Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 08:32   #4501
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Dot.: Na wiosnę czekamy, po ryby biegamy i kilogramów się pozbywamy! cz. III

Co za okropna pogoda Nie mogłam się z rana obudzić to teraz jak już wstałam zasypiam nadal na siedząco. Ciśnienie 106/75 Jakieś niskie, idę chyba jeszcze spać bo nie wyrobię.
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 08:40   #4502
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hej

no i teraz jak wracałam do mieszkania to się wy.bałam podarłam rajstopy, zdarłam sobie ręce i kolano rany, muszę się przebrać, szlag mnie trafi zaraz na tą pogodę
przepraszam, ale japka mi się uśmiechnęła jak to przeczytałam, wiem jestem bez serca i podła przepraszam ale kurde ten dzien jest beznadziejny, boli mnie głowa, jestem niewyspana, ociężała, pocieszyłam się na śniadanie chałką i monte zaj.ebiaszczo dietetyczne śniadanie ale było pyszne Leje deszcz cały czas, a pasowałoby dziś pójść pobiegać później.

A wczoraj dostałam życzenia tylko od jednego kolegi z klasy i grupki nieznanych chłopkaków na mieście jak szłyśmy z dziewczynami.. a ojciec i bracia mieli w

Edytowane przez dzovana
Czas edycji: 2013-03-09 o 09:14
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 08:58   #4503
MalaWredna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
przepraszam, ale japka mi się uśmiechnęła jak to przeczytałam, wiem jestem bez serca i podła przepraszam ale kurde ten dzien jest beznadziejny, boli mnie głowa, jestem niewyspana, ociężała, pocieszyłam się na śniadanie chałką i monte zaj.ebiaszczo dietetyczne śniadanie ale było pyszne Leje deszcz cały czas, a pasowałoby dziś pójść pobiegać później.
Mi też się uśmiechnęła, i to jak bardzo
Oj nie ładnie, takie śniadanie.
Wczoraj zadebiutowałam biegiem, sama z siebie, nie na zawodach, 4km. Jednak lepiej się biega, jak trenerka krzyczy, żeby ruszać tyłek, bo czołganiem się nie zdobędzie się dobrego miejsca

Dostać bana za brutalną prawdę, to jak dostać w pysk za dobry uczynek dla lepszej reszty ludzkości
MalaWredna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:02   #4504
majka5908
Zakorzenienie

Zgaga mnie męczy
wypiłam ciepłe mleko i nie pomogło. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez MalaWredna Pokaż wiadomość
Mi też się uśmiechnęła, i to jak bardzo
Oj nie ładnie, takie śniadanie.
Wczoraj zadebiutowałam biegiem, sama z siebie, nie na zawodach, 4km. Jednak lepiej się biega, jak trenerka krzyczy, żeby ruszać tyłek, bo czołganiem się nie zdobędzie się dobrego miejsca

no siema
no i oczywiście za bieg
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:25   #4505
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
W ogóle dostałam piękny duży bukiet od TŻ-ta a od teścia jeszcze większy

Pogoda straszna jeszcze jutro jedziemy do moich rodziców, a w lubelskim podobno paskudna droga eh...

Moje ćwiczenia dzisiejsze:
-65 min (25,2 km)
-The Bikini Abs Workout
-Get Your Sexy Back
-Sexy, Sensational Shoulders
-200 podskoków na skakance
-200 brzuszków
-120 pajacyków
-50 nożyc poziomych
-50 nożyc pionowych
-40 uniesień bioder
-20 wymachów każdej nogi w pozycji stojącej
-20 wymachów każdej nogi w pozycji klęczącej
-40 wymachów każdej nogi w pozycji leżącej
-150 wspięć na palce
za ćwiczenia
potwierdzam, w lubelskim ślizgawka na drogach i chodnikach
fajnie z powodu tych kwiatów

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Dzień dobry chudzinki
Ale cichutko wczoraj było...czyżby więcej osób dopadł kryzys?
Mój TŻ w ogóle zapomniał o wczorajszym święcie Za kare ma mnie zabrać do ZOO w przyszły weekend
U mnie pogoda piękna - 28 stopni, nawet za gorąco bo ledwo biegłam.
Zaliczyłam 7.5km w 50 minut.
Dziewczyny za waszymi radami zmniejszam ilość ćwiczeń. Uważacie, że 40-60 minut biegu 5-6 razy w tygodniu będzie wystarczające czy powinnam coś dołożyć?
cześć!
u mnie coraz więcej pracy-to dlatego
ale masz pogodę
myślę, że 4 razy bieg po 60 min(aeroby spalą tłuszczyk+pozostałe dni ćwiczenia modelujące

Cytat:
u mnie -1 i właśnie pomagałam TŻ-towi pakować torby do samochodu i nie mogliśmy żadnych drzwi otworzyć wszystko przymarzło musieliśmy polać ciepłą wodą to coś ruszyło dopiero... no i teraz jak wracałam do mieszkania to się wy.bałam podarłam rajstopy, zdarłam sobie ręce i kolano rany, muszę się przebrać, szlag mnie trafi zaraz na tą pogodę

No nic zbieram się... prawdopodobnie mnie nie będzie do poniedziałku wieczorem , jak będę miała chwilę to zajrzę do Was trzymajcie się dzielnie chudzinki, odpędźcie złe humory, dołki i inne przykre sytuacje, pierś do przodu i idziemy dalej! Miłego weekendu
łoj, aleś zaczęła weekend...oby reszta była fajna-miłego pobytu u rodziców i dojedźcie bezpiecznie!

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Od wczoraj żołądek mnie boli i nie wiem od czego
Ogólnie w marcu nie ćwiczyłam prawie wcale i już czuję, że to błąd, ale skąd brać na to jeszcze siły. Przez prace i stres zaczęłam tylko więcej palić

Co do mojej wagi to dziś w nocy nie mogłam zasnąć, zaczęłam się zastanawiać nad sobą ogólnie i doszłam do wniosku, że jak ważyłam ponad 75kg to moim marzeniem było zejść do 69kg. Teraz jak spadłam do 64kg to i tak mnie to jakoś specjalnie nie cieszy doszłam rónież do wniosku, że czas zrobić porządek w moim życiu
Od kilku dni czuję w kościach, że TŻ chce ze mną zerwać ale chyba nie wie jak się do tego zabrać a ja mu sprawy nie ułatwie i za niego tego nie zrobię

A żeby nie było tak ponuro to dodam że mam za☠☠☠i.stą nową fryzurkę rude refleksy na tle kasztanowych włosów i podciętą o dobre 4-5cm
pokaż włoski
kurcze, a z tym TŻ to niefajnie...ja z moim ostatnim zerwałam sama, bo też widziałam, że jestem mu coraz bardziej obojętna-a to stało się po tym jak dowiedział się, że mam endo i co to w ogóle jest. Jak z nim zerwałam to nawet nie protestował, zgodził się i tyle. Widocznie było mu to na rękę. Powiem Ci, że przeżyłam to strasznie, choć sama zerwałam, ale on wcale o nas nie walczył. Przekonałam się jakim był człowiekiem. Teraz cieszę się, że nie robiłam sobie długo złudzeń. Obecnie ciężko jest mi komuś zaufać-boję się, że znowu jak się dowie to będzie bye bye...

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39664892]Oooo to jesteś szczęśliwa z nową fryzurą Tobie też mówię głowa do góry
U mnie dzisiaj lepiej póki co, idę robić porządki trochę czasu zabiję. Tylko kawę jeszcze wypiję

Ogólnie to miałam taki dzień, że już miałam odejść z klubu i ogólnie miałam dość wszystkiego.[/QUOTE]
co???odejść???zgłupiałaś?
ja też miałam wczoraj wszystkiego dość

Cytat:

A wczoraj dostałam życzenia tylko od jednego kolegi z klasy i grupki nieznanych chłopkaków na mieście jak szłyśmy z dziewczynami.. a ojciec i bracia mieli w
moj ojciec i bracia to samo...ale ja też mam ich w d...
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:37   #4506
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość

mi w sumie już to zwisa i powiewa

ale mi się wkręciła ta piosenka --> http://www.youtube.com/watch?v=tI9e1k3W2aI

idę się ogarnąć i do sklepu wybywam
Stary 2013-03-09, 09:39   #4507
Konto usunięte

Cytat:
co???odejść???zgłupiałaś?
ja też miałam wczoraj wszystkiego dość

Dzisiaj czuję jakbym miała kaca, nie mam ochoty się ruszać tylko leżeć.

U mnie też nikt nie złożył życzeń, tato i brat to olali. Tylko Tż w sumie mi złożył i jakiś typ na fb, którego nie znam

Jeszcze koleżanka mnie katuje bo chce byśmy z Tż byli drużbami na jej ślubie, już nie wiem sama
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 09:53   #4508
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

Cytat:
-65 min (25,2 km)
-The Bikini Abs Workout
-Get Your Sexy Back
-200 brzuszków
-120 pajacyków
-50 nożyc poziomych
-50 nożyc pionowych
-40 uniesień bioder
-150 wspięć na palce

ale poszalałaś!!!

Cytat:
Mój TŻ w ogóle zapomniał o wczorajszym święcieZa kare ma mnie zabrać do ZOO w przyszły weekend

katienn za spadki
U mnie pogoda piękna - 28 stopni, nawet za gorąco bo ledwo biegłam.
Zaliczyłam 7.5km w 50 minut.
a to Ci TŻ ale karę ma dobrą

dziękuję zazdroszczę pogody i za bieg

Cytat:
i właśnie pomagałam TŻ-towi pakować torby do samochodu i nie mogliśmy żadnych drzwi otworzyć wszystko przymarzło musieliśmy polać ciepłą wodą to coś ruszyło dopiero... no i teraz jak wracałam do mieszkania to się wy.bałam podarłam rajstopy, zdarłam sobie ręce i kolano rany, muszę się przebrać, szlag mnie trafi zaraz na tą pogodę

No nic zbieram się... prawdopodobnie mnie nie będzie do poniedziałku wieczorem jak będę miała chwilę to zajrzę do Was trzymajcie się dzielnie chudzinki, odpędźcie złe humory, dołki i inne przykre sytuacje, pierś do przodu i idziemy dalej! Miłego weekendu
ojeeej... moja wredna natura też się uśmiechnęła
zajrzyj do nas, zajrzyj i miłego weekendu!

Cytat:
Co do mojej wagi to dziś w nocy nie mogłam zasnąć, zaczęłam się zastanawiać nad sobą ogólnie i doszłam do wniosku, że jak ważyłam ponad 75kg to moim marzeniem było zejść do 69kg. Teraz jak spadłam do 64kg to i tak mnie to jakoś specjalnie nie cieszy

A żeby nie było tak ponuro to dodam że mam za☠☠☠i.stą nową fryzurkę rude refleksy na tle kasztanowych włosów i podciętą o dobre 4-5cm

kochana no brawo
jak znajdziesz chwilę to wpadnij do klubu na plotkowy
heeej co to za myślenie widziałam Twoje zdjęcia, nie oszukasz mnie, jesteś boska

dziękuję i wpadnę zaraz

pokażesz nam fryzurkę?

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39664998]Nie no co roku zaczynam i po chwili się poddaję. Ten rok zaczęłam ładnie, a już 3 miesiąc się zaczął i szkoda by było to zmarnować.[/QUOTE]

dokładnie!

ja też się wkurzyłam, bo na wadze dzisiaj 68.8 więc dupa a nie spadek... no ale cóż. ile może trwać zastój odkąd zaczęłam ćwiczyć nic nie spada...
wierzę, że na dłuższą metę ćwiczenia i dieta się opłacą...

poza tym ja akurat miałam bardzo ciężki początek marca, nie ćwiczyłam, najpierw nie jadłam, a potem pochłaniałam wszystko. więc cudów nie mogę się spodziewać... i przede wszystkim muszę się ogarnąć z alkoholem... i dlatego u mnie nowe zasady:

-alkohol RAZ w tygodniu
-cokolwiek związanego z czekoladą RAZ w tygodniu
-jak na fast fooda mi przyjdzie ochota, to też nie więcej niż raz

zobaczymy jak to się sprawdzi.

Cytat:
a ojciec i bracia mieli w
nieładnie z ich strony

Cytat:

edit: usunęłam Wasze emotki. wiadomość przeładowana grafiką

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 10:42   #4509
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiennn Pokaż wiadomość
heeej co to za myślenie widziałam Twoje zdjęcia, nie oszukasz mnie, jesteś boska
dziękuję i wpadnę zaraz
pokażesz nam fryzurkę?

ja też się wkurzyłam, bo na wadze dzisiaj 68.8 więc dupa a nie spadek... no ale cóż. ile może trwać zastój odkąd zaczęłam ćwiczyć nic nie spada...
wierzę, że na dłuższą metę ćwiczenia i dieta się opłacą...

poza tym ja akurat miałam bardzo ciężki początek marca, nie ćwiczyłam, najpierw nie jadłam, a potem pochłaniałam wszystko. więc cudów nie mogę się spodziewać... i przede wszystkim muszę się ogarnąć z alkoholem... i dlatego u mnie nowe zasady:

-alkohol RAZ w tygodniu
-cokolwiek związanego z czekoladą RAZ w tygodniu
-jak na fast fooda mi przyjdzie ochota, to też nie więcej niż raz

zobaczymy jak to się sprawdzi.
dziękuje

postanowienia dobre szczególnie to RAZ w tygodniu

kurcze oddałabym Wam mój obecny spadek, bo za szybko mi zleciało w dól w 8 dni już 2kg zgubiłam a gdzie do końca marca
Stary 2013-03-09, 10:54   #4510
agulaaaa
Zakorzenienie

hej ja już się ogarniam, po tych wcorajsych bułąch, zjadłam ze 4 czy 5 grahamek! i piwach, ale mój brzuch średnio ucierpiał na tym na szczęście..

u mnie tata wczoraj był pierwszy, mogłam spać wyjątkowo do 8 wczoraj, a ten dzwoni po 7, budzi mnie i składa mi życzenia : a jaa oo dzięki, ale przecież będziemy się widzieć wieczorem... no, ale mimo wszystko to był miły gest

najadłam się śniadaniem i ruszać się nie mogę, potem orbi, najchętniej dalej bym poszła spać, w wieczorem bieg, jak się uda, bo wczoraj tak sypało, że masakra..
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:09   #4511
karolinga
Zadomowienie

A ja na razie mam przerwę w ćwiczeniach, od czwartku tak mnie gardło boli, że nie wyrabiam, a dzisiaj to dosłownie ryczałam z bólu A mam taką ochotę na tańczenie Zumby dzisiaj może jakieś brzuszki zrobię, pierdoły, ale to będzie wszystko :/
A u mnie śnieg, szaro i depresyjnie
Cytat:
Rzeczywiście coś tu cicho jak nie ten wątek

Zdrówka!

Zamulamy ale dałam sobie wycisk ćwiczeniami

W ogóle dostałam piękny duży bukiet od TŻ-ta a od teścia jeszcze większy

Sękacz drugie moje ulubione ciasto, zaraz po serniku w sumie szarlotka jeszcze jest przed

Pogoda straszna jeszcze jutro jedziemy do moich rodziców, a w lubelskim podobno paskudna droga eh...

Nie daj się, poradzisz sobie

-65 min (25,2 km)
-The Bikini Abs Workout
-Get Your Sexy Back
-200 brzuszków
-120 pajacyków
-50 nożyc poziomych
-50 nożyc pionowych
-40 uniesień bioder
-150 wspięć na palce

WOW, poszalałaś
Stary 2013-03-09, 11:36   #4512
majka5908
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinga Pokaż wiadomość
A ja na razie mam przerwę w ćwiczeniach, od czwartku tak mnie gardło boli, że nie wyrabiam, a dzisiaj to dosłownie ryczałam z bólu

wracaj szybko do zdrowia

I: owsianka na mleku sojowym czekoladowym z bananem
II: wieśniak z cynamonem
o: makaron razowy z sosem
p: jabłko + suszone morele
k: nie wiem
Stary 2013-03-09, 11:44   #4513
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

już sobie przypomniałam, co mnie wkurzało w odchudzaniu, jak byłam w LO.
jestem teraz w domu i jestem ograniczona posiłkowo, co rodzina je, to ja też jem. na szczęście nie jest to jakoś tłusto
jak wrócę do MS to czekają mnie dietetyczne zakupki

Stary 2013-03-09, 11:51   #4514
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry chudzinki
Ale cichutko wczoraj było...czyżby więcej osób dopadł kryzys?
Mój TŻ w ogóle zapomniał o wczorajszym święcie Za kare ma mnie zabrać do ZOO w przyszły weekend

Dziewczyny za waszymi radami zmniejszam ilość ćwiczeń. Uważacie, że 40-60 minut biegu 5-6 razy w tygodniu będzie wystarczające czy powinnam coś dołożyć?
ZOO fajnie. ja bym chciała pojechać do Berlina do ZOO.

Czytałam kiedyś że nie powinno się biegać codziennie - ale nie wiem czy to prawda.

Cytat:
28 stopni? u mnie -1 i właśnie pomagałam TŻ-towi pakować torby do samochodu i nie mogliśmy żadnych drzwi otworzyć wszystko przymarzło musieliśmy polać ciepłą wodą to coś ruszyło dopiero... no i teraz jak wracałam do mieszkania to się wy.bałam podarłam rajstopy, zdarłam sobie ręce i kolano rany, muszę się przebrać, szlag mnie trafi zaraz na tą pogodę
Przepraszam

Cytat:
Co do mojej wagi to dziś w nocy nie mogłam zasnąć, zaczęłam się zastanawiać nad sobą ogólnie i doszłam do wniosku, że jak ważyłam ponad 75kg to moim marzeniem było zejść do 69kg. Teraz jak spadłam do 64kg to i tak mnie to jakoś specjalnie nie cieszy doszłam rónież do wniosku, że czas zrobić porządek w moim życiu
Od kilku dni czuję w kościach, że TŻ chce ze mną zerwać ale chyba nie wie jak się do tego zabrać a ja mu sprawy nie ułatwie i za niego tego nie zrobię

Często tak jest, że osoby które się odchudzają nigdy nie dochodzą do zadowalającego wyglądu, bo zawsze im coś nie pasuje.

Czemu tak uważasz, że chce zerwać?

Pokażesz się?

Cytat:
Mój ojciec i brat też o mnie zapomnieli Ale za to chłopak mojej siostry mi przyniósł kwiaty.

Cytat:
kurcze, a z tym TŻ to niefajnie...ja z moim ostatnim zerwałam sama, bo też widziałam, że jestem mu coraz bardziej obojętna-a to stało się po tym jak dowiedział się, że mam endo i co to w ogóle jest. Jak z nim zerwałam to nawet nie protestował, zgodził się i tyle. Widocznie było mu to na rękę. Powiem Ci, że przeżyłam to strasznie, choć sama zerwałam, ale on wcale o nas nie walczył. Przekonałam się jakim był człowiekiem. Teraz cieszę się, że nie robiłam sobie długo złudzeń. Obecnie ciężko jest mi komuś zaufać-boję się, że znowu jak się dowie to będzie bye bye...
A co to za choroba? I beznadziejny facet skoro przez to Cię olał Dobrze że to skończyłaś

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39666211]
Jeszcze koleżanka mnie katuje bo chce byśmy z Tż byli drużbami na jej ślubie, już nie wiem sama[/QUOTE]

Czemu nie wiesz?

A ja dzisiaj mam moją impreze urodzinową. Jedzenia sobie raczej odmawiać nie będę, bo urodziny są tylko raz w roku
Stary 2013-03-09, 11:53   #4515
agulaaaa
Zakorzenienie

Natalka urodziny? to wszystkiego najlepszego, osiągnięcia upragnionego celu!!!
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 11:56   #4516
natalkaa7522
Zakorzenienie

Urodziny mam 12 marca Ale dzisiaj robię imprezę dlatego że w przyszłym tygodniu mam inną osiemnastkę. Ale dziękuje
Stary 2013-03-09, 12:01   #4517
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Czemu nie wiesz?
Bo muszę jakoś kulturalnie odmówić, tym bardziej że nie wiem czy Tż będzie wtedy w Polsce. A to najbliższa koleżanka, dlatego tak
Stary 2013-03-09, 12:33   #4519
heroine86
Zakorzenienie

Hej

mam chwilę to wpadłam Was poczytać coby później nie mieć pierdyliard stron do nadrabiania dojechaliśmy ale ciężko było... masakra, taka szklanka na drodze, że trzeba było jechać 40-50 km/h oczywiście idiotów na drodze nie brakuje, mało tir w nas nie wjechał, tak mu się spieszyło jesuuu ile śniegu u moich rodziców. zima w pełni

Cytat:
Pooookaż

Cytat:
następna która wymiata
Dzięki

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39664998]Nie no co roku zaczynam i po chwili się poddaję. Ten rok zaczęłam ładnie, a już 3 miesiąc się zaczął i szkoda by było to zmarnować.[/QUOTE]

Też tak myślę, nie możemy się poddać, bo za dużo pracy już w to włożyliśmy. Trzeba dokończyć dzieło

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39665322]Co za okropna pogoda Nie mogłam się z rana obudzić to teraz jak już wstałam zasypiam nadal na siedząco. Ciśnienie 106/75 Jakieś niskie, idę chyba jeszcze spać bo nie wyrobię.[/QUOTE]

Ja też zasypiam nie dość, że i tak mam niskie ciśnienie to jeszcze ta pogoda, no ludzie nawet kawa mi nie pomogła, dalej czuję się jak dętka...

Cytat:
teraz to i mi się chce z tego śmiać, ale kurde jak leżałam na tym chodniku to miałam mega nerwa i mi się płakać chciało dosłownie moje ukochane rajstopy (wyszczuplające ) rozdarłam no i mam teraz piękne kolano
chałka i monte królewskie śniadanie
deszcz u nas mówisz? tu śnieg pada

Cytat:
za ćwiczenia
potwierdzam, w lubelskim ślizgawka na drogach i chodnikach
fajnie z powodu tych kwiatów
Dziękuję
No masakra... dosłownie nas ściągało na przeciwległy pas... a nie daj boże zahamować gwałtownie ;/
No śmiałam się, że od teścia większy bukiet niż od TŻ-ta
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:34   #4520
dzovana
Zakorzenienie

Natalka- ja za tydzien mam 18stke przyjaciółki impreza sie niezla szykuje.

Ale ponury ten dzien aż się wszystkiego odechciewa..
Stary 2013-03-09, 12:34   #4521
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
łoj, aleś zaczęła weekend...oby reszta była fajna-miłego pobytu u rodziców i dojedźcie bezpiecznie!
No poranek miałam pełen wrażeń, nie ma co już jesteśmy na miejscu i nie chce mi się nigdzie nosa wystawiać a mieliśmy jechać odwiedzić moją babcię...

Cytat:
Łoj... przykre

Cytat:
ale poszalałaś!!!

ojeeej... moja wredna natura też się uśmiechnęła
zajrzyj do nas, zajrzyj i miłego weekendu!
Dziękuję!

Hehe, wszystkie się śmieją, że taka ciamajda ze mnie TŻ też już się pochwalił teściom, że zaliczyłam glebę

Cytat:
Napisane przez karolinga Pokaż wiadomość
WOW, poszalałaś

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
ZO
A ja dzisiaj mam moją impreze urodzinową. Jedzenia sobie raczej odmawiać nie będę, bo urodziny są tylko raz w roku
No i jasne, że dzisiaj szalejesz i nie odmawiasz sobie niczego!

O mamuniu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-09, 12:39   #4522
Konto usunięte

Dzisiejsze ćwiczenia:
- 30 min stepper
- 20km stacjonarny (40 min)

Jeszcze pod wieczór jakieś ćwiczenia pewnie będą

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Ale ponury ten dzien aż się wszystkiego odechciewa..
Jak tak dalej będzie to w ogóle stracę chęci do życia Zjadłam 4 kostki czekolady z bakaliami z tego wszystkiego Grunt to nie mieć wyrzutów i nie mam wcale, nawet nie poczułam. Baaaa zjadłabym z chęcią całą
Stary 2013-03-09, 12:48   #4523
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

wszystkiego najlepszego, jakbym 12 zapomniała!

before&after super czasem mam wrażenie, że 2 zupełnie inne osoby są na zdjęciach

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39669253]Jak tak dalej będzie to w ogóle stracę chęci do życia Zjadłam 4 kostki czekolady z bakaliami z tego wszystkiego Grunt to nie mieć wyrzutów i nie mam wcale, nawet nie poczułam. Baaaa zjadłabym z chęcią całą[/QUOTE]

u mnie to samo dobrze, że jest tak wcześnie i obym więcej już dzisiaj nie grzeszyła

Stary 2013-03-09, 12:49   #4524
tulipan1994
Zakorzenienie

Dziewczyny macie może przepis na chałkę? Wydaje mi się, że któraś z Was kiedyś wstawiała?
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 12:49   #4525
majka5908
Zakorzenienie

zrobie zdjęcie i wkleje

traxx za ćwiczenia
Stary 2013-03-09, 12:50   #4526
Konto usunięte

Cytat:
u mnie to samo dobrze, że jest tak wcześnie i obym więcej już dzisiaj nie grzeszyła
Jakbym zjadła całą to bym narzekała, a tak to rozeszło się po kościach. Codziennie się nie je
Stary 2013-03-09, 12:51   #4527
heroine86
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;39669253]Dzisiejsze ćwiczenia:
- 30 min stepper
- 20km stacjonarny (40 min)
[/QUOTE]

Stary 2013-03-09, 12:52   #4528
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie może przepis na chałkę? Wydaje mi się, że któraś z Was kiedyś wstawiała?
Też bym prosiła przepis. Jadłam wczoraj kawałek chałki, ale kupnej Uwielbiam Chyba Kasia podawała o ile dobrze pamiętam
Stary 2013-03-09, 12:53   #4529
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Proszę:
http://www.mojewypieki.com/przepis/chalka-z-wanilia
Stary 2013-03-09, 12:56   #4530
Konto usunięte

Cytat:
To był jednak Twój przepis Mniam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości