoraj miałam 16tc6 więc powinnam pisać ze witam w 17 czy 18 tc? Nie czaje tego...pomozecie?
|
|
#4642 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie mojego Tżta to fakt- trudno jest się z nim nudzić Cytat:
Idź idź- Ty będziesz już widziała znacznie więcej więc Twój to dopiero przystojniak Stwierdziłam, że bez sensu że Tż wie jaka płeć, bo powiedział, że jakbym miała córkę w sobie to bym dwie orchidee dostała, a tak to jedną muszę się zadowolić Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To teraz Tż nawet badań DNA by nie musiał robić- wredny gad jak on Udanej imprezki kochana. tylko się nie spij Cytat:
misiaczka- tak więc dzisiaj zaczęłaś 18 tydzień ciąży.. gratuluję !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||||||
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Enlevee
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
aaa...no... zapomniałam
![]() Dzień dobry
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wszystko.Cytat:
Witam sie po sniadanku i ogolnym wku,r.w.i.e Marysia wstala z katarem gigantem i pokasluje ![]() Ponadto mam pytanko ktora byscie sukienke wybraly, mam te chrzciny i chcialabym w miare wygladac: 1 - http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...047121335.html kolor pepitko 2 - http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...081074696.html i tu mysle chabrowa lub czerwona ![]() ![]() :pro si:![]() ![]()
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
A co to się stało, że jeszcze nowego wątku nie ma? Pewnie jak przyjadę do domu wieczorem to się nie odnajdę!
|
#4647 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Neni
No to mała korekta: witam sie w 18 tc
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Neni ja mialam wesele przyjaciolki 6 sierpnia, a termin porodu na 17 sierpnia - weselicho super ja taka wielka, a wyszalalam sie jak nigdy, byloooo supeeerrrr. w pon 8 jechalam juz do porodu, ale akcja sie zatrzymala a mala sie urodzila 11 sierpnia. Mysle ze wszystko zalezy od samopoczucia
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty masz chłopca to waga słuszna po Tatusiu!!!! ![]() A le nie przejmuj się, bo moje na połówkowym było jeszcze cięższe A jak tak Misia się wita w kolejnym tygodniu to ja się nie przywitałam w 7 miesiącu A Malinka ma dziś studnióweczkę
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

) hahaha

Poszalalam 

( bo wsumie ja wyszlam ok 18,38 :P wiec jej jeszcze nie bylo chodziaz nie jestem pewna czy ENLEVE NIE MIGLYSMY SIE NA SWIATLACH.. ale niewiem czy chodzisz w czarnych hunterach i bezowej torebce? ale to pewnie nie Ty :P trodno kawa dalej aktualna to sie poznamy

Mi się może uda poznać w środę, ale nie wiem czy mam się już nastawiać na 100% córcię

teraz będzie dobrze
12.06.2010