|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III
Co za okropna pogoda
Jakieś niskie, idę chyba jeszcze spać bo nie wyrobię.
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam zaj.ebiaszczo dietetyczne śniadanie Leje deszcz cały czas, a pasowałoby dziś pójść pobiegać później.A wczoraj dostałam życzenia tylko od jednego kolegi z klasy i grupki nieznanych chłopkaków na mieście jak szłyśmy z dziewczynami.. a ojciec i bracia mieli w Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-03-09 o 09:14 |
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj nie ładnie, takie śniadanie. ![]() Wczoraj zadebiutowałam biegiem, sama z siebie, nie na zawodach, 4km. Jednak lepiej się biega, jak trenerka krzyczy, żeby ruszać tyłek, bo czołganiem się nie zdobędzie się dobrego miejsca
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgaga mnie męczy
wypiłam ciepłe mleko i nie pomogło. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
no siema ![]() no i oczywiście za bieg
|
|
|
#4505 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za ćwiczeniapotwierdzam, w lubelskim ślizgawka na drogach i chodnikach fajnie z powodu tych kwiatów ![]() Cytat:
![]() u mnie coraz więcej pracy-to dlatego ale masz pogodę myślę, że 4 razy bieg po 60 min(aeroby spalą tłuszczyk +pozostałe dni ćwiczenia modelująceCytat:
Cytat:
![]() kurcze, a z tym TŻ to niefajnie...ja z moim ostatnim zerwałam sama, bo też widziałam, że jestem mu coraz bardziej obojętna-a to stało się po tym jak dowiedział się, że mam endo i co to w ogóle jest. Jak z nim zerwałam to nawet nie protestował, zgodził się i tyle. Widocznie było mu to na rękę. Powiem Ci, że przeżyłam to strasznie, choć sama zerwałam, ale on wcale o nas nie walczył. Przekonałam się jakim był człowiekiem. Teraz cieszę się, że nie robiłam sobie długo złudzeń. Obecnie ciężko jest mi komuś zaufać-boję się, że znowu jak się dowie to będzie bye bye... [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39664892]Oooo to jesteś szczęśliwa z nową fryzurą Tobie też mówię głowa do góry ![]() U mnie dzisiaj lepiej póki co, idę robić porządki trochę czasu zabiję. Tylko kawę jeszcze wypiję ![]() Ogólnie to miałam taki dzień, że już miałam odejść z klubu i ogólnie miałam dość wszystkiego.[/QUOTE] co???odejść???zgłupiałaś? ja też miałam wczoraj wszystkiego dość Cytat:
ale ja też mam ich w d...
|
|||||
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
mi w sumie już to zwisa i powiewa
![]() ale mi się wkręciła ta piosenka --> http://www.youtube.com/watch?v=tI9e1k3W2aI ![]() idę się ogarnąć i do sklepu wybywam
|
|
|
|
#4507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie też nikt nie złożył życzeń, tato i brat to olali. Tylko Tż w sumie mi złożył i jakiś typ na fb, którego nie znam ![]() Jeszcze koleżanka mnie katuje bo chce byśmy z Tż byli drużbami na jej ślubie, już nie wiem sama |
|
|
|
|
#4508 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale karę ma dobrą ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() zajrzyj do nas, zajrzyj i miłego weekendu! Cytat:
widziałam Twoje zdjęcia, nie oszukasz mnie, jesteś boska dziękuję i wpadnę zaraz pokażesz nam fryzurkę? ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39664998]Nie no co roku zaczynam i po chwili się poddaję. Ten rok zaczęłam ładnie, a już 3 miesiąc się zaczął i szkoda by było to zmarnować.[/QUOTE] dokładnie! ja też się wkurzyłam, bo na wadze dzisiaj 68.8 więc dupa a nie spadek... no ale cóż. ile może trwać zastój odkąd zaczęłam ćwiczyć nic nie spada...wierzę, że na dłuższą metę ćwiczenia i dieta się opłacą... poza tym ja akurat miałam bardzo ciężki początek marca, nie ćwiczyłam, najpierw nie jadłam, a potem pochłaniałam wszystko. więc cudów nie mogę się spodziewać... i przede wszystkim muszę się ogarnąć z alkoholem... i dlatego u mnie nowe zasady:-alkohol RAZ w tygodniu ![]() -cokolwiek związanego z czekoladą RAZ w tygodniu ![]() -jak na fast fooda mi przyjdzie ochota, to też nie więcej niż raz ![]() zobaczymy jak to się sprawdzi. nieładnie z ich strony ![]() ![]() edit: usunęłam Wasze emotki. wiadomość przeładowana grafiką
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postanowienia dobre szczególnie to RAZ w tygodniu ![]() kurcze oddałabym Wam mój obecny spadek, bo za szybko mi zleciało w dól w 8 dni już 2kg zgubiłam a gdzie do końca marca
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja już się ogarniam, po tych wcorajsych bułąch, zjadłam ze 4 czy 5 grahamek! i piwach, ale mój brzuch średnio ucierpiał na tym na szczęście.. u mnie tata wczoraj był pierwszy, mogłam spać wyjątkowo do 8 wczoraj, a ten dzwoni po 7, budzi mnie i składa mi życzenia : a jaa oo dzięki, ale przecież będziemy się widzieć wieczorem... no, ale mimo wszystko to był miły gest ![]() najadłam się śniadaniem i ruszać się nie mogę, potem orbi, najchętniej dalej bym poszła spać, w wieczorem bieg, jak się uda, bo wczoraj tak sypało, że masakra.. |
|
|
|
#4511 | |
|
Zadomowienie
|
A ja na razie mam przerwę w ćwiczeniach, od czwartku tak mnie gardło boli, że nie wyrabiam, a dzisiaj to dosłownie ryczałam z bólu
A mam taką ochotę na tańczenie Zumby dzisiaj może jakieś brzuszki zrobię, pierdoły, ale to będzie wszystko :/ A u mnie śnieg, szaro i depresyjnie Cytat:
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I: owsianka na mleku sojowym czekoladowym z bananem II: wieśniak z cynamonem o: makaron razowy z sosem p: jabłko + suszone morele k: nie wiem
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
już sobie przypomniałam, co mnie wkurzało w odchudzaniu, jak byłam w LO.
jestem teraz w domu i jestem ograniczona posiłkowo, co rodzina je, to ja też jem. na szczęście nie jest to jakoś tłusto ![]() jak wrócę do MS to czekają mnie dietetyczne zakupki
|
#4514 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytałam kiedyś że nie powinno się biegać codziennie - ale nie wiem czy to prawda. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czemu tak uważasz, że chce zerwać? Pokażesz się? ![]() Cytat:
Ale za to chłopak mojej siostry mi przyniósł kwiaty. ![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39666211] Jeszcze koleżanka mnie katuje bo chce byśmy z Tż byli drużbami na jej ślubie, już nie wiem sama Czemu nie wiesz? ![]() A ja dzisiaj mam moją impreze urodzinową. Jedzenia sobie raczej odmawiać nie będę, bo urodziny są tylko raz w roku
|
|||||
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka urodziny? to wszystkiego najlepszego, osiągnięcia upragnionego celu!!!
![]()
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Urodziny mam 12 marca
Ale dzisiaj robię imprezę dlatego że w przyszłym tygodniu mam inną osiemnastkę. Ale dziękuje |
|
|
|
#4517 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Before i after
http://25.media.tumblr.com/287e92312...a6xlo1_500.png http://25.media.tumblr.com/583ad4447...a6xlo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/4f75cdffc...a6xlo1_500.png http://24.media.tumblr.com/839940df5...a6xlo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/abacd6890...a6xlo1_500.png http://25.media.tumblr.com/50781d2a0...a6xlo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/974edaf5b...a6xlo1_500.png http://25.media.tumblr.com/046d12c30...a6xlo1_500.jpg |
|
|
|
#4519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
mam chwilę to wpadłam Was poczytać coby później nie mieć pierdyliard stron do nadrabiania dojechaliśmy ale ciężko było... masakra, taka szklanka na drodze, że trzeba było jechać 40-50 km/h oczywiście idiotów na drodze nie brakuje, mało tir w nas nie wjechał, tak mu się spieszyło jesuuu ile śniegu u moich rodziców. zima w pełni ![]() Cytat:
![]() Dzięki [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39664998]Nie no co roku zaczynam i po chwili się poddaję. Ten rok zaczęłam ładnie, a już 3 miesiąc się zaczął i szkoda by było to zmarnować.[/QUOTE] Też tak myślę, nie możemy się poddać, bo za dużo pracy już w to włożyliśmy. Trzeba dokończyć dzieło ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39665322]Co za okropna pogoda Jakieś niskie, idę chyba jeszcze spać bo nie wyrobię.[/QUOTE]Ja też zasypiam nie dość, że i tak mam niskie ciśnienie to jeszcze ta pogoda, no ludzie nawet kawa mi nie pomogła, dalej czuję się jak dętka...Cytat:
teraz to i mi się chce z tego śmiać, ale kurde jak leżałam na tym chodniku to miałam mega nerwa i mi się płakać chciało dosłownie ) rozdarłam chałka i monte królewskie śniadanie ![]() deszcz u nas mówisz? tu śnieg pada ![]() Cytat:
![]() No masakra... dosłownie nas ściągało na przeciwległy pas... a nie daj boże zahamować gwałtownie ;/ No śmiałam się, że od teścia większy bukiet niż od TŻ-ta
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka- ja za tydzien mam 18stke przyjaciółki
impreza sie niezla szykuje. Ale ponury ten dzien |
|
|
|
#4521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jesteśmy na miejscu i nie chce mi się nigdzie nosa wystawiać a mieliśmy jechać odwiedzić moją babcię...Łoj... przykre ![]() Cytat:
Hehe, wszystkie się śmieją, że taka ciamajda ze mnie TŻ też już się pochwalił teściom, że zaliczyłam glebę Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4522 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiejsze ćwiczenia:
- 30 min stepper - 20km stacjonarny (40 min) Jeszcze pod wieczór jakieś ćwiczenia pewnie będą ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Jak tak dalej będzie to w ogóle stracę chęci do życia Grunt to nie mieć wyrzutów i nie mam wcale, nawet nie poczułam. Baaaa zjadłabym z chęcią całą
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
before&after super [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39669253]Jak tak dalej będzie to w ogóle stracę chęci do życia Grunt to nie mieć wyrzutów i nie mam wcale, nawet nie poczułam. Baaaa zjadłabym z chęcią całą [/QUOTE]u mnie to samo dobrze, że jest tak wcześnie i obym więcej już dzisiaj nie grzeszyła
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie może przepis na chałkę? Wydaje mi się, że któraś z Was kiedyś wstawiała?
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
zrobie zdjęcie i wkleje
![]() traxx za ćwiczenia
|
|
#4526 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39669253]Dzisiejsze ćwiczenia:
- 30 min stepper - 20km stacjonarny (40 min) [/QUOTE] ![]()
|
|
|
|
#4528 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.mojewypieki.com/przepis/chalka-z-wanilia
|
|
|
|
|
#4530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mniam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Jakieś niskie, idę chyba jeszcze spać bo nie wyrobię.

podarłam rajstopy, zdarłam sobie ręce i kolano
rany, muszę się przebrać, szlag mnie trafi zaraz na tą pogodę
przepraszam
zaj.ebiaszczo dietetyczne śniadanie
Leje deszcz cały czas, a pasowałoby dziś pójść pobiegać później.
za bieg
jeszcze jutro jedziemy do moich rodziców, a w lubelskim podobno paskudna droga eh...
+pozostałe dni ćwiczenia modelujące

jak nie ten wątek 
ale dałam sobie wycisk ćwiczeniami
drugie moje ulubione ciasto, zaraz po serniku
i właśnie pomagałam TŻ-towi pakować torby do samochodu i nie mogliśmy żadnych drzwi otworzyć 
dobrze, że jest tak wcześnie i obym więcej już dzisiaj nie grzeszyła