|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
#1563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() łatwiej tez o dobrą dietę - szkoda niszczyć tego, co się wypracowało, prawda? Ale mi nie chodzi tylko o nastawienie i postrzeganie - chodzi mi o widoczne wizualne efekty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit, zrobiłam do wczoraj 20, nie 19 zwowów, 3-jak mi w notatkach zaginęła ![]() wczoraj mój 21 zwow - nr 9 - fajny, prosty, no i najbrdziej cieszy mnie ze burpeesy robie na równi z Zuzką ![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-03-07 o 09:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj padło na zwow #39 - łatwy! Znowu byłam szybsza od Zuzki, wyprzedzałam ją we wszystkich ćwiczeniach. Do ostatniego używałam hantla 5kg i było mi ciężko (ręce mam słabe). Gdyby wziąć jako obciążenie np. 0,5 l butelkę wody, byłby stworzony wprost dla początkujących. Zarówno pod względem technicznym jak i kondycyjnym wszystkie ćwiczenia są absolutnie do ogarnięcia.
Natomiast wczoraj był zwow #14 i tu już był większy hardkor. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
wzrost motywacji jest wprost proporcjonalny do zauważalnych efektów
![]() dlatego tak trudno zaczynającym odchudzanie/ujędrnianie/umięśnianie ruszyć z miejsca, powstrzymać się od wafelka, zebrać się do ćwiczeń ![]() ![]() mnie ćwiczenia również motywują do zdrowszego jedzenia (lepiej i więcej ![]() ![]() dziś Zwow 41 - work that booty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Raczkowanie
|
u mnie 20 minutowy zwow wlasny w systemie 50/10 - uwielbiam tak cwiczyc
![]() co do motywacji to ja bym strasznie chciala zejsc ponizej 70 kg, zeby to juz szlo z gorki ![]() ![]() ![]()
#1567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
14 to jeden z moich ulubionych i najczęściej powtarzanych,ja co prawda z braku sprzętu stosuje hantle 4 kg i w całym tym zwowie najbardziej męczy mnie ostatnie ćwiczenie. ostatnio zuzka bardzo polubiła to bossu - czym to zastąpić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Raczkowanie
|
Wczoraj i dziś zwow#52. Dziś decyzja zapadła, we wtorek idę na siłownie. Mam w planach trening obwodowy trzy razy w tygodniu i zwowy 2-3 razy w tygodniu, mam nadzieję, że ogarnę to czasowo
![]()
#1569 |
Zadomowienie
|
ja wczoraj 43
![]() ![]() ![]() ![]() do tej pory mój ulubiony to chyba 31 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zadomowienie
|
50, tak się śpieszyłam żeby zrobić w mniej niż 19 minut, nie robiłam żadnych przerw i dupa 21 minut. Ale świadczy to o tym że cały czas nie umiem dawać z siebie wszystkiego przy tych zwowach bo dołożyłam jeszcze 6 rundę. I dlatego wolę niektóre stare workouty nie sposób się nie zmęczyć jeśli trzeba wykonać po 30 powtórzeń pod rząd każdego ćwiczenia. Po dwóch już można stracić oddech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja dopiero po kilku razach z tym Zwowem zaczęłam czuć mięsnie brzucha w ostatnim ćwiczeniu zamiast nadgarstków ![]() Cytat:
![]() ![]() początkowo jedno drugiemu może przeszkadzać ze względu na zakwasy... ![]() Cytat:
![]() dziś Zwow 51. skończony równo z Zuzką ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś mam day-off z rozsądku i już nie mogę się doczekać jutra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
dziewczyny macie całkowitą rację!!! jeśli po zwow dajecie jeszcze rade na inne ćwiczenia tzn, że dobrałyście sobie za słaby ciężar ( jeśli mowa o zwowach z hantlami) jeden z moich ulubionych zwow 56 wykonywałam zazwyczaj 3-4 rundy - oryginalnie są tylko 2 , z tym, że z braku sprzętu korzystałam z hantli 4kg. dziś na siłowni wzięłam hantle po 7,5 kg i po 2 rundach byłam mokra jakbym biegała z godzinę.
Dla tych poszukujących hantli ( regulowanych) - wiele dziewczyn poleca tutaj hantle hop-sport, znalazłam ciut tańszy odpowiednik polecany na forach typu sfd - hantle xylo a z innej beczki - możecie polecić jakąś stronę lub wzór gdzie mogę rzetelnie obliczyć zapotrzebowanie na kalorie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=34
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję - widziałam już ten wzór u Ciebie na blogu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Wtajemniczenie
|
To nic innego sprawdzonego nie mam
![]()
![]() |
#1578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1579 | |
Raczkowanie
|
zuzka codziennie na swojej stronce zamieszcza krótkie filmiki. okazuje się, że zgodnie z płytami DVD zcut i kalendarzem, który dołączany jest do nich w drugim miesiącu ćwiczeń , w niektóre dni będzie się wykonywać 2 filmiki w ciągu dnia, nie wiem jeszcze tylko czy jeden po drugim, czy z odstępem kilku godzin, któraś z Was próbowała 2 w ciągu dnia, ale nie pod rząd? jakie są wrażenia i efekty?
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
sprawdziłam, to na kalendarzu dostępnym na stronie - 2 zwow w ciągu dnia jeden rano drugi popołudniu, w jednym miesiącu 1 x w tyg, w kolejnym - 2 x w tyg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Wtajemniczenie
|
moze wiecie jakich ciezarkow uzyla zuzana w zwow 14?
ja wczoraj wzielam 10kg. po 5 kg na reke i w o wiele dluzszym czasie skatowalam 4 z 5 rund. tlumacze to tym, ze wczoraj cos mnie bralo i nawet mialam odpuszczac trening jednak wzielam sie za siebie ![]()
#1581 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zadomowienie
|
a czy któraś z Was ma hantle z decathlonu? http://www.decathlon.pl/zestaw-hantl...d_1042451.html
wyglądają na żywo dość porządnie, a co ważne, można dokupić talerze w różnych wagach, więc przyszłościowe są ![]() jestem na nie prawie zdecydowana, ale przydałaby się opinia kogoś, kto używa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W 0:13 sekundzie są pokazane hantle i jest 8 funtów, czyli jakieś 3,6 kg.. No to się już nie dziwię, dlaczego mam o dłuższy czas przy tym zwowie. Ja robię z 6kg na rękę, 4kg to lajcik ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
To mnie podbudowalyście, nie ma co
![]() czyli te moje 5,5 kg na rękę tez coś znaczy? ![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-03-09 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Konto usunięte
|
Ale się zasiedziałam nad nauką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
miałam dizs poćiwczyć,ale czasu zabrakło,jestem wkurzona
![]()
#1590 |
Konto usunięte
|
Dopiero 23 ;p Jeszcze masz chwilę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.