Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 08:45   #4621
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ja tez tylok na chwilkę zaglądam.
bo na 9 zmykam do prayc.
dziś przerabiam z dziećmi Koziołka Matołka) hahaha
To miłego dnia i weekednu
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 08:52   #4622
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Idzie wiosna,rosną brzuchy,prawie każda czuje ruchy-Mamusie VII-VIII 2013! cz.6

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Helloooooo,
Nie odzywalam sie dzis jeszcze, ale czytam mniej wiecej na biezaco
Dotka CUDNE FOTY
Enlevee, wspaniale wiesci

Wszystkim gratuluje udanego Dnia Kobiet moj maz wrocil z pracy z tulipanami dla nas trzech, wielkim kublem kurczaczkow i frytek i dipow z KFC, ptasim mleczkiem i czekoladami. I jeszcze obkupilam sie za jego przyzwolenstwem w ciuchy a'la ciazowe i do szpitala . Sie pochwale - 3 x spodnie dresowe czarne i ciemnoszare, 5 x tunika (kolorki jak na foto), 3 x biustonosz miekki czarny i smietankowy, 2 x balerinki-czeszki, 2 pary miekkich Miss Fiori (w tym jedne koronkowe ) oraz KOSZ POD WOZEK ESPIRO dla Lilo Poszalalam
za szaleństwo zakupowe
A gdzie kupiłąś te staniki - fajne, na all?

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 08:53   #4623
Neni1984
Zakorzenienie

Madi ... Dzień dobry się mówi
W sobotę też kultura obowiązuje

Stary 2013-03-09, 08:58   #4624
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

\
o jejku!! ale dyscyplina!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 08:59   #4625
Margosia__
Zakorzenienie

Dzień dobry (zanim dostane ochrzan)

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
A najbardziej mnie zdenerwuje jak się ze mną kłóci, że się ze mną nie kłóci.
Skąd ja to znam?
"DDlaczego się złościsz? Ja sie nie złoszczę, ja się IRYTUJĘ"
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
heeelllooll wrocilam
No wiec od poczatku... u endo wynik z tsh i ft4 super,magnez tez dalej mam zazywac euthyrox 25 na przemian z 50.
Pozniej bylam z TZ na polowkowym.. z Enlevee sie niestety nie spotkalysmy( bo wsumie ja wyszlam ok 18,38 :P wiec jej jeszcze nie bylo chodziaz nie jestem pewna czy ENLEVE NIE MIGLYSMY SIE NA SWIATLACH.. ale niewiem czy chodzisz w czarnych hunterach i bezowej torebce? ale to pewnie nie Ty :P trodno kawa dalej aktualna to sie poznamy

No iii.... na wizycie wszystko super chodziaz dzidzius nie byl bardzo ruchliwy jak dotychczas ale pewnie poprostu zamulone przez pogode:P
Wazy cale 350 gr ( wiec wsumie malizna,patrzac na Waszych dzieciaczkow wage:P) Ogolnie TP mam na 13,07 Dzidzius sie idealnie rozwija wszystko ma,raczki,nozki,serduszko ,mozg :P wszystko jest jak najbardziej ok .. ( tylko faktycznie ten lekarz taki nie mrawy ja wogole ledwo slyszlam co mowil i Enlevee z kad ty wiesz na jakiej scianie masz lozysko tak? :P mi tego nie mowil,a ja sie nie zapytalam:P) TZ wpatrzony w ten ekran.. raz na mnie raz na ekran slodkie to byloNo i chcialam zapowiedziec ze bedziemy mieli CORECZKE

1-Wstydze sie
2-Własnie zaczelam ssac kciuka i robie dziwną minke do mamy i taty i przy okazji pokazuje piekną rąsie
3-Fenomen -zamiast ssac kciuka to podgryzam sobie nadgarstek
4-Moja twarzyczka z pyrkatym noskiem
Za naszą kolejną Drobną Księżniczkę
Waga po Mamusi
Śliczne zdjęcia... widać, że Mała umie już pozować

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Prędzej z ręki niż z brzucha..mogłoby się żarcie sturliwać
Ha ha ha... Masz coś do mojego malutkiego zgrabnego Brzusia?
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Kurza twarz, tak analizując pierwszą stronę to pozostałam w mniejszości mam z lipca,które jeszcze nie znają płci Zdecydowana większość już wie, a to moje dzieciątko takie wstydliwe,bo mimo 5x usg do tej pory nadal nie wiadomo A tak chcemy się z tż dowiedzieć
Tylko moje dziecko jest takie wredne? Rodzice nie chcą znać płci a ono na dzień dobry od razu nogi rozkłada?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39661708]Nagle zbiera Ci się skóra na podbrzuszu i czujesz, że macica jest twarda jak kamień (wyczuwasz ją dokładnie pod pępkiem). Trwa to parę sekund i odpuszcza. Nie boli, ale nie jest zbyt przyjemne. To coś jak skurcz w łydce, tylko bezbolesne.

Najczęściej jak się leży na wznak, ale ja teraz siedzę i również mi się to zdarza, więc znam już dalszy scenariusz :/
Tzn. to może nie powodować NIC, to mogą być tzw. skurcze przepowiadające. Ale w poprzedniej ciąży te skurcze w 24 tc spowodowały u mnie skracanie szyjki i trzeba je było powstrzymać :/[/QUOTE]
Mam nadzieję, ze teraz będzie lepiej i że nic takiego się nie będzie działo! Perse chyba musisz dużo leżeć?
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Brawa za wizyty
My niedawno wróciliśmy, odebraliśmy samochód, odwieźliśmy rodziców, a taka śniezyca sie zrobiła, że na trasie, gdzie się jeździ 70 wszyscy jechali 40, my prawie łyse opony, niedoświadczeni, więc mieliśmy stracha. Kilka razy nas lekko rzuciło, albo koła w miejscu się kręciły, ale ufff... dotarliśmy bezpiecznie do domu i zaraz lecę spać,bo zmęczona jestem podróżą. Do jutra Dziewczyny
No to mieliście chrzest bojowy....
I wymieniajcie szybko opony
Cytat:

Wszystkim gratuluje udanego Dnia Kobiet moj maz wrocil z pracy z tulipanami dla nas trzech, wielkim kublem kurczaczkow i frytek i dipow z KFC, ptasim mleczkiem i czekoladami. I jeszcze obkupilam sie za jego przyzwolenstwem w ciuchy a'la ciazowe i do szpitala . Sie pochwale - 3 x spodnie dresowe czarne i ciemnoszare, 5 x tunika (kolorki jak na foto), 3 x biustonosz miekki czarny i smietankowy, 2 x balerinki-czeszki, 2 pary miekkich Miss Fiori (w tym jedne koronkowe ) oraz KOSZ POD WOZEK ESPIRO dla Lilo Poszalalam
Cudne zakupy!
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
ok wstawiam Syna i idę nadrabiać Was był bardzo ruchliwy no i koń mi się szykuje przy porodzie

p.s. 3 zdjęcie to jeszcze się mieści w ramach czasowych i polskich i dla Angielskich Mamuś- buziaczek na Dzień Kobiet
Śliczne zdjęcia... i dziękujemy za przesłanego buziaczka!

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:02   #4626
surka
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Wyprawiłam męża na szkolenie, śniadanko zrobiłam, laptopa odpaliłam mogę zacząć nadrabiać

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
u mnie bylo to samo- mama i 3 corki. tata jakos dal rade
Umnie było lepiej, tata, mama 4 córki + teściowa

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Ja mam podobne podejście do Ciebie.Gdy urodziłam córke 10 lat temu to miałam taką nagonkę że muszę karmić piersią bo to najlepsze,że prawie w depresje wpadłam.3 tygodnie męczyłam siebie i dziecko-pokarm miałam kiepski mała siedziała mi na pieri 22 godziny na dobe.Ona nie tyła,ja tylko ryczałam z bólu.W koncu siostra pojechała do apteki późnym wieczorem kupiła mleko i to była pierwsza noc kiedy moje dziecko przespało kilka godzin.Kilka dni później całkowicie przestawiłyśmy się na butelke.I wyszło to na dobre i mi i córci. teraz też się boję że nie dam rady,ale już jestem mądrzejsza i nie dam się na siłe unieszczęśliwiać.Postanow iłam że w szpitaluzacznę karmić piersią ale jak będzie tak jak poprzednio odrazu przechodzę na butelke.Bo najważniejsze to szczęśliwa mama a nie popadająca w depresje bo ktoś uważa że tak trzeba.
Jeśli chodzi o karmienie, to ja sama chciałabym karmić, ale jeżeli okaże się, że sprawia mi to więcej bólu niż przyjemności, to nie będę się męczyć i przerzucę się od razu na butelkę Moja siostra np. wogóle nie chciała karmić dziecka, w szpitalu miała ciężko, bo każda położna patrzyła się krzywo, ale postanowiła swoje i na tym postawiła.

Cytat:
ok wstawiam Syna i idę nadrabiać Was był bardzo ruchliwy no i koń mi się szykuje przy porodzie

p.s. 3 zdjęcie to jeszcze się mieści w ramach czasowych i polskich i dla Angielskich Mamuś- buziaczek na Dzień Kobiet
Jaki słodziak

Cytat:
To prawda.. to tak szybko leci !!! Tż mówi, że dobrze, że nie ma po mnie nosa chociaż wg mnie mam idealny, a sam ma jak gaśnica..

Cytat:
To opowiem Wam jeszcze coś.. byliśmy u rodziców Tżta i jak wracaliśmy była już 22:40.. a tu ani prezentu, ani życzeń na dzień kobiet.. sobie myślę "ooooo jakiego Ci focha strzelę to się z radości nie pozbierasz" i wjechał do tesco pod pretekstem kupienia gąbki do szyby auta (jakbym nie wiedziała że jedzie po badylka hahaha ) i otwiera drzwi po mojej stronie- daje rafaello i orchidee i mówi: "To są dwie rzeczy, które symbolizują nas i naszą miłość.. rafaello bo JEST MIĘKKIE NA ZEWNĄTRZ I MA TWARDY ORZESZEK W ŚRODKU i orchidea- bo jest taka długa i ona dojrzewa. zupełnie jak my. I tam dwa pędy- jeden już kwitnie, a na drugim są pączki.. a on: no właśnie.. Ja jestem już tym kwitnącym i dojrzałym, a Ty dopiero starasz się dorosnąć i być taka jak ja, ale i tak Cię kocham" po czym podaje mi ścierkę do okna auta i mówi: no. a to dla mnie- możesz mi teraz okno umyć.
Życzenia typowe dla mojego Tżta
Ma chłopak gadane

A dziewczyny, które znają płeć, faktycznie tętno maleństwa zgadza się z płcią Mi się może uda poznać w środę, ale nie wiem czy mam się już nastawiać na 100% córcię

Tętnomaleństwa miałam raz 167, a kolejnym 177
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:04   #4627
katarzynkajg
Zadomowienie

Dzień dobry (żeby nie było )
nadrobiłam was przy pysznym śniadanku.
Dostałam wczoraj śliczne fioletowe tulipany od tż-a i nawet chłopak siostry tż też mi podarował kwiatka
Narobiłyście mi ochoty na milkę

Ewusia jaki słodki gest od tż

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Wczoraj rozmawiałam przez tel z przyjaciółką..pierwszy raz od jej porodu Mówiła, że sam ten właściwy poród trwał góra 45 min..czuła, że bardzo szybko.. że nastawiała się na gorszy ból niż był..owszem fajnie nie było, ale jednak do przeżycia.. że jej mąż w pewnym momencie zzieleniał i musieli go wyprowadzić na kilka min na korytarz mówiła, że chciała lewatywę, ale jak ją położna na fotel wzięła to się okazało, że rozwarcie już na 8cm i gdyby jej lewatywę zaczęli robić, to by na nich chyba prysnęła No i że ma się nie przejmować, dla nich normalne, że może być jakaś niespodzianka..i chyba była jakaś mała, ale nie czuła skrępowania.. Położna smarowała ją czymś, żeby nie pękła i żeby nie trzeba było nacinać..ale i tak sama pękła i jakby tak trochę głębiej w środku..ale ogólnie nie dużo.. szwy ją ciągną teraz troszkę, no i najgorzej w toalecie, jak siuśki gdzieś tam na szwy skapną..piecze.. Karmienie piersią ok. Położna przyszła na pierwsze mycie po wyjściu ze szpitala, więc też fajne wsparcie No i teraz przyzwyczajają się do bycia rodzicami.. mówiła, że tak dziwnie jest na razie..takie małe dziecko mieć w domu..dziwne uczucie
O matko strasznie się boję pęknięcia już sto razy wolę aby mnie przecięli
Cytat:
A więc szybko bo z telefonu newsy: mały ma wszystko co mieć powinien, waży 440g i ziewal sobie na badaniu. Tz prawie zemdlal jak mierzył wszystko bo podobno czuł się jak na wyroku z Dotka się niestety nie spotkalysmy lekarz był jakiś niemrawy i nierozmowny. aaa no i łożysko na przedniej ścianie wpadne później
super buziaki dla was a zdjęcia cudne

Cytat:
heeelllooll wrocilam
No wiec od poczatku... u endo wynik z tsh i ft4 super,magnez tez dalej mam zazywac euthyrox 25 na przemian z 50.
Pozniej bylam z TZ na polowkowym.. z Enlevee sie niestety nie spotkalysmy( bo wsumie ja wyszlam ok 18,38 :P wiec jej jeszcze nie bylo chodziaz nie jestem pewna czy ENLEVE NIE MIGLYSMY SIE NA SWIATLACH.. ale niewiem czy chodzisz w czarnych hunterach i bezowej torebce? ale to pewnie nie Ty :P trodno kawa dalej aktualna to sie poznamy

No iii.... na wizycie wszystko super chodziaz dzidzius nie byl bardzo ruchliwy jak dotychczas ale pewnie poprostu zamulone przez pogode:P
Wazy cale 350 gr ( wiec wsumie malizna,patrzac na Waszych dzieciaczkow wage:P) Ogolnie TP mam na 13,07 Dzidzius sie idealnie rozwija wszystko ma,raczki,nozki,serduszko ,mozg :P wszystko jest jak najbardziej ok .. ( tylko faktycznie ten lekarz taki nie mrawy ja wogole ledwo slyszlam co mowil i Enlevee z kad ty wiesz na jakiej scianie masz lozysko tak? :P mi tego nie mowil,a ja sie nie zapytalam:P) TZ wpatrzony w ten ekran.. raz na mnie raz na ekran slodkie to byloNo i chcialam zapowiedziec ze bedziemy mieli CORECZKE

1-Wstydze sie
2-Własnie zaczelam ssac kciuka i robie dziwną minke do mamy i taty i przy okazji pokazuje piekną rąsie
3-Fenomen -zamiast ssac kciuka to podgryzam sobie nadgarstek
4-Moja twarzyczka z pyrkatym noskiem
córeczka. Gratulacje

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
odgrzebałam moją książeczkę zdrowia, urodziłam się z wagą 3680g i długością 56cm
Dokładnie tyle samo ważyłam i miałam identyczną długość

Oliath śliczne ciuszki

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:04   #4628
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Tylko moje dziecko jest takie wredne? Rodzice nie chcą znać płci a ono na dzień dobry od razu nogi rozkłada?
moja też się rozłozyła.
najpierw lekarką ja obejrzała od strony brzuszka. NIC
od strony pupy. NIC

dziewczyna jak patreć.

Stary 2013-03-09, 09:04   #4629
madi82
Zakorzenienie

Cytat:

Neni już myslałam , że mi się uda ale Ty czujna jestes:P:P:P:P

Miałam najpierw ponadrabiac i odp. a na koncu sie przywitac...dobra nast. razem sie najpierw przywitam hehehehhe

DZIEN DOBRY WSZYSTKIM w ten ponury dzień

Ja dzis biorę się za sprzątanie i po południu mkniemy na roczek do chrzesnicy

Cytat:
Dziękujemy ciociu wizażowa Synek przesyła kopniaki

To opowiem Wam jeszcze coś.. byliśmy u rodziców Tżta i jak wracaliśmy była już 22:40.. a tu ani prezentu, ani życzeń na dzień kobiet.. sobie myślę "ooooo jakiego Ci focha strzelę to się z radości nie pozbierasz" i wjechał do tesco pod pretekstem kupienia gąbki do szyby auta (jakbym nie wiedziała że jedzie po badylka hahaha ) i otwiera drzwi po mojej stronie- daje rafaello i orchidee i mówi: "To są dwie rzeczy, które symbolizują nas i naszą miłość.. rafaello bo JEST MIĘKKIE NA ZEWNĄTRZ I MA TWARDY ORZESZEK W ŚRODKU i orchidea- bo jest taka długa i ona dojrzewa. zupełnie jak my. I tam dwa pędy- jeden już kwitnie, a na drugim są pączki.. a on: no właśnie.. Ja jestem już tym kwitnącym i dojrzałym, a Ty dopiero starasz się dorosnąć i być taka jak ja, ale i tak Cię kocham" po czym podaje mi ścierkę do okna auta i mówi: no. a to dla mnie- możesz mi teraz okno umyć.
Życzenia typowe dla mojego Tżta

Oliath- bardzo ładne tuniki, super
uwielbiam te Wasze teksty

Cytat:

i juz język wystawia...na ost zdjęciu tak mi się zdaje

28.07.2013r.
Stary 2013-03-09, 09:05   #4630
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

czerwony balonik przyjdzie czasi na ciebie i poznasz płeć.
ja stawiam na dziewczynke.

Stary 2013-03-09, 09:06   #4631
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Wiesz... nie pomogę
Cytat:
moja też się rozłozyła.
od strony pupy. NIC

dziewczyna jak patreć.
I teraz będziecie mieć Słodką Królewnę

Nie wiem, czy jak nam się nie trafi syn to Tz nie będzie chciał go iść wymienić na damski model ;p

Mały
Stary 2013-03-09, 09:13   #4632
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
\
o jejku!! ale dyscyplina!
Co nie??

Surka z tym tętnem to jak z zachciankami na słodkie na dziewczynkę
Mi się sprawdziło, ale to nie jest reguła, a szkoda

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
moja też się rozłozyła.
od strony pupy. NIC

dziewczyna jak patreć.
Hehe Nam lekarz też teraz pierwsze co wjechał między nogi i widziałam siurka jak nic

Madi to miłej imprezki
My na roczku byliśmy tydzień temu, prezent dałam taki, jak Ci pisałam

A wczoraj się dowiedzieliśmy, że dostaniemy zaproszenie na ślub, który odbędzie się 29 czerwca. Na pewno, bo pójdę Jeszcze im tam urodzę

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:

I teraz będziecie mieć Słodką Królewnę

Nie wiem, czy jak nam się nie trafi syn to Tz nie będzie chciał go iść wymienić na damski model ;p
Mój ciągle mówił o córeczce, ale jak się dowiedział, że syna będzie miał to myślałam, że pęknie z dumy-autentycznie
No jeszcze takiego to go nie widziałam
Stary 2013-03-09, 09:20   #4633
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Co nie??

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Hehe Nam lekarz też teraz pierwsze co wjechał między nogi i widziałam siurka jak nic

Madi to miłej imprezki
My na roczku byliśmy tydzień temu, prezent dałam taki, jak Ci pisałam

A wczoraj się dowiedzieliśmy, że dostaniemy zaproszenie na ślub, który odbędzie się 29 czerwca. Na pewno, bo pójdę Jeszcze im tam urodzę

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Mój ciągle mówił o córeczce, ale jak się dowiedział, że syna będzie miał to myślałam, że pęknie z dumy-autentycznie
ja jeszcze do tego co pisałyśmy dam jej puzzelki takie duże (na drewienku ukłąda się auto, domek, słońce itp.)

28.07.2013r.
Stary 2013-03-09, 09:24   #4634
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:

He he he... będzie dodatkowa atrakcja dla gości
Tylko musisz trzymać fason

Mój powtarza, że każdy powinien mieć starsza siostrę
Chociaż on nie planuje więcej dzieci

Madi super są takie puzelki
Miałam takie u siebie w klubie i po prostu rewelacja

Mały
Stary 2013-03-09, 09:24   #4635
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa juz wiem z tym lozyskiem doczytalam teraz :P
Sciana tylnia,czyli ok tak?
i gratuluję małej ksieżniczki

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Kurza twarz, tak analizując pierwszą stronę to pozostałam w mniejszości mam z lipca,które jeszcze nie znają płci Zdecydowana większość już wie, a to moje dzieciątko takie wstydliwe,bo mimo 5x usg do tej pory nadal nie wiadomo A tak chcemy się z tż dowiedzieć
Ja też jeszcze nie znam płci, a maleństwo wykluje się pod koniec lipca

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39661708]Nagle zbiera Ci się skóra na podbrzuszu i czujesz, że macica jest twarda jak kamień (wyczuwasz ją dokładnie pod pępkiem). Trwa to parę sekund i odpuszcza. Nie boli, ale nie jest zbyt przyjemne. To coś jak skurcz w łydce, tylko bezbolesne.

Najczęściej jak się leży na wznak, ale ja teraz siedzę i również mi się to zdarza, więc znam już dalszy scenariusz :/
Tzn. to może nie powodować NIC, to mogą być tzw. skurcze przepowiadające. Ale w poprzedniej ciąży te skurcze w 24 tc spowodowały u mnie skracanie szyjki i trzeba je było powstrzymać :/[/QUOTE]

Trzymam teraz będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
A mnie TZ wyciagnal na zakupy - mialam kupic buty a wrocilam z aparatem fotograficznym
Jaki model kupiłaś i za ilę, też muszę zakupić jakiś w miarę dobry za niską cenę

Cytat:
Wiesz... nie pomogę
Akurat z tym pytaniem na ciebie nie liczyłam

Cytat:
Domyślałam się, że to jednak przesąd, ale zawsze może się sprawdzi

Wrocławianki macie jakieś opinie na temat dr. Barcikowskiego???

Idę do niego na połówkowe, a przeczytałam niekoniecznie fajne opinie, a niestety w tym terminie nie orzyjmie mnie już inny gin i nie wiem czy rezygnować czy iść.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:27   #4636
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też nie planuję więcej dzieci. Tylko nie pamiętam, czy poinformowałam o tym męża ...
Stary 2013-03-09, 09:29   #4637
madi82
Zakorzenienie

Cytat:

Madi super są takie puzelki
Miałam takie u siebie w klubie i po prostu rewelacja
oby były fajne bo kosztowały spoko jak na ok.7 elementów...w smyku 49zł:/ jak kupiłam tak potem myślę...czy ja nie zwariowałam..

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
i gratuluję małej ksieżniczki

Ja też jeszcze nie znam płci, a maleństwo wykluje się pod koniec lipca

Trzymam teraz będzie dobrze

Wrocławianki macie jakieś opinie na temat dr. Barcikowskiego???

Idę do niego na połówkowe, a przeczytałam niekoniecznie fajne opinie, a niestety w tym terminie nie orzyjmie mnie już inny gin i nie wiem czy rezygnować czy iść.
nie kojarzę nazwiska i nic nie słyszałam...może nie będzie źle...

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-03-09 o 09:30
Stary 2013-03-09, 09:31   #4638
katarzynkajg
Zadomowienie

Uciekam, bo umówiłam się z bratem. Paa do zobaczenia pewnie w nowym wątku

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:33   #4639
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie planuję więcej dzieci. Tylko nie pamiętam, czy poinformowałam o tym męża ...
Ja mojego poinformowałam, że planuje minimum dwójkę czy mu się to podoba czy nie... czy z nim czy bez niego
Sama n=mam 4 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie jedynaka
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
oby były fajne bo kosztowały spoko jak na ok.7 elementów...w smyku 49zł:/ jak kupiłam tak potem myślę...czy ja nie zwariowałam..
He he he... to my takie tańsze z Biedronki i z tesco
Ale jak będzie miał kto z Maluchem usiąść i układać to naprawdę polecam... Bo wiadomo, że zanim się nie nauczy na pamięć to trochę minie

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość

Mały
Stary 2013-03-09, 09:36   #4640
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mojego poinformowałam, że planuje minimum dwójkę czy mu się to podoba czy nie... czy z nim czy bez niego
Sama n=mam 4 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie jedynaka
A co masz do jedynaków?

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Miłego weekednu
Stary 2013-03-09, 09:37   #4641
misiaczka555
Wtajemniczenie

Witam sie w 17 tc

Ni właśnie jak to jest? Wczoraj miałam 16tc6 więc powinnam pisać ze witam w 17 czy 18 tc? Nie czaje tego...pomozecie?

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:37   #4642
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość
Hey śpiochy
Moje maleństwo wczoraj wieczorem uraczyło tż-ta wieloma kopniaczkami i wierceniem się. Dla niego to było pierwsze tak wyraźne odczucie więc miał masę radości, a jak przykładał głowę i akurat kopnęło to mówił że słyszał takie "plum"
Dzisiaj pewnie trochę sprzątania i zakupy i jak pogoda dopisze to spacerek z Mariką. Jak weszłam do domu z TŻ to tata mówił że Ona spała a przyleciała z pokoju tępem procy i do "tatusia" na rączki, mnie by tam mogło nie być, nie zauważyła by

Przyjemnej soboty kobitki
enlevee - hahaha fajny numer z tego Twojego faceta. chyba mało kiedy się z nim nudzisz
Super, że mała taka zachwycona i że kopniaki Tż dostał. z tego co piszesz jest bardzo przywiązana do Twojego Tżta.
Odnośnie mojego Tżta to fakt- trudno jest się z nim nudzić

Cytat:
Dzień dobry A co Wy-śpicie jeszcze? Ja już wykąpana, wydepilowana, włosy umyte i się laminują, na buzi maseczka

Ale słodziaaaczek
Ja jeszcze żadnego 3d nie miałam, ale pójdę - ok 26 tygodnia

O rety, Twój TŻ znów zawstydził naszych
Tzn mojego na pewno
Ja teraz wstałam bo mi się śniło, że Tż kupił sobie nowego psa, a naszego sprzedaje. I oczywiście co? z rykiem się obudziłam
Idź idź- Ty będziesz już widziała znacznie więcej więc Twój to dopiero przystojniak
Stwierdziłam, że bez sensu że Tż wie jaka płeć, bo powiedział, że jakbym miała córkę w sobie to bym dwie orchidee dostała, a tak to jedną muszę się zadowolić

Cytat:
Dzień dobry (zanim dostane ochrzan)

Za naszą kolejną Drobną Księżniczkę
Waga po Mamusi

Śliczne zdjęcia... widać, że Mała umie już pozować

Mam nadzieję, ze teraz będzie lepiej i że nic takiego się nie będzie działo! Perse chyba musisz dużo leżeć?

Śliczne zdjęcia... i dziękujemy za przesłanego buziaczka!
Hahahaha.. odnośnie pogrubionego wiem, że to do Dotki ale odniosłam do siebie z tą wagą, a mam kloca.. i na drugi raz dziękuję za takie komplementy że waga po mamusi Komplement w stylu mojego Tżta mi puściłaś

Cytat:
Dzień Dobry

Wyprawiłam męża na szkolenie, śniadanko zrobiłam, laptopa odpaliłam mogę zacząć nadrabiać
Jaki słodziak

A dziewczyny, które znają płeć, faktycznie tętno maleństwa zgadza się z płcią Mi się może uda poznać w środę, ale nie wiem czy mam się już nastawiać na 100% córcię

Mój teraz miał 147 i chłopak

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Neni już myslałam , że mi się uda ale Ty czujna jestes:P

Miałam najpierw ponadrabiac i odp. a na koncu sie przywitac...dobra nast. razem sie najpierw przywitam hehehehhe

DZIEN DOBRY WSZYSTKIM w ten ponury dzień

Ja dzis biorę się za sprzątanie i po południu mkniemy na roczek do chrzesnicy

uwielbiam te Wasze teksty

i juz język wystawia...na ost zdjęciu tak mi się zdaje
Ty... a może Ty masz rację.. może język wystawia To teraz Tż nawet badań DNA by nie musiał robić- wredny gad jak on

Udanej imprezki kochana. tylko się nie spij

Cytat:

A wczoraj się dowiedzieliśmy, że dostaniemy zaproszenie na ślub, który odbędzie się 29 czerwca. Na pewno, bo pójdę Jeszcze im tam urodzę[COLOR="Silver"]
Mi też od razu widać było siurka w 14 tygodniu ledwie dotknął tym usg mojego brzucha.. Odnośnie ślubu to raczej nie wróżę Ci pójścia na niego haha

misiaczka- tak więc dzisiaj zaczęłaś 18 tydzień ciąży.. gratuluję !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:40   #4643
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Witam sie w 17 tc

Ni właśnie jak to jest? Wczoraj miałam 16tc6 więc powinnam pisać ze witam w 17 czy 18 tc? Nie czaje tego...pomozecie?
To dziś masz skończone 17 tygodni i zaczynasz 18 tydzień.

Cześć Enlevee
Stary 2013-03-09, 09:41   #4644
enlevee
Zakorzenienie

aaa...no... zapomniałam

Dzień dobry
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:41   #4645
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Helloooooo,
Nie odzywalam sie dzis jeszcze, ale czytam mniej wiecej na biezaco
Dotka CUDNE FOTY
Enlevee, wspaniale wiesci

za zakupki super wszystko.

Cytat:
Jaki model kupiłaś i za ilę, też muszę zakupić jakiś w miarę dobry za niską cenę
o dokładnie taki KLIK

Witam sie po sniadanku i ogolnym wku,r.w.i.e Marysia wstala z katarem gigantem i pokasluje

Ponadto mam pytanko ktora byscie sukienke wybraly, mam te chrzciny i chcialabym w miare wygladac:
1 - http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...047121335.html kolor pepitko
2 - http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...081074696.html i tu mysle chabrowa lub czerwona

:pro si:

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:43   #4646
mela1234
Zakorzenienie

Witam sobotnio

A co to się stało, że jeszcze nowego wątku nie ma? Pewnie jak przyjadę do domu wieczorem to się nie odnajdę!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:43   #4647
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dzięki Neni

No to mała korekta: witam sie w 18 tc

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:44   #4648
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Neni ja mialam wesele przyjaciolki 6 sierpnia, a termin porodu na 17 sierpnia - weselicho super ja taka wielka, a wyszalalam sie jak nigdy, byloooo supeeerrrr. w pon 8 jechalam juz do porodu, ale akcja sie zatrzymala a mala sie urodzila 11 sierpnia. Mysle ze wszystko zalezy od samopoczucia

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:44   #4649
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Witam sie w 17 tc

18
Cytat:
Hahahaha.. odnośnie pogrubionego wiem, że to do Dotki ale odniosłam do siebie z tą wagą, a mam kloca.. i na drugi raz dziękuję za takie komplementy że waga po mamusi Komplement w stylu mojego Tżta mi puściłaś
Ty masz chłopca to waga słuszna po Tatusiu!!!!

A le nie przejmuj się, bo moje na połówkowym było jeszcze cięższe

A jak tak Misia się wita w kolejnym tygodniu to ja się nie przywitałam w 7 miesiącu

A Malinka ma dziś studnióweczkę

Mały
Stary 2013-03-09, 09:44   #4650
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Ponadto mam pytanko ktora byscie sukienke wybraly, mam te chrzciny i chcialabym w miare wygladac:
1 - http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...047121335.html kolor pepitko
2 - http://moda.allegro.pl/sukienka-ciaz...081074696.html i tu mysle chabrowa lub czerwona

:pro si:
Ta druga. W tej pierwszej nie podobają mi się te czarne pasy na brzuchu!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości